Korak po korak na putu do bete +
+59
Baš za andjele 75.
Margom
sunny.tp
winni
Smrdica
zlatica
lelas
libra35
micaubica83
Hiperaktivna
masato
pegaz
millena
Afrodita
labradorka
daki_mm
Eho
Sanjci87
Vecka
Sofija Veks
tiramisu
*Titi*
Niny
jelena*mama2andjela*
hocukusurnecuzvaku
noja
Vuchica
Tavita
ivabuku
Vanja80
annci
bak
Erata
sandrolina
KoMetaK
ahosame
lenjivica
BiKsi :)
zsuki75
spring
saska1
Šašava
tatjanica
mamadabudem
srculence 84
ragaco
marija123
Zmajuška
Ancica 87
Amna84
luckystar74
JocY
PalcicaBg
AriesGirl
Blanka
ncoka
MalaSaJuga
lela1984
dada88
63 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Korak po korak na putu do bete +
Hvaja draga.... 😘Ancica 87 ::Dado..Cestitam!!!!!! Neka bude dosadno!!!!
Re: Korak po korak na putu do bete +
Bravo,Dado!Svaka cast!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Dado cestitam. i drzim palceve da prodje to krvarenje
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Hvala,al tek kada prodje ovo krvarenje i kontrolna beta moci cu da se opustim... da sve bude ok...lela1984 ::Bravo,Dado!Svaka cast!
I ja i ja.... Hvalamarkosanja.radosavljevic ::Dado cestitam. i drzim palceve da prodje to krvarenje
Dado cestitam!!! Konačno da pocnu da pljuste velike bete! Uzivaj draga zasluzila si.
ncoka- Broj poruka : 57
Godina : 42
Datum upisa : 12.02.2015
Hvala hvalancoka ::Dado cestitam!!! Konačno da pocnu da pljuste velike bete! Uzivaj draga zasluzila si.
Dado od srca cestitam
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Dado, cestitam, neka ti do kraja sve bude dosadno i skolski!
Zsuki, navijam da se sve zavrsi sa velikom betom!
Koraci, srecno!
Koraci, srecno!
AriesGirl- Broj poruka : 1399
Datum upisa : 17.11.2012
Hvala... :) zvala sam kliniku,pricala sa dr. Kaze strogo mirovanje,4x200 utrogestan,sutra kod ginekol.na pregled i injekciju progesterona.... nema potrebe ponavljati betu kaze. Joj Boze samo da izdrzi....AriesGirl ::Dado, cestitam, neka ti do kraja sve bude dosadno i skolski!
Koraci, srecno!
Dado bice sve ok,opusti se koliko god mozes,stres moze svasta da napravi.
Da li i dalje krvaris?Ja koliko sam razumela tebi to bude samo na papiru,a na ulosku nema nista?
Da li i dalje krvaris?Ja koliko sam razumela tebi to bude samo na papiru,a na ulosku nema nista?
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Opa Dado čestitam. Što volim ovako lepa iznenađenja. A mislila si da nije uspelo hehehe, kako sudbina zna i lepo da iznenadi...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Bila sam jutros kod dr Antica,hematologa.Kaze da su ove moje mutacije toliko beznacajne da se cak i ne mogu nazvati trombofilijama i da ovo ima 50 posto populacije.
Pitala sam ga da li su mogle biti uzrok biohemijskih iako sam primala fraxi kaze da ne,cak i da ga nisam primala ne bi uticale.
Rekao mi je da nema potrebe za fraxijem,kaze i da ga niste primali oba puta u postupku ne bih vam ga dao jer nema nikakve dileme da je biohemijska zbog ovih mutacija.
Ostali parametri su mi u redu tako da mi je samo prepisao folnak 5mg,a kad dodje do trudnoce da radim D dimer na 4 nedelje i ako bude preko 500 da dodjem da vidimo za fraxi.
Eto,toliko...
Bila sam ubedjena da cu dobiti terapiju,ali ako dr kaze da ne treba verovacu.
Da nisam primala fraxi 2 puta sad bih bila preplasena,ali ovako verujem i ja da biohemijske nisu zbog toga.
Bitno da cu proveravati D dimer pa ako skoci imamo vremena da reagujemo.
Pitala sam ga da li su mogle biti uzrok biohemijskih iako sam primala fraxi kaze da ne,cak i da ga nisam primala ne bi uticale.
Rekao mi je da nema potrebe za fraxijem,kaze i da ga niste primali oba puta u postupku ne bih vam ga dao jer nema nikakve dileme da je biohemijska zbog ovih mutacija.
Ostali parametri su mi u redu tako da mi je samo prepisao folnak 5mg,a kad dodje do trudnoce da radim D dimer na 4 nedelje i ako bude preko 500 da dodjem da vidimo za fraxi.
Eto,toliko...
Bila sam ubedjena da cu dobiti terapiju,ali ako dr kaze da ne treba verovacu.
Da nisam primala fraxi 2 puta sad bih bila preplasena,ali ovako verujem i ja da biohemijske nisu zbog toga.
Bitno da cu proveravati D dimer pa ako skoci imamo vremena da reagujemo.
A koju mutaciju imas,Palcice?MTHFR?I meni je za nju dao folnak Antic.Ali,ja imam i PAI i dao mi je fraxi za nju.Za d-dimer ista prica.
Imam i MTHFR i Pai,kaze na osnovu porodicne anamneze,ostalih rezultata i mladosti da ne treba.Pogotovo sto sam ga primala 2x,ali kaze da to i ne gleda jer mi svakako ne bi dao.
Jos uvijek ima... Pa stavim dnevni ulozak na njemu bude po nekoliko kapljica. Al na toaletu bude. Ja msm da su to kapljice u pitanju ali kada vidim na toaldet bas izgleda kao da ima. Al ja cu mirovati bez obzira samo da bude ok .PalcicaBg ::Dado bice sve ok,opusti se koliko god mozes,stres moze svasta da napravi.
Da,ovó su sad slatke mukice... Nadam se da ce bpqzo proci.....JocY ::Opa Dado čestitam. Što volim ovako lepa iznenađenja. A mislila si da nije uspelo hehehe, kako sudbina zna i lepo da iznenadi...
Pa dobro,i meni je rekao da mi fraxi daje zbog istorijata brojnih pokusaja.To je bilo nakon prve biohemijske.Videcemo sledeci put.Meni je 30-i dc i jos nisam dobila,ni pod femisanom.Svakakve simptome imam.Sutra cu da uradim betu,za svaki sl.,ali mislim da su opet glupe ciste i da mi smese opet orgametrili ili primolut-nor za izazivanje ciklusa i pucanje cisti.Prvi put kad je pod femisanom zakasnilo,u januaru bila opet biohemijska.Ne smem ni da mislim...
Hoće Dado, mnoge devojke su imale slabo krvarenje u ranoj trudnoći posebno kad je VTO u pitanju, pa evo ih sada voze kolica. Samo hrabro i veruj u svoju trudnoću.dada88 ::Da,ovó su sad slatke mukice... Nadam se da ce bpqzo proci.....JocY ::Opa Dado čestitam. Što volim ovako lepa iznenađenja. A mislila si da nije uspelo hehehe, kako sudbina zna i lepo da iznenadi...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Bice dobro,dado.Samo pojacaj utro i miruj i sutra pravac kod ginekologa.Ne krvaruckas vise?
Lela drzim palceve da nije cista!
Uf,ne lice simptomi na ciste toliko,ali na biohemijsku lice,na zalost.Stvarno sam maler ako bude 4-i put isto.Necu ni da radim kucni test zato,vadicu betu sutra,pa prekosutra kod ginekologa,kakva god da je.Ako je negativna,krknuce mi hormone za izazivanje ciklusa.Ne moze kod mene bez cisti...
Ma cas mi je tamno smedje,onda svijetlo nit narandzasto nit crveno nit roze. Nesto izmedju,pa opet smedje i sve tako u krug. Sutra kod gin,pa cemo da vidimo....lela1984 ::Bice dobro,dado.Samo pojacaj utro i miruj i sutra pravac kod ginekologa.Ne krvaruckas vise?
Dado, miruj samo bice to sve ok.
Lelice, pa nece valjda opet ta odvratna biohemijska? Mislim na tebe Lelice
Lelice, pa nece valjda opet ta odvratna biohemijska? Mislim na tebe Lelice
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +