Korak po korak na putu do bete +
+51
Padobranka
marija123
Vanja80
masato
tatjanica
Ninche
Niny
lilyt
Jeka1984
Bobaue
spring
Sirijus
AriesGirl
bebko
Šašava
micaubica83
bak
greeneye
snowwhite
jelena*mama2andjela*
d77
BiKsi :)
saska1
JocY
winni
Mika
zvoncica36
Ancica 87
sandrolina
Baš za andjele 75.
diki81
Zmajuška
PalcicaBg
srculence 84
ahosame
lela1984
Sofija Veks
noja
zsuki75
nina :)
annci
SladZana
Blanka
leptirica1977
Eho
Amna84
dzefri
lelas
pegaz
luckystar74
dacans
55 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ne znam za taj kariotip ja necu da ga radim. Al nemoj da mi zameris al mislim da mozda malo odmoris od svega i da se malo primiris i odradis i tu eru i onda sada na jesen odes po eskimcice. Mozda ti je samo organizam malo pod stresom i mozda ti to bude razlog ja sam zivac pravi i sve razmisljam da li ovo da li ono i stvarno planiram malo da se opustim i primirim jel mozda kada je organizam sve napet mozda i to bude razlog ivih biohemiskih. Nadam se da se ne ljutis sto te sada gnjavim a znam da ti je tesko
srculence 84- Broj poruka : 1175
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2014
Ne ljutim se Srculence,taman posla.
Mozda je i stres,uvek sam u strasnom grcu posle transfera,naredni put obavezno uzimam nesto za smirenje.
Mozda je i stres,uvek sam u strasnom grcu posle transfera,naredni put obavezno uzimam nesto za smirenje.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
To bi ti preporucila a i ja cu ti se pridruziti sa tim lekicem:lol: samo da vidimo sa dr.koje bi trebalo i ja cu i pre stimulacije da bi se organizam malo primirio,palcice nemoj da se brines znam da ti je tesko i da vec gubis zivce i trazis razloge al ja mislim da si samo malo vise pod stresom i da ti je potrebno malo opustanja i malo odmora i sad na jesen u nove pobede i uspece sivurno
Lela bravo za bebironcice ovog puta je to to pa za dve nedelje da bude veeeeeeelika beta
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Lela, divno! Za 2 nedelje da pršti kutak od velike bete!
Palčice, znam da ti je teško i kako se osećaš sada, daj sebi malo vremena i poslušaj Srculence potreban ti je odmor i opuštanje. Dobra vest je da imaš eskime kao i nov postupak koji te čeka u Betaniji, odradila si sve moguće analize znaš šta ti treba od terapije tako da će doći tvojih 5 minuta, sigurna sam.
Palčice, znam da ti je teško i kako se osećaš sada, daj sebi malo vremena i poslušaj Srculence potreban ti je odmor i opuštanje. Dobra vest je da imaš eskime kao i nov postupak koji te čeka u Betaniji, odradila si sve moguće analize znaš šta ti treba od terapije tako da će doći tvojih 5 minuta, sigurna sam.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Bravo Lela, evo rodica za tebe!!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Hvala svima! I ja se nadam da ce beta ovog puta biti kako treba!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Bravooo, Lekiii!!!
Ma sigurna sam da je ovo dobitni pokusaj!
Sada opustencija. Uzivaj na odmoru, mazi stomacic...bockaj se i kljukaj (sta da se radi...), i opusteno cekaj betu!
A mi navijamo i punimo ti kucu rodama
Ma sigurna sam da je ovo dobitni pokusaj!
Sada opustencija. Uzivaj na odmoru, mazi stomacic...bockaj se i kljukaj (sta da se radi...), i opusteno cekaj betu!
A mi navijamo i punimo ti kucu rodama
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Punite, punite!
Lela, da ovaj put bude uspesan! Sve bi nas obradovala! Ostale koracaljke da vam se sto pre ispuni najveca zelja!
marija123- Broj poruka : 299
Datum upisa : 18.06.2014
Bravo lela sada opušteno leškari i odmaraj i biće mora biti...
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Navijajte, navijajte!
Navijamo moj dečko i ja za drugare.lela1984 ::Navijajte, navijajte!
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Cao drugari, samo da vam javim, nama su javili nezvanicno da su nam embrioncici dobro, ali kao posto treba da idu na zamrzavanje moramo jos da cekamo d sutra, da bismo dobili zvanicnu informaciju. verujem da ce to sutra sve biti dobro i da su to dve sjajne male
Lela navijamo za tebe svim srcem, bice to lepe bebice
lilyt- Broj poruka : 295
Datum upisa : 04.07.2015
drage moje, ne znam da li ovo pravo mesto za ovo pitanje, ali evo...
ja rešila sama protiv vetrenjača...želela bih u sledećem ciklusu da ispratim hormone. ali ne samo 2. dc nego i kasnije...moja gin smatra da je to bez veze, skupo i da se to više ne radi. tipa 2., 7. 14 i 21 dan ciklusa...
ali ja mislim da kod mene nešto ne štima. ciklusi su mi se skratili. sad traju 21-25 dana. a ovulacija je oko 14-16 dana. što znači da je lutealna faza skraćena. nikad nisam proverevala progesteron u toj fazi, možda je nizak. Same menstruacije mi kratko traju i nisu obilne, po dva dana. Želim da se posavetujem sa vama, da napravimo plan, koje hormone da proveravam i kojim danima?
ima li neko ideju?
ja rešila sama protiv vetrenjača...želela bih u sledećem ciklusu da ispratim hormone. ali ne samo 2. dc nego i kasnije...moja gin smatra da je to bez veze, skupo i da se to više ne radi. tipa 2., 7. 14 i 21 dan ciklusa...
ali ja mislim da kod mene nešto ne štima. ciklusi su mi se skratili. sad traju 21-25 dana. a ovulacija je oko 14-16 dana. što znači da je lutealna faza skraćena. nikad nisam proverevala progesteron u toj fazi, možda je nizak. Same menstruacije mi kratko traju i nisu obilne, po dva dana. Želim da se posavetujem sa vama, da napravimo plan, koje hormone da proveravam i kojim danima?
ima li neko ideju?
zsuki75- Broj poruka : 873
Godina : 48
Datum upisa : 05.05.2015
evo moje ideje :)
da uradis drugog dana estradiol, fsh, lh, tsh, i sve one ostale koje se rade drugog dana,znaci drugog dana da uradis komplet
onda, da uradis mozda, ako zelis zbog sebe, estradiol i pred ovulaciju, znaci mozda nekog 10 dana po meni, ako kazes da ti je ovulacija izmedju 14 - 16, da vidis da li on dobro skace, tad mozes uraditi i lh da vidis kakav je, tad uradi i progesteron jer ako je on vec tad nizak, znas da oni onda ranije uvode utrogestan
e onda, posle ovulacije, 21 dan, uradis progesteron ponovo
sto se hormona tice i tih analiza ja bih tako, razmisljala sam i sama to da uradim sledeceg meseca, ali super sto si postavila pitanje, moguce da ce se javiti neko ko zna bolje, ja sam dala moje misljenje a sad koliko je to okej pojma nemam :*
zsuki75 , nisi napisala da li pijes eutirox za stitnu mozda? mozda ti je tu prblem ?
da uradis drugog dana estradiol, fsh, lh, tsh, i sve one ostale koje se rade drugog dana,znaci drugog dana da uradis komplet
onda, da uradis mozda, ako zelis zbog sebe, estradiol i pred ovulaciju, znaci mozda nekog 10 dana po meni, ako kazes da ti je ovulacija izmedju 14 - 16, da vidis da li on dobro skace, tad mozes uraditi i lh da vidis kakav je, tad uradi i progesteron jer ako je on vec tad nizak, znas da oni onda ranije uvode utrogestan
e onda, posle ovulacije, 21 dan, uradis progesteron ponovo
sto se hormona tice i tih analiza ja bih tako, razmisljala sam i sama to da uradim sledeceg meseca, ali super sto si postavila pitanje, moguce da ce se javiti neko ko zna bolje, ja sam dala moje misljenje a sad koliko je to okej pojma nemam :*
zsuki75 , nisi napisala da li pijes eutirox za stitnu mozda? mozda ti je tu prblem ?
Ne pratim bas sta se ovde desava, ali mislim na vas i navijam od srca za svaku.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Draga Lela navijamo svim srcem za tvoje bebice i saljemo rode :)
Lylit biće to fenomenalni smrzlići ne brini ništa.
Pegaz, uživaj, ostale šaljem puno poljubaca.
Lylit biće to fenomenalni smrzlići ne brini ništa.
Pegaz, uživaj, ostale šaljem puno poljubaca.
diki81- Broj poruka : 117
Godina : 43
Datum upisa : 29.06.2015
Bravo Lela!!!!
Baš za andjele 75.- Broj poruka : 114
Datum upisa : 10.01.2015
lilyt ::Cao drugari, samo da vam javim, nama su javili nezvanicno da su nam embrioncici dobro, ali kao posto treba da idu na zamrzavanje moramo jos da cekamo d sutra, da bismo dobili zvanicnu informaciju. verujem da ce to sutra sve biti dobro i da su to dve sjajne male
BRAAAVOOOO!!!! Cestitam Lilyt za male naslednike.
annci- Broj poruka : 1805
Datum upisa : 14.10.2013
hvala devojke sto me bodrite,zlatne ste
Lilyt bravo za bebice
srculence al su nam dobri ovi stomacici na slikama, cini mi se da cemo ti i ja u isto vreme da ih setamo
Lilyt joj bas su slatki ekstra bi nam stajao ovakav stomacic:aa15: nadam se da ce da nam se ispuni zelja i da zajedno predjemo na trudnicke teme i da komentarisemo kako nam rastu stomacici
sto i drugim devojkama zelim isto
sto i drugim devojkama zelim isto
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +