KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NOVEMBARe- Zabebio nam se rekordno!

+19
Simona
Sirijus
SladZana
Blanka
micam
Star77
sanja 73
BabyBear
Padobranka
mamadabudem
HappyGirl
nina :)
Ancica 87
zsuki75
Jerapetra
bobica83
mimi85
Sofija Veks
saska1
23 posters

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

NOVEMBARe-  Zabebio nam se rekordno!  - Page 2 Empty Re: NOVEMBARe- Zabebio nam se rekordno!

Počalji od nina :) 8/11/2017, 22:08

star secam se i ja tebe cak te i na fb pratim i drago mi sto konacno uzivate sve troje zajedno i ato se lepo slazaete i sto imas tako slatke muke sa princezom velikom.sto se tice menopauze izgeda da i mene polako vata jer imam te sintome ko sto kazes da imas i ti

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

NOVEMBARe-  Zabebio nam se rekordno!  - Page 2 Empty Re: NOVEMBARe- Zabebio nam se rekordno!

Počalji od BabyBear 8/11/2017, 22:41

Boze Star, pa naravno da te se secam  osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 8/11/2017, 22:49

Ja sam ovde posmatrala Star iz prikrajka... Bila mi je jako draga ali nekako nismo previše komunicirale. Ali zato sad smo fb prijateljice i češće komuniciramo i javljamo se jedna kod druge. Divna joj je ćerka a i ona i muž uz nju srca
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 8/11/2017, 23:26

Naravno da se secam al tada sam bila samo posmatrac na kutku,secam se tvoje borbe.Divno je sto si se javila.
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 11/11/2017, 16:54

Star, sve redovne Kutanjke te se sećaju, pa i ja Very Happy
Ancice. glavu gore, to je život. Okrenuće se kolo sreće nemoj da brineš, samo izdrži. Znam da je lako reći ali biće dobro, borac si ti grljenje
Ovaj novembar je definitivno poseban jer ćemo se gledati 25.11. Jedva čekam osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 11/11/2017, 17:02

Mah mah i od mene! Star, ljubac.
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 12/11/2017, 20:27

Divne ste, kao i uvijek kad udjem ovdje osjetim onu neku lijepu pozitivnu energiju i osjecaj kao da vas poznajem 100 godina 😊
Nina, osjecaj je uzasan. Jos ovo da prebrodim ( kazu da moze da traje godinama) i onda da se smirim od svega. Strasno je sto sam jos uvijek relativno mlada 😆 ( bez smijeha molim 😊) i sa 40 godina prozivljavam ovo. Cini mi se da sam u ovim godinama intelektualno najjaca, najsnaznija u svakom pogledu, veoma aktivna, i pomalo me umara to nespavanje od tih valunga. Jednostavno mi odvlaci paznju, na poslu pogotovo, dekoncentrise me pa me to jako nervira 😈Pa onda kada me probudi ta vrelina u noci, krenem da se svadjam sama sa sobom 😊 MM me tjesi tako sto kaze da se ne brinem, jer kad sve moje drugarice pocne hvatati klimaks, ja cu vec zavrsiti s tim, pa samim tim biti u boljoj poziciji 😕
Ne znam da li da ga ubijem ili da mu se smijem 😩
Babybear, i ja se tebe sjecam, kao tople i divne osobe 😘
Simona, saljem ljubac za prepametnog, divnog djecaka 😊😘 mi se redovno gledamo 😊 hvala na divnim rijecima 😘
Micam, hvala draga puno 😘 na zalost, borba se zavrsila a da nije ni pocela kako treba. Idemo dalje, vjerujem da sve u zivotu ima svoj razlog 😊 ljubim te 😘
Happygirl, uopste me ne cudi da si me se sjetila 😊😅
ti si posebna u svakom pogledu  😘
BiKsi, divna zeno, tvoje tekstove obozavam da citam,
Ljubim te punooo, i jos veci poljubac saljem Arsi, sad vec velikom momku ☺😘 nadam se da ga dobro slusas 😉
Veliki pozdrav za sve zenice 😘😘😘
Star77
Star77

Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 12/11/2017, 21:39

Hej Star draga  ljubav

a sto ti nisu dali neke tabletice da lakse prodjes kroz menopauzu, tipa cikloproginovu?
I ja sam odavno usla u menopauzu I bila sam nekoliko godina na cikli, naravno zbog moje borbe. I mogu ti reci da sa njom nisam osecala menopauzu. Dok sam je pila onaj 21 dan super sam se osecala, a kad dodje ona pauza od 7 dana ubise valunzi, tacno znam o cemu pricas, I jedva sam cekala da pocnem opet da je pijem.
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 13/11/2017, 08:32

Babybear, pila sam cikloproginovu nekih par godina, tacnije skoro 4 godine i super sam se osjecala...mislim nije bilo ovih gluposti od valunga. Medjutim, pojavi mi se cista na dojci koja je benigna, 0.7 mm, (bila sam se posteno uprpila i vec se pozdravila sa svima 😕) i naravo moram je pratiti svako 6 mjeseci pa je doktor predlozio da ih izbacim da vidimo kako cu reagovati. Reakcije su vise nego strasne. Probudim se par puta u noci sva mokra, da ne pricam kako je preko dana kad sam na poslu 😵 elem, vadila sam i krv zbog koagulacije jer te tabletw mogu da uticu i na to. Tako mi je receno. Danas idem kod njega da odnesem nalaz...
Ne znam sta mi je ciniti, svjesna sam da priroda mora uciniti svoje, ali jako je iscrpljujuce, makar meni.
Hvala draga moja na savjetu 😘
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 13/11/2017, 08:51

Hej, Star osmeh srce osmeh srce
Kad te videh ovde pomislih da se vraćaš u borbu tipa donacije jć i slično. Meni cikla isto baš prija, ali sada odmaram i od cikle i od svih i od svega :)
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Star77 13/11/2017, 10:52

Mamadabudem, grlim te jakoo ☺🙅
Odustala sam, razgovarala dugo sama sa sobom i uz podrsku mm shvatila da je ova odluka najbolji izbor za mene licno.
Ti se odmori od svega, to je i te kako potrebno, pa onda u nove pobjede 😊😘
Star77
Star77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 13/11/2017, 11:03

love ljubav
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/11/2017, 15:30

Ima li šta novo pod suncem Very Happy
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/11/2017, 11:05

Da vas ljubnem sve.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 18/11/2017, 12:34

gde ste cure :)
uskoro se gledamo i baaaaš se radujem sunny

Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 18/11/2017, 17:22

neko skita neko radi,ja se ovih dana nauživala skitajući,eee ako budem mogla eto i mene na druženju
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/11/2017, 18:53

I ja jedva čekam da vas stisnem i vrisnem lol! osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/11/2017, 18:53

Brojimo sitno. Sledeće subote u ovo vreme ima da pevamo osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 19/11/2017, 10:46

Šta je bre žene, pobegle ste sve čim sam pomenula pevanje lol! lol! lol! lol!
v v v v v v v v v v v
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/11/2017, 13:53

Hahhahahaa,evo meni bolje ide podvriskivanje! Hahahhahahahaha

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Padobranka 22/11/2017, 14:01

Ima li koga u kafancetu sestro slatka
Padobranka
Padobranka

Broj poruka : 168
Datum upisa : 25.11.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 22/11/2017, 14:04

Uvek ima Very Happy
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Padobranka 22/11/2017, 14:12

lol! Dopada mi se tvoj potpis BabyBear. Ne postoji nemoguce....
Padobranka
Padobranka

Broj poruka : 168
Datum upisa : 25.11.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 22/11/2017, 14:23

Tu sam,ee bila sam danas u svoj dom zdravlja kod ginekologa kod nje nisam odlazila dugo,od 2014,sve sam nešto išla privatno i naplaćala se pa reko hajde malo na knjižicu,jao baš im je bilo drago kad me videle,ispričale se ispregledala me skroz na skroz,
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 22/11/2017, 14:58

Drage moje dobar vam dan. 💋💋💋
Prije svega zelim da pozdravim Blanku i da jos pozelim da bikad vise ne prekoraci prag KBC CG i da posaljem poljupce njenim pilicima. Bravo lavice!!!

Nisam odacno pisala i od tada se dosta Kutku lijepih stvari izdesavalo i stiglo novih bebica i poz beta te u to ime cestitam!!!

Meni je novembar prije tri godine poklonio Kseniju tako da ga obozavam ❤❤❤
Ovaj novembar mi je juce pokazao slabe dvij crte i danas betu od 16 😐. Nemam pojma kad mi je bila O, ocito kasnije sto kod mene nije cudno.
Eto lakse mi da podijelim da vama...dok budem cekala sta ce biti od toga.

Ljubim vas i mislim iako ne kuckam cesto 😘😘😘😘
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu