Grčka
+56
7-patuljaka
dragana76ns
darija79
Kamilica
missile
Cupava
tuli
Tinche
Niny
lolipop
KoMetaK
Deni
cicsa80
buby
Mirjana
MAAKKI
catherine290505
anak
Malina
Milijana
Shizika
lena
bak
bebko
djole42
dr mali pariz
Struzzo
anna
vašar
BiKsi :)
nena beba
mala parizanka
vremejezabebe
NINA1
nabla
MARA
Orline
bokica
eni
nesalela
caci
Jeckie
Kata
Agata27
Nekica
Leta
mijica
TetaSneki
adriatika
maus
maja76
vakic
Jelence
HappyGirl
Hitron-Luka
megica-pegica67
60 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 2 od 17
Strana 2 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Grčka
Megi draga slike su super. Vidi se da ste se nauživali. Tu vas potpuno razumem i ja sam već svim srcem na moru. Mi idemo na Lefkadu. Ja sam se već zaljubila u ostrvo i provod i kad vidim ove slike kao da sam se već bućnula.
PS: Malo sam sredila slike, pošto sam ovde urednik, nadam se da nisam nešto izbrisala. Da malo dođu do izražaja moje uredničke sposobnosti
PS: Malo sam sredila slike, pošto sam ovde urednik, nadam se da nisam nešto izbrisala. Da malo dođu do izražaja moje uredničke sposobnosti
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Megi, fotografija je VRH! Oduševljena sam!
Sneki
Sneki
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Snekice srce si sto si mi sredila slikice, kao sto sam vec rekla ja sam trapa trapava , ali evo obecavam, ovako cu vas slusati kada mi budete objasnjavale kako se to radi i bicu dobra i necu spavati na casu , he, he, he drage moje.
Lefkada Snekice-ostrvo-BRAVO ZA IZBOR , pa to je čarobno mesto,gledala sam slike na Internetu i mi planiramo da idemo tamo, jedva čekam da vidim vaše slikice, biće ti super, a tek boja mora, boja mora je kao na ovoj našoj plaži-čuvena Lalarija, oćem i ja ponovo e da pored Lefkade, Skijatosa tu je i Kefalonija i to je čarobno mesto.
Lefkada Snekice-ostrvo-BRAVO ZA IZBOR , pa to je čarobno mesto,gledala sam slike na Internetu i mi planiramo da idemo tamo, jedva čekam da vidim vaše slikice, biće ti super, a tek boja mora, boja mora je kao na ovoj našoj plaži-čuvena Lalarija, oćem i ja ponovo e da pored Lefkade, Skijatosa tu je i Kefalonija i to je čarobno mesto.
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Testić, testić, testić :aa3:evo Adriatika :aa1: obećavam, uskoro ću ga uraditi, mada ovo mi je ko zna koji test po redu i ništa, valjda će mi ovaj put i rodica slatka nešto doneti , curice moje kako je lepo sa vama družiti se
Slike su super i za trenutak sam imala osecaj da sam i ja bila sa vama. Megi super izgledas. Na drugoj slici si kao sirena. Drago mi je sto vam je bilo super i sto ste se lepo odmorili.A i prirodni radovi nisu bili zanemareni.Bravo!!!
Teta Sneki svaka cast!!!!
Tako sam i ja mislila 12. maja pa napokon ugledah 2 crtice.megi67 ::uskoro ću ga uraditi, mada ovo mi je ko zna koji test po redu i ništa, valjda će mi ovaj put i rodica slatka nešto doneti
Teta Sneki svaka cast!!!!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Vauuuuuuuuu, ne mogu da odvojim oci sa Skijatosa
Stvarno je prelepo ala sve i vi i Skijatos i more....
Prelepo. prelepo, prelepo......
Megi kako ste putovali (prevoz), koja agencija... sve me interesuje.
Idem jos da gledam i da uzivam
Stvarno je prelepo ala sve i vi i Skijatos i more....
Prelepo. prelepo, prelepo......
Megi kako ste putovali (prevoz), koja agencija... sve me interesuje.
Idem jos da gledam i da uzivam
mijica- Broj poruka : 488
Godina : 49
Datum upisa : 16.01.2008
Devojke moje mamite mi osmeh svaki put kada se prikacim i kada citam vase slatke porukice ma predivne ste, srca moja .
Mijice evo ovakve su sve plažice na Skijatosu, ma raj je ostvro, a boja mora, ma odmor za oči.
Ovako išli smo busom,nismo hteli svojim kolima jer je petljancija,a i jeftinije je da se tamo iznajmi nešto-mi smo iznajmili mali moped i obišli celo ostrvo koje nije veliko ima samo 12km puta-tj. 24 stanice busom-svaka stanica je plaža. To malo ostvro ima ukupno oko 65 plaža i čuvenu plažu Lalariju koju obavezno treba videti, ide se samo brodićem do nje, nema drugi prilaz. 10 noćenja i 2 dana puta nas je došlo 450E za dvoje tu je sve uračunato sem hrane, znači apartman (uzeli smo vilu- sa bazenom na brdu u centru Skijatosa-tu je i najbolje biti,blizu centra), autobus prevoz, vize osiguranje, trajekt... Skijatos radi agencija ETA-TOURS, a za nju i Evro-Tours, radi i agencija Sabra. Mi smo išli preko agencije ETE tj. EVRO. Evo šaljem ti i kućicu (naša soba je bila odma ovde do stepenica-prizemlje) da vidiš kako izgleda tu je i bazenćić, pa ako ti se svidja vila Plavi horizonti-ove dve agencije je imaju u ponudi,uveče je nevidjen pogled na grad-more, pošto je kuća na brdu. Ako te još nešto zanima tu sam, šaljem ti
Zaboravih kućicu Plavi horizont da postavim Mijice, evo je.
Adriatika
Maus-12 maj-predivno
Teta Sneki uredniče naš + 10 ti dajem
Happyce
Jes` `opravila svaka joj cast!!!megi67 ::
Teta Sneki uredniče naš + 10 ti dajem
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Megalince jo kako zeljno iscekujem testic ajde koko ne pravi se vazna dokle ce nas drzis u neizvesno ma hocu da nazdravim
A bas me prijatno iznenadis sa po neku od tvojih prelepih fotki
A bas me prijatno iznenadis sa po neku od tvojih prelepih fotki
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Vakic , evo draga, svecno obecavam da cu sutra uraditi test i bice ovako . Drago mi je sto ti se svidaju moje slikice, volela bi jos neku da vam pokazem i evo necu vise:
i to je to od Megice
Ljubav cveta Mnogo ste mi slatki! Vreme je za
HappyGirl- Broj poruka : 13681
JUPIUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
navijamo za druugu crtu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
navijam is sve snage i drzim fige :aa1: :aa1: :aa1:
Jo kad bi samo mogla da brcnem noge
Megi HVALA ti puno na prelepim fotkama sto si nam dolovila atmosveru da malo i mi uzivamo :aa1: :aa1: :aa1:
navijamo za druugu crtu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
navijam is sve snage i drzim fige :aa1: :aa1: :aa1:
Jo kad bi samo mogla da brcnem noge
Megi HVALA ti puno na prelepim fotkama sto si nam dolovila atmosveru da malo i mi uzivamo :aa1: :aa1: :aa1:
Au kad se setim ove boje mora,hmmmmmmm uetela bih u tu fotku,a vi ste bas par i ja vas znam ,samo jos da se setim odakle.
ljubac
ljubac
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Ma Megic ja da budem iskrena vi mi licite ko da ste brat i sestra a ne bracni drugari
Da,da i meni tako licite :)
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
kakve misice imas zeno svaka cast
slike su prelepe, bas sam uzivala
slike su prelepe, bas sam uzivala
Leta- Broj poruka : 52
Datum upisa : 08.04.2008
Ženice moje slatke, samo moje i ničije više, stvarno vas obožavam
Jelenče, odakle li se nas dve znamo i gde smo se videle , možda negde u Zemunu dok je moj brat živeo tamo, i moj dragi radi u Zemunu , setićemo se mi već CMOKA GRANDE, EVO LETI KA TEBI.
Vakicicu , otkriću ti malu tajnu, ja i moj dragi smo punih 22 god. zajedno i evo ušli u 23.god. možda zato ličimo, he, he, he, moj slatkiš, LJUBAC I ZA TEBE GRANDE.
Letice , hvala, hvala,što se tiče mišića, svašta sam ti trenirala (održavam sada), a sada samo trčanje i vožnja rolera na Adi, to me baš odmora, šaljem .
Jelenče, odakle li se nas dve znamo i gde smo se videle , možda negde u Zemunu dok je moj brat živeo tamo, i moj dragi radi u Zemunu , setićemo se mi već CMOKA GRANDE, EVO LETI KA TEBI.
Vakicicu , otkriću ti malu tajnu, ja i moj dragi smo punih 22 god. zajedno i evo ušli u 23.god. možda zato ličimo, he, he, he, moj slatkiš, LJUBAC I ZA TEBE GRANDE.
Letice , hvala, hvala,što se tiče mišića, svašta sam ti trenirala (održavam sada), a sada samo trčanje i vožnja rolera na Adi, to me baš odmora, šaljem .
A SADA zašto jedna crta jutros, glupava i trapava,nejasna, kada će osvanuti dan sa dve crtice. Ako uskoro nedobijem (14 dana kasni) moraću i betu da uradim, pa onda kod doce, opet se sve poremetilo, verovatno zbog puta i promene klime.
megice :yy:i menije jako puno :yy:a bas sam se nadala drugoj crti a vadi betu mozda ce da bde pozitivna
Strana 2 od 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja svet
Strana 2 od 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu