Grčka
+56
7-patuljaka
dragana76ns
darija79
Kamilica
missile
Cupava
tuli
Tinche
Niny
lolipop
KoMetaK
Deni
cicsa80
buby
Mirjana
MAAKKI
catherine290505
anak
Malina
Milijana
Shizika
lena
bak
bebko
djole42
dr mali pariz
Struzzo
anna
vašar
BiKsi :)
nena beba
mala parizanka
vremejezabebe
NINA1
nabla
MARA
Orline
bokica
eni
nesalela
caci
Jeckie
Kata
Agata27
Nekica
Leta
mijica
TetaSneki
adriatika
maus
maja76
vakic
Jelence
HappyGirl
Hitron-Luka
megica-pegica67
60 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 11 od 17
Strana 11 od 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Grčka
Ja sam sad ove slike pogledala,bash su sjajne! Ta sa senkom jata me odushevila.Tvoj sharm ne treba preterano opisivati,svi su ga i preko fotografije osetili.Ljubac Adri!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
divno divno!
zalazak i paraglajderi su extra!
nisam je dovoljno obisla, sad tek vidim, po tvojim slikama!
moracu ponovo
zalazak i paraglajderi su extra!
nisam je dovoljno obisla, sad tek vidim, po tvojim slikama!
moracu ponovo
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Grčka-Nei Pori, Platamon, Volos, Atina, Solun, Tasos, Zakint
Kao što sam obećala, da ne bude da lagim!
MM i ja na odmor išli vozom, uzeli kušet kola za spavanje i krenuli! Jeste da je dangubnije, ali je svakako odmornije! I jeste da je grčka železnica štrajkovala, pa smo se uklapali, ali iznervirati se dali nismo! Naše face su izgledale ovako i tako je bilo svih 20 dana. Jedino je mm malo kmečao kad smo poslednji dan šetali po Solunu i čekali da krenemo natrag za BGD. Na odmoru je bilo divno, aktivno, ma sve bih ja to ponovo isto tako!
Železnička stanica u Solunu, info pultovi se konačno otvaraju, štrajk prestaje!
Simensov voz koji ide na relaciji Solun-Larisa. Njime smo išli direktno do Nei Porija. Klimatizovan, čist, uglavnom juriša 100-120 km na sat, striktno ide na vreme, vozač najavljuje svaku stanicu, sedišta udobna.
Jutro na plaži Nei Porija i buđenje sunca! Nei Pori pripada podolimpijskoj regiji i od Soluna je udaljen oko 120 km. Plaža je predivna, peskovita, duga oko 3 km, široka oko 50 m, opremljena terenima za odbojku, suncobranima i ležaljkama, presvlačionicama, tuševima. Pri ulasku u vodu isto je pesak pod nogama, prvo je plitko, pa dublje, pa ponovo peščani sprudovi, pa onda dubina! Voda je čista i topla. Meduza je bilo u manjem broju, no nikog dirale nisu, uredno vodile svoj morski život!
Pogled na osunčani Olimp. S obzirom da je more na 0 nadmorske visine a Olimp na 2917m, onda možete da zamislite koliko izgleda moćno i veličanstveno.
Jedno divno drvo na plaži. Vidi se u pozadini prethodne slike. Ukopano je u pesak i vrlo je zanimljivo za fotografisanje.
Plaža, more, oblaci.
Boje neba pri zalasku sunca.
Mesečina
Dnevni ulov. Pored pravih prelepih školjki i zvezda koje smo ove godine doneli sa letovanja, mm je u moru pronasao i dva katanca, zaključana naravno, očito su jedan Manuel i jedna Sara zaključali svoju ljubav (imena izgravirana na katancima!) - katanci se vide na ležaljci!
Etno selo Pantelejmon, nekih 15 km od Nei Porija u brdu, odakle se pruža pogled na podolimpijsku regiju.
Pogled na Nei Pori
Platamon, gradić udaljen oko 5 km od Nei Porija; na ovoj fotki pristanište sa pogledom na tvrđavu.
Šetalište u Platamonu
Ribari donose svoj ulov
Jedna taverna u Platamonu na samoj plaži. Inače, Platamon ima jako lošu i malu plažu za razliku od Nei Porija, ali je mesto življe, i taverne su punije, kao i kafići u odnosu na Nei Pori, i uglavnom su tu Grci, bar u septembru. Ova taverna je trenutno bila prazna.
Slede slike iz Diona-grada boga Diasa. Dion je jedno od najvećih praistorijskih naselja u Grčkoj, iz perioda 5000 god pne. Arheološko nalazište sadrži bogate sačuvane ostatke i eksponate, ali i muzej u kome se čuvaju isti.
Jedan od mozaika
Zatim sledi Volos. Udaljen od Soluna oko 215 km. Mi smo uspeli da vidimo centar Volosa, luku, i deo koji se zove Agria. Bila je nedelja, pa ništa nije radilo osim taverni i kafića, i Kineza . Grci nedeljom uglavnom idu u crkve (bili smo na krštenju jedne bebe) i na porodične ručkove u restorane, kao i u šetnje.
Evo kako je ukrašeno ispred ulaska u crkvu u kojoj je ceremonija krštenja. Ispred stoji i jedna teta koja deli lizalice, bombone i druge paketiće za decu.
Klinka je bila baš dobra. Inače je ovako skinutu potapaju u zvono puno vode, vidi se izemeđu ovih što fotografišu. Bila je ok, malo je plakala.
Na putu za Agriu. Mi smo išli peške. Ranije je postojala pruga uskog koloseka i išao je turistički voz od Volosa nekih 12 km prema Agrii i dalje, sada je to pretvoreno u šetalište, mada je odmah pored magistralnog puta, a Grci voze kao manijaci, pa nije baš za šetnju ko ima malu decu a i daleko je. Gradski prevozom se može stići, a busevi su česti. Plaže skoro da nema u ovom delu, mada je voda čista. Pored šetališta ima mnogo zimzelelnog drveća, pa je to je jedini put da sam u Grčkoj osetila onaj predivni miris mora pomešan sa mirisima zelenila. Takođe, slabo smo videli stranih tablica u ovom mestu, uglavnom samo grčke.
Pruga uskog koloseka i čudno mesto za pecanje!
Agria
U ovom delu Grčke smo slabo primetili kuća za izdavanje, onih velikih koje sadrže više studia ili apartmana. Uglavnom su to manje kućice, očito ranije napravljene i očito ih Grci koriste samo za svoje potrebe. U ovom delu smo videli samo jedan veliki hotel, ekstra sređen, ali ne veliki u visinu, nego veliki u dužinu, prosto uklopljen u čitavu sliku ovog mesta.
Pruga uskog koloseka i jesen na vidiku.
Pune taverne
Hobotnice ispred taverne
Grkinje čekaju bus.
I još jedna fotka pored mora, popodnevna igra svetlosti.
A onda slede slike iz Atine. U Atinu smo išli opet vozom, putuje se citavu noć, iliti 6h, nismo znali da treba da se rezervišu karte, da je gužva u tom vozu, pa smo se prilično namučili u odlasku, sedeli na pomoćnim sedištima u jednom vagonu, koji je bio pun Pakistanaca, Bangladešanaca i sličnih, koji prodaju one džidže bidže po plaži, koji imaju neki specifičan, meni jako smetajući i težak, miris, tako da hvala marami koju poneh i stavih preko nosa. Iako smo se namučili u odlasku, nakon dolaska na Akropolj, i pogleda na Atinu i sve te njihove sačuvane građevine, sav umor se zaboravio.
Jedina mana otići u sopstvenoj režiji jeste što nemaš vodiča da ti priča šta je šta, ali smo se nekako snašli i obišli koliko smo fizički mogli izdržati. U Atiini smo videli i lice i naličije (eto dobre strane otići u svojoj režiji), u smislu lepote Akropolja, Plake, a s druge strane centra grada, Omonije, gde smo videli narkomane oko 19h kako se ispred zgrade fiksaju. Ne računajući ovaj istorijski deo Atine, koji je fenomenalan, Solun mi se više svidja kao grad. ( Larisa mi se najviše svidja kao grad koji smo videli; Larisa podseća na naš Novi Sad, centar je divan, ljudi deluju "pitomo", ulice su sređene, kafići prepuni, Grkinje sređene, Grci skockani...).
Ispred Parlamenta njihovi gardisti "evzoni", i njihova smena. Smešni su kao crteži, moram priznati. Nekako deluju kao da su pali iz nekog drugog vremena.
Inače, u Atini su bile demonstracije, tako da smo i to videli. Evo malo sveže grčke piletine, lepo građene i mlađane, ali baš mlađane. Prave kordon.
Nacionalna bašta je bila zatvorena zbog demonstranata, i žao mi je što nismo uspeli da je vidimo, inače se prostire na 15 hektara i sva je u zelenilu.
Evo jedne fotke opaljene kroz rešetke. U pozadini samo čuvar.
Kongresni hol
Stubovi Hrama Zevsa, tj. ostaci, i ja se malo poigrala.
Odeon
Partenon
Dionizijev amfiteatar
Erehtejon, i poznate Karijatide, mlade sveštenice, koje svojim glavama pridržavaju svod hrama.
Hadrijanova biblioteka
Likavitasovo brdo, brdo u obliku kupe
Stara Agora, muzej
Slede slike iz Plake. Plaka se nalazi podno Akropolja, i može se uporediti sa našom Skadarlijom. Njome smo bili oduševljeni. Uske ulice, kaldrmisane ili ne, taverne, kafići, sitničarnice, prozori, kapije, vrata, balkoni, sve odiše u duhu Grčke.
I mačka svratila u kafić.
Jedan zanimljiv kafić
Za ljubiteljke kožnih sandala
Za ljubitelje vina. Struzo, znam da se ovde pronalaziš!
Radnja sa muzičkim instrumentima
I još malo Plake
Posluženje u kafiću. Mitos pivo, koje je ekstra i činijica maslina.
Jedan od prelepih prozora u Plaki
Anafiotika, male betonske kuće, nadžidžane jedna uz drugu, sećate se da je Parižanka kačila letos slike. Ovaj mali deo je nestvaran, baš kao sa grčkih razglednica.
I Grkinja u pozadini, jer u ovim kućicama ljudi žive.
Nezaobilazne crne mačke
I sive mačke...
Pogled na Akropolj uveče
Jedna od zgrada u centru uveče (čini mi se da je to zgrada Narodne banke, no ne držite me za reč)
I dve fotke iz Soluna, jedna sa buvljaka, pijace-ribice i druga, benzinska pumpa u gradu, na vrlo čudnom mestu morate priznati!
I za kraj, za sve devojke sa kutka, grčka roda! (Nadam se da je ovo roda, a ako nije, vi se pravite kao da jeste! )
Hvala na strpljenju, toliko od mene.
MM i ja na odmor išli vozom, uzeli kušet kola za spavanje i krenuli! Jeste da je dangubnije, ali je svakako odmornije! I jeste da je grčka železnica štrajkovala, pa smo se uklapali, ali iznervirati se dali nismo! Naše face su izgledale ovako i tako je bilo svih 20 dana. Jedino je mm malo kmečao kad smo poslednji dan šetali po Solunu i čekali da krenemo natrag za BGD. Na odmoru je bilo divno, aktivno, ma sve bih ja to ponovo isto tako!
Železnička stanica u Solunu, info pultovi se konačno otvaraju, štrajk prestaje!
Simensov voz koji ide na relaciji Solun-Larisa. Njime smo išli direktno do Nei Porija. Klimatizovan, čist, uglavnom juriša 100-120 km na sat, striktno ide na vreme, vozač najavljuje svaku stanicu, sedišta udobna.
Jutro na plaži Nei Porija i buđenje sunca! Nei Pori pripada podolimpijskoj regiji i od Soluna je udaljen oko 120 km. Plaža je predivna, peskovita, duga oko 3 km, široka oko 50 m, opremljena terenima za odbojku, suncobranima i ležaljkama, presvlačionicama, tuševima. Pri ulasku u vodu isto je pesak pod nogama, prvo je plitko, pa dublje, pa ponovo peščani sprudovi, pa onda dubina! Voda je čista i topla. Meduza je bilo u manjem broju, no nikog dirale nisu, uredno vodile svoj morski život!
Pogled na osunčani Olimp. S obzirom da je more na 0 nadmorske visine a Olimp na 2917m, onda možete da zamislite koliko izgleda moćno i veličanstveno.
Jedno divno drvo na plaži. Vidi se u pozadini prethodne slike. Ukopano je u pesak i vrlo je zanimljivo za fotografisanje.
Plaža, more, oblaci.
Boje neba pri zalasku sunca.
Mesečina
Dnevni ulov. Pored pravih prelepih školjki i zvezda koje smo ove godine doneli sa letovanja, mm je u moru pronasao i dva katanca, zaključana naravno, očito su jedan Manuel i jedna Sara zaključali svoju ljubav (imena izgravirana na katancima!) - katanci se vide na ležaljci!
Etno selo Pantelejmon, nekih 15 km od Nei Porija u brdu, odakle se pruža pogled na podolimpijsku regiju.
Pogled na Nei Pori
Platamon, gradić udaljen oko 5 km od Nei Porija; na ovoj fotki pristanište sa pogledom na tvrđavu.
Šetalište u Platamonu
Ribari donose svoj ulov
Jedna taverna u Platamonu na samoj plaži. Inače, Platamon ima jako lošu i malu plažu za razliku od Nei Porija, ali je mesto življe, i taverne su punije, kao i kafići u odnosu na Nei Pori, i uglavnom su tu Grci, bar u septembru. Ova taverna je trenutno bila prazna.
Slede slike iz Diona-grada boga Diasa. Dion je jedno od najvećih praistorijskih naselja u Grčkoj, iz perioda 5000 god pne. Arheološko nalazište sadrži bogate sačuvane ostatke i eksponate, ali i muzej u kome se čuvaju isti.
Jedan od mozaika
Zatim sledi Volos. Udaljen od Soluna oko 215 km. Mi smo uspeli da vidimo centar Volosa, luku, i deo koji se zove Agria. Bila je nedelja, pa ništa nije radilo osim taverni i kafića, i Kineza . Grci nedeljom uglavnom idu u crkve (bili smo na krštenju jedne bebe) i na porodične ručkove u restorane, kao i u šetnje.
Evo kako je ukrašeno ispred ulaska u crkvu u kojoj je ceremonija krštenja. Ispred stoji i jedna teta koja deli lizalice, bombone i druge paketiće za decu.
Klinka je bila baš dobra. Inače je ovako skinutu potapaju u zvono puno vode, vidi se izemeđu ovih što fotografišu. Bila je ok, malo je plakala.
Na putu za Agriu. Mi smo išli peške. Ranije je postojala pruga uskog koloseka i išao je turistički voz od Volosa nekih 12 km prema Agrii i dalje, sada je to pretvoreno u šetalište, mada je odmah pored magistralnog puta, a Grci voze kao manijaci, pa nije baš za šetnju ko ima malu decu a i daleko je. Gradski prevozom se može stići, a busevi su česti. Plaže skoro da nema u ovom delu, mada je voda čista. Pored šetališta ima mnogo zimzelelnog drveća, pa je to je jedini put da sam u Grčkoj osetila onaj predivni miris mora pomešan sa mirisima zelenila. Takođe, slabo smo videli stranih tablica u ovom mestu, uglavnom samo grčke.
Pruga uskog koloseka i čudno mesto za pecanje!
Agria
U ovom delu Grčke smo slabo primetili kuća za izdavanje, onih velikih koje sadrže više studia ili apartmana. Uglavnom su to manje kućice, očito ranije napravljene i očito ih Grci koriste samo za svoje potrebe. U ovom delu smo videli samo jedan veliki hotel, ekstra sređen, ali ne veliki u visinu, nego veliki u dužinu, prosto uklopljen u čitavu sliku ovog mesta.
Pruga uskog koloseka i jesen na vidiku.
Pune taverne
Hobotnice ispred taverne
Grkinje čekaju bus.
I još jedna fotka pored mora, popodnevna igra svetlosti.
A onda slede slike iz Atine. U Atinu smo išli opet vozom, putuje se citavu noć, iliti 6h, nismo znali da treba da se rezervišu karte, da je gužva u tom vozu, pa smo se prilično namučili u odlasku, sedeli na pomoćnim sedištima u jednom vagonu, koji je bio pun Pakistanaca, Bangladešanaca i sličnih, koji prodaju one džidže bidže po plaži, koji imaju neki specifičan, meni jako smetajući i težak, miris, tako da hvala marami koju poneh i stavih preko nosa. Iako smo se namučili u odlasku, nakon dolaska na Akropolj, i pogleda na Atinu i sve te njihove sačuvane građevine, sav umor se zaboravio.
Jedina mana otići u sopstvenoj režiji jeste što nemaš vodiča da ti priča šta je šta, ali smo se nekako snašli i obišli koliko smo fizički mogli izdržati. U Atiini smo videli i lice i naličije (eto dobre strane otići u svojoj režiji), u smislu lepote Akropolja, Plake, a s druge strane centra grada, Omonije, gde smo videli narkomane oko 19h kako se ispred zgrade fiksaju. Ne računajući ovaj istorijski deo Atine, koji je fenomenalan, Solun mi se više svidja kao grad. ( Larisa mi se najviše svidja kao grad koji smo videli; Larisa podseća na naš Novi Sad, centar je divan, ljudi deluju "pitomo", ulice su sređene, kafići prepuni, Grkinje sređene, Grci skockani...).
Ispred Parlamenta njihovi gardisti "evzoni", i njihova smena. Smešni su kao crteži, moram priznati. Nekako deluju kao da su pali iz nekog drugog vremena.
Inače, u Atini su bile demonstracije, tako da smo i to videli. Evo malo sveže grčke piletine, lepo građene i mlađane, ali baš mlađane. Prave kordon.
Nacionalna bašta je bila zatvorena zbog demonstranata, i žao mi je što nismo uspeli da je vidimo, inače se prostire na 15 hektara i sva je u zelenilu.
Evo jedne fotke opaljene kroz rešetke. U pozadini samo čuvar.
Kongresni hol
Stubovi Hrama Zevsa, tj. ostaci, i ja se malo poigrala.
Odeon
Partenon
Dionizijev amfiteatar
Erehtejon, i poznate Karijatide, mlade sveštenice, koje svojim glavama pridržavaju svod hrama.
Hadrijanova biblioteka
Likavitasovo brdo, brdo u obliku kupe
Stara Agora, muzej
Slede slike iz Plake. Plaka se nalazi podno Akropolja, i može se uporediti sa našom Skadarlijom. Njome smo bili oduševljeni. Uske ulice, kaldrmisane ili ne, taverne, kafići, sitničarnice, prozori, kapije, vrata, balkoni, sve odiše u duhu Grčke.
I mačka svratila u kafić.
Jedan zanimljiv kafić
Za ljubiteljke kožnih sandala
Za ljubitelje vina. Struzo, znam da se ovde pronalaziš!
Radnja sa muzičkim instrumentima
I još malo Plake
Posluženje u kafiću. Mitos pivo, koje je ekstra i činijica maslina.
Jedan od prelepih prozora u Plaki
Anafiotika, male betonske kuće, nadžidžane jedna uz drugu, sećate se da je Parižanka kačila letos slike. Ovaj mali deo je nestvaran, baš kao sa grčkih razglednica.
I Grkinja u pozadini, jer u ovim kućicama ljudi žive.
Nezaobilazne crne mačke
I sive mačke...
Pogled na Akropolj uveče
Jedna od zgrada u centru uveče (čini mi se da je to zgrada Narodne banke, no ne držite me za reč)
I dve fotke iz Soluna, jedna sa buvljaka, pijace-ribice i druga, benzinska pumpa u gradu, na vrlo čudnom mestu morate priznati!
I za kraj, za sve devojke sa kutka, grčka roda! (Nadam se da je ovo roda, a ako nije, vi se pravite kao da jeste! )
Hvala na strpljenju, toliko od mene.
Poslednji put izmenio Biksi :) dana 10/10/2010, 21:38, izmenio ukupno 3 puta
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
VELICANSTVENO!!!!
Biksi slike su super!
Idem jos jednom sve da pregledam
Biksi slike su super!
Idem jos jednom sve da pregledam
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
e svaka to cast!
videla sam vecinu ovoga, ali na tvojim slikama lepse izgleda :)
videla sam vecinu ovoga, ali na tvojim slikama lepse izgleda :)
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
biksi svaka cast
ovo sve izgleda bas profi!!!
ovo sve izgleda bas profi!!!
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Božanstvene su ti fotografije Biksić!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Baš su ti super fotkice, Biksi....
Živopisne su...mnoge od njih same za sebe govore...ne umem izdvojiti nijednu, osim one koju si meni "namenila"....hmmmm....il vino....
Živopisne su...mnoge od njih same za sebe govore...ne umem izdvojiti nijednu, osim one koju si meni "namenila"....hmmmm....il vino....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Bixi,kako su ti lepe fotke...dosta toga ste obišli,i to je super.Nije to bio klasičan odmor-čvarenje...
i ja odoh još jednom da ih pogledam.
p.s. na slici-mesečina,one krune suncobrana izgledaju kao NLO
i ja odoh još jednom da ih pogledam.
p.s. na slici-mesečina,one krune suncobrana izgledaju kao NLO
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Divno, biksi.
Kakav lep odmor, po mom ukusu
Niste se smirivali
Lepe slike, lepi opisi
Kakav lep odmor, po mom ukusu
Niste se smirivali
Lepe slike, lepi opisi
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Hvala cure, rekla sam da je bio najlepši odmor do sada, ipak je 20 dana prava mera! Drago mi je da vam se svidja, jedva sam izabrala fotke, jer ih ima oko 1000.
Fenomenalne slike Biksi,odvela si mi malo misli....pa sam mastala...i mastala i zavrsila kod vina
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
djole39 ::Fenomenalne slike Biksi,odvela si mi malo misli....pa sam mastala...i mastala i zavrsila kod vina
Evo ti još malo da imaš i da gricneš, da se ne napiješ!
Daaa, da gricnemo, a dominira Van Gog na reklami za Absinthe
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Bravo Ori, oko sokolovo! Odlična fora!
Biksi,slike su fenomenalne...
Sada ti je oprošteno što nisi bila sa nama 20 dana-uživala si...
A i mi sa tvojim slikama
Sada ti je oprošteno što nisi bila sa nama 20 dana-uživala si...
A i mi sa tvojim slikama
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Uuuuu, divno! Nego, meni piletina zapade za oko. Jesi ti ono u kordonu
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
AHA, malo medju piletinom! Sve klinci, a gradjeni ne pitaj, uh, krenu mi voda na usta!
Pa i ti si piletina, i bas delujes kao tvoja pisanja, vedro, veselo, puna pozitivne energije, jedna dusa veeeelika
A piletina, je, hmmmmmm
A piletina, je, hmmmmmm
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
bak ::Pa i ti si piletina, i bas delujes kao tvoja pisanja, vedro, veselo, puna pozitivne energije, jedna dusa veeeelika
A piletina, je, hmmmmmm
Super su ti slidze, Biksi!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Biksi piletino,slike su ti super-izvestaj jos bolji.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Predivne fotkice Biksi, hvala sto si ih nakacila, bas sam uzivala.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Meni nisu htele sve da se otvore, ali i ovo što sam videla je dovoljno da budem očarana
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Strana 11 od 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 11 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu