IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu
+38
SannI-AlL
bebko
Simona
KoMetaK
Tavita
dusica78
Mimi12
Lola021
Ancica 87
bobica83
Blanka
Dora1
PalcicaBg
marina_82
BabyBear
aurora
sanja 73
Zmajuška
ivanicasale
MalaSaJuga
Vanja80
BiKsi :)
nina :)
HappyGirl
zumbulcic
alisa
sanja369
vero
bak
Amna84
Tebi
libra35
mimi85
Vanilla
mamadabudem
saska1
Sirijus
Jerapetra
42 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: IERAPETRA - Najlepši od svih divnih septembara u mom životu
Srecno draga,sad bih pitala sta je femara ali juce sam saznala .Zelim ti da ti ovaj Septembar donese najsladju bebicu na svetu i da ovde bude kraj vasim mukama.Ljubim te puno i navijam za ceo tim sa tobom na celu...Pa posle da me vuces za nosic
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Kako bese jer si iz Novog sada ili ne?
Ako nisi gde ste se smestili u NS?
Ako nisi gde ste se smestili u NS?
Hvala vam svima na rodicama i srculencima! Ivanicasale,draga, mi smo iz Šapca, treba nam oko sat i po do Ferone, tako da putujemo, nismo ništa iznajmljivali u NS. Ništa ne brini, jaaaakooo ću te vući! Jesu li i tebi dali da piješ Femaru?
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Samo da svratim da zalijem pelcer
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Ierapetra, srećno otvaranje dnevnika i da ga zatvoriš na najlepši mogući način!!!!!!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Ierapetra ::Hvala vam svima na rodicama i srculencima! Ivanicasale,draga, mi smo iz Šapca, treba nam oko sat i po do Ferone, tako da putujemo, nismo ništa iznajmljivali u NS. Ništa ne brini, jaaaakooo ću te vući! Jesu li i tebi dali da piješ Femaru?
Nisu jos draga,ja tek u sredu idem na drugostepenu u Nisu pa onda cekam poziv.Za koje vreme su tebe pozvali?Koliko je proslo od drugostepene do poziva?
Drugostepena bila 8. juna a prve konsultacije 20. jula. Zvali su me telefonom iz Ferone 5-6 dana pre 20. jula da pitaju da li mi taj datum odgovara, ja sam potvrdila i onda su oni poslali pismo filijali RFZO ovde u Šapcu, tako mi je sestra iz Ferone objasnila da će uraditi i tako je i bilo. Dva dana nakon njenog poziva, zvali me iz filijale da dođem po pismo, video dečko koji na tome radi da je datum 20. jul vrlo blizu, pa ako hoću da skoknem da podignem pismo, da ga ne šalju. Eto, tako je to bilo u mom slučaju.
E, ali ne zaboravi da su mene uhvatili i godišnji odmori, ti možda dođeš i brže, a i ako bude nekih 5 nedelja kako kod mene, opet je to super
E, ali ne zaboravi da su mene uhvatili i godišnji odmori, ti možda dođeš i brže, a i ako bude nekih 5 nedelja kako kod mene, opet je to super
Poslednji izmenio Ierapetra dana 9/9/2016, 17:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Žene, izvolite na popodnevnu kaficu, koja je raspoložena, eno pristavila sam!
Jutros vadila TSH za svaki slučaj, dobar je, 1.73. Jedino što me je laborantkinja tako probušila da sad imam vrlo lepu modricu na levoj ruci, džaba ja pritiskah posle onu vaticu na mesto gde je ubola, nije pomoglo:lol!: Sutra će morati da mi vade krv iz desne jer je ova prilično neupotrebljiva trenutno. Sutra u 9h je UZ i E2. Nadam se da će biti nekih dobrih vesti
Jutros vadila TSH za svaki slučaj, dobar je, 1.73. Jedino što me je laborantkinja tako probušila da sad imam vrlo lepu modricu na levoj ruci, džaba ja pritiskah posle onu vaticu na mesto gde je ubola, nije pomoglo:lol!: Sutra će morati da mi vade krv iz desne jer je ova prilično neupotrebljiva trenutno. Sutra u 9h je UZ i E2. Nadam se da će biti nekih dobrih vesti
Draga srećno otvaranje dnevnika i da nas sve obraduješ uskoro
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Čekamo dobre vesti sa UZ i iz laba!!!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Ierapetra cekamo izvjestaj a umeduvremenu lete ti rode
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Bravo za dobar tsh, da sutra i ostali hormoni budu super!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Lerapetra da zalijem i ja malo folikulčiće 😙😙
aurora- Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016
Žene drage, evo mene iz Ferone sa friškim vestima : imamo sedam folikulčića, lepo napreduju, a nalaz estradiola će mi javiti u toku dana, pošto sam vadila krv u 9 a u 9:15 bila na UZ. Mada mi je rekla da će nalaz svakako biti nešto niži zbog Femare, e sad ja ne znam kako to ima uticaja, ali nisam ni ulazila u to, nisam je pitala da mi objašnjava. Zabeležiću koliki je da ima taj podatak u dnevniku, i to je to, ali čisto možda će nekom značiti taj podatak za Femaru. Što se mene i doktorke tiče, mi smo zadovoljne, nalaz je odličan Još danas terapija ista kao prethodna 4 dana, a od sutra terapija je 3 menopura umesto dosadašnja 2 i onaj naš ORANGUTAN Ultrazvuk ponovo u ponedeljak uveče. Jako se lepo osećam, zahvalna sam na ovim folikulima, napredujemo i nadam se najboljem! Hvala vam na divnoj podršci
Super izvestaj....Evo malo rodice sa istoka
Samo da
napred curo
napred curo
vero- Broj poruka : 144
Datum upisa : 02.12.2011
Navijamo za dobre folikule i dobre celije samo napred 😊
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Sedam,kakva divna cifra. Samo neka rastu
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
I mi smo zadovoljni
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Drzi prozore otvorene, stizu i rode sa severa
Vucem te za nosic! Srecno
Vucem te za nosic! Srecno
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Dobro jutro! Nije vise ni jutro, ali nema veze, divan je dan. Oho, pocele da lete rode prema meni, hvala, drage moje, vise su nego dobrodosle!
Mene zezala alergija jutros od 5, pa naredna 2 sata, i to onako podosta, od kijanja i curenja nosa nisam mogla spavati. Valjda je tad najveca koncentracija polena u vazduhu, pa zato. Desavalo mi se i prosle godine, ali krajem avgusta. Tada je mm bio izbezumljen, mislio je da cu poceti da se gusim svakog trena, sad je pripremljen i uigran Morala sam da zatvorim prozor, a to bas ne volim, i da popijem lek, inace ga pijem kad ustanem. Da, zaboravila sam da napisem da je Kopitovicka aminovala lekove protiv alergije u toku stimulacije, kaze mozete slobodno. Za posle ET ce mi reci.
Inace, juce me zvala sestra Tanja iz Ferone da javi nalaz E2. Hmmmm, da je dobro, bas i nije, ona nesto pomenu neko deljenje sa 3 i 38, ja je nista nisam razumela, prosto ne mogu verovati da je 38 Neka buka u pozadini, jedino sto sam razumela je recenica na kraju: 'Nizi je zbog letrozola koji ste uzimali (taj letrozol je u stvari aktivna supstanca Femare), da znate da ne brinete, vidimo se u ponedeljak po dogovoru'. Smorila sam se jedno pola sata, mislim se nesto, sve ja to razumem da letrozol smanjuje, ali opet bas toliko nije dobro, i onda rekoh sebi: Ierapetra, jel tebi ova brojka deluje ok, koliko god da nije najjasnija? Ne deluje. Jel mozes ti nesto da uradis sada? Ne mogu. Jel Kopitovicka rekla da je zadovoljna ultrazvukom? Jeste. Jesu ti rekli da ne brines? Jesu. Sta ces uciniti? Pusticu njih da brinu o tome. I tako i bi. Cekamo UZ u ponedeljak, a do tada mislimo pozitivno, za sada se vise od toga ne moze.
Nego ja zaboravim u toj konfuziji da pitam Tanju gde treba davati Orgalutran (ha, ko ne moze da zapamti ime leka! ) - ruka ili stomak. Posto sam od danas na 3 Menopura, a njih primam u ruku, da li da Orgalutran primim u stomak, gde ste vi bockale? I jos nesto, 3 Menopura znaci 3 praska na 1 rastvarac? Covece, prosla VTO bila pre godinu dana, sve sam zaboravila! Zrela za penziju, a ja nekog nazivam spomenicom!
Mene zezala alergija jutros od 5, pa naredna 2 sata, i to onako podosta, od kijanja i curenja nosa nisam mogla spavati. Valjda je tad najveca koncentracija polena u vazduhu, pa zato. Desavalo mi se i prosle godine, ali krajem avgusta. Tada je mm bio izbezumljen, mislio je da cu poceti da se gusim svakog trena, sad je pripremljen i uigran Morala sam da zatvorim prozor, a to bas ne volim, i da popijem lek, inace ga pijem kad ustanem. Da, zaboravila sam da napisem da je Kopitovicka aminovala lekove protiv alergije u toku stimulacije, kaze mozete slobodno. Za posle ET ce mi reci.
Inace, juce me zvala sestra Tanja iz Ferone da javi nalaz E2. Hmmmm, da je dobro, bas i nije, ona nesto pomenu neko deljenje sa 3 i 38, ja je nista nisam razumela, prosto ne mogu verovati da je 38 Neka buka u pozadini, jedino sto sam razumela je recenica na kraju: 'Nizi je zbog letrozola koji ste uzimali (taj letrozol je u stvari aktivna supstanca Femare), da znate da ne brinete, vidimo se u ponedeljak po dogovoru'. Smorila sam se jedno pola sata, mislim se nesto, sve ja to razumem da letrozol smanjuje, ali opet bas toliko nije dobro, i onda rekoh sebi: Ierapetra, jel tebi ova brojka deluje ok, koliko god da nije najjasnija? Ne deluje. Jel mozes ti nesto da uradis sada? Ne mogu. Jel Kopitovicka rekla da je zadovoljna ultrazvukom? Jeste. Jesu ti rekli da ne brines? Jesu. Sta ces uciniti? Pusticu njih da brinu o tome. I tako i bi. Cekamo UZ u ponedeljak, a do tada mislimo pozitivno, za sada se vise od toga ne moze.
Nego ja zaboravim u toj konfuziji da pitam Tanju gde treba davati Orgalutran (ha, ko ne moze da zapamti ime leka! ) - ruka ili stomak. Posto sam od danas na 3 Menopura, a njih primam u ruku, da li da Orgalutran primim u stomak, gde ste vi bockale? I jos nesto, 3 Menopura znaci 3 praska na 1 rastvarac? Covece, prosla VTO bila pre godinu dana, sve sam zaboravila! Zrela za penziju, a ja nekog nazivam spomenicom!
Tri praska u jedan rastvor, a orgalutran sam davala takodje u ruku... Bice to sve super ne brigaj!!! Mi navijamo iz sve snage!!! evo stizu debele sremacke rode punih kljunova
Hvala ti Mimi, i na odgovoru i na rodama!
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu