Korak po korak na putu do bete +
+49
HappyGirl
ivanicasale
winni
d77
saska1
Bobaue
Padobranka
Lija
andjeo77
ragaco
Mimi12
SoJa
ahosame
Tebi
masato
bak
bosiljka
AriesGirl
sareni leptir
noja
libra35
annci
Zmajuška
Lina73
BiKsi :)
kiki5
tatjanica
zumbulcic
mirjanamirjana1986
Vanja80
lilly13
jelena.kuburic
Pikseta
SannyP
dzefri
zsuki75
sanja 73
Eho
nina :)
BabyBear
alisa
Dora1
Jerapetra
Blanka
PalcicaBg
srculence 84
Sirijus
dada88
mimi85
53 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Srce pa med ima visok glikemijski index, tako da ne hi trebalo. E sad ako je to u neke terapijske svrhe, lečenje prehlade ili sta ja znam, onda mislim da će više koristiti nego škoditi. Svakako nemoj duže vreme.
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
Evo da se ukljucim i ja u debatu..I ja se slazem sa Mimi,ali i donekle sa Alisom..Meni odgovara pristup kakav imaju prema pacijentima u PFC-u. Bas zbog toga sto ne rade 24h kao pojedine nase klinike,ne trpi kvalitet usluge prema pacijentima..Dva puta sam bila kod njih i dopada mi se njihova organizacija.Zadnji put kad smo bili,imala sam kontrolni uzv u subotu koji je radila dr.Alena,koja mi se pritom posvetila vise od sat vremena,odgovarala strpljivo na svako pitanje i detaljno mi objasnila moj uzv nalaz.
Ne volim da imenujem,ali npr.Ferona koja radi non stop i praznicima i vikendom,gde su aspiracije i transferi skoro uvek kasno popodne,smatram da to dosta umanjuje njihov kvalitet i da dolazi do propusta. Pritom,doktorku treba stalno da juris,jer pitanje da li ce uvek bas ona da bude tu.Da napomenem da nisam radila u Feroni,ali cujem iz prica ljudi u svom okruzenju,ali i vas sa foruma.
Ali zato imam dosta iskustva sa Spebom,gde je neko napisao da je dr.uvek na klinici..Da,doktor je uvek na klinici,ali isto tako i oni,bez obzira sto su tu,znaju i te kako da ubrzaju pacijenta i sam proces jer im tako odgovara.
Jednom su me ubrzali sa transferom,vraceni cetrorocelijski embrioni,posle jednog dana,jer je doktor morao tog dana da ide na put i onda kao bolje da ih vratimo vama, jer im je bolje u materici nego kod nas.Pritom su jc bile odlicnog kvaliteta i uvek smo imali dobre embrione.Isto tako smo bili ubrzani sa postupkom pred Novu god.i raznim drugim situacijama kod njih.Ali da ne duzim,smatram da treba da postoji radno vreme koje je definisano.I nikako pacijenti ne treba da trpe zbog toga..
U celoj ovoj prici,najmanje nam je potreban dodatni stres i nepotrebno nerviranje.Oni ce uvek imati pacijenata i cinjenica je da svi manje ili vise rade kao na " traci"..
Sorry ako sam udavila,ali sam morala da se ukljucim.
Jako navijam za sve nase prolecne trudnice,bice ovo bas veselo i radosno prolece.Zelim da nas sto pre obradujete sa ogromnim betama.Ljubim vas
Ne volim da imenujem,ali npr.Ferona koja radi non stop i praznicima i vikendom,gde su aspiracije i transferi skoro uvek kasno popodne,smatram da to dosta umanjuje njihov kvalitet i da dolazi do propusta. Pritom,doktorku treba stalno da juris,jer pitanje da li ce uvek bas ona da bude tu.Da napomenem da nisam radila u Feroni,ali cujem iz prica ljudi u svom okruzenju,ali i vas sa foruma.
Ali zato imam dosta iskustva sa Spebom,gde je neko napisao da je dr.uvek na klinici..Da,doktor je uvek na klinici,ali isto tako i oni,bez obzira sto su tu,znaju i te kako da ubrzaju pacijenta i sam proces jer im tako odgovara.
Jednom su me ubrzali sa transferom,vraceni cetrorocelijski embrioni,posle jednog dana,jer je doktor morao tog dana da ide na put i onda kao bolje da ih vratimo vama, jer im je bolje u materici nego kod nas.Pritom su jc bile odlicnog kvaliteta i uvek smo imali dobre embrione.Isto tako smo bili ubrzani sa postupkom pred Novu god.i raznim drugim situacijama kod njih.Ali da ne duzim,smatram da treba da postoji radno vreme koje je definisano.I nikako pacijenti ne treba da trpe zbog toga..
U celoj ovoj prici,najmanje nam je potreban dodatni stres i nepotrebno nerviranje.Oni ce uvek imati pacijenata i cinjenica je da svi manje ili vise rade kao na " traci"..
Sorry ako sam udavila,ali sam morala da se ukljucim.
Jako navijam za sve nase prolecne trudnice,bice ovo bas veselo i radosno prolece.Zelim da nas sto pre obradujete sa ogromnim betama.Ljubim vas
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
Zsuki nije prehlada,samo sam htela da malo da podignem imunitet. Al ne moram da se zezam,jescu vise jabuka i ostala voca. Hvala trudnice
srculence 84- Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014
Ne kazem da se nisu mogli bolje organizovati da su hteli. iz starijih postova vidim da su na pocetku radili svaki dan. Sigurno postoji razlog zbog kog su resili da ne rade nedeljom, ja tu njihovu odluku postujem jer opet, niko nas ne bije po usima da idemo bas kod njih ako nam ne odgovaraju. I taj PFC ima vise pacijenata svaki dan nego bilo koja klinika u Srbiji pa je organizacija izvrsna. Sto se ovde za mnoge klinike ne moze reci.
Žene opustite se i uživajte :) ja na čekanje tipa zakazano u 18 a ja dođem na red u 19 gledam ovako: Pre mene je možda ušla neka ženica kojoj mnogo znači da joj se objasni i pojasni i neka to traje i duže i neka uđe u moj termin, ako će njoj zbog toga da bude lakše ja ću da sačekam Ne opterećujem se uopšte sa tim sitnicama. Sednem, čitam knjigu i samo pazim da se ne zanesem pa prečujem kada me prozovu
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Sa Librom okruglo 10!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
O BB, znači Zsuki blizance, ja blizance i eto tim je tu. Još bar dvoje blizanaca i imamo lepu rezervu
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Joj Sirijus...zamisli nas 10 po blizance!
To nam je i fudbalski tim i rezervna klupa
Ma neka meni i jedno, samo neka bude cedo majkino
To nam je i fudbalski tim i rezervna klupa
Ma neka meni i jedno, samo neka bude cedo majkino
Ni ja ne volim da me neko zove nedeljom, ali ako mi je grupa na putu ili krece u ponedeljak, kao zapeta puska sam nedeljom. Doktorka Sonja mi je sinoc odgovorila na email, da ne rade jedino nedeljom osima ako nije hitno.E sada ja ne spadam u tu grupu hitno, prvenstveno sto Genesis raspolaze sa poluinformacijama. Transfer uz ERA test moze da se odlozi jer ERA test ne odredjuje dan u ciklusu kada si receptivan, nego odredjuje posle koliko dana primene progesterona si receptivan!!!Zato na ERA testu nigde i ne pise dan ciklusa nego P+5 ili kao meni P+4.
E ja nisam bila lenja, pa sam poslala email i u Spaniju i oni su mi odgovorili da mogu da pomerim primenu progesterona i da time ne ugrozavam ERA test.Genesis mi je prosli mesec tvrdio izricito suprotno, i zbog njih sam odlozila transfer.Samo do jednog zakljucka sam dosla , a to je da kod nas niko nema pojma!
E ja nisam bila lenja, pa sam poslala email i u Spaniju i oni su mi odgovorili da mogu da pomerim primenu progesterona i da time ne ugrozavam ERA test.Genesis mi je prosli mesec tvrdio izricito suprotno, i zbog njih sam odlozila transfer.Samo do jednog zakljucka sam dosla , a to je da kod nas niko nema pojma!
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
E nisam ja htela nigde da opljujem po pfc-u.... samo mi je to delovalo ne profesionalno... objasni Tebi na svom primeru.... a i diskusija je bespotrebna jer ustanovismo da ipak rade za hitne slucajeve
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Bravo libra, divne vesti, neka je sa srecom!!!libra35 ::Dobar dan devojke..dobili smo jos jedan embrion.😍
Imamo tri tako da cu i ja biti aprilska cekalica.💜💜💜💜
ahosame- Broj poruka : 389
Datum upisa : 03.08.2012
Hvala devojke💜💜💜
Ajmo pravimo fudbalski tim sa rezervmim igracima💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑
Ajmo pravimo fudbalski tim sa rezervmim igracima💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Devojke, bice ovo jedno visokobetno prolece.
Sto se tice Speba, meni su prosli put vratili dvodnevne embrione, da ne bi dolazili u nedelju, i uspelo je. A prethodno su mi vratili trodnevne i blaste pa nista. Znaci,ono kad hoce hoce, pa koji god da je dan, ako mene pitate.
Tebi, ovo za mene je visa matematika oko era testa, vidi se da sam pod stimulacijom, kao da sam bunike jela, tako se pomalo osecam!
Sto se tice Speba, meni su prosli put vratili dvodnevne embrione, da ne bi dolazili u nedelju, i uspelo je. A prethodno su mi vratili trodnevne i blaste pa nista. Znaci,ono kad hoce hoce, pa koji god da je dan, ako mene pitate.
Tebi, ovo za mene je visa matematika oko era testa, vidi se da sam pod stimulacijom, kao da sam bunike jela, tako se pomalo osecam!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Vauuu, ne secam se da je ikada bilo vise zenica u/pred postupkom! Prolece, procvetao i Kutak Samo napred koracajte, navijam za sve!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Tebi ::Ni ja ne volim da me neko zove nedeljom, ali ako mi je grupa na putu ili krece u ponedeljak, kao zapeta puska sam nedeljom. Doktorka Sonja mi je sinoc odgovorila na email, da ne rade jedino nedeljom osima ako nije hitno.E sada ja ne spadam u tu grupu hitno, prvenstveno sto Genesis raspolaze sa poluinformacijama. Transfer uz ERA test moze da se odlozi jer ERA test ne odredjuje dan u ciklusu kada si receptivan, nego odredjuje posle koliko dana primene progesterona si receptivan!!!Zato na ERA testu nigde i ne pise dan ciklusa nego P+5 ili kao meni P+4.
Da, da...na zalost tako je A sve im pare dadosmo i plus im je i to malo nego nas zaj...
U celoj toj tvojoj prici ja ne mogu da verujem da su ti iz Genesisa prosli mesec odgovorili ladno da po ERI ne moze da se pomera ciklus i da se nisu udostojili da saznaju nesto vise o tome bar tako sto ce poslati mejl svojim partnerima u Spaniju (kojima i salju uzorak da urade ERU), a da si ti sinoc lepo poslala mejl ovima u Spaniju i da si danas dobila potpuno drugaciji odgovor. Znaci ne verujem da nemaju pojma i da ZENAMA DAJU DEZINFORMACIJE samo zato sto ih mrzi ili im je ispod casti da posalju jedan najobicniji mejl koji si ti sama poslala! Zemljo Srbijooo!!!!!! Ubice nas sujeta! Da ne sirim pricu o sujeti, i da ne pominjem ono sto sam ja dozivela, imala bih svasta da kazem...sve je to ista skola, kao sto i sami kazu...razumes me Tebi
I sta sad? Treba da ih tuzis zbog pretrpljenog stresa?! Sve i kad bi to uradila dobila bi ih na sudu sigurno. Ko ce tebi da vrati 1 mesec vremena koje si propustila zbog budala koje pricaju na pamet? Da sam ja neka vlast sad, ja bih im cak i diplome i sve sertifikate oduzela. Toliko o Genesisu... No further comments!
BB nisam ni znala koliko me volis dok mi nije ucinjena nepravda.Da nije bilo tebe ne bih izvukla ni onih 300e, a ni pisala u Spaniju :) Malo ko se zauzeo za mene kao ti Nije mi zao sto nisam otisla prosli mesec, jer nisi i ti pa cemo sada biti zajedno u Pragu. Dobro drustvo, dobra klopa, dobro pivo i sta mi treba vise :)
Tebi drago mi je da si konacno dosla do trazenog odgovora i ne zali sto si propustila prosli mesec,ko zna zasto je to dobro.
A dobro je zato sto ce april,maj biti rekordan po velikim betama
Koliko ce nas biti,auuu
Libra bravo za treci embrion,srecno i tebi!
A dobro je zato sto ce april,maj biti rekordan po velikim betama
Koliko ce nas biti,auuu
Libra bravo za treci embrion,srecno i tebi!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
E pa imacemo mi i dobre bebe vrsnjake sad iz Praga pa ce deca da nastave nasim stopama da se druze, samo da se "ne muce 'vako ka ja!", sto bi rekao Crnogorac na porodjaju svoje zene hahahahaha
Naravno, mislim na to da nam se deca ne muce ovako kao mi
Ma pisala bi ti u Spaniju, to je bila tvoja ideja, ali da nije bilo mene ne bi ti Sonji sinoc pisala i vec planirala put za nedelju
Naravno, mislim na to da nam se deca ne muce ovako kao mi
Ma pisala bi ti u Spaniju, to je bila tvoja ideja, ali da nije bilo mene ne bi ti Sonji sinoc pisala i vec planirala put za nedelju
Palcice, ma tacno nije trebalo da ide prosli mesec u kakvoj je guzvi sa poslom bila i pod kakvim stresom, a i zato sto ja nisam isla...pa ne bi valjda oni sami jeli butkicu i pili nefiltrirano pivo bez mene i muza?!
Salim se, ali nista nije slucajno. Sve to ovaj odgore namesti bas kako treba
Salim se, ali nista nije slucajno. Sve to ovaj odgore namesti bas kako treba
E bas sujeta u pitanju, nista drugo... A sto se tice dobijanj na sudovima... Diskutabilno... U ovoj zemlji na sudu dobija onaj ko ima jaceg advokata i ko ume bolje da slozi procu... Istina veze s pravom i pravdom nema.
Drago mi je Tebi da si resila dilemu i srecan put u zlatni Prag tebi i dragoj nam Bb da se vratite stomaka punih bebirona!!!
Drago mi je Tebi da si resila dilemu i srecan put u zlatni Prag tebi i dragoj nam Bb da se vratite stomaka punih bebirona!!!
Devojke kad krecete u Prag?
Navijamo iz sve snage....
Koliko pozitivnih beta ce biti sad u aprilu ... taman da zaboravimo ove ruzne negativne i da nam se Mimi, Dora, Srculence, Lina i Dada okuraze i krenu ponovo
Navijamo iz sve snage....
Koliko pozitivnih beta ce biti sad u aprilu ... taman da zaboravimo ove ruzne negativne i da nam se Mimi, Dora, Srculence, Lina i Dada okuraze i krenu ponovo
alisa- Broj poruka : 1753
Datum upisa : 01.06.2010
Ja imam drugaricu koja je pre koji dan radila fet u Pragu, sad je cekalica. Iz proslog puta rodila decaka kod njih, pa otisli i po smrzlice.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Strašno i žalosno je šta se sve kod nas dešava, čovek stvarno nikome ne može u potpunosti da veruje, prepušten je sam sebi i sreći, ako je ima.
Tebi, važno je da si došla do pravih informacija i da ideš ka svome cilju. Dobro je i to što ćeš imati dobro društvo, jer tada je sve lakše.
Tebi, važno je da si došla do pravih informacija i da ideš ka svome cilju. Dobro je i to što ćeš imati dobro društvo, jer tada je sve lakše.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Poslala sam email Genesisu , onako kulturno :) Sada mi je vazno da je sve reseno i dai mirno mogu u Prag. Mi krecemo za koji dan da malo tamo odmorim i dodjem sebi.
Kad bih ti rekla moja BB da mi je sad muz uvalio posla vise nego prosli mesec, ne bi mi verovala Ali kaze moja sveki da nista ne brinem, sve ce ona umesto mene da odradi. Plus imam zaovu, zenu zmaja, tako da nemam brige i jednu koleginicu na koju uvek mogu da se oslonim, tako da idem spokojno :)
Kad bih ti rekla moja BB da mi je sad muz uvalio posla vise nego prosli mesec, ne bi mi verovala Ali kaze moja sveki da nista ne brinem, sve ce ona umesto mene da odradi. Plus imam zaovu, zenu zmaja, tako da nemam brige i jednu koleginicu na koju uvek mogu da se oslonim, tako da idem spokojno :)
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +