Korak po korak na putu do bete +
+50
BabyBear
Bozica
Nessi
Lilijan
NikolaMaja
panda :)
MalaSaJuga
alisa
Sirijus
Vanja80
Dora1
sanja 73
bebana81
Principessa
marina_82
mimi85
lilly13
noja
Rada74
AriesGirl
BSNS
Julka
zozoni
Mimi12
Blanka
Hobbes
PalcicaBg
Hande
dada88
Bobaue
mamadabudem
aurora
Lenaaa
ivanicasale
Bekanicaa
libra35
Tavita
nina :)
marelica
dusica78
srculence 84
Eve
Padobranka
Ancica 87
bgdtanja
Jerapetra
lela1984
ne gubim nadu
Strumfeta78
Bobac
54 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Navijam da uspe
Kad prestaju grcevi posle aspiracije i transfera? Nisam imala puno celija a transfer je bio u nedelju, stalno se cimnem kad osetim ziganje u jajniku ili materici, pomislim "sigurno se implantira"
Kad prestaju grcevi posle aspiracije i transfera? Nisam imala puno celija a transfer je bio u nedelju, stalno se cimnem kad osetim ziganje u jajniku ili materici, pomislim "sigurno se implantira"
Hande- Broj poruka : 40
Datum upisa : 20.09.2016
Hobbes, bravo za pozitivne promene! Gde si radila prirodnjak? Navijam jako! 👏🏼🤞🏼❤
Hande, ne znam tacno kad je implantacija, verovatno tek neki 4.,5. dan od transfera, s obzirom da je bio mlad embrion, ali potrudi se da o tome ne razmišljaš koliko je moguce. Čitaj knjige, gledaj filmove, pozovi neku drugaricu da ti pravi društvo i prekrati vreme sa neobaveznim ćaskanjem i proći ce. Drzim fige! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Hande, ne znam tacno kad je implantacija, verovatno tek neki 4.,5. dan od transfera, s obzirom da je bio mlad embrion, ali potrudi se da o tome ne razmišljaš koliko je moguce. Čitaj knjige, gledaj filmove, pozovi neku drugaricu da ti pravi društvo i prekrati vreme sa neobaveznim ćaskanjem i proći ce. Drzim fige! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Hande, ja nisam imala grceve posle transfera.
Ako imas bas grceve u materici ili gde god, onda uzmi magnezijum direkt da pijes. Ali ti pominjes prvo grceve pa onda ziganje u materici I jajnicima tako da ne znam sta u stvari imas
Ako imas bas grceve u materici ili gde god, onda uzmi magnezijum direkt da pijes. Ali ti pominjes prvo grceve pa onda ziganje u materici I jajnicima tako da ne znam sta u stvari imas
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ja sam imala grceve...i tako 7-9 dana od et takve grceve da sam mislila da nema nista od trudnoce i eto,moj mis se izgleda tada zakacio za mene...
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Meni je to isto posto nikad nemam menstrualne grceve pa kad me malo zigne ja to zovem grcom. Taj grc u materici traje 5 sekundi, kao da je neko steze.
Ja to onda kapiram kao dobar znak
Hande, ja navijam iz sve snage da su ti grcici impantacija i da beta bude sto veca!!!!
NikolaMaja- Broj poruka : 410
Godina : 40
Datum upisa : 26.12.2016
Suvise je rano za to, danas je sesti dan od aspiracije.
Hande navijam za tvoje jedince!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
U Feroni Principessa.Principessa ::Hobbes, bravo za pozitivne promene! Gde si radila prirodnjak? Navijam jako! 👏🏼🤞🏼❤
Hobbes- Broj poruka : 171
Datum upisa : 30.05.2017
Superrrr! Navijam jako! Jel ides kod Stefanovicke jos uvek?
Da da, vidiš da sam u svom "povratničkom" postu napisala sve što pijem/radim :). Sve alternativne metode su u akciji
A ti, ideš li još uvek kod nje?
A ti, ideš li još uvek kod nje?
Od kako se vratila sa letnjeg odmora- ne. Sad sam pod nekim zescim antibioticima jer imam urinarnu infekciju, pa kad mi to prodje nastavicu...
Drz' se, bice to super! ❤
E, a sta ti je to iridologija? 😬
Drz' se, bice to super! ❤
E, a sta ti je to iridologija? 😬
Kada ste me pre više od godinu dana primile da koračam zajedno sa Vama i kada ste me prigrlile kao rod rođeni drage moje virtuelne prijateljice, osetila sam se kao deo velike porodice sa najiskrenijom, najtoplijom i najrazumljivijom podrškom.
Ovaj put ću korake iskoristiti da kažem da mi je kutak doneo i životne, prave, realne prijatelje.
Sirijus, drugi put si bila uz mene. Javno Ti se zahvaljujem na prisustvu i podršci. Da si mi uvek tako nasmejana, vesela, da te sreća prati kroz sve korake i da si vazda zadovoljna
Bobice, znam da čitaš, ljubim tvoju veselu družinu i jesam, uradila sam baš onako kao što si mi savetovala.
Drage moje, završila se još jedna epozoda na mom putu do majčinstva. Urađena mi je laparaskopija u Frontu i ono što je bitno je da sam prošla sa tri rupice a ne sa treći put sečenjem stomaka čega sam se plašila. Sada mi predstoje dva meseca oporavka pa onda po moju decu u Solun. Sređena i doterana.
Ovaj put ću korake iskoristiti da kažem da mi je kutak doneo i životne, prave, realne prijatelje.
Sirijus, drugi put si bila uz mene. Javno Ti se zahvaljujem na prisustvu i podršci. Da si mi uvek tako nasmejana, vesela, da te sreća prati kroz sve korake i da si vazda zadovoljna
Bobice, znam da čitaš, ljubim tvoju veselu družinu i jesam, uradila sam baš onako kao što si mi savetovala.
Drage moje, završila se još jedna epozoda na mom putu do majčinstva. Urađena mi je laparaskopija u Frontu i ono što je bitno je da sam prošla sa tri rupice a ne sa treći put sečenjem stomaka čega sam se plašila. Sada mi predstoje dva meseca oporavka pa onda po moju decu u Solun. Sređena i doterana.
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Aurora
Samo napred u nove pobede.
Samo napred u nove pobede.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Jaaao divno Aurorice! Da se sto pre oporavis i zabebis! 👏🏼🤞🏼❤
Brawo Aurora. Mojoj drugarici je Milatovic radio sa tim sto i ti imas na jajnicima, koliko sam skontala to spira i ne moze da dodje do trudnoce. Ja sam je ubedila da to operise sto je i uradila posle konsultacije sa druga 3 dr koji su isto to rekli. Sad je na oporavku i onad krece u pobede. Zelim vam obema od srca da uspete❤❤❤
bebana81- Broj poruka : 285
Godina : 43
Datum upisa : 25.06.2016
Divan post Aurora
Nek' je prošlo sređivanje, sad odmor i lepe misli.
Principessa, iridologija proučava iris oka (obojeni delovi oka) i na osnovu njegove boje, šara i promena utvrđuje opšte stanje organizma i eventualne promene na tkivima, organima. Holistički je pristup, a uočene promene upozoravaju na trenutne i moguće zdravstvene probleme u budućnosti, koji su ovim putem uočeni na vreme. Pregled izgleda kao kada se utvrđuje dioptrija oka. Terapija su čajevi ili tinkture, eventualno preporuka za neki suplement.
Dakle, nije nikakvo bajanje nego priznata metoda alternativne medicine, u nekim zemljama naravno.
Nek' je prošlo sređivanje, sad odmor i lepe misli.
Principessa, iridologija proučava iris oka (obojeni delovi oka) i na osnovu njegove boje, šara i promena utvrđuje opšte stanje organizma i eventualne promene na tkivima, organima. Holistički je pristup, a uočene promene upozoravaju na trenutne i moguće zdravstvene probleme u budućnosti, koji su ovim putem uočeni na vreme. Pregled izgleda kao kada se utvrđuje dioptrija oka. Terapija su čajevi ili tinkture, eventualno preporuka za neki suplement.
Dakle, nije nikakvo bajanje nego priznata metoda alternativne medicine, u nekim zemljama naravno.
Marelice čestitke! Drago mi je da se sve dobro završilo.
Kod mene nažalost nije. Beta je bila <0,1. U Sistini su mi rekli da mogu da pokušam ponovo za 2 meseca.
Kod mene nažalost nije. Beta je bila <0,1. U Sistini su mi rekli da mogu da pokušam ponovo za 2 meseca.
Zozoni zao mi je sto nije uspelo, ja nikad za ovo ne mogu da nadjem reci utehe.
Bravo Aurora! Sad si napokon sve zavrsila I spremna za bebu
Zozoni
Zozoni
Hvala Hande, nema reči. Samo je podrška potrebna, a toga ovde uvek ima u izobilju :)
BabyBear, ako dobro čitam tvoj potpis, ti si nedavno zatrudnela posle mnogo godina borbe. Svaka čast, to je prava inspiracija!
BabyBear, ako dobro čitam tvoj potpis, ti si nedavno zatrudnela posle mnogo godina borbe. Svaka čast, to je prava inspiracija!
Kad uradis sve moguce dodatne analize I SVE sto je do tebe na fizickom I psihickom polju, nema odustajanja Zozoni, to je jedini recept
Samo napred Zozoni, ceka te tvoja sreca sigurno. Strplhen - spasen
Samo napred Zozoni, ceka te tvoja sreca sigurno. Strplhen - spasen
Ženoce, vidim ja ovdje se svašta nešto dogadjalo. Ja i mm sutra u 9h Ferona, inseminacija. Držite mi fige, a i mi se nadamo najboljem. Sve vas ljubnem
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici