Kaktus
+21
dragana76ns
djole42
bebko
Struzzo
dr mali pariz
Shizika
BiKsi :)
Filippa
MARA
Orline
Hitron-Luka
Zaneta
jul
terka
TetaSneki
maus
Nekica
Jelence
Admin
HappyGirl
vakic
25 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Cvetni kutak
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kaktus
Cure moje pisala sam vam da obozavam kaktuse i evo jedan od mojih omiljeni stena kaktus ili miga jos zovemo karpa
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Re: Kaktus
Evo jos jedan nadam se da ce da vam se dopadne
[/url]
[/url]
ovo je malo veliko ispalo ali Happy pomagaj
HVALA HVALA HVALA
HVALA HVALA HVALA
Evo nadam se da si zadovoljna Inače kaktusi su ti fenomenalni. Ovaj prvi je extra u svakom pogledu Imam i ja neke kad stignem fotografisaću.
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
E ovi su vec bili spremni za prodaju
Admin bas sam polaskana da to je delo moga muza uz moju pomac za dekoraciju
Jao sto su lepi i ja bas volim kaktuse,ali ovi su extra.Imas li neki okrugi kao lopta i jos da cveta,ako imas silji slicke.
Ljubac
Ljubac
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Da Jeco imam ali ih nisam uhvatila aparatom kad cvetaju imam jedan prava topka sa a drugi je kruskast a cvetaju kasnio uvece do sutra pre podne ali mirisu vise nego parfem
Jaoooo koliko kaktusa , divno, divno!!!
Ovaj veliki je pobedio, ja bas nisam neki ljubitelj kaktusa, ali ovde covek ne moze da ostane ravnodusan
Ovaj veliki je pobedio, ja bas nisam neki ljubitelj kaktusa, ali ovde covek ne moze da ostane ravnodusan
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Vakić divni su kaktusi! :cheers: I terasa ti je super! :cheers: A ambijent oko kuće i ta palma što viri, podseća me na more! Lepota :cheers:
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Sneki u pravu si, kao na moru, odma me uhvatila nostalgija Vakic proglašavam te za najbolju cvećarkuna kutku Evo i mog malog doprinosa, doduše nisam ih ja gajila, ali neko kao vakic jeste. Hvala mu!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Happy kaktusi su prekrasni ja ih imam svi poedinecno u posebnim saksijama
E ovako taj sto je u sredini je jako lep kaktus ali samo da znas koliko velik moze da bude ja sad imam samo mali pre par godina sam imala ogroman ali je brate zlatan na svako pomeranje gubi ramnotezu i klone ko zalosna vrba i muke sam muzila sa menjanje mesta
Ova dva prva su super su ovaj zelenkast ( od prvadva ) momentalno cveta malim sitnim suvim cvetcicima prljavo bele boje
A muz puz obozav ovaj sto se krije pozadi ovog u sredini
mozda cu ih nekad svi pojedinacno slikati
E ovako taj sto je u sredini je jako lep kaktus ali samo da znas koliko velik moze da bude ja sad imam samo mali pre par godina sam imala ogroman ali je brate zlatan na svako pomeranje gubi ramnotezu i klone ko zalosna vrba i muke sam muzila sa menjanje mesta
Ova dva prva su super su ovaj zelenkast ( od prvadva ) momentalno cveta malim sitnim suvim cvetcicima prljavo bele boje
A muz puz obozav ovaj sto se krije pozadi ovog u sredini
mozda cu ih nekad svi pojedinacno slikati
evo ga kaktus sto se je bio skroz pozadi Happy na tvojoj slici
Vakic,a koliko cesto zalivas kaktuse?Je l ima nesto jos u vezi nege?
terka- Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008
Ja tek sad videla ovo...pa vakic mogu samo da kazem alal vera
Ja imam samo jedan mali kaktus, slikacu ga, pa cu ga okaciti na kutku...mnogo je smesan...jedino zivcira me sto nece da cveta :aa6:
Ja imam samo jedan mali kaktus, slikacu ga, pa cu ga okaciti na kutku...mnogo je smesan...jedino zivcira me sto nece da cveta :aa6:
jul- Broj poruka : 616
Datum upisa : 11.03.2008
terka ::Vakic,a koliko cesto zalivas kaktuse?Je l ima nesto jos u vezi nege?
Terka prvo treba da su dosta na suncu a oko zalivanja kad budu bas suva saksija
moze svki drugi dan od previse vode moze i da ugine
A sto se zemlje tice moze pola peska pola obicne zemlje
jul ::
Draga Jul jedva cekam da vidim tvoj kaktus
Oko cvetanja pa mozda i ne cveta a mozda treba da bude dovoljno star pa onda cvetanje i dosta
a moj se zasadjen samo u pesku, tako mi ga je dala jedna prijateljica...mozda treba da mu dodam i malo zemlje a? :confused:
evo ga, glavom i bradom...klikni na slicicu da ga bolje vidis
evo ga, glavom i bradom...klikni na slicicu da ga bolje vidis
E ja ga obozavam ovaj kaktus ali momentalno nemam jer se ne prodaje bas
E ovako pod hitno izvadi kaktus od pesak da uzmes pola bas obicnu zemlju od nadvor pre zgrade ili u dvoristu i pola peska izmesaj doro i tad ga opet zasadi
E sad posto su mi puno dugacki visuljci uzmi pa ga preseci na pola 9 kod to sto je malo zasuseno )i to sve zasdi i ja mislim naj iskrenije da ce biti lepsiji i malo vise snazniji
Iskreno sad mi bas izgleda bezvivotno posto od peska se nemoze hraniti
Pa ima nesto i za podhranu cveca idi vidi u cvecari ali bolje u zemljodelskoj apoteci
Ovako to su kristalna gubriva i se razmute u vodi e sad pitaces koliko gr gubrivo na koliko vode mozda i ce poceti sa cvetanje E sad i imas tecnost isto tako razmutis dobro i dobro ga navadis kad je skroz suvo samo da nije jak rastvor da ne izgori Isto mozes svo cvece da polijes
A vidim da i ti isto volis puno cvece
E ovako pod hitno izvadi kaktus od pesak da uzmes pola bas obicnu zemlju od nadvor pre zgrade ili u dvoristu i pola peska izmesaj doro i tad ga opet zasadi
E sad posto su mi puno dugacki visuljci uzmi pa ga preseci na pola 9 kod to sto je malo zasuseno )i to sve zasdi i ja mislim naj iskrenije da ce biti lepsiji i malo vise snazniji
Iskreno sad mi bas izgleda bezvivotno posto od peska se nemoze hraniti
Pa ima nesto i za podhranu cveca idi vidi u cvecari ali bolje u zemljodelskoj apoteci
Ovako to su kristalna gubriva i se razmute u vodi e sad pitaces koliko gr gubrivo na koliko vode mozda i ce poceti sa cvetanje E sad i imas tecnost isto tako razmutis dobro i dobro ga navadis kad je skroz suvo samo da nije jak rastvor da ne izgori Isto mozes svo cvece da polijes
A vidim da i ti isto volis puno cvece
Kako lep kaktus i skroz neobican,a zamisli jos cvece po njemu,to bilo pravo umetnicko delo.
Hvala Jul(i naravno cvecarki vakic)
Hvala Jul(i naravno cvecarki vakic)
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Hvala ti na savjetima, vakic
Znaci sad treba da iskopam zemlju iz dvorista, da ga presadim (presadicu ga u vecoj saksiji) i da mu skratim "brkove"...a kad ih skratim i njih da stavim u zemlju jel tako? I jos da kupim nesto za pothranu...zapamticu ja sve ovo i kad sve to obavim, opet cu ga slikati da ga vidi prof.dr.vakic
imas pravo vakic, obozavam cvece...ali tek sam sad (godinu,dve kako sam u bark) pocela sama da ga uzgajam...dosad je sve to radila moja mama...al naucicu se ja vec nekako, imam odlicnu profesoricu na kutku
Znaci sad treba da iskopam zemlju iz dvorista, da ga presadim (presadicu ga u vecoj saksiji) i da mu skratim "brkove"...a kad ih skratim i njih da stavim u zemlju jel tako? I jos da kupim nesto za pothranu...zapamticu ja sve ovo i kad sve to obavim, opet cu ga slikati da ga vidi prof.dr.vakic
imas pravo vakic, obozavam cvece...ali tek sam sad (godinu,dve kako sam u bark) pocela sama da ga uzgajam...dosad je sve to radila moja mama...al naucicu se ja vec nekako, imam odlicnu profesoricu na kutku
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Cvetni kutak
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu