IVANICASALE-Stizu nase srecice...
+39
SladZana
Strumfeta78
alisa
Bobaue
Vanja80
fight&faith
Dora1
sanja 73
BiKsi :)
Jerapetra
Tavita
Nessi
Bekanicaa
NikolaMaja
PalcicaBg
mamadabudem
bebana81
ganedina
BabyBear
AriesGirl
Niny
Ancica 87
micam
MalaSaJuga
saska1
marina_82
ivanicasale
noja
Hobbes
lela1984
Sirijus
OKacica
Anka13
valika77
dusica78
Sofija Veks
mimi85
Principessa
bobica83
43 posters
Strana 19 od 28
Strana 19 od 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: IVANICASALE-Stizu nase srecice...
Evo drage moje da napisem moje gadno iskustvo od sinoc tj nocas.
Naime krene mene nesto da boli na levu stranu u predelu ledja inave me pbicno boli na desnu stranu ali to brzo prestane.Ovo nocas daleko bilo i ne ponovilo se doslo mi je da vristim jadan moj muz me masirao kremom ma trenutno se ublazi bol dok masira a posle nastavlja uglavnom preznojila sam se samo tako da bi na kraju bol prestala u 6h ujutru i ja tek tada zaspala.Molio me moj dragi da me vozi kod doktora mefjutim ja nisam htela.U svakom slucaju bebe su tacno osecale da nesto desava i cele noci su mrdali.Tek ujutru su i oni zaspali duse moje.Malopre takodje kao pocela opet ta bol ali se nadam da nece i nocas kao sinoc.Tj molim Boga da nece.
Naime krene mene nesto da boli na levu stranu u predelu ledja inave me pbicno boli na desnu stranu ali to brzo prestane.Ovo nocas daleko bilo i ne ponovilo se doslo mi je da vristim jadan moj muz me masirao kremom ma trenutno se ublazi bol dok masira a posle nastavlja uglavnom preznojila sam se samo tako da bi na kraju bol prestala u 6h ujutru i ja tek tada zaspala.Molio me moj dragi da me vozi kod doktora mefjutim ja nisam htela.U svakom slucaju bebe su tacno osecale da nesto desava i cele noci su mrdali.Tek ujutru su i oni zaspali duse moje.Malopre takodje kao pocela opet ta bol ali se nadam da nece i nocas kao sinoc.Tj molim Boga da nece.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Ivanice ako se ponovi idi kod dr da te pogleda bolje je.Ajde da navijamo da ne boli.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Ivanice ako pocne da boli pravac doktor nema zezancije s bolovima sada narocito.
Ne shvatih tacno gdje te boli ali nemoj da te dragi masira jer znas da sve to moze izazvati kontrakcije.
Ne shvatih tacno gdje te boli ali nemoj da te dragi masira jer znas da sve to moze izazvati kontrakcije.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Ivanice ja se pridruzujem i savetujem isto da se ode lekaru. Sve ispricaj detaljno ginekologu, neka te pregleda, uradi ultra zvuk pa vidi sta kaze. Verovatno nije nista, ali je bolje otici i dobiti i od ginekologa potvrdu da nije nista.
Ljubim puno
Ljubim puno
Bobac- Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014
Ivanice, nijedan bol u tom razgoblju trudnoće, još blizanačke nije zanemarljiv. Divnne su bekice - javljale se da se mama ne brine. I meni je isto tako tješio Bambi kad sam imala bolove nisko u stomaku. Ma sve oni osjećaju
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Ovo je bilo malo iznad bubrega prema kicmeni stub.Mislim da je neki misic u pitanju bio.Predpostavljam da je to.Da me je bolelo u predelu stomaka svakako bi otisla kod dezurnog ginekologa a ovo je bilo u predelu ledja.Ljubimo vas.Sutra nadam se zavrsavamo sa kupovinom za bebe i cekamo ih
Ivanice, sigurno nije ništa strašno, ali ako se ponovi taj bol, molim te, pođi kod ginekologa.
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Joj tavita da prodje jos ova nedelja posle svakako 13og ostajem u bolnicu.Iskreno se nadam da nece biti potrebe da idem pre 13og
Ivanice, nemoj da se junacis sad I izigravas majku hrabrost. Ako nocas zaboli pravac kod lekara. Nema veze sto nije stomak. Bol moze da se reflektuje I na drugom mestu
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Bb za sada sam ok.
Hvala Bogu. Neka ostane tako
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ivanice, što reče BB, samo neka tako i ostane. Ali, molim te, kao i ostale cure, ako se bilo šta slično ponovi, odmah idi, nebitno gde je lociran bol, prosto takav bol je itekako znak za uzbunu tj. za odlazak kod dr. Držim palčeve da na miru odeš 13. kad je i planirano, da bude do kraja mirno more
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Ivanice, nisam ni ja bas razumela na kojoj visini ledja te je bolelo. Ako je nize, krsta, to ima veze sa trudnocom. Za gore ne bi trebalo, ali svaki organ u stomaku moze da se reflektuje bolom u ledjima. Zato dodajem i ja na sve vec receno: pravac doktor ako se opet pojavi.
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Samo da vam se javim i ljubnem vas.Nadam se da su ledja dobro i da nije nista strasno.
13og je moj rodjendan,hehe.
13og je moj rodjendan,hehe.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Ivanice, mah I od nas. Nadam se da su prestali ti bolovi. Ljubim te
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Jerapetra ::Ivanice, što reče BB, samo neka tako i ostane. Ali, molim te, kao i ostale cure, ako se bilo šta slično ponovi, odmah idi, nebitno gde je lociran bol, prosto takav bol je itekako znak za uzbunu tj. za odlazak kod dr. Držim palčeve da na miru odeš 13. kad je i planirano, da bude do kraja mirno more
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Ivanice, kako si, kako ledja, kako bebani? Jos malo pa 13ti! LJubim vas svo troje.
Bobac- Broj poruka : 489
Datum upisa : 06.07.2014
Gde si Ivanice? Jesu li prosla ledja?
E drage moje bol se vise nije vracao tako da sam super.Inace danas isli u kupovini i kupili smo sve sto nam treba za bebe i sad smo spremni.Bol je bio u predelu misica .Zato mislim da nije nista strasno bilo jer da je daleko bilo u predelu stomaka i tako nesto onda bi otisla odmah.
Ljubimo vas punooo deckonje i ja
Ljubimo vas punooo deckonje i ja
Ivanice, dobro je da je bol prestao.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Super da je proslo. Mozda si nezgodno spavala, a momci otezali, hvala Bogu!
Oprema je znaci tu, sad mozes i u bolnicu.
Tvoji momci ce bas biti trazeni pored ovoliko devojcica u poslednje vreme. Gledaj da se ne uobraze .
Oprema je znaci tu, sad mozes i u bolnicu.
Tvoji momci ce bas biti trazeni pored ovoliko devojcica u poslednje vreme. Gledaj da se ne uobraze .
Da Mimi sad smo spremni.A imamo puno curica na kutku bice zabavno...Ljubimo vas
Dobro je da si bolje. Bolovi u ledjima hoce i usled porodjaja, pretpostavljam da to znas. Zato su cure zelela da odes kod dr.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi nisam to znala.
Bili na ctg idemo u nedelju opet dr nam je dezuran.
Ljubim vas sve sto mislite na nas
Bili na ctg idemo u nedelju opet dr nam je dezuran.
Ljubim vas sve sto mislite na nas
Ivanice jos malo je ostalo do upoznavanja :) Drzite se u kompletu sto duze. cmok za mamu i decake
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Strana 19 od 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Similar topics
» IVANICASALE -TRECA SRECA
» Junska topla jutra stizu svuda
» ANANANA-put do moje srecice :-)
» ZOKA83 - Dnevnik moje male srecice : )
» ANANANA-put do moje srecice :-)
» ZOKA83 - Dnevnik moje male srecice : )
Strana 19 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu