KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

+38
SannI-AlL
bebko
Simona
KoMetaK
Tavita
dusica78
Mimi12
Lola021
Ancica 87
bobica83
Blanka
Dora1
PalcicaBg
marina_82
BabyBear
aurora
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
MalaSaJuga
Vanja80
BiKsi :)
nina :)
HappyGirl
zumbulcic
alisa
sanja369
vero
bak
Amna84
Tebi
libra35
mimi85
Vanilla
mamadabudem
saska1
Sirijus
Jerapetra
42 posters

Strana 15 od 16 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Sledeći

Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 15 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od Sirijus 15/10/2016, 11:47

Srećan rođendan ff ff ff ff ff ff vv vv vv d d
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 15 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od BabyBear 15/10/2016, 22:57

Petra sve najbolje na svakom polju osmeh srce
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 16/10/2016, 13:54

Ierapetra, srećan rođendan sa malim zakašnjenjem!
Želim ti najdivniju muziku sutra na uz!! srce srce srce srce
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 16/10/2016, 15:47

Srecan rodjus i od mene, a sutra neka bude dupla muzika kako najlepsi rodjendanski poklon!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 16/10/2016, 16:55

Draga moja ne znam kako mi je promakelo, srecan rodendan u zakasnjenje...eto glavna zelja ti se ispunila yes
Sretno sutra na uz srca srca srca srca srca ljubav igra igra

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 16/10/2016, 17:06

Hvala puno, divne ste! srca srca srca srca srca srca srca

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/10/2016, 08:23

Čekamo sa nestrpljenjem tvoj i bobicin odlazak na uz i izveštaj osmeh srce
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 17/10/2016, 09:42

Srecno! Jedva cekam izvestaj ljubav
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 17/10/2016, 18:11

Cekamoooooo
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 17/10/2016, 21:07

Evo nas sa najlepšim mogućim izveštajem: čuli dva srca!!!! srca srca srca srca srca srca srca  Aaaaaaa! Nestvarno, nestvarno, nestvarno! Sve mi je ovo kao san. Bili su i prof. Kopitovic i dr Milatovic i gledali su oboje, oni skroz opušteni otkako smo ušli u ordinaciju. Milatović kaže: 'E, sad ćemo mi ovde trojke da ugledamo!', a doktorka:'Nemoj Stevo trojke, molim te!' Nama smešno, ali i trema ogromna, svašta mi je, posebno juče i danas, prolazilo kroz glavu. Simptomi baš slabi, gotovo nepostojeći, a, eto, dve bebe. Prvu je odmah video i rekao srce 133/min. i pustio nam da čujemo, a pre toga je doktorka pozvala mm-a da ustane slobodno i pogleda na velikom ekranu koji je pravo ispred mene tj. namešten tako da trudnice lepo pravo u taj gledaju, da se ne krive u monitor sa desne strane. Ljubav moja, kako se od sreće izbezumio,  tako mi je skoro ceo taj 'moj' ekran zaklonio lol! Stoje on i doktorka i ona objašnjava sve u šesnaest, Steva gleda na ovom drugom monitoru i priča, a ja se krivim da probam da vidim malo i ja! Šalim se, videla sam, naravno. Što je još divnije, čula sam!!!!!  srca  srca  srca  srca  srca Onda je Steva merio dužinu, onaj CRL i sve vreme je govorio da je sve super. Evo sad gledam, piše jedna beba 6.3 a druga 6.7mm. Onda je rekao da se vidi lepo i srčana radnja drugog ploda ali ju je malo teže 'uhvatiti', pa mi je profesorka malo pritisla stomak i čuli smo onda i drugo srce!!!  srca  srca  srca  srca  srca 124 otkucaja u min. Kažu, onaj prvi se uvek čuje jače i bolje, do drugog malo teže doći. Meni je knedla bila u grlu, suze u očima, i jedva sam se suzdržala, a zašto sam se uopšte suzdržavala, ne umem da vam objasnim, jednostavno mi je oduvek strašno da zaplačem u javnosti tj. pred drugima, uvek se borim, a zaista ne znam zašto! A mm koji ide od jednog monitora do drugog, od Vesne do Steve, sav izgubljen od sreće, sa suzama u očima, tu sliku neću nikad zaboraviti smajli angel
Rekli su da je sve super i da se mogu normalno kretati i ponašati, malo samo da se primirim jer imam neke luteinske ciste, ali kažu to normalno od stimulacije i da će nestati do 12. nedelje. Pa ako me boli, da znam da je od toga. Ali, mene gotovo uopšte ne boli, na sreću. Kontrola kod njih za 10 dana sa krvnom slikom i urinom. Dexason izbačen, Utrogestan smanjen na 2x200. Za Fraksi ćemo dalje videti, za sad ostaje.
Još rekoše da je termin 9. jun, ali biće sigurno ranije jer su blizanci, a sada smo šest i po nedelja tačno, tu se slažu i UZ i datum poslednje menstruacije.
Kod Bobice su sjajne vesti, srele smo se, ali ona će vam pisati, to neću ja, ovo čisto da ne brinete dok se ona ne javi.
Sad samo još da se mm i ja opasuljimo da nije san...
Želim svim ženama ovu radost, a posebno mojim Kutanjkama! ljubav

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/10/2016, 21:15

Kakav post jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plačem i smejem se i ulepšala si mi život. Ne znaš koliko mi je ovaj tvoj post trebao. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hvala ti Bože! Ljubim vas svo četvoro vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv bb bb bb bb bb bb v v v v v radost radost radost radost radost osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce d d d d d d d d d v v v v radost
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/10/2016, 21:21

Divnooooooooo,  predivne vesti,  bravo Ierapetrici maleni! osmeh srce osmeh srce !

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 17/10/2016, 21:38

Jaoooo Petra kakve divne vesti, dva srculenceta čarolija osmeh srce osmeh srce
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/10/2016, 21:38

Pa da li je mogao biti lepši poklon za rodjendan??
Draga moja, divne vesti. Nek ti je laganezi kao što je i meni u trudnoći išlo. I na osnovu otkucaja srca...baba Vanga će da ti kaže...jedan dečak i jedna curica❤❤
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tebi 17/10/2016, 21:47

Joooooj kojeeee radostiiii i divoteeeee srca zagrljaj as
Tebi
Tebi

Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 17/10/2016, 21:48

Petra cestitam!!!
I sad kad ti kazu 9. jun, sigurno ti izgleda daleeekooo. Samo da znas, proleti za čas!

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 17/10/2016, 21:54

Petra draga, evo citam na sav glas muzu i kod njega i kod mene suze u ocima za ovaj predivni izvestaj. A tvog muza kako seta od monitora do monitora i od dr do dr smo zamislili i crkli od smeha hahahahahaha

Ljubimo jako sve vas i zelimo da svi izvestaji budu ovakvi srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
BabyBear
BabyBear

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 17/10/2016, 22:03

Očekivano! Rasplaka me, Petra! Uživaj, neka ti trudnoća bude laka i bezbrižna! srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 17/10/2016, 22:07

Ierpetra,i mene si rasplakala, predivan post pun emocija. Čestitam draga uživaj u svakom minutu svoje trudnoce. vv vv vv vv
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 17/10/2016, 22:30

Divno, rasplakala si i mene. Znam taj osecaj i opet si ga probudila u meni. Sve cestitkeeeeeeee radost radost radost radost radost radost radost igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit likeit trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 17/10/2016, 22:54

Evo, evo, stiglo me je sad sve, plačem sad kao kiša jer čitam šta ste mi sve napisale, koliko se radujete zbog mene i sve to i osećam i sad je stvarno previše emocija čak i za moju poslovičnu suzdržanost....volim vas srca
Parižanko, smejem se kroz suze zbog baba Vange!  lol! Neka bude tako! osmeh srce

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 17/10/2016, 22:58

Petra draga, predivno!!!! Elem, gotovo identicna situacija kao i kod nas, samo sto je dr Vesna bila sama u ordinaciji i isto se bojala da nisu trojke, ma i terapija ista ,a i beta nam je skoro ista i znala.sam.da su dvojke :-) Takodje i meni je termin bio jun,ali mi smo malo poranili osmeh srce Za simptome rano je, mada ih ni ja nisam imala nikad, tako da sve je to individualno. Ljuuuubimo te drugarice i dobrodosla u klub mame blizanaca. NEKA JE SRECNO I BLAGOSLOVENO srca srca
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 17/10/2016, 23:12

Petra predivan izvjestaj pun emocija bas si nas dirnula cestitam od srca i uzivajte sad sa svojim bebicama 😊😊i ja sam istog misljenja kao pariz 😘
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 17/10/2016, 23:25

Opaaaaa pa cestitam Petraaaaa, preeedivan izvjestaj konfete konfete konfete konfete konfete čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci cveće cveće cveće navijacica navijacica navijacica navijacica

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 17/10/2016, 23:46

Zbog vas dve Kutak nocas place od srece!!! Cestitam ti od srca! srca srca srca srca srca srca1 srca1 srca1 family family family beba beba
ff
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 16 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu