Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+47
medolino
tiramisu
Deni
libra35
Blanka
lenjivica
Vanilla
Niny
fight&faith
jadranka
Vuchica
Zmajuška
Jerapetra
saska1
Tebi
alex11
SladZana
masato
mirjanamirjana1986
sanja 73
Bobaue
PalcicaBg
Eho
Ancica 87
MalaSaJuga
alisa
Smrdica
Sirijus
tatjanica
Lija
Šašava
Vanja80
noja
micaubica83
BabyBear
Sofija Veks
sandrolina
caci
nina :)
mimi85
BiKsi :)
bak
kiki5
annci
AriesGirl
Vecka
Mimi12
51 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Tebi, pa to je super ❤
Evo malo novosti oko bolovanja u trudnoći:
http://www.rfzo.rs/index.php/vestirfzo/894-obavestenje-za-trudnice
Evo malo novosti oko bolovanja u trudnoći:
http://www.rfzo.rs/index.php/vestirfzo/894-obavestenje-za-trudnice
Vanilla- Broj poruka : 298
Datum upisa : 23.03.2014
Sreca pa ja radim kod muza
Doktor Zivanic je super, vidi se da je vrhunski strucnjak, jedino sto malo govori. E sad ja sam stekla utisak da i ne treba nesto puno da pitam. Jedino mi malo cudno da mi nije predlozio da uradim nista od nalaza, nego samo da je sledeci UZ za 3-4 nedelje i da je najbolje da trudnocu vodim na nekom klinickom centru. Nisam jos uvek shvatila sta to znaci jer ja ne planiram da idem po nekom klinickom osim da se porodim. Moj muz je na kraju rekao da me prof.Novakov razmazila posto ja idem kod nje zadnjih 5 godina i ona je svojim pacijentima stvarno carica. Uvek je tu za sta god treba.
Doktor Zivanic je super, vidi se da je vrhunski strucnjak, jedino sto malo govori. E sad ja sam stekla utisak da i ne treba nesto puno da pitam. Jedino mi malo cudno da mi nije predlozio da uradim nista od nalaza, nego samo da je sledeci UZ za 3-4 nedelje i da je najbolje da trudnocu vodim na nekom klinickom centru. Nisam jos uvek shvatila sta to znaci jer ja ne planiram da idem po nekom klinickom osim da se porodim. Moj muz je na kraju rekao da me prof.Novakov razmazila posto ja idem kod nje zadnjih 5 godina i ona je svojim pacijentima stvarno carica. Uvek je tu za sta god treba.
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Tatjanice, predivne vesti, odusevila sam se! Da ti trudnoca bude lagana, skolska, mirna potpuno!
Tebi, bravo za maleno srce, da nemas vise trzavica i da kod tebe sve bude mirno i skolski do porodjaja! A i posle toga!
Vanja, super za odradjenu ac, da budu super rezultati!
Tebi, bravo za maleno srce, da nemas vise trzavica i da kod tebe sve bude mirno i skolski do porodjaja! A i posle toga!
Vanja, super za odradjenu ac, da budu super rezultati!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Vanja dr Maletin je bila moj izabran doctor u dz prvih godina kod mene u mestu I zena otisla u betaniju da radi,jako je dobra a I jako razume zene koje imaju problema sa zacecem jer je I ona imala problema da dobije cerku,jako smo se bili razocarali kad nas je napustila pre 7-8 g
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Tebi,bravo za srculence,sad se opusti i uzivaj!!!
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Tebi,bravo za srculence...... I jeste carica profa :)
Vanja,super,pregrmela si i to.Nije mozda red ali da ti kazem ako budes bila uznemirena dok ne dodju rezultati ili nesto slicno smes bensedin od 2 mg...... Meni je bilo stalno neka frka kad sam radila AC pa sam pila to kad me uhvati ludilo :)
Ljubimo sve!
Vanja,super,pregrmela si i to.Nije mozda red ali da ti kazem ako budes bila uznemirena dok ne dodju rezultati ili nesto slicno smes bensedin od 2 mg...... Meni je bilo stalno neka frka kad sam radila AC pa sam pila to kad me uhvati ludilo :)
Ljubimo sve!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Tebi, bravo za srculence :) najlepsa muzika je to :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
I sada je i Tebi zvanicno na spisku termina za porodjaj,meni jedan od omiljenijih topika! Posebno kad dodajem starije clanice, nove nek se ne naljute!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Tebi, retko stignem da svratim na Kutak, sada videh za srculence, diiivnooo draga moja!! Presrecna sam zbog tebe!! Jesi li u pragu radila? Divno, divno!!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Biksi
Sofija, Prag naravno....Radili smo FET i sad kuckamo
Sofija, Prag naravno....Radili smo FET i sad kuckamo
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Tebi, divno!!! Samo neka kucka
Zelim ti laganu i školsku trudnoću.
Možda ti je najbolje da nađeš nekog za vođenje trudnoće ko radi na klinici i privatno...,
Zelim ti laganu i školsku trudnoću.
Možda ti je najbolje da nađeš nekog za vođenje trudnoće ko radi na klinici i privatno...,
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Biksi, Nina, Ancice
Nina, doktorka je bas pristupacna, stalozena i spremna sve da objasni, kad sam joj ispricala nasu pricu da smo cekajuci ciklus da krenem sa vto ostali prirodno trudni, bas je pozitivno reagovala. Prijatno sam se iznenadila, najveca me frka bila ko ce od doktora da me zapadne na betaniji, obzirom da bas ima raznih, ali na kraju, super smo prosli.
Ancice, i dr nam je isto rekla, mada, sad sam dosta opustenija, prvih par dana sam popila 2-3 bensedina cisto da se opustim.
Nina, doktorka je bas pristupacna, stalozena i spremna sve da objasni, kad sam joj ispricala nasu pricu da smo cekajuci ciklus da krenem sa vto ostali prirodno trudni, bas je pozitivno reagovala. Prijatno sam se iznenadila, najveca me frka bila ko ce od doktora da me zapadne na betaniji, obzirom da bas ima raznih, ali na kraju, super smo prosli.
Ancice, i dr nam je isto rekla, mada, sad sam dosta opustenija, prvih par dana sam popila 2-3 bensedina cisto da se opustim.
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
tatjanice cestitam cure moje da vam se javim ja sam u bolnici,zbog ostrih bolova sa strane .bila sam na pregledu sve je u redu samo strogo lezanje.primila dve boce giniprala kojeg nemaju to smo jedva nabavili niti imma da se kupi jer je lek zabranjen ,jedva nasli u becu i cekamo da posalju u slucaju kontrakcija.
alex11- Broj poruka : 55
Datum upisa : 09.10.2015
Alex, izdrzi dace bog da nemas kontrakcije. Kakvo je stanje s grlicem???
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Tatjanice!!! Cestitaaaaaaam! What a surprise! Eee mornari su to!
Tebi, cestitam za srculence! Neka sve skolski ide nadalje!
Tebi, cestitam za srculence! Neka sve skolski ide nadalje!
lenjivica- Broj poruka : 617
Godina : 48
Datum upisa : 06.11.2012
isto je stanje videcemo,pitala sam za serklaz kazu kasno mada cujem da rade i do 25 nedelje.najgore od svega sto ja nemogu da prepoznam bas te kontrakcije,mozda su ligamenti stvarno neznam.pokazala sam doktoru gde me boli, on kaze neznam sta je ovako je sve u redu.
Alex, a sto kazu dr, od cega je bol? Nisu kontrakcije, koliko sam razumela...sto je vazno.
Bolje da si tu, za svaki slucaj, mada mogu misliti kako si se uplasila. Verujem da ce sve uskoro da se vrati u kolotecinu, problem je sto nas niko ne priprema na ta "mala sitna iznenadjenja" tokom trudnoce. Odmarajte devojke i nadam se da cete uskoro kuci!
Bolje da si tu, za svaki slucaj, mada mogu misliti kako si se uplasila. Verujem da ce sve uskoro da se vrati u kolotecinu, problem je sto nas niko ne priprema na ta "mala sitna iznenadjenja" tokom trudnoce. Odmarajte devojke i nadam se da cete uskoro kuci!
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
alex11 ::isto je stanje videcemo,pitala sam za serklaz kazu kasno mada cujem da rade i do 25 nedelje.najgore od svega sto ja nemogu da prepoznam bas te kontrakcije,mozda su ligamenti stvarno neznam.pokazala sam doktoru gde me boli, on kaze neznam sta je ovako je sve u redu.
Koja si nedjelja? Samo je bitno da lezis, dupence za krevet. Vrlo je moguce da su ligamenti, materica se siri. Tu smo, mislimo na tebe, odlicno sto si im tu na oku.
neznaju od cega je bol a neznam ni ja.ako je iko imao malo iskustva sa tim ostrim kratkim bolovima nek pise
Ne stizem uopste da vas citam, samo videh da imamo razloga za slavlje: tatjanice, cestitam, bas si me obradovala!
Tebi, bravo za srce, cestitam!
Da vam budu lepe i lake trudnoce!
Mi smo sad porasli, pa smo aktivni i sve nas interesuje, te mama jedva stigne da zaviri na internet, jos manje da procita, a skoro nista da napise.
Ljubac za sve!
Tebi, bravo za srce, cestitam!
Da vam budu lepe i lake trudnoce!
Mi smo sad porasli, pa smo aktivni i sve nas interesuje, te mama jedva stigne da zaviri na internet, jos manje da procita, a skoro nista da napise.
Ljubac za sve!
Eho- Broj poruka : 547
Datum upisa : 20.12.2014
nemogu da postavim tiker....sada sam 21+1 hvala svima puno mi znaci vasa podrska
alex ne znam tacno kakav bol osecas. ja sam imala bolove kao da te neko presece nozem. bas tako nekako. nisko sa leve pa sa desne strane. uvek na uz bilo ok. kao materica se sirla. samo lezi.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
markosanja da to je ta bol
Gynipral je lijek širokog spektra, tako da šta god da je u pitanju on će da spriječi. Znam da je bitno kod njega da se pazljivo dozira, a znam da se kod nas vise ne koristi. Dobro je sto si ga nabavila, kad ga primis bices sigurnija. Miruj Alex.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Strana 25 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu