Projekat 10 Oktobar
3 posters
Strana 1 od 1
Projekat 10 Oktobar
Drage moje vreme zaista ekspresno ide.Kao da smo juče pokrenule ovu ideju a evo nas već kod broja 10. Nastavljamo dalje, zamolila bi Nekicu da do 15. 10. da svoj predlog kome da uplatimo novac.
Hvala!
Hvala!
Poslednji izmenio Admin dana 24/10/2008, 06:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Projekat 10 Oktobar
Stigla sam u pet do 12, rekla bih
U sredu kupujem blic, a mozda smislim i nesto u medjuvremenu.
Evo sad mi pade na pamet akcija B92 o skupljanju novca za pokretni mamograf.... jeste da nije vezana direktno za decicu ali se tice njihovih mama...
U svakom slucaju kupujem blic u sredu pa cemo videti, sta Vi mislite?
U sredu kupujem blic, a mozda smislim i nesto u medjuvremenu.
Evo sad mi pade na pamet akcija B92 o skupljanju novca za pokretni mamograf.... jeste da nije vezana direktno za decicu ali se tice njihovih mama...
U svakom slucaju kupujem blic u sredu pa cemo videti, sta Vi mislite?
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Ja mislim da ti imaš apsolutno pravo da izabereš šta hoćeš, za mame , dečicu..šta ti srce želi to kaži. A mi smo tu da podržimo, došao je i tvoj red. Dolazi u obzir po mom mišljenju sve što je za nečije dobro a naravno uopšte ne mora da bude vezano za blic.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Joj sto sam bila na teskim mukama, od srede vecam i teska srca sam donela odluku...
Odustala sam od ideje za mamograf jer sam videla da uplacuju uglavnom firme, velike kompanije, ... i da su cifre ogromne.
Moj izbor je Nikola Markovic, trogodisnji malisa iz Rakovice koji boluje od teskog oblika cerebralne paralize.
Kada bude prikupljen prilog od 3100 E roditelji ce ga odvesti na operaciju u Tulu.
Racun je u Banci Intesa a br. je : 160-255-87 , poziv na broj : 160-5500100416680-74, s napomenom :"Pomoc za Nikolu"
Odustala sam od ideje za mamograf jer sam videla da uplacuju uglavnom firme, velike kompanije, ... i da su cifre ogromne.
Moj izbor je Nikola Markovic, trogodisnji malisa iz Rakovice koji boluje od teskog oblika cerebralne paralize.
Kada bude prikupljen prilog od 3100 E roditelji ce ga odvesti na operaciju u Tulu.
Racun je u Banci Intesa a br. je : 160-255-87 , poziv na broj : 160-5500100416680-74, s napomenom :"Pomoc za Nikolu"
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|