Antologija 1 u medijima
+14
mimi85
alisa
NikolaMaja
Blanka
BiKsi :)
Bobaue
HappyGirl
Vanja80
nina :)
snedra
Jerapetra
zsuki75
Sirijus
Simona
18 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Antologija 1 u medijima
Vanja, hvala!
Bobo,potpuno se slazem u vezi sa psiholoskinjom, divna je, Aleksandra Brkovic, radi u uzickoj bolnici.Divnu energiju ima. I moja sestra je isto to rekla za nju.
Bobo,potpuno se slazem u vezi sa psiholoskinjom, divna je, Aleksandra Brkovic, radi u uzickoj bolnici.Divnu energiju ima. I moja sestra je isto to rekla za nju.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010
4. video
5. video
6. video
7. video
5. video
6. video
7. video
Ne zamjerite na 'slikovnoj poruci' hahaha
Zakacio net pa sam znala da ce se poruka izbrisati i zato opalih screen shoot ne bih mogla ponovo kucati jer zaspah..
Zakacio net pa sam znala da ce se poruka izbrisati i zato opalih screen shoot ne bih mogla ponovo kucati jer zaspah..
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
Devojke sjajne ste! A gde nam je Mimi85? Jel ima i njen snimak?
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Btravo devojke, svaka čast!!! Sva sam se naježila gledajući i slušajući.
NikolaMaja- Broj poruka : 410
Godina : 40
Datum upisa : 26.12.2016
Blanka, hvala na ovim lepim recima!
I meni je jako drago sto smo se konacno stisle i upoznale. Mislim da na promociji nisu mogli da shvate da smo se tek upoznale, pa im nisam ni pominjala. Kako reci da nekoga znas u dusu, ali ne znas licno, ahhahhahahah.
Alisa, Mima nam se nije dopala, pa je nismo snimali. Salim se malo, ali za sada nista od tog snimka.
I meni je jako drago sto smo se konacno stisle i upoznale. Mislim da na promociji nisu mogli da shvate da smo se tek upoznale, pa im nisam ni pominjala. Kako reci da nekoga znas u dusu, ali ne znas licno, ahhahhahahah.
Alisa, Mima nam se nije dopala, pa je nismo snimali. Salim se malo, ali za sada nista od tog snimka.
Znala sam da je nesto zabrljala
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Mimi je inkognito. Posto moje izlaganje zalazi u intimu o kojoj okolina pojma nema zamolila sam da moji snimci ne budu javni dok se ne usaglasim sa mužem. Vi sve znate za donaciju, ali okolina nema pojma i trudimo se da nemaju pojma... znate svi u kakvoj sredini živimo, a ja zapravo štitim okolinu a ne sebe (da im ne bih otkinula glavu jednog dana Ahahahaha)
Kraljice ste sve nemam reci.Svaka cast.
Moj duboki naklon i hvala za podrsku nama koje smo jos u borbi i pored svih vasih obaveza imate vremena i volje da pomognete iako ste vec ostvarile cilj.Svaka cast!!!
Moj duboki naklon i hvala za podrsku nama koje smo jos u borbi i pored svih vasih obaveza imate vremena i volje da pomognete iako ste vec ostvarile cilj.Svaka cast!!!
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Mimi samo otkidaj uz tebe sam.Sredina prokleta bila kad se mesa u sve i kad moramo kriti sve od drugih.Najgore je sto nevide svoje al trpaju nos u tudje.UHHHHHHH!!!!
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Nemam reci koje bi opisale buru emocija dok sam vas gledala i slusala i ne znam da li mozete kroz reci osetiti divljenje koje ja trenutno osecam prema svima vama! Svaka cast!
Zensko pero- Broj poruka : 491
Godina : 42
Datum upisa : 13.09.2017
Divne ste bile drage moje, hrabre, ponosne, iskrene, pravi borci, nezne...svaka vam cast. Ja vas ni jednu ne znam, ali sam ponosna sto sam deo 'ekipe' na kutku. Jako je potresno slusati vas, emocije nadiru, secanja, ja se bas isplakah o kisa.
Mimi samo ti inkogito, ipak cuvas njihove male, besmislene zivotice
Devojke veliki stisak!
Mimi samo ti inkogito, ipak cuvas njihove male, besmislene zivotice
Devojke veliki stisak!
Bobac- Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014
Zenice svaka vam cast divne ste bile.Svaka cast i ovom dr.sve dobro zbori.
Mimi samo tjeraj svoje za okolinu bas te briga.
Mimi samo tjeraj svoje za okolinu bas te briga.
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Zene hvala na lijepim rijecima prvenstveno od mene.
Ja sve vas, sve vase price i probleme koje imate i na koje nailazite dozivljavam kao svoje. Mene je Kutak uvijek razumio najbolje, tj razumjele ste sve vi zene, lavice, carice, borci. Vi ste najhrabrije zene na svijetu. Volimo vas moja vojska i ja.
Ps. Uvijek cu biti tu da podrzim sve vase borbe ❤👍💞💪
Ja sve vas, sve vase price i probleme koje imate i na koje nailazite dozivljavam kao svoje. Mene je Kutak uvijek razumio najbolje, tj razumjele ste sve vi zene, lavice, carice, borci. Vi ste najhrabrije zene na svijetu. Volimo vas moja vojska i ja.
Ps. Uvijek cu biti tu da podrzim sve vase borbe ❤👍💞💪
Blanka- Broj poruka : 4318
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|