Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+48
daduska
Zmajuška
bobica83
jelena.kuburic
Vanja80
Vanilla
winni
alex11
dr mali pariz
zvoncica36
JednaSova
noja
lenjivica
Deni
heart84
mirjanamirjana1986
mamadabudem
annci
ivanicasale
leptirica1977
MalaSaJuga
micaubica83
Amna84
Eho
tatjanica
bak
alisa
PalcicaBg
nina :)
masato
caci
Smrdica
Šašava
Sirijus
BiKsi :)
Bobaue
BabyBear
Lija
Ancica 87
Mimi12
Tebi
saska1
Sofija Veks
kiki5
Blanka
tiramisu
Jerapetra
mimi85
52 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
BB, hvala! Isla sam prvo kod njih, ali mi je sve veliko. Ali za koji mesec cu stici ja to kako sam krenula . Pokupovala sam nesto za prvu pomoc u HMu, pa sledeca faza za oko mesec dana.
Vanilla, ako ti je toliko bilo muka, normalno je da smrsas. Ja sam jela i pored muke, jer se meni stalno cinilo da mi je bolje kad jedem. A onda mi bude muka jer sam jela i tako u krug... To je sve bilo "nekad". Sad mi je muka samo ako mi je prazan zeludac i bas volimo da ruckamo . (ne brinite, nisam poludela, pazim i dalje sto i koliko jedem, samo nam sve priiiijaaaaa, mljac, mljac!!!!).
Tako da ce, bez brige, doci i tebi taj period i to vrlo skoro. Za bebu ne brini, ne trosi ona mnogo u tom periodu. I doktorka mi je uvek govorila da ona uzme sto joj treba, a ako neceg nedostaje, to ce tebi faliti, ne njoj.
Tako da ne brines, uskoro izlazis iz te faze.
Vanilla, ako ti je toliko bilo muka, normalno je da smrsas. Ja sam jela i pored muke, jer se meni stalno cinilo da mi je bolje kad jedem. A onda mi bude muka jer sam jela i tako u krug... To je sve bilo "nekad". Sad mi je muka samo ako mi je prazan zeludac i bas volimo da ruckamo . (ne brinite, nisam poludela, pazim i dalje sto i koliko jedem, samo nam sve priiiijaaaaa, mljac, mljac!!!!).
Tako da ce, bez brige, doci i tebi taj period i to vrlo skoro. Za bebu ne brini, ne trosi ona mnogo u tom periodu. I doktorka mi je uvek govorila da ona uzme sto joj treba, a ako neceg nedostaje, to ce tebi faliti, ne njoj.
Tako da ne brines, uskoro izlazis iz te faze.
Poslednji izmenio Mimi12 dana 6/7/2016, 01:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Tebi, nemoj da pojedes muza, trebace ti jos .
Vanilla, ja sam smrsala vise od 3kg na pocetku trudnoce, tek negde u 20. nedelji sam uspela da vratim staru kilazu s kojom sam pocela trudnocu. Stalno sam brinula da li bebi nesto fali, ali doktor tvrdi da je to sve ok, da beba uzme sta joj treba. Samo nemoj da budes gladna, jedi manje ali cesce, tri redovna obroka i jos par uzina i bice to ok.
Lija- Broj poruka : 267
Datum upisa : 04.10.2015
Hvala Tebi, Mimi, Lijo
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Zenice moje drage..sve vas citam redovno i vas i korake..slabo se javljam jer mr izbaci sa foruma a ja zaboravna ni sifru da zapamtim :). Mi smo 31.nedelja..boli prosle na uz..sve je ok. Pitam Trninicku u feroni posto tamo vodim trudnocu..za epidural u betaniji, kaze nikako. Od 8 do 13 h je anast.u smeni ako nije zauzet i bas je frka dace epidural ali inace tesko. Pa sam u transu jos uvek :)) kakva su vasa iskustva?
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
Samo da vas ljubnem sve trudnice nase drage...
I da se sto pre ove nase trudnicke strane pune brzom brzinom....
I da se sto pre ove nase trudnicke strane pune brzom brzinom....
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Kiki, kako je? Sto ima novo kod vas?
Jao, videh Djordjija Anncicinog i jednu Skocicu, kakvi su divni! Ne stizem ostalo da iscitam, svratih da vas sve izljubim i pozelim mnogo srece svim mamicama, trudnicama i koraclijkama. Za ove poslednje posebno drzim fige da se svaka preseli na ove stranice.
Mi smo dobro, rastemo, uskoro punih pet meseci. Mnogo smo dobra i vesela beba. Ljub za sve vas!
Mi smo dobro, rastemo, uskoro punih pet meseci. Mnogo smo dobra i vesela beba. Ljub za sve vas!
Eho- Broj poruka : 547
Datum upisa : 20.12.2014
Mimi dobro je za sada...sutra idemo na kontrolu,imacemo uzv i nadam se prvi ctg,pa cemo da vidimo kakva je situacija...Doktorka mi nije od sada radila ctg,verovatno je videla po uzv da nema potrebe.Ali sada je vec red da i to odradimo.I cekamo da nam zakazu datum za carski...
Ocekujemo nasu bebu uskoro,uskorooo...
Koja si ti nedelja,ti vec verovatno peti mesec?
Ocekujemo nasu bebu uskoro,uskorooo...
Koja si ti nedelja,ti vec verovatno peti mesec?
Usla u peti. Stavicu ticker posle ekspertskog, ne mogu stvarno pre, jos se borim sa gomilom strahova....
Verujem da jedva cekas da prodju i ova 22 dana sto stoje na tvom ticker-u .Mogu samo da zamislim kakvo je to nestrpljenje....
Verujem da jedva cekas da prodju i ova 22 dana sto stoje na tvom ticker-u .Mogu samo da zamislim kakvo je to nestrpljenje....
Mimi,u potpunosti te razumem sto se tice tvojih strahova,ali i postavljanja tickera,jer prepoznajem sebe u tome.I meni je zaista puno trebalo da prelomim u sebi i da postavim taj ticker,ali isto tako i da prijavim termin porodjaja,bas sam osecala neki strah..Doduse,ja sam prelomila koliko se secam,negde u cetvrtom mesecu i zaista sam osetila neko olaksanje,gledajucu moj ticker kako se smanjuju dani do toliko zeljenog datuma..
A jesam jako nestrpljiva veruj mi...ali negde u dubini duse cini mi se kao da sanjam neki film.Verujem tek kad ugledam moju bebicu da cu tek onda biti svesna
A jesam jako nestrpljiva veruj mi...ali negde u dubini duse cini mi se kao da sanjam neki film.Verujem tek kad ugledam moju bebicu da cu tek onda biti svesna
Ja sam juce bila na dabl. Bila je igranka,jedna beba nas je zekila pa je uzv trajao vise od sata. Ceo dan sam na bila na iglama,tek u 21h su me zvali da kazu da je ok. Sad stigli na mail,dva rezultata ja rekoh greskom ali nije,zaboravila sam da sam dupla 😀😀
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Ne znam da li je kod svih nas sa problemom zaceca tako ali prosto osecam kao da me diskriminisu.Imam osecaj da me prati i sada sterilitet. Niko osim moje mame mi nije podrska. Kao da niko ne veruje da cu izneti trudnocu. Mislim da se ne osecam kao svaka druga trudnica.Svekrva mi je 100 puta rekla "ja nesmem jos da se radujem". Cim krenem na temu straha od dve bebe u kuci,dobijam odgovor "polako". Dovoljno mi je sto ja osecam strah jer je jos dug put predamnom,ne treba mi i neverica drugih.
Eto,ne znam zasto sam ovo podelila sa vama,danas sam u nekom posebnom raspolozenju.
Eto,ne znam zasto sam ovo podelila sa vama,danas sam u nekom posebnom raspolozenju.
Tiramisu ja to njihovo ponasanje ne bih shvatila kao ne podrsku vec kao da zele da mi poruce da se ne brinem unapred i da se trudim da se opustim.... snacicete se.... pa pobogu svi su se snasli
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Ej Tiramisu, nema potrebe da se bojis. Apsolutno se cuvas u ovoj trudnoci, bebe su super, bice sve ok.
Mene je npr licno brinulo da ne budu dvojke samo zbog mojih godina da bih mogla da iznesem trudnocu, a sto nije slucaj kod tebe. A nikad nisam imala strah za period posle, posto mnogo parova imam u okolini sa blizancima i svi su se super snasli. Blizanci imaju neki svoj red, ritam, sami se zabave...lakse je sa njima nego dvoje dece sa malom razlikom. MM i dalje zali sto nisu blizanci kod nas, to je bila njegova velika zelja...
A kad ti padne "moral", vrati se na sveze forumske slike Sofijinih i Blankinih devojcica. Sigurna sam da ce ti odmah biti lakse.
A o drugim ljudima molim te i ne razmisljaj. Ovo je tvoja prica i tvoj muza. Uostalom, nekad ljudi ne znaju ni sami sto da kazu, pa ispadne bezveze, ne znaci da su ista lose mislili. Ne obaziri se ni na koga, osim na svoju malu porodicu, a koja ce uskoro biti veeeliiika!
Mene je npr licno brinulo da ne budu dvojke samo zbog mojih godina da bih mogla da iznesem trudnocu, a sto nije slucaj kod tebe. A nikad nisam imala strah za period posle, posto mnogo parova imam u okolini sa blizancima i svi su se super snasli. Blizanci imaju neki svoj red, ritam, sami se zabave...lakse je sa njima nego dvoje dece sa malom razlikom. MM i dalje zali sto nisu blizanci kod nas, to je bila njegova velika zelja...
A kad ti padne "moral", vrati se na sveze forumske slike Sofijinih i Blankinih devojcica. Sigurna sam da ce ti odmah biti lakse.
A o drugim ljudima molim te i ne razmisljaj. Ovo je tvoja prica i tvoj muza. Uostalom, nekad ljudi ne znaju ni sami sto da kazu, pa ispadne bezveze, ne znaci da su ista lose mislili. Ne obaziri se ni na koga, osim na svoju malu porodicu, a koja ce uskoro biti veeeliiika!
Nije da me nesto mnogo brine okolina,mozda samo malo nervira ☺ a strah imam prosto jer jednu bebu prosli put nisam iznela,kako cu sada dve. Sada je valjda prosla ta kriza jer od danas sam u 4 mesecu,popicemo vince veceras u to ime ja i mm.
Inace on radi do kasno pa otud i taj strah kako cu se snaci. Ma kao i sto znas mnogo je tu pitanja,odgovora i strahova ali bice valjda sve dobro.
Inace on radi do kasno pa otud i taj strah kako cu se snaci. Ma kao i sto znas mnogo je tu pitanja,odgovora i strahova ali bice valjda sve dobro.
Pa tesko da se prethodne traume mogu tek tako izbrisati. Samo odjednom isplivaju. I ja svakog puta prvo pitam dr: "Radi li joj srce?", pa tek onda moze da krene sa pregledom.
Ali priznajem da mi je lakse otkad je poceo stomak da mi raste. Sad s nestrpljenjem cekam da osetim pokrete, malo me to plasi sto jos ne osecam..... Samo to jos da se desi, sigurno ce biti bolje.
A ulazak u 4. mesec svakako treba nazdraviti. Evo nazdravljam i ja u vase ime! (zamislite, nema tickera za to?!)
Ali priznajem da mi je lakse otkad je poceo stomak da mi raste. Sad s nestrpljenjem cekam da osetim pokrete, malo me to plasi sto jos ne osecam..... Samo to jos da se desi, sigurno ce biti bolje.
A ulazak u 4. mesec svakako treba nazdraviti. Evo nazdravljam i ja u vase ime! (zamislite, nema tickera za to?!)
To i ja prvo pitam,rade li srca, pa cekam jedno pa drugo,deluje kao vecnost. a kada imam onaj tv da gledam veruj mi da odmah uocim srce kako kuca brzo.
Drage moje samo da vas sve pozdravim i podelim lepu vest 1.07 u 20:28h postala sam mama jos jednog divnog decaka Dmitra
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Cestitam heart!!!! Nek je ziv i zdrav!!!!Bravo mamice!
Divno Heart!!!!
Srecan dolazak Dmitra!
Srecan dolazak Dmitra!
Heart ,neka je sa srecom ,cestitam. Neka su braca ziva , zdrava i srecna 100 godina ! Ljubim vas sve
Bobaue- Broj poruka : 658
Godina : 46
Datum upisa : 27.06.2014
Cestitam heart,divno!!
Divno Heart, cestitke!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012