KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

+38
SannI-AlL
bebko
Simona
KoMetaK
Tavita
dusica78
Mimi12
Lola021
Ancica 87
bobica83
Blanka
Dora1
PalcicaBg
marina_82
BabyBear
aurora
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
MalaSaJuga
Vanja80
BiKsi :)
nina :)
HappyGirl
zumbulcic
alisa
sanja369
vero
bak
Amna84
Tebi
libra35
mimi85
Vanilla
mamadabudem
saska1
Sirijus
Jerapetra
42 posters

Strana 2 od 16 Prethodni  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Sledeći

Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 2 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od ivanicasale 8/9/2016, 19:21

Srecno draga,sad bih pitala sta je femara ali juce sam saznala Wink Wink Wink .Zelim ti da ti ovaj Septembar donese najsladju bebicu na svetu i da ovde bude kraj vasim mukama.Ljubim te puno i navijam za ceo tim sa tobom na celu...Pa posle da me vuces za nosic roda roda roda roda roda roda roda roda
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu - Page 2 Empty Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu

Počalji od ivanicasale 8/9/2016, 19:22

Kako bese jer si iz Novog sada ili ne?
Ako nisi gde ste se smestili u NS?
ivanicasale
ivanicasale

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 8/9/2016, 20:50

Hvala vam svima na rodicama i srculencima! srcasti poljupci Ivanicasale,draga, mi smo iz Šapca, treba nam oko sat i po do Ferone, tako da putujemo, nismo ništa iznajmljivali u NS. Ništa ne brini, jaaaakooo ću te vući! srca srca srca srca srca Jesu li i tebi dali da piješ Femaru?

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vanilla 8/9/2016, 22:07

Samo da svratim da zalijem pelcer osmeh srce
zalivanje zalivanje zalivanje
Vanilla
Vanilla

Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 9/9/2016, 08:50

Ierapetra, srećno otvaranje dnevnika i da ga zatvoriš na najlepši mogući način!!!!!!
srca igracice srca igracice srca igracice srca igracice
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 9/9/2016, 14:38

Ierapetra ::Hvala vam svima na rodicama i srculencima! srcasti poljupci Ivanicasale,draga,  mi smo iz Šapca, treba nam oko sat i po do Ferone, tako da putujemo, nismo ništa iznajmljivali u NS. Ništa ne brini, jaaaakooo ću te vući! srca srca srca srca srca Jesu li i tebi dali da piješ Femaru?

Nisu jos draga,ja tek u sredu idem na drugostepenu u Nisu pa onda cekam poziv.Za koje vreme su tebe pozvali?Koliko je proslo od drugostepene do poziva?
ivanicasale
ivanicasale

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 9/9/2016, 16:54

Drugostepena bila 8. juna a prve konsultacije 20. jula. Zvali su me telefonom iz Ferone 5-6 dana pre 20. jula da pitaju da li mi taj datum odgovara, ja sam potvrdila i onda su oni poslali pismo filijali RFZO ovde u Šapcu, tako mi je sestra iz Ferone objasnila da će uraditi i tako je i bilo. Dva dana nakon njenog poziva, zvali me iz filijale da dođem po pismo, video dečko koji na tome radi da je datum 20. jul vrlo blizu, pa ako hoću da skoknem da podignem pismo, da ga ne šalju. Eto, tako je to bilo u mom slučaju.
E, ali ne zaboravi da su mene uhvatili i godišnji odmori, ti možda dođeš i brže, a i ako bude nekih 5 nedelja kako kod mene, opet je to super sunny

Poslednji izmenio Ierapetra dana 9/9/2016, 17:05, izmenjeno ukupno 1 puta

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 9/9/2016, 17:00

Žene, izvolite na popodnevnu kaficu, koja je raspoložena, eno pristavila sam! Very Happy sunny
Jutros vadila TSH za svaki slučaj, dobar je, 1.73. Jedino što me je laborantkinja tako probušila da sad imam vrlo lepu modricu na levoj ruci, džaba ja pritiskah posle onu vaticu na mesto gde je ubola, nije pomoglo:lol!: Sutra će morati da mi vade krv iz desne jer je ova prilično neupotrebljiva trenutno. Sutra u 9h je UZ i E2. Nadam se da će biti nekih dobrih vesti molitva sunny

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 9/9/2016, 19:48

Draga srećno otvaranje dnevnika srca srca srca srca srca igracice igracice igracice srca srca srca srca i da nas sve obraduješ uskoro srcasti poljupci srcasti poljupci
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 10/9/2016, 08:59

Čekamo dobre vesti sa UZ i iz laba!!!
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 10/9/2016, 09:36

Ierapetra cekamo izvjestaj a umeduvremenu lete ti rode roda roda roda roda roda

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 10/9/2016, 12:20

Bravo za dobar tsh, da sutra i ostali hormoni budu super!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od aurora 10/9/2016, 12:22

Lerapetra da zalijem i ja malo folikulčiće 😙😙
aurora
aurora

Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 10/9/2016, 12:50

Žene drage, evo mene iz Ferone sa friškim vestima sunny : imamo sedam folikulčića, lepo napreduju, a nalaz estradiola će mi javiti u toku dana, pošto sam vadila krv u 9 a u 9:15 bila na UZ. Mada mi je rekla da će nalaz svakako biti nešto niži zbog Femare, e sad ja ne znam kako to ima uticaja, ali nisam ni ulazila u to, nisam je pitala da mi objašnjava. Zabeležiću koliki je da ima taj podatak u dnevniku, i to je to, ali čisto možda će nekom značiti taj podatak za Femaru. Što se mene i doktorke tiče, mi smo zadovoljne, nalaz je odličan as Još danas terapija ista kao prethodna 4 dana, a od sutra terapija je 3 menopura umesto dosadašnja 2 i onaj naš ORANGUTAN lol! Ultrazvuk ponovo u ponedeljak uveče. Jako se lepo osećam, zahvalna sam na ovim folikulima, napredujemo i nadam se najboljem! Hvala vam na divnoj podršci srca srca srca srca srca srca srca

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 10/9/2016, 16:36

Super izvestaj....Evo malo rodice sa istoka roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
ivanicasale
ivanicasale

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vero 10/9/2016, 18:03

Samo da
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
napred curo
vero
vero

Broj poruka : 144
Datum upisa : 02.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 10/9/2016, 18:07

Navijamo za dobre folikule i dobre celije samo napred 😊
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 10/9/2016, 20:34

Super izvjestaj
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 10/9/2016, 21:48

Sedam,kakva divna cifra. Samo neka rastu zalivanjezalivanjezalivanjezalivanjezalivanje zalivanje
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 10/9/2016, 22:41

I mi smo zadovoljni b b b b b b b b
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BabyBear 11/9/2016, 00:36

Srecno Petra sreca
BabyBear
BabyBear

Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 11/9/2016, 09:02

Drzi prozore otvorene, stizu i rode sa severa roda roda roda roda roda roda roda
Vucem te za nosic! Srecno zagrljaj
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 11/9/2016, 11:32

Dobro jutro! sunny Nije vise ni jutro, ali nema veze, divan je dan. Oho, pocele da lete rode prema meni, hvala, drage moje, vise su nego dobrodosle! likeit
Mene zezala alergija jutros od 5, pa naredna 2 sata, i to onako podosta, od kijanja i curenja nosa nisam mogla spavati. Valjda je tad najveca koncentracija polena u vazduhu, pa zato. Desavalo mi se i prosle godine, ali krajem avgusta. Tada je mm bio izbezumljen, mislio je da cu poceti da se gusim svakog trena, sad je pripremljen i uigran zagrljaj  Morala sam da zatvorim prozor, a to bas ne volim, i da popijem lek, inace ga pijem kad ustanem. Da, zaboravila sam da napisem da je Kopitovicka aminovala lekove protiv alergije u toku stimulacije, kaze mozete slobodno. Za posle ET ce mi reci.

Inace, juce me zvala sestra Tanja iz Ferone da javi nalaz E2. Hmmmm, da je dobro, bas i nije, ona nesto pomenu neko deljenje sa 3 i 38, ja je nista nisam razumela, prosto ne mogu verovati da je 38 Shocked Shocked Neka buka u pozadini, jedino sto sam razumela je recenica na kraju: 'Nizi je zbog letrozola koji ste uzimali (taj letrozol je u stvari aktivna supstanca Femare), da znate da ne brinete, vidimo se u ponedeljak po dogovoru'. Smorila sam se jedno pola sata, mislim se nesto, sve ja to razumem da letrozol smanjuje, ali opet bas toliko nije dobro, i onda rekoh sebi: Ierapetra, jel tebi ova brojka deluje ok, koliko god da nije najjasnija? Ne deluje. Jel mozes ti nesto da uradis sada? Ne mogu. Jel Kopitovicka rekla da je zadovoljna ultrazvukom? Jeste. Jesu ti rekli da ne brines? Jesu. Sta ces uciniti? Pusticu njih da brinu o tome. I tako i bi. Cekamo UZ u ponedeljak, a do tada mislimo pozitivno, za sada se vise od toga ne moze.
Nego ja zaboravim u toj konfuziji da pitam Tanju gde treba davati Orgalutran (ha, ko ne moze da zapamti ime leka!  b) - ruka ili stomak. Posto sam od danas na 3 Menopura, a njih primam u ruku, da li da Orgalutran primim u stomak, gde ste vi bockale? I jos nesto, 3 Menopura znaci 3 praska na 1 rastvarac? Covece, prosla VTO bila pre godinu dana, sve sam zaboravila! Zrela za penziju, a ja nekog nazivam spomenicom!  lol!

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 11/9/2016, 11:53

Tri praska u jedan rastvor, a orgalutran sam davala takodje u ruku... Bice to sve super ne brigaj!!! Mi navijamo iz sve snage!!! roda roda  roda roda roda roda evo stizu debele sremacke rode punih kljunova
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 11/9/2016, 12:05

Hvala ti Mimi, i na odgovoru i na rodama! ljubav

Jerapetra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 16 Prethodni  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu