KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SUNNY.TP - Čekamo naše Sunce

+33
micam
Jerapetra
Blanka
bebana81
aurora
zsuki75
saska1
Bobac
Mimi12
Tavita
Rada74
Zmajuška
mimi85
Anka13
ivanicasale
Angie83
Sirijus
alisa
SoJa
Dora1
noja
Vanja80
sanja 73
marina_82
MalaSaJuga
Bobaue
HappyGirl
mamadabudem
fight&faith
SladZana
Vuchica
bobica83
valika77
37 posters

Strana 1 od 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

SUNNY.TP - Čekamo naše Sunce Empty SUNNY.TP - Čekamo naše Sunce

Počalji od sunny.tp 4/4/2017, 21:42

Reših i ja da otvorim dnevnik Very Happy . Svaki put hoću da promenim nešto ne bi li bila uspešna vto, pa sam sada odlučila da otvorim dnevnik i da mi donesete sreću lol! . Malo sujeverja nije na odmet!

E ovako, moja istorija:
Problem sa niskim amh, a višim fsh (nisam ih dugo provervala, pa je ovo u mom potpisu malko zastarelo). Rekli su nam da ćemo pre uspeti prirodno, polagali nade u moje godine (od moje 28. smo u priči), ali ništa se nikada nije desilo. Nisam mnogo čekala (možda greška, možda ne) i za ove tri i po godine smo odradili sve moguće analize, tri IUI i tri VTO.

1. vto u Feroni, kratak protokol, dobila tri jajne ćelije (srednjeg kvaliteta), niska beta, možda biohemijska, možda pregnil. Ovaj neuspeh me je najviše pogodio, baš sam bila pala, ali vreme tera dalje i po malo leči.
2. vto u Valjevu, kratak protokol, samo dve jajne ćelije i nije bilo transfera. Išlo traljavo od početka, pa smo brzo preboleli, mada nikada neću zaboraviti lica doktora i embriologa koji mi saopštavaju da nema transfera, a mene steže u grudima i samo želim da pobegnem. No, prođe i to, pa bežimo u nove pobede.
3. vto u Genesisu, dopadne mi se ideja o kolekciji i zato se odlučimo za njih. Dva meseca po jedna jajna ćelija i jedan mesec sa klomifenim i fostimonom čak tri jajne ćelije. Srećni do neba što smo uspeli da dobijemo 5 embriona i to 8ćelijskih. Bilo je teško zbog neuspeha, ali me opet drži optimizam kad znam da mogu da dobijem svoje ćelijice i to još dobrog kvaliteta.

Zato uporedo prolazimo i komisiju preko fonda, nešto se odužilo i odložilo pa tek sad krećemo sa stimulacijom. Ponovo Genesis, ponovo klomifen i fostimon i kada bi opet bilo tri ćelije, mojoj sreći ne bi bilo kraja sunny !

Odužih ja sa postom, al nek stoji kao podsetnik meni i devojkama koje budu imale slične probleme. Sutra krećem sa klomifenom, prekosutra i bockice. Po savetu sa foruma, pauziraću sa glucophagom dok sam na stimulaciji. Pijem folate, b vitamine (aktivni kompleks), aspirin (posle prelazim na fragmin), magnezijum i to je to.

Nadam se da ću uhvatiti ovaj trudnički talas sa foruma radost

Poslednji izmenio sunny.tp dana 26/4/2017, 09:39, izmenjeno ukupno 1 puta
sunny.tp
sunny.tp

Broj poruka : 381
Datum upisa : 16.07.2014

Nazad na vrh Ići dole

SUNNY.TP - Čekamo naše Sunce Empty Re: SUNNY.TP - Čekamo naše Sunce

Počalji od Blanka 4/4/2017, 23:17

Sunny tp ajde da te povucem jako za nos pa da se ovaj talas martovskih trudnoća prenese i kod tebe u dnevniku pa da budes sedeca. Aj da ga zatvoris jednom velikom beturinom pa da mi se pridruzis na trudnickim dnevnicima. Srecnoooooo!!!!!! osmeh srce napred scuro
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 5/4/2017, 04:10

Dok sa tobom cekamo trudnicki talas..ajmo jedan navijacki
uiiiiiiiiiii wavecrowd wavecrowd wavecrowd
Srecno otvaranje dnevnika i uspesan postupak ti od srca zelim srca srca ljubav
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 5/4/2017, 06:58

Sunny, od srca ti zelim srecno zatvaranje dnevnika srca srca srca
Neka se talas martovskih trudnica prenese i na tebe i odnese te na trudnicke strane wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od valika77 5/4/2017, 07:55

Da se lepo zaraziš od nas trudnjača i vama da doleti jedna roda
Puno sreće...pa te pratimo i navijamo igracice love igracice
valika77
valika77

Broj poruka : 198
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/4/2017, 08:12

Sunny.tp, nek ti ovaj postupak bude dobitni, i da uskoro otvaras trudnicki dnevnik!

roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 5/4/2017, 08:41

Jao hvalaaa vam! Bas me je obradovalo kad sam usla u dnevnik i videla vase divne zelje! Ljubim vas puuuno!

Da li ste nasle vezu izmedju velicine jajnika i broja jajnih celija? Meni su prethodnih meseci jajnici bili normalni, oko 30x20mm, a juce na uz su samo 25x15. Drugi je uz i dr u pitanju, pa mozda i to ima veze. Al znam da pre prve vto jedan jajnik je isto bio tako manjih dimenzija i dao je samo jedan folikul. Ne znam da li njihova velicina moze da se toliko menja za mesec-dva?
sunny.tp
sunny.tp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 5/4/2017, 08:47

Srećno Sunny sunny sunny sunny srca srca srca srca igracice igracice igracice igracice igracice
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 5/4/2017, 08:59

Sunny jajnici se smanjuju sa smanjenjem rezerve... ima na nekoj temi na forumu... slagacu te sad kako se zove... mozda ovarijalne rezerve ili tako nesto... na podforumu visok fsh... al da ne mracimo sad u ovom dnevniku! Bolje da predjemo na navijanje sunny

I zato idemo b b b b b b b b b b b b

Kad nam je prvo brojanje? b b b

I da zalijemo malo te folikulcice da bolje rastu zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje

SRECNO DRAGA!!!! sretan početak
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 5/4/2017, 10:09

sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak sretan početak wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 5/4/2017, 10:45

E pa, Sunny, definitivno je tvoj period, krenulo sunce s proleca ove godine bas jako. Neka ti donese najmanje jedno malo sunasce u aprilu sunny .
Drzimo fige!

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 5/4/2017, 12:21

Hvalaaa :-))))

Alisa, znam za to, bas zato i pratim velicinu jajnika. Prosli mesec je bila normalna velicina i pre dva meseca kada su me gledali u Genesisu pa me zato malo budne ovi rezultati. Ali sto kazes, nema mracenja, sta bude bice!

Veceras krecem sa stimulacijom, kontrolni uz je u subotu, pa javljam!
sunny.tp
sunny.tp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 5/4/2017, 13:02

Sto se obradujem dnevnicima. Sunny.tp zelim da me zamenis na trudnickim stranama jer uskoro prelazim na roditeljke od srca ti zelimo. I samo napred srca srca srca igracice igracice igracice
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 5/4/2017, 14:17

Sunny srecno otvaranje dnevnika,da ga zatvoris najlepse moguce.
Sad si me podsetila valjevaca,iako nama nije uspelo tamo oni su nama ostali u srcu i najlepsem secanju.
Vucem za nosic i prasim srca
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 5/4/2017, 14:35

Sunny, srecno otvaranje dnevnika. na kraju ovog dnevina nek se zabelezi velika beta i srculenca srce srce srce trudnica roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebana81 6/4/2017, 10:25

Sunny srecno otvaranje dnevnika da se zavrsi sa velikom betommmmm,😀😀😀😍😍😍
bebana81
bebana81

Broj poruka : 285
Godina : 43
Datum upisa : 25.06.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 6/4/2017, 10:26

bebana81 ::Sunny srecno otvaranje dnevnika da se zavrsi sa velikom betommmmm,😀😀😀😍😍😍
potpisujem!!!

Navijam da vas obasja sunny
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 6/4/2017, 12:13

Sunny, srećno otvaranje dnevnika i da ga zapečatiš ogromnom betom! Pametno si postupila, otvaranje dnevnika definitivno donosi sreću, evo ja sam živi dokaz yes  sunny Ima da uhvatiš ovaj prolećni beta-talas samo tako sunny
E, da, podseti me Palčica, i meni je valjevski tim ostao u jako lepom sećanju, njihov trud, podrška, sve, iako nas nije htelo tamo, pa nije. A doživela sam kao i ti, Sunny, da mi saopšte da neće biti transfera, doduše u FET-u, stvarno je sve tako kako si opisala... No, ne znam što ja sad to uopšte i pominjem - kao što si ti i rekla, sve je to iza, bilo tad, delovalo nepremostivo, a sad evo spremamo torbu za porodilište. Ovo je novi list, ovo je sadašnjost i budućnost i ti, Bebana, Ivanica, Biksi i sve ostale devojke koje sad kreću/se spremaju da krenu, uskoro ćete zameniti na trudničkim stranama nas koje smo još malo tamo, i neizmerno se tome radujem! osmeh srce osmeh srce b b b b vv vv vv vv

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 6/4/2017, 13:30

Draga sunny zelim ti uspjesan postupak i da ti ovaj dvenvik donese najmanje jednu beba b b b b b b b b b b
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 6/4/2017, 15:04

Jao koliko lepih želja, rastopila dam se osmeh srce

Da, Palčice i Jerapetra, divni su Valjevci, kao u privatnoj klinici da sam bila. Jako saosećajni i trude se da pruže podršku. Pretpostavljam da im država ne daje dovoljno para da poboljšaju uslove , a sa time i uspešnost, ali tim im je odličan i kada mora samo državno da se bira klinika, ja sam za njih.

Hvala hvala hvala na podršci, javljam čim bude novosti (prvi uz na Lazerevu subotu, slavu mojih roditelja, ja je računam kao svoju Laughing )
sunny.tp
sunny.tp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 7/4/2017, 16:56

Zaboravila sam da napišem i šemu stimulacije. Sad kad pogledam, nije tako blaga kao prošli put u kolekciji. Uglavnom, 4dc sam krenula sa klomifenom (oni to računaju kao 3dc, ne znam zašto), a od 5dc sa 150ij fostimona svaki dan (dve ampule). Meni se čini da je slična kao kod ovih normalnih protokola, jedino što nisam imala kontracepciju (hvala bogu!) i što pijem klomifen.
sunny.tp
sunny.tp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 7/4/2017, 17:47

Sunny, srećno otvaranje i još srećnije zatvaranje dnevnika! Nek nam te ovaj proljećni beta-talas donese na trudničke strane. ♡♡♡
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 8/4/2017, 21:23

Najzad i prvi uz izvestaj. Na jednom jajniku folikuli 17, 10, 9, na drugom 13, 10 i dva mala. Ovaj od 17 štrči, verovatno se ne upravljaju po njemu. Pregledala me je Božana pa mi ništa spec nije rekla. Čini mi se da može da bude 2-3 ćelije, nadam se da neće manje. Endo mi je 8mm. Sledeći uz u ponedeljak.
sunny.tp
sunny.tp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 8/4/2017, 21:41

Ma, biće tu i mnogo više, odličan je izveštaj, Sunny, samo napred! radost radost radost radost roda roda roda roda

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 8/4/2017, 22:34

Sunny, biće u svakom slučaju dovoljno. Evo da yalijem folikule da bolje rastu zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics