Korak po korak na putu do bete +
+58
sandrolina
masato
micaubica83
jelena.kuburic
Bobaue
MalaSaJuga
najdi10
Tebi
enap
daki_mm
kiki5
Padobranka
ChillyVilly
libra35
noja
JocY
Baš za andjele 75.
mata
zsuki75
jelena*mama2andjela*
Lena_83
Deni
Ninche
AriesGirl
KoMetaK
fight&faith
HappyGirl
Vanja80
Eho
karakaca
pegaz
tiramisu
jadranka
Erata
Amna84
BiKsi :)
annci
saska1
nina :)
lela1984
Blanka
Ancica 87
zvoncica36
sunny.tp
PalcicaBg
BabyBear
d77
ivanicasale
Vecka
dada88
Zmajuška
lilyt
luckystar74
ahosame
Mimi12
Sirijus
Jeka1984
srculence 84
62 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Jel zna neko za E2....koja brojka ako ima jc
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
jeka srecno sutra na eri!
Bobaue hvala na savetima
ostalima srecno i uspesno
Bobaue hvala na savetima
ostalima srecno i uspesno
lilyt- Broj poruka : 295
Datum upisa : 04.07.2015
libra35, vrednost e2 ne mora da bude pokazatelj da li ima ili nema jajne celije, koliko sam ja iz svog iskustva skontala ali, svaki put kad je bilo preko 250 bilo je celije, tako da mislim da je to neka mozda donja granica, al ne tvrdim, moguce da moze da bude i niza vrednost, jer sam ja uglavnom imala tad po 2 jajne celije.
lilyt- Broj poruka : 295
Datum upisa : 04.07.2015
Samo da se javim ,bila na putu danas, ali nalaz bete je negativan. ... Nazalost nista ni ovog puta, a svi su izgledi bili da ce biti ok, ali eto...nula..
najdi10- Broj poruka : 152
Datum upisa : 24.03.2014
najdi10 ::Samo da se javim ,bila na putu danas, ali nalaz bete je negativan. ... Nazalost nista ni ovog puta, a svi su izgledi bili da ce biti ok, ali eto...nula..
Žao mi je baš! Sad malo odmaraj od svega,pa kada napuniš baterije,opet u postupak...
Ma ne znam kada najranije mogu jer imam jednu smrzlicu ?
najdi10 ::Ma ne znam kada najranije mogu jer imam jednu smrzlicu ?
Joj,ni ja ti to ne znam. Jer ja sam imala kiretažu pa sam morala da čekam od 3 do 6 mjeseci,6 mjeseci mi je 5. Decembra,a novi postupak u martu. Javice ti se neka druga ženica koja zna šta činiti u tvom slučaju. Ja ti samo mogu da ti pošaljem svu moju pozitivnu energiju i da te zagrlim jako jako.
Hvala puno, pisem sa mob...i ja bi voljela da to bude sto ranije
Baš za andjele 75. ::Današnji uzvuk: End.8mm, L.O. Fol: 18x20,19x16,16x15.D.o.:fol:20x20,20x14. E2 je 1133. Devojke žurka je od ponedeljka u Višegradskoj!! Hvala vam i srećno!!!:)
Bravo, generacijo!!!
Tako se to radi! Bice tu dobrih celijica!
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Libra, koliko se secam, prosek je oko 200 po celiji. Ako se varam, neka ce me zenica vec ispraviti. Ali ni to nije neko pravilo. Ja sam u drugom pokusaju imala E2 od 1300, pa nisu uspeli da mi izoluju ni jednu celiju. Bitno je sta ti kaze dr. Kod koga si?
Jeko, srecno na ERI. Koliko sam cula, nista ne boli. Navijamo za dobre rezz...
Najdi, duso, sta da ti kazem...odboluj, pa po smrzlicu...zaleci dusu i telo i spremno idi po svoju bebu...
Jeko, srecno na ERI. Koliko sam cula, nista ne boli. Navijamo za dobre rezz...
Najdi, duso, sta da ti kazem...odboluj, pa po smrzlicu...zaleci dusu i telo i spremno idi po svoju bebu...
annci- Broj poruka : 1805
Datum upisa : 14.10.2013
Zao mi je Najdi. Glavu gore i pravi planove za dalje.
svim zenama koje su prici zelim da poprave ovaj nas ocajan prosek preko leta.
svim zenama koje su prici zelim da poprave ovaj nas ocajan prosek preko leta.
tiramisu- Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013
Evo da donesem neku vest i razbijem iluziju o TSH i antitelima na stitnjacu i famoznom pronizonu,u koju sam i sama pocela da verujem.Bila sam u ponedeljak u Zagrebu,kod dr.(ne dr.kao lekar,nego doktor medicinskih nauka)Erdena Radoncica cija je uza specijalnost reproduktivna imunologija.Citiram :od 0,1 pa sve do 3 je skroz ok.Ako i malo skoci od stresa pred transfer nije strasno.Kraj citata.Sto see TSH tice ja sam mirna.Nadam se da ce to pomoci i nekoj od vas,da se uzalud ne traumirate ako vam stitna skoci na 3 i da vam sve padne u vodu.I pored insulinske rezistencije,koja je meni mala,rekao da slobodno mogu bez glukofaza jer imam savrsenu ovulaciju,kao i da ta insulinska rezistencija nije problem implantacije.Najveci problem implantacije su losi embrioni,prividno dobri u stadijumu blaste!Sve ostalo dolazi posle implantacije! Pricali smo jos o mnogo cemu,covek mi je posvetio 45 minuta izuzetno korisnog razgovora,a mogu reci da konsultacije nisu ni skupe oko 40e.Covek genije :)
Ako nekom nesto znaci i to,izgleda da mnogo ceti prof.dr Vesnu Kopitovic,jer je nekoliko puta nazvao Vesna :)
Ako nekom nesto znaci i to,izgleda da mnogo ceti prof.dr Vesnu Kopitovic,jer je nekoliko puta nazvao Vesna :)
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Ancci ja radim i Betaniji kod dr Trninic....ona vidim nije panicila oko E2 a bas sam je pitala ...e sad videcemo.Nije mi jasno da li je moja stimulacija polu prirodnjak ili ne ...pocela sam sa femarom pa menopurom a sad je ubacen i orgalutran.
Srecno
Srecno
libra35- Broj poruka : 385
Datum upisa : 12.09.2014
Kako oni vracaju smrznute embrione, da li u prirodnom ciklusu ili ipak daju neku stimulaciju?
Tebi sve je tako kako kaze dr al kad je vto u pitanju pogotovo vise puta mora sve da stima . Ulazis u proces sa sve dobrim rezultatima ..
Znas da ima trudnica i sa mnogo vecim tsh i ne znaju da imaju . Pojenta je dovesti sve u balans ...ceo organizam . Prateci ovde uvek sredjen secer i tsh dovodi do uspeha ....
Znas da ima trudnica i sa mnogo vecim tsh i ne znaju da imaju . Pojenta je dovesti sve u balans ...ceo organizam . Prateci ovde uvek sredjen secer i tsh dovodi do uspeha ....
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Najdi draga grlim te ... sacekaj malo dva tri ciklusa m . Malo proveri hormone i mozda jos nesto od dodatnih rezultata .ja sam u prirodnom koristila samo estrofen za endom . a zavisi neko ima i stimulaciju . Bitna je i posle terapija posle vracanja ..pojacati i sve ukljuciti h prvi mesec
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Noja kako si koristila estrofem... bas me zanima ako se secas, naravno
Jeka1984- Broj poruka : 206
Datum upisa : 03.07.2015
Njadi, baš mi je žao. Super što imaš i smrzlice, navijamo za njih!!!
sunny.tp- Broj poruka : 381
Datum upisa : 16.07.2014
Tebi ::Evo da donesem neku vest i razbijem iluziju o TSH i antitelima na stitnjacu i famoznom pronizonu,u koju sam i sama pocela da verujem.Bila sam u ponedeljak u Zagrebu,kod dr.(ne dr.kao lekar,nego doktor medicinskih nauka)Erdena Radoncica cija je uza specijalnost reproduktivna imunologija.Citiram :od 0,1 pa sve do 3 je skroz ok.Ako i malo skoci od stresa pred transfer nije strasno.Kraj citata.Sto see TSH tice ja sam mirna.Nadam se da ce to pomoci i nekoj od vas,da se uzalud ne traumirate ako vam stitna skoci na 3 i da vam sve padne u vodu.I pored insulinske rezistencije,koja je meni mala,rekao da slobodno mogu bez glukofaza jer imam savrsenu ovulaciju,kao i da ta insulinska rezistencija nije problem implantacije.Najveci problem implantacije su losi embrioni,prividno dobri u stadijumu blaste!Sve ostalo dolazi posle implantacije! Pricali smo jos o mnogo cemu,covek mi je posvetio 45 minuta izuzetno korisnog razgovora,a mogu reci da konsultacije nisu ni skupe oko 40e.Covek genije :)
Tebi super da si bila kod Radoncica i da si zadovoljna.A šta kaže za antitijela na štitnu ?Koliko ona utiču ?A pronizon ?
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Njadi žao mi je
Libra oko 250 treba da bude po zreloj ćeliji.
Koračaljke srećno svima ,samo napred.
Libra oko 250 treba da bude po zreloj ćeliji.
Koračaljke srećno svima ,samo napred.
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Prosla era, bolelo je haos pošto mi je jako uzak grlić materice... ali dobro, bitno da je prošlo. .. sad čekamo rezultate za dve nedelje pa ćemo da vidimo
Jeka1984- Broj poruka : 206
Datum upisa : 03.07.2015
jelena.kuburic- Broj poruka : 603
Godina : 45
Datum upisa : 03.11.2012
Devojke zavrsila sam histero i sve ok proslo. Punktirali mi cistu(endometrioznu) i ovaj veliki polip i nekoliko manjih. I za jedno 20 dana od prilike da krenemo sa postupkom jel zbog ciste da se ne povrati... uf bilo je dobro i vrlo brzo se zavrsilo jos sam se i sali budila i pricala kako su bile u pravu i brzo je sve proslo i nije strasno jel sam se ja bila uplasila puno. Jeka bice sve to ok i kucica ce ti biti spremna. Devojke navijam
srculence 84- Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014
Srećno SRCULENCE sada još da ušuškaš bebice!!
Baš za andjele 75.- Broj poruka : 114
Datum upisa : 10.01.2015
Da, bas za andjele... al mi je sada lakse da je i to sredjeno
srculence 84- Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +
» Korak po korak na putu do bete +