Korak po korak na putu do bete +
+57
sunny.tp
ivanicasale
fight&faith
zsuki75
Tebi
nina :)
jelena.kuburic
jadranka
mikipika32
Jerapetra
noja
mimi85
marina_82
luckystar74
srecica3112
diki81
lela1984
HappyGirl
minja
Bubamara
SoJa
daki_mm
Bobaue
lilyt
sonjastefa
Šašava
Pikseta
micaubica83
libra35
Dreamerka
tatjanica
saska1
Baš za andjele 75.
mirjanamirjana1986
Blanka
sandrolina
Sirijus
PalcicaBg
JocY
Eho
dada88
Vuchica
Ancica 87
AriesGirl
Erata
SannyP
Lija
heart84
annci
BiKsi :)
Vanja80
Amna84
Zmajuška
kiki5
srculence 84
Jeka1984
BabyBear
61 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
BabyBear,Blanka,Jelena,Marina ,divne ste!
Marina,drzim palceve i navijam jako,najjace za lepu beticu!
Dado,da 2016-ta bude tvoja!
Cekam da mi se javi embriolog,uh uh uh!Nadam se lepim vestima...
srecica3112- Broj poruka : 53
Datum upisa : 09.10.2015
Marina, samo relax, nastavi tako.
Ja sam prva dva puta sve trazila neke simptome, treci put apsolutno nijedan simptom nisam imala, samo me bolio stomak kao da cu da dobijem jer tih dana sam i ocekivala ciklus a meni su ciklusi bas bolni. Rekoh sebi evo vjestice, kad ono beta ko kuća! Bila sam bas tako opustena kao ti. Navijam da prepises od mene
Ja sam prva dva puta sve trazila neke simptome, treci put apsolutno nijedan simptom nisam imala, samo me bolio stomak kao da cu da dobijem jer tih dana sam i ocekivala ciklus a meni su ciklusi bas bolni. Rekoh sebi evo vjestice, kad ono beta ko kuća! Bila sam bas tako opustena kao ti. Navijam da prepises od mene
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
BB, koleginice, sve umno zboris . Izvini sto ti juce uvalih smenu, kupovala neke novogodisnje poklone , pa novu jelku i kompletan nakit za Masinu sobicu . Joooj kako je lepo! Ostao mi jos ostatak kucice za kicenje..
Ja nisam pila ciklu po toj semi, zato sam i bila zbunjena. A za ove iz Praga znam da je ne preporucuju, nisu ni meni, ali ja sam u dogovoru sa dr ovde ipak nju uzimala. Pisi ti i Kopiti, ne znam koliko brzo odgovara, ali sta fali da stanes u red.
Srecice, i ja imam tremu od cekanja vaseg embriologa....sad ce da zazvoni telefoncic i da ti kazu "dolazi sutra po ovo tvoje dete! Nemirno je i pravi haos u labu . Jaaako drzimo fige
Mirjana, ko sto ti zene rekose, nisu bas ti brisevi najpouzdaniji. Ponovite za svaki slucaj, a ako postoji, idete u borbu. Nista sto malo antibiotika ne moze da resi, svakako ubaci i cajeve, ne moze da skodi. Ja celu trudnocu pijem preventive radi po solju caja za trudnice a protiv bakterija. Da kucnem u drvo, nikada nista...Drzimo fige da i ako je ima, bestiju sto ppre oterate!
Marina, tako i treba! Sto bi se sekirala kada je bebica/ce tu! Samo mazi stomacic i uzivaj! Prepisi od Blanke, i u redu je, ne moras nista da razmisljas, bubas.. Kakav lep poklon za ispod jelke...rezultati trocifrene bete...ma sta trocifrene, praznik je, neka bude cetvorocifrena, onako veeelika, masnaaa, praznicna! Da zablista ne ispod jelke, vec kao zvezda umesto vrha
Ja nisam pila ciklu po toj semi, zato sam i bila zbunjena. A za ove iz Praga znam da je ne preporucuju, nisu ni meni, ali ja sam u dogovoru sa dr ovde ipak nju uzimala. Pisi ti i Kopiti, ne znam koliko brzo odgovara, ali sta fali da stanes u red.
Srecice, i ja imam tremu od cekanja vaseg embriologa....sad ce da zazvoni telefoncic i da ti kazu "dolazi sutra po ovo tvoje dete! Nemirno je i pravi haos u labu . Jaaako drzimo fige
Mirjana, ko sto ti zene rekose, nisu bas ti brisevi najpouzdaniji. Ponovite za svaki slucaj, a ako postoji, idete u borbu. Nista sto malo antibiotika ne moze da resi, svakako ubaci i cajeve, ne moze da skodi. Ja celu trudnocu pijem preventive radi po solju caja za trudnice a protiv bakterija. Da kucnem u drvo, nikada nista...Drzimo fige da i ako je ima, bestiju sto ppre oterate!
Marina, tako i treba! Sto bi se sekirala kada je bebica/ce tu! Samo mazi stomacic i uzivaj! Prepisi od Blanke, i u redu je, ne moras nista da razmisljas, bubas.. Kakav lep poklon za ispod jelke...rezultati trocifrene bete...ma sta trocifrene, praznik je, neka bude cetvorocifrena, onako veeelika, masnaaa, praznicna! Da zablista ne ispod jelke, vec kao zvezda umesto vrha
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Annci draga,rasplaka me!Hormoni hormoni hormoni!Hvala od srca!Ocekujem da me pozovu izmedju 10h i 12h!Javljam!Poljubac za Djoleta i tebe!
srecica3112- Broj poruka : 53
srecica3112 ::BabyBear,Blanka,Jelena,Marina ,divne ste!
Cekamo i mi,navijamooo
Svi cekamo Srecice! Mene zaboleli palcevi koliko ih stiskam :*
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Ancice, nadam se da si i meni kupila poklon da mi se oduzis za jucerasnje dezurstvo ;-)
Hvala vam zene na savetima. Necu da se nerviram..nista sto se srediti ne moze..istripovala sam se samo jer san u sred stimulacije. Ali ako doca kaze da ce biti do tada cisto bice :). Nego zenske posle 4 gonala od 125 jedinica ja tri na jednom a pet na drugom folikula. Da li je to malo?? I hoce li se stvoriti jos toga ili je to to?? Ostale curke navijam do nebaaaaaa
mirjanamirjana1986- Broj poruka : 293
Godina : 38
Datum upisa : 10.11.2015
Mirjana 8 folikula je jako dobro. Smatra se da je od 8 do 10 folikula optimalno jer ce tad, sa jedne strane biti dovoljno materijala za rad a sa druge strane smanjen je rizik od hiperstimulacije. Opusteno i ne mozgaj mnogo... Ostalim devojkama veliki pozdrav
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Hvala Jocy..😘😘😘😘
Srecice cekamoooo
jelena.kuburic- Broj poruka : 603
Godina : 45
Datum upisa : 03.11.2012
BabyBear ::Ancice, nadam se da si i meni kupila poklon da mi se oduzis za jucerasnje dezurstvo ;-)
Ispod moje , ceka jedan bas na tebe. Kada ga budes , unutra ce biti bar jedna samo za tebe
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Moja Anchica je moja Baba Mrazica lepotica jedinica i znam da me to ceka, a onda cu do neba
Srecice javljaj sta se desava kod tebe
Cure ja vas obozavam i ovaj nas divni kutak
Hvala vam svima puno puno
Hvala vam svima puno puno
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Sta bi sa Srecicom danas, zna li ko?
Marina jos malobi slavlje na kutku navijamoooooo
...korachaljke moje hrabreeee,chitam vas redovno i navijaaaaaam svim srcem!!! :*
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Tatjaniceee 😘😘😘😘
Drage moje. Samo da vas priupitam..posle 4 gonala sam bila na uz. E2 je samo 80 bio. I to je kaze ona ok jer je mala doza bila pa je dodala. Elem ono sto mene muci je da mi je endometrijum bio 1 mm a to mi je bio poslednji dan menstruacije na sta je ona rekla da je to ok jer jos krvarim, e onda mi je povecala dozu..inace ocekuje aspiraciju 31..hoce on stici da poraste za 8,9 dana?? Elem nisam nikada imala problema sa endom.jel moguce da se ne daj boze nesto poremeti samo u ponekom ciklusu
Drage moje imam jednu dobru jajnu celiju koju smo zamrzli jer radimo kolekciju embriona,sve to radimo u Genezisu i vrlo sam zadovoljna.U isto vreme mi je radjena histeroskopija gde mi je uklonjen subseptum i aspiracija...sve bez ikakvih hormona u prirodnom ciklusu.Jako sam zadovoljna.
Koracajke navijam i bodrim ....a na temi Genezis cu pisati o novoj tehnici podmladjivanja jajnika sto sam cula da ce doktorka uvesti...
Koracajke navijam i bodrim ....a na temi Genezis cu pisati o novoj tehnici podmladjivanja jajnika sto sam cula da ce doktorka uvesti...
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Bravo Libra! Jako se radujem.
Svaka cast,libra,jako se radujem i ja.A na temi o Ge sam citala za podmladjivanje jajnika i mislim da je to extra stvar.
Svima puno srece u daljim koracima.
A ti si mi,libra vetar u ledja.Ja sam trenutno u fazi stand by-a,pauza poduza,bas mi je potrebna.Srecno svima jos jednom.
Svima puno srece u daljim koracima.
A ti si mi,libra vetar u ledja.Ja sam trenutno u fazi stand by-a,pauza poduza,bas mi je potrebna.Srecno svima jos jednom.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Hvala Lela.... :aa20:Ja mislim da bi i ti trebala na tu kolekciju da ides...prate te svakog meseca i imas osecaj da ne gubis vreme...i naravno nije tako skupo ...sve se sa njima dogovoris .
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +