Korak po korak na putu do bete +
+49
HappyGirl
ivanicasale
winni
d77
saska1
Bobaue
Padobranka
Lija
andjeo77
ragaco
Mimi12
SoJa
ahosame
Tebi
masato
bak
bosiljka
AriesGirl
sareni leptir
noja
libra35
annci
Zmajuška
Lina73
BiKsi :)
kiki5
tatjanica
zumbulcic
mirjanamirjana1986
Vanja80
lilly13
jelena.kuburic
Pikseta
SannyP
dzefri
zsuki75
sanja 73
Eho
nina :)
BabyBear
alisa
Dora1
Jerapetra
Blanka
PalcicaBg
srculence 84
Sirijus
dada88
mimi85
53 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Sirijus srećno sutra! Možda se sretnemo! Planiram da možda skoknem do Kopite da mi propiše terapiju posle et jer verovatno neće biti tamo na et u subotu!
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
Masato i Blanka, hvala na odgovorima!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Hvala draga Ja sam tamo od pola 6 pa verovatno do sedam posto smo oboje u programizsuki75 ::Sirijus srećno sutra! Možda se sretnemo! Planiram da možda skoknem do Kopite da mi propiše terapiju posle et jer verovatno neće biti tamo na et u subotu!
u. Ako vidis nesto veliko buckato kratkokoso i plavokoso to sam ja
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
...sirijus,drzim fige za danas!!! ...vec vidim kako se ti i zsuki veselite u hodniku kao kod nje u kafancetu!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Tatjanice, jel i zeceve da povedemo, onako za srecu
...pa nisu ludi indijanci kad veruju da zecije sapice i repici donose srecu!!!
Sirijus, kakav je izvestaj od danas?
Ja sam danas bila na kontroli posle histero kod prof Vidakovic i sve je ok. Kaze mogu na KET u sledecem ciklusu
Ja sam danas bila na kontroli posle histero kod prof Vidakovic i sve je ok. Kaze mogu na KET u sledecem ciklusu
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Bb super,jedva cekam da cekamo tvoju debelu betu :-)
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
bak ::https://kutak.forumotion.com/t714-pregnil-choragon-ili-trudnoca-farmakokinetika-beta-hcg-a?highlight=pregnil
Evo sazvakano, i nacrtano
Eno jedno pitanjce tamo
Bravo Bb!!!! Pa da otvaramo i tvoju kafanicu za navijanje(bice tu veselo znam ja) i cure da znate, sta se desi u kafani ostaje u kafani hihihihi
Bravo Baby, jedva čekam.
Vala ces morat otvarati dnevnik, ovakava pozitivna energija mora da se nastavlja i da traje jos dugo, dugo.
Ljubim te
Vala ces morat otvarati dnevnik, ovakava pozitivna energija mora da se nastavlja i da traje jos dugo, dugo.
Ljubim te
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Ja evo sedim ispred i pijem kafu narafski. Dragi je na tapetu pa onda ja tek za jedno sat.BabyBear ::Sirijus, kakav je izvestaj od danas?
BB sjajno za rezultate. Taman da trudnujemo zajedno
Srecno Sirijus!
BB bravo!
BB bravo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
...sirijus i baby,taman da trudnujete zajednooooo,e vala mene iz vasih kafana niko & nista nece izbaciti!!!...jako se veselim baby!!!!....sad jos samo sirijus da javi lepe vesti!!
Deco draga, od shoka ne mogu da se saberem. Posaljem rezultate u Le, deo rezltata tacnije i kazem da sam dobila jutros ciklus. Plan bio za postupak kad dobijem u aprilu, bez kontracepcije. Zove sestra, kaze dodjite sutra, kazem al sl mesec smo planirali, kaze ne moze da me ustima u semu klinike, jer nemam kontracepciju, a da svi lekari budu tu, te ili sutra, kad odlicno moze da me uklopi, ili kraj maja da cekamo. Zovem muza, on u shoku kao ja, kaze ma idemo sutra. Majko mila, haos mi u glavi, tako mi i prosli put bilo, jos sve nalaze nemam. Briseve odradila, cekam rezultate, kao i papa. Moram zvai higijenski da molim da mi budu u sredu gotovi. Kod endokrinologa imam zakazano 4.4. to mi sad kasno. Odem juce kod hematologa, nece da mi prepise terapiju, nije imala slucaj kao moj, salje me na klinicki. Zovem danas klinicki, srecom se prvi pregled ne zakazuje za nas iz unutrasnjosti. Sad cekam kod dr opste prakse za uput, jer moram u socijalnom u ponedeljak da overim. Moram i uput za internistu zbog anestezije i da jurim internistu kako znam i umem. Moracu i endokrinologa da jurim u ponedeljak. A u utorak ili sredu za Bgd na klinicki kod hematologa. A u cetvrtak u Le. Treba Da nadjemo i smestaj. Majko mila, panika ludilo, ja sam u bunilu. Glava hoce da eksplodira. Sad se prisecam da treba folnak da uzmem, bevipleks, aspirin od 100. Cexkane mi ide od aspiracije. Ovako ludilo mi je bilo i prosli put, hvatali me praznici, a mutacija mi stigla sedam dana pred odlazak, hematologa sam u Nisu jurila. Bice ovo jedan vrlo zanimljiv mart i april. Javljam sutra sta je bilo na pregledu i dogovoru, da ne otvaram dnevnik pre stimulaci. Drzite mi fige.
..biksiiii,e to su lepe vestiiii i to odmaaah...aaaa..pocinjemooo...znas da su i mene tako doka i moj dragi navatali na prepad pa eto nama sofke...od srca ti zelim jednu slatku devojcicu!!!..
.koliko trudnica buducih imamo ,samo napred koraci,ovo MORA da uspe!!!
Jao Biksi koji speed. Ali meni sve to dobro zvuci da ne vjerujes. Stici ces ti to sve, ne sumnjamo koko nasa. Biće ovo uzbudljivo proljeće. Srecno
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Hvala tatjanice, hvala Blankic! Kako je sudjeno, tako ce i biti!
Auh Biksi,kakvo iznenadjenje!Stici ces sve,ne brini,jao al ces da me vuces za nos... :-)
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Uuuu Biksi znaci bicemo tri nas trudne u kompletu
Svaka cast na organizaciji. Ja sam te izgubila vec kod drugog levo
P.S. dragi zavrsio ja jos cekam
Svaka cast na organizaciji. Ja sam te izgubila vec kod drugog levo
P.S. dragi zavrsio ja jos cekam
Auuuuuu Biksi, sta procitah!
Pa zeno draga mi cemo zajedno da trudnujemo i da otvaramo dnevnike! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Pazi, nije ovo sad kao ja navijam nesto i kao hrabrim te i pozitiva, ovo, ono...ja sam 100000% sigurna da ti sad ostajes trudna i to bas zato sto je sve tako na brzinu i sto nemas ni sekund vremena da razmisljas i znam da ces sigurno zavrsiti sve nalaze na vreme...jeste da ces misliti da neces, ali hoces sve uspeti. Tako je meni bilo za histero, imala sam od petka popodne do nedelje ujutru da mi sve bude gotovo. Naravno da tebi vise papira sad treba, ali nema veze, bice to sve uradjeno.
Znaci, kao sto za sebe znam, tako i za tebe znam da ostajes sad trudna...pu pu pu usrale te koke
Pa zeno draga mi cemo zajedno da trudnujemo i da otvaramo dnevnike! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Pazi, nije ovo sad kao ja navijam nesto i kao hrabrim te i pozitiva, ovo, ono...ja sam 100000% sigurna da ti sad ostajes trudna i to bas zato sto je sve tako na brzinu i sto nemas ni sekund vremena da razmisljas i znam da ces sigurno zavrsiti sve nalaze na vreme...jeste da ces misliti da neces, ali hoces sve uspeti. Tako je meni bilo za histero, imala sam od petka popodne do nedelje ujutru da mi sve bude gotovo. Naravno da tebi vise papira sad treba, ali nema veze, bice to sve uradjeno.
Znaci, kao sto za sebe znam, tako i za tebe znam da ostajes sad trudna...pu pu pu usrale te koke
Cekamo i mi sa tobom Sirijus (da ne kazem Ozbiljna)
Bravo Biksi,divno,najbolje je tako na brzinu da odes bez neke velike pripreme ....
kiki5- Broj poruka : 350
Datum upisa : 21.09.2014
,,,biksi,baby i sirijus,mantram za vas....dolaze nam bebeeeeee!!!
...sirijus,ti ces izgleda vikend docekati u dr ordinaciji...aahhahaaha....trebala si sator za kampovanje poneti!!!
...sirijus,ti ces izgleda vikend docekati u dr ordinaciji...aahhahaaha....trebala si sator za kampovanje poneti!!!
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +