Pomoc u kuci
3 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 1 od 1
Pomoc u kuci
Drage moje forumasice zelela bih da otvorim ovu temu ovde,ako se administratori ljute nek ne zamere ja sam nova Htela sam da predlozim ovde ako nekome treba pomoc u kuci i oko dece posto nigde ne radim pa imam dosta vremena sada smo u procesu usvajanja pa ce to verovatno potrajati tako drage moje ako nekome treba bilo kakva pomoc tu sam posaljite na pp,a ujedno ako je tema na mestu mozemo ovde ostavljati sve poruke i pomagati jedni drugima, Opet se izvinjavam administratorima ako tema nije na mestu
potos17- Broj poruka : 35
Godina : 52
Datum upisa : 28.01.2015
Re: Pomoc u kuci
Potos, odlicna ideja! Drzim fige da sto pre nadjes porodicu kojo pomoc treba. Ne znam da li je na pravom mestu, mozda bi trebala da bude pod bla, bla, ali, prebacice je administratori foruma gde odgovara.
Napisi samo u kom si gradu, da bi zene znale da ti se jave.
Drzim i fige da sto pre dobijete onaj sudbonosni poziv za vase dete!
Napisi samo u kom si gradu, da bi zene znale da ti se jave.
Drzim i fige da sto pre dobijete onaj sudbonosni poziv za vase dete!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
hvala na podrsci, ,ja zivim u Beogradu tako da ako nekome treba bilo kakva pomoc tu sam,i mi se nadamo ali kako stvari stoje nacekacemo se do sada je sve islo relativno brzo valjda ce i ostalo ici kako treba jer hvala jos jednom kometak
Potos baš mi je jedna od prijateljica rekla da traži ženu za rad u kući. Nisam sigurna koliko puta mesečno ili svaki dan. Ona ima bebu od 8 meseci pa nije u stanju da održava i stan kako bi htela. Stan je super sređen mislim sve novo i nema puno stvari . Tako da nema beskrajnog brisanja prašine. Bebu nikom ne da na čuvanje čak ni mužu. Voli da je beba non-stop pored nje. Možeš da mi pošalješ na pp br.telefona. Mogu njoj da dam pa ako ona još uvek nije nikog našla, a i odgovara ti lokacija pošto je ona na Vidikovcu.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
zvoncice hvala ti puno poslah ti broj pa ako nije nasla neka mi se javi,hvala ti
Similar topics
» Treba mi pomoc...
» Vrednosti AMH-a
» INSULIN - insulinska rezistencija
» MTHFR (metilen tetrahidrofolat reduktaza)
» Vrednosti AMH-a
» INSULIN - insulinska rezistencija
» MTHFR (metilen tetrahidrofolat reduktaza)
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu