DADA88-Posle 11.godina,dočekasmo i mi naša dva čuda ❤️❤️
+5
HappyGirl
Blanka
micam
MalaSaJuga
dada88
9 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
DADA88-Posle 11.godina,dočekasmo i mi naša dva čuda ❤️❤️
Drage moje, evo i ja konačno na ovim stranama.
Neke od vas znaju moju priču, neke možda ne. Uglavnom, ukratko,u braku 11.godina,od 2014.u borbi za potomstvo.
2015.prva uspješna vto, na žalodt missed u 8.nedelji
2016,2017 i 2018 2 vto i jedna inseminacija, beta 0
2019.četvrta vto, 3 trodnevna embriona, uspješna.
Imali smo tamno smedje brljanje 8dt,pa smo morali betu raditi pre termina.
9 dt 88
11dt 208
14 dt 888
17 dt 4496 😊
25dt, na uzv, 2 GM i 2 srca kucaju.
Danas smo 7+5 guramo i hvala Bogu rastemo. Bili na uz neki dan, tada smo bili 7+3, jedan crl 12,45mm a drugi 11,75. Dr zadovoljna, kaže brljanje nije iz materice, da se opustim.
Brljanje i dalje pisutno, samo je dosta manje.
Što se mene tiče, ponekad po koja mukica, povraćala još nisam, hvala Bogu. Grudi raaastu, bolne. Poneki grlić i tako iz dana u dan.
Ležuckam, odmaram, malo prošetam, po kući ponešto uradim.
Uglavnom, još nisam svjesna šta mi se dešava. Samo kad odem na uz i čujem srculenca, rastopim se od miline neke.
Eto, nadam se da ćemo se družiti ovdje i da će sve biti uredu do kraja.
Neke od vas znaju moju priču, neke možda ne. Uglavnom, ukratko,u braku 11.godina,od 2014.u borbi za potomstvo.
2015.prva uspješna vto, na žalodt missed u 8.nedelji
2016,2017 i 2018 2 vto i jedna inseminacija, beta 0
2019.četvrta vto, 3 trodnevna embriona, uspješna.
Imali smo tamno smedje brljanje 8dt,pa smo morali betu raditi pre termina.
9 dt 88
11dt 208
14 dt 888
17 dt 4496 😊
25dt, na uzv, 2 GM i 2 srca kucaju.
Danas smo 7+5 guramo i hvala Bogu rastemo. Bili na uz neki dan, tada smo bili 7+3, jedan crl 12,45mm a drugi 11,75. Dr zadovoljna, kaže brljanje nije iz materice, da se opustim.
Brljanje i dalje pisutno, samo je dosta manje.
Što se mene tiče, ponekad po koja mukica, povraćala još nisam, hvala Bogu. Grudi raaastu, bolne. Poneki grlić i tako iz dana u dan.
Ležuckam, odmaram, malo prošetam, po kući ponešto uradim.
Uglavnom, još nisam svjesna šta mi se dešava. Samo kad odem na uz i čujem srculenca, rastopim se od miline neke.
Eto, nadam se da ćemo se družiti ovdje i da će sve biti uredu do kraja.
Re: DADA88-Posle 11.godina,dočekasmo i mi naša dva čuda ❤️❤️
Dado, srecno otvaranje dnevnika. Zelim ti dosadne trudnicke dane. I uzivaj u svakom Danu,jer ja nisam ,bojala se, a tako je brzo proslo.
Ljubimo puno stomacic I da poturimo nos a ti nas vuci jakooo.
😘😘😘
😘😘😘
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Mala, hvala ti puno. A znaš i sama, taj strah je vječito prisutan. To je nešto jače od nas samih. Ali ću se potruditi da to s metnem s uma i da uživam u najljepšem periodu života žene 🤗🍀MalaSaJuga ::Dado, srecno otvaranje dnevnika. Zelim ti dosadne trudnicke dane. I uzivaj u svakom Danu,jer ja nisam ,bojala se, a tako je brzo proslo.
😘😘😘
Dado nek je sa srecom otvaranje snevnika.Uzivaj sada,trudi se da brige budu sto manje.Leskari i odmaraj.I naravno vuci nas za noseve da nam otpadnu.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Dado srećno otvaranje dnevnika. Baš se radujem !! Da sve protekne uredno i školski. Ljubimo te moja vojska i ja, i ljubac za naše buduće drugare ♥️🍀
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Srećno draga i da uživaš u svakom trenutku blagoslovenog stanja
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Micam, Blanka, Happy, hvala vam puno na dobrodošlici.
Ja se evo ovih par dana mučim sa želucem, baš me zaboli poslepodne 🤷♀️
Brljanje je stalo hvala Bogu ali imam tu cistu na desnom jajniku, pa me ona kao malo zaboli ponekad. Biće valjda okej.
Ja se evo ovih par dana mučim sa želucem, baš me zaboli poslepodne 🤷♀️
Brljanje je stalo hvala Bogu ali imam tu cistu na desnom jajniku, pa me ona kao malo zaboli ponekad. Biće valjda okej.
Dado, od srca ti zelim laganu i dosadnu trudnocu, mnogo su me obradovale ove vesti, da ispod tvog kucaju jos dva srca!
Obradovalo me je i sto su trudnicke strane ponovo aktuelne!
Nek bude sto vise trudnica u Novoj 2020!
Obradovalo me je i sto su trudnicke strane ponovo aktuelne!
Nek bude sto vise trudnica u Novoj 2020!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Napokon da je neko eto i to posle koliko godina, hej 11 godina...
pa svaka cast Dado i zelim ti sve najbolje...
pa svaka cast Dado i zelim ti sve najbolje...
lola1980- Broj poruka : 229
Datum upisa : 05.07.2018
Srećno otvaranje dnevnika. Da nas ovde"udaviš od dosade" sa samo lepim vestima.
Neizmerno se radujem tvom uspehu
Neizmerno se radujem tvom uspehu
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Heeej drugarice moje. U petak smo bili na kontroli, rastemo, doktorka je zadovoljna. Nalazi takodje super i krvna slika i urin. Naredna kontrola nam je zakazana za 4.2.tada ćemo ako Bog da biti punih 12 nedelja. Sirijus, Lola i Biksi, hvala vam na dobrodošlici ❤️
bravo Dado , samo naprijed!!!! kad udjes u drugi trimestar, a narocito treci vodi obavezno racuna o ishrani, o namirnicama bogate gvozdjem jer ce tada hgb da ti pada, bebe će da uzimaju šta im je potrebno a tebe ko šiša
Bebe u prva tri mjeseca nakon rođenja žive od fetalnog hgb koji su naslijedili od majke tako da je jako bitno da bude u granicama.
Ljubac i uživaj
Bebe u prva tri mjeseca nakon rođenja žive od fetalnog hgb koji su naslijedili od majke tako da je jako bitno da bude u granicama.
Ljubac i uživaj
Blanka ::bravo Dado , samo naprijed!!!! kad udjes u drugi trimestar, a narocito treci vodi obavezno racuna o ishrani, o namirnicama bogate gvozdjem jer ce tada hgb da ti pada, bebe će da uzimaju šta im je potrebno a tebe ko šiša
Ljubac i uživaj
Blanki, hvala na savjetu draga moja ❤️ Hoću naravno, al vrijedi i tvoj savjet ipak imaš iskustva 🙏🍀🍀 Sutra idemo da curnem krvcu za prenatalni. Nadamo se da će sve biti kako treba
Bravo Dado
pupupuuuu lepe vesti. I prenatalni će da bude superiška verujem i držim fige.
pupupuuuu lepe vesti. I prenatalni će da bude superiška verujem i držim fige.
Krv data za prenatalni. Uradili smo i malo detaljniji uzv, bebe su super. Jedna crl 4. 0cm a druga 3. 7cm. Kod ove druge nabor na vratu 2mm, dr kaže na granici. Ja sad živa nisam dok ne stigne rezultat testa, dali je to okej 🤷♀️
Naravno da je ok. Sve će biti ok. Javljaj odmah rezultate. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ženice, ja da se upišem i ovdje. Stigli su nam rezultati prenatalnog testa. Trizomije nisu detektivane, što znači da je sve hvala DRAGOM Bogu uredu. Detektovano je prisustvo Y hromozoma, što u slučaju blizanačke trudnoće ukazuje da je jedna beba dječak 🙏🍀❤️
Bravo Dado na lepim vestima. Uživaj na dalje u trudnovanju
Bravoooo Dado. Bas mi je Drago..znaci bata I seka💖💙
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Potpuno je nebitan pol, ja imam neki osjećaj da je tako. Neka su oni meni samo zdravo i neka rastu... 🙏🙏🙏 Ne mogu jos nekako da se opustim skroz ali vjerovatno hocu vremenom 🍀🍀❤️❤️
Bravo draga, znači drugi plod je U 90% slučajeva seka, bata i seka pa divno. Samo neka su živi i zdravi a pol je nebitan, sve s anđelima da prođe i hvala Bogu da je sve u redu.
Ljubimo vas
Ljubimo vas
Dado, divno, nek ti sve bude skolski i dalje! Dauzivas koliko je to moguce od svih onih stvari koje muče u trudnoći!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dado trudničice kako si? Kako ide trudnovanje u doba korone?
Ja kad se sjetim moje bliyanacke trudnice, taman kao da sam bil au karantinu, sav moj put je bio do dr i nazad kuci. Serklaz, bolovi, uh. Ali sve je to slatko, boze kako mi to nedostaje sada. iI fokaj se sto vise , ja luda nisam, i tako mi je zao sto nemam puno fotki sa trudnickim stomakom, jer sad mi moje djevojke traze da vide a ja nemam :-( Vrlo malo :-(
Ljubac za svo troje :-***
Ja kad se sjetim moje bliyanacke trudnice, taman kao da sam bil au karantinu, sav moj put je bio do dr i nazad kuci. Serklaz, bolovi, uh. Ali sve je to slatko, boze kako mi to nedostaje sada. iI fokaj se sto vise , ja luda nisam, i tako mi je zao sto nemam puno fotki sa trudnickim stomakom, jer sad mi moje djevojke traze da vide a ja nemam :-( Vrlo malo :-(
Blanki draga. Dobro smo, nekako se tješim time da je najbitnije da dani prolaze da vrijeme prolazi i da što pre dodje onaj najljepši trenutak. Priznajem, nije lako, ali se prilagodjavam, nemamo izbora. Mi smo bata i seka. U 23.smo nedelji, sve više kuckamo, javljamo se. A to što se tiče fotkanja, fotkam se kad mi god to padne na pamet, zaista. Veliki poljubac za vaaas od nas 🙈💙❤️Blanka ::Dado trudničice kako si? Kako ide trudnovanje u doba korone?
dada88 ::Blanki draga. Dobro smo, nekako se tješim time da je najbitnije da dani prolaze da vrijeme prolazi i da što pre dodje onaj najljepši trenutak. Priznajem, nije lako, ali se prilagodjavam, nemamo izbora. Mi smo bata i seka. U 23.smo nedelji, sve više kuckamo, javljamo se. A to što se tiče fotkanja, fotkam se kad mi god to padne na pamet, zaista. Veliki poljubac za vaaas od nas 🙈💙❤️Blanka ::Dado trudničice kako si? Kako ide trudnovanje u doba korone?
samo gurajte i samo uzivaj draga
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu