Korak po korak na putu do bete +
+69
peki78
MAAKKI
sareni leptir
AriesGirl
Bubamara
ragaco
OKacica
Afrodita
ncoka
majal86
Padobranka
millena
Zmajuška
dada88
Milunka
nadalica
SladZana
tiramisu
maki021
Amna84
DMANA
Mikilica86
enap
Mika
Foxes
atomski mrav
minja82
Nataly17
ninica2
Blanka
Hiperaktivna
libra35
Baš za andjele 75.
ivanicasale
Vanja80
bak
Ninche
nina :)
marija123
luckystar74
smiley77
JocY
Vecka
tatjanica
annci
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Tebi
srculence 84
saska1
KoMetaK
lelas
zvoncica36
micaubica83
Erata
Vuchica
mamadabudem
PalcicaBg
Ancica 87
ganedina
Sofija Veks
makac71
Niny
BiKsi :)
sandrolina
lenjivica
insomnia
MalaSaJuga
lela1984
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ja biomedicu povezujem sa BIS-om pa su mi se smucili...
pre toga sam radila sve u Konzilijumu (inace su na NBG jako blizu i jedna i druga lab)...
pre toga sam radila sve u Konzilijumu (inace su na NBG jako blizu i jedna i druga lab)...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Lucky,Biomedica ne postoji u mom gradu ali sam svakako cula da su najbolji.Razumem tvoju ogorcenost ali sve zivo si ispljuvala.Narodni Front,Bis,Biomedicu...pa tebi niko ne valja.Narodni Front si ispljuvala na svima forumima zato sto su ti dr rekli da imas hidrosalpings i na kraju se ispostavilo da imas pa si malo prestala da ih pljujes.Ja nisam radila VTO u Frontu (da ne ispadne da ih branim) ali zbunjujes nove devojke koje posecuju forume i koje bi tamo radile VTO.Zene ti lepo pisu sta da koristis za AMH,ti ne mozes da jedes smokve jer su ti bljak,ne mozes da pijes DHEA jer lose reaguje na tebe,ne mozes nista a hoces decu.Pa moraces malo da poradis na sebi,sve se mi ovde trudimo i pijemo svasta da bi dobile decu.
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Enap navijamo za blizance
DMANA- Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012
Biomedika jeste najbolja,bez svake konkurencije.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
micaubica83 ::Lucky,Biomedica ne postoji u mom gradu ali sam svakako cula da su najbolji.Razumem tvoju ogorcenost ali sve zivo si ispljuvala.Narodni Front,Bis,Biomedicu...pa tebi niko ne valja.Narodni Front si ispljuvala na svima forumima zato sto su ti dr rekli da imas hidrosalpings i na kraju se ispostavilo da imas pa si malo prestala da ih pljujes.Ja nisam radila VTO u Frontu (da ne ispadne da ih branim) ali zbunjujes nove devojke koje posecuju forume i koje bi tamo radile VTO.Zene ti lepo pisu sta da koristis za AMH,ti ne mozes da jedes smokve jer su ti bljak,ne mozes da pijes DHEA jer lose reaguje na tebe,ne mozes nista a hoces decu.Pa moraces malo da poradis na sebi,sve se mi ovde trudimo i pijemo svasta da bi dobile decu.
Kaže mi osoba koja postavlja najgluplja moguca pitanja po svim forumima...
Vidim da pratiš moj lik i delo bas mi je dragO...
Sto se DHEA tice da reci ću da je los.. Reci ću da sam zavrsila kod kardiologa jer sam imala probleme.
da reci ću da su me uništili u BIS-u totalno,pre svega psihicki jer imam traume od svega sto se desilo da mije trebalo puno vremena da se oporavim od svega...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
Enap,Jelena,DMANA!
dada88, dobrodošla!
Enap, za tvoje zvezdice i svakoj po jedna
Enap, za tvoje zvezdice i svakoj po jedna
Foxes- Broj poruka : 38
Datum upisa : 05.02.2015
Hvala svima na podrdci.Meni je danas 6 dpt i od simptoma imam jako uvecane grudi,nisu bolne ali su dosta otecene.Neznam sta da mislim.Ali nije lako cekati betu
DMANA- Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012
Super,super svaki dan sve više budućih mama!!! Enap,Dmana i Jelena držim vam fige!
Baš za andjele 75.- Broj poruka : 114
Godina : 49
Datum upisa : 10.01.2015
Ja na pola sata pisam i imam gasove nenormalno.. Jel isto i kod vas?
enap- Broj poruka : 223
Datum upisa : 26.01.2015
Enap gasovi su normalni zbog utrogestana a pisanje dobar znak...navijam
Jelena,dmana
Jelena,dmana
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Devojke cekalice navijam svim srcem za vas :)))))) Samo napred ,da nam ovaj mesec donese velikeeeeeeeeeeeee bete :)
Inace losaaaaaaaa iskustva sa Biomedicom, ali i sa Konzilijumom,ne verujem aposlutno nikom vise...
Inace bila sam kod dr.Kopitovic,zena je malo je reci super,kao da se znamo 100 godina :) Ulazi u ordinaciju i pita da li se mi vec znamo,a moj muz kaze mi vas znamo ali vi nas ne :) Onda je pocela i da se smeje...
Dogovorili smo histeroskopiju za april u Feroni,ona ce raditi,dogovorili smo i dr.Djilas da odemo kod nje da vidi sta cemo sa TSH i rekla mi je da ona ne bi radila transfer sa tolikim TSH i da me nikada ne bi pustila u postupak.Da ako treba kontrolisem na 7 dana TSH kad krenem u postupak,i da maksimum bude 2,5 !
Kaze da ovde ne vidi razlog neuspehu osim TSH i evenutualno ako nesto nadje na histeroskopiji.
Sto se tice klinike,po meni sestre i osoblje previse ljubazno,ja nisam fan toga :) Prof.Kopitovic je zaista cudo od zene,detaljno je gledala sve nalaze i citala,nista joj nije promaklo,i nije me sto bi se reklo zargonski "odradila" ....
Inace losaaaaaaaa iskustva sa Biomedicom, ali i sa Konzilijumom,ne verujem aposlutno nikom vise...
Inace bila sam kod dr.Kopitovic,zena je malo je reci super,kao da se znamo 100 godina :) Ulazi u ordinaciju i pita da li se mi vec znamo,a moj muz kaze mi vas znamo ali vi nas ne :) Onda je pocela i da se smeje...
Dogovorili smo histeroskopiju za april u Feroni,ona ce raditi,dogovorili smo i dr.Djilas da odemo kod nje da vidi sta cemo sa TSH i rekla mi je da ona ne bi radila transfer sa tolikim TSH i da me nikada ne bi pustila u postupak.Da ako treba kontrolisem na 7 dana TSH kad krenem u postupak,i da maksimum bude 2,5 !
Kaze da ovde ne vidi razlog neuspehu osim TSH i evenutualno ako nesto nadje na histeroskopiji.
Sto se tice klinike,po meni sestre i osoblje previse ljubazno,ja nisam fan toga :) Prof.Kopitovic je zaista cudo od zene,detaljno je gledala sve nalaze i citala,nista joj nije promaklo,i nije me sto bi se reklo zargonski "odradila" ....
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Tebi drago mi je da ste sada u sigurnim rukama i verujem da cete ovaj put uspeti.
Eto kako neka sitna stvar moze sve da upropasti.Drzim palceve da nam sto pre budes
Eto kako neka sitna stvar moze sve da upropasti.Drzim palceve da nam sto pre budes
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Jelena, Dmana koji su vam dani posle et. Ja sam jos beba u nedelju je bio transfer ovde sam pročotala da se to ne računa znači tek 2.imate li nekih simptoma.. Držim palčeve
Hvala vam drage moje puno puno puno na rodama i bebi prasini
Meni je danas 10 dan od aspiracije jos malo pa cu znati na cemu sam ,mada sam iskreno nesto skroz potonula,
razmisljam da su one silne nesretne intervencije ipak uzele danak na materici ,razmisljam kako endo nije bio bas naidealniji,ne znam,videcemo ,ali i dalje se nadam najboljem naravno. Ljubim vas sve i hvala na podrsci
Meni je danas 10 dan od aspiracije jos malo pa cu znati na cemu sam ,mada sam iskreno nesto skroz potonula,
razmisljam da su one silne nesretne intervencije ipak uzele danak na materici ,razmisljam kako endo nije bio bas naidealniji,ne znam,videcemo ,ali i dalje se nadam najboljem naravno. Ljubim vas sve i hvala na podrsci
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Cao svima i veliki Vam uspeh zelim,sory.izlazim iz teme,ali mozda ima neko znacenje,Tebi ja zivim u inostranstvu i ovde me nisu pustili u proces dok nisu snizili TSH ispod 2,kao za IVF je najbolje da je ispod 2 i morala sam da se javim odmah nedelju dana po ET da ga kontrolisem.
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
Izm.1,5 i 2 max.Sve preko toga je visoko,i 2,5 je vec visoko.
Pozdrav zenice. Ja cekam martovski ciklus da se javim na UZ i da mi odrade hormone. Visegradska. Sta sledi dalje? Prvi put sam u ovome, ne znam sta me dalje ceka
Padobranka- Broj poruka : 168
Datum upisa : 25.11.2014
Tebi, u sugurnim si rukama dr Kopitovic i mnogo mi drago sto si zadovoljna s njom.
Dmana, Enap, Jelena otvarajte prozore
Dmana, Enap, Jelena otvarajte prozore
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Pozdrav svima,
Relatvno sam nova na forumu - po postovima, ali vas pratim dosta dugo...
Pomalo sam intravertna pa mi je trebalo malo vremena da se odlučim da nešto napišem...
Svim devojkama koje cekaju, Od Želim da se iznenade kada odu u laboratoriju i ugledaju svoje pozitivne rezultate BHCG-a, pretpostavljam da nema veće sreće
Jelena, pažljivo sam čitala tvoj prethodni dnevnik VTO, i veoma jake emocije si izazvala kod mene, UVERENA sam da ce ovaj put biti sve kako si ti želela...
Meni je prva konsultacija u aprilu, pretpostavljam da će mi tada dati šemu, pa polako počinje... Veom sam nestrpljiva i često razmišljam o tome...
Svima želim neopisivo mnogo sreće
Relatvno sam nova na forumu - po postovima, ali vas pratim dosta dugo...
Pomalo sam intravertna pa mi je trebalo malo vremena da se odlučim da nešto napišem...
Svim devojkama koje cekaju, Od Želim da se iznenade kada odu u laboratoriju i ugledaju svoje pozitivne rezultate BHCG-a, pretpostavljam da nema veće sreće
Jelena, pažljivo sam čitala tvoj prethodni dnevnik VTO, i veoma jake emocije si izazvala kod mene, UVERENA sam da ce ovaj put biti sve kako si ti želela...
Meni je prva konsultacija u aprilu, pretpostavljam da će mi tada dati šemu, pa polako počinje... Veom sam nestrpljiva i često razmišljam o tome...
Svima želim neopisivo mnogo sreće
majal86- Broj poruka : 18
Datum upisa : 18.01.2015
Maja kad odes na kosultacije posle ide sve brzo, držim palčeve pitaj sve sto te zanima mi smo jedna druhoj podrška
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +