JUL-mesec za bete i bebe :-)
+29
KoMetaK
Bobaue
JocY
tatjanica
Erata
MalaSaJuga
dr mali pariz
nina :)
lelas
MAAKKI
Zmajuška
neris8
ganedina
SladZana
Niny
Blanka
Shizika
zvoncica36
AriesGirl
veki1
Ema78
Ancica 87
bebko
HappyGirl
Star77
Sofija Veks
PalcicaBg
BiKsi :)
jelena*mama2andjela*
33 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 8
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: JUL-mesec za bete i bebe :-)
Što se tiče galerije nije problem ko želi neka šalje :) Prošle godine a ni ove niko nije poslao tako da sve mislim odustale žene. Nema veze :)
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Bebice su vam preslatke. Meni je najslađa (ako može uopšte čovek da se odluči) ''piškotica'' Sara (crnka). Zbog nje i njenog izraza lica kad je čula i videla mamu gledala sam filmić 100 puta. Saro najslađa lutkice ljubim te više od ostale dece.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Zvoncice,
Da te poljubim ovako virtuelno
A Sara se uci da ti mase!
Devojke, stisak!
Da te poljubim ovako virtuelno
A Sara se uci da ti mase!
Devojke, stisak!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Decica su prave puslice. Bas volim da gledam njihove slicice. Sva se raznezim.
Devojke, ljubac svima.
Devojke, ljubac svima.
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Poljubci za sve medenu decicu sa kutka!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
cim sam videla asociralo me na nasu kusurko.bez uvrede kusurko
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
xaxaxaxaxaxaxa NINA SVAKA CAST!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Gde ste zene , izgleda da ste se razbezale na ovoj vrucincine , neko na more ,neko na Adu mozda , neko kod svojih I uzivate u nekoj debeloj hladovini . Ja sam juce ceo dan vitlala po BG I Obrenovcu , htela sam da odlepim koliko je bilo vruce , ni klima u kolima mi nije mogla pomoci .
Kad sam kuci po ovakvom vremenu ustaje jako ranao, nesto posle 6h , spremam dorucak I rucak za par dana , a posle se povlacim u kucu odakle ne izlazim dokle nezadje sunce . Oko ponoci otvatam u kuci sve prozore I vrata sirom , koje zatvaram ujutro kad ustanem, zatvaram zalozine , tako da mi preko dana temperature ne prelazi 26 C , sem na spratu gde se penjem samo da luftiram , jer kornja ploca nije izolovana .
Zao mi svega ovoga sto je po njivama zasejano a sto se vrlo retko zaliva, tako da ce ovih dana prakticno sve pogoreti I kukuruz I soja I secerna repa, suncokret .... Mi skoro svaki dan zalivamo ovo malo povrca sto imamo u basti, ali slaba je vajda .Ova je zaista elementarna nepogoda .
Kad sam kuci po ovakvom vremenu ustaje jako ranao, nesto posle 6h , spremam dorucak I rucak za par dana , a posle se povlacim u kucu odakle ne izlazim dokle nezadje sunce . Oko ponoci otvatam u kuci sve prozore I vrata sirom , koje zatvaram ujutro kad ustanem, zatvaram zalozine , tako da mi preko dana temperature ne prelazi 26 C , sem na spratu gde se penjem samo da luftiram , jer kornja ploca nije izolovana .
Zao mi svega ovoga sto je po njivama zasejano a sto se vrlo retko zaliva, tako da ce ovih dana prakticno sve pogoreti I kukuruz I soja I secerna repa, suncokret .... Mi skoro svaki dan zalivamo ovo malo povrca sto imamo u basti, ali slaba je vajda .Ova je zaista elementarna nepogoda .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Nina,Nina nevaljalice jedna. Daj odmah dva komada. Jedan za napolje, a drugi za po kući. Naravno da mi čuvaju detence. Ja sam trenutno aseksualno biće,ali ako me ovaj ne vrati u život ništa neće. Taman na ovoj vrućini još dodatno da se preznojim idealna detoksikacija.
Slažem se da su dečica preslatka, ali i ovo Ninino ''detence'' je prava motivacija. Mislim na letovanje,more,...Zmajuška ::Dečica su preslatka, stavljajte što više slika prava su motivacija i razgale nas skroz naskroz, pravi medenjaci!
Sofija, kakve plave oči ima malena padam na taj pogled!
Samo da se javim i dragim i nepoznatim curama i poželim svima bete ko kuće, i ruke zaposlene!
Nek vam je srecan jul!
Nek vam je srecan jul!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Molite se za mog malog Vasu. Aorta je nastavila da se suzava u ponedeljak operacija kaze doktor rizicna. Mnogo mi je tesko. Molim se Bogu da mi ga sacuva. Molite se i vi.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Uh, Sanja...molimo se svim srcem...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sanja, molim se za tvog Vasu!
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Sanjice mislim na vas i molim se bogu iz sveg srca!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Sanja, celim svojim bicem sam uz tvog Vasu, saljem ti pregršt energije, da sve protekne uredno i najbolje moguce za Vasu!
Sestricina od Lolipop je operisala srce, i sad je jedna zdrava i jako zivahna devojcica.
Mala, lepo te je viseti na ovim stranama.
Sestricina od Lolipop je operisala srce, i sad je jedna zdrava i jako zivahna devojcica.
Mala, lepo te je viseti na ovim stranama.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Uh Sanja...neka je dragi Bog sa vama. Retko udjem na ovu stranu i doceka me ovakva vest...Naravno da cemo se moliti i da ce Bog vase i nase molitve uslisiti. Neka ovo bude najteze sto ga je snaslo u njegovom zivotu. Vaso dusice budi hrabar. Mama i tata, ne dajte se i budite jaki. Sad mu je najvise potrebna vasa vera i snaga.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Sanja molimo se za malog Vasu!sve ce to biti kako treba!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Sanja, cula sam se sa lolipop, njena sestricina je operisana u Tirsovoj, sa godinu dana, do tada je uzimala lekove. Imala je rupu u srcanom zalistku, po rodjenju joj ustanovljena dijagnoza. Bukvalno receno, izvadili joj srce i zakrpili. Sve ro radili kroz plućnu aortu. Jedina posledica koju ima je sklonost ka cescem bronhitisu, al to je nista.
Ne znam gde je operacija zakazana, u Bgd ili mozda u Nisu? Nadam se da imate puno poverenje u tog doktora. Molim se da Vasa to sve junacki pregura, a hoce, kad forumske tetke zamantraju, nema da fali bilo šta! Uz tebe sam Vasoooo!
Ne znam gde je operacija zakazana, u Bgd ili mozda u Nisu? Nadam se da imate puno poverenje u tog doktora. Molim se da Vasa to sve junacki pregura, a hoce, kad forumske tetke zamantraju, nema da fali bilo šta! Uz tebe sam Vasoooo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sanja,ako ti ista znaci, i ja mislim na tebe i tvog heroja !!!
U slucaju da je operacija zakazana u Tirsovoj,mogu ti reci da na kardilogiji rade sjajni ljudi...meni su tamo radili fetalni ehokardiogram i skoro je Petra pregledao jedan specijalizant sa njihove kardilogoje. Sta da ti kazem, sem da su prvenstveno ljudi, a zatim lekari, sto je danas veoma retko.
Bice to sve u redu....
U slucaju da je operacija zakazana u Tirsovoj,mogu ti reci da na kardilogiji rade sjajni ljudi...meni su tamo radili fetalni ehokardiogram i skoro je Petra pregledao jedan specijalizant sa njihove kardilogoje. Sta da ti kazem, sem da su prvenstveno ljudi, a zatim lekari, sto je danas veoma retko.
Bice to sve u redu....
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
...Sanjice duso,mislim na vas i molim se malog Vasu ....dace Bog da operacija dobro prodje i da uskoro na sve ovo zaboravite...
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Sanja, bas mi je zao sto morate na operaciju, ali se nadam da ce sve proci kako se doktori nadaju. Drzi se, ne mogu ni da zamislim kako ti je.
neris8- Broj poruka : 82
Datum upisa : 04.12.2012
Da u Tirsevoj smo. Tesko mi je,on je tako mali.nocima ne spavam gledam ga kako dise. Molim se Bogu da moj mali bude dobro.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Februar mesec kada se prave bebe :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Mesec knjige o usvajanju :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» Mesec knjige o usvajanju :)
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 8