KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
peki78
MAAKKI
sareni leptir
AriesGirl
Bubamara
ragaco
OKacica
Afrodita
ncoka
majal86
Padobranka
millena
Zmajuška
dada88
Milunka
nadalica
SladZana
tiramisu
maki021
Amna84
DMANA
Mikilica86
enap
Mika
Foxes
atomski mrav
minja82
Nataly17
ninica2
Blanka
Hiperaktivna
libra35
Baš za andjele 75.
ivanicasale
Vanja80
bak
Ninche
nina :)
marija123
luckystar74
smiley77
JocY
Vecka
tatjanica
annci
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Tebi
srculence 84
saska1
KoMetaK
lelas
zvoncica36
micaubica83
Erata
Vuchica
mamadabudem
PalcicaBg
Ancica 87
ganedina
Sofija Veks
makac71
Niny
BiKsi :)
sandrolina
lenjivica
insomnia
MalaSaJuga
lela1984
73 posters

Strana 22 od 40 Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 22 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od ganedina 17/2/2015, 18:18

Bravo Jeco . Bas si nas iznenadila brzim transferom . No, nije bitno , bitno je da su bebice kod mame , da se mazite I uzivate . Bas sam srecna zbog tebe I jedva cekam da nam za 13 tak dana objavis ogromnu betu .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 22 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od tatjanica 17/2/2015, 19:35

....jeckaaaa,stizhu rode!!! roda roda roda roda roda roda roda roda roda
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DMANA 17/2/2015, 20:04

Cao drage koracaljke  cvet Da se javim i ja sa svojim novostima.Danas mi je uradjen transfer 3 blastociste.Radila sam kod divne Dr Crnogorac.NADAM SE NAJBOLJEM PA VIDECEMO... molitva
DMANA
DMANA

Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 17/2/2015, 20:10

Jeco bravo za tri embriona da se fino ušuškaju i ostanu 9 mjeseci kod mamice igracice igracice igracice igracice roda roda roda roda igracice igracice igracice igracice roda roda roda roda

Dmana srećno i tebi, da zajedno slavite velike beteeeee radost radost radost radost radost radost radost
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 17/2/2015, 20:16

DMANA,bravo za 3 blastice!Navijam da sve bude ok do kraja,a hoce! osmeh srce

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 17/2/2015, 21:11

Jeco super za 3 bebice,ako ste vratili ranije,njima je ipak najlepse kod mamice.Navijam da se lepo ugnezde! radost radost radost

Dmana srecno i tebi,saljem rode. rodaroda
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 17/2/2015, 21:18

Devojke cestitam na lepim embrionima! Navijam za vase visoke bete i vucem vas sve za nosice! :***

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 17/2/2015, 21:54

Jecka, drzim fige da beta bude ko kuca, a hoce, mora! Evo saljem malo rodica sa cg primorja aa3: roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda aa3: roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Dmana srecno i tebi, evo i tebi malo rodicaaa3: roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda aa3: roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda aa3: roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 17/2/2015, 22:22

drage moje hvala hvala hvala osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
pa kad ove moje bebe vide ovolike rode cik da se ne zakace Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
DMNA pa mi smo onda danas bile zajdedno al u susednim sobama,zao mi je dto se nismo upoznale,srecno Very Happy Very Happy Very Happy

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 17/2/2015, 22:37

Jelena,dmana mazite stomacice i uzivajte. Navijam za vase velike bete. radost igracice roda
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DMANA 17/2/2015, 23:12

Hvala svima puno sreca
Pa da,Jelena sigurno jesmo...ja sam imala u 11 h.Daj Boze da se zajedno radujemo visokim betama roda trudnica
DMANA
DMANA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 18/2/2015, 08:21

...dmana,navijam za veeeeliku betu i vuchem za nosich!!! igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vanja80 18/2/2015, 09:48

Jelena i DMANA....navijam za visoke bete i saljem rode!
igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

Vanja80

Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 18/2/2015, 11:34

Tebi, jako mi je zao sto nije uspelo! Ali, drago mi je da si ustala i krenula dalje. Sonji i Pragu fali da predijagnostika, oni traze samo najosnovnije analize i nista vise. AKo uradis nesto sama, daju ti terapiju dodatnu, ako ne - nista. Meni nisu trazili nista dodatno iako sam u trenutku kad sam otisla kod njih imala 4 neuspesne VTO iza sebe. Dobar izbor je KOpitovicka, da ti pogleda analize, posavetuje oko kombinacije terapije i eventualno ti predlozi dodatne analize. Javi se posle odlaska kod nje.

Jelenko, bravo za tri mrvice, ja verujem da ce bar 2 ostati jos 8.5 meseci kod mame!!! Vucem i ovde jaaaako za nosic! vv vv vv vv vv vv vv vv molitva molitva molitva poljubac

Dmana, bravo i tebi za tri mrvice, vucem i tebe jako za nosic i zelim ti lepu betu za 10-tak dana!!! vv vv vv vv vv vv vv vv molitva molitva molitva

Curice, koracaljke, navijam za sve i vucem jaaako za nosice i svima saljem bebecu prasinu! vv vv vv vv vv vv vv vv vv
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 18/2/2015, 15:06

Devojke evo roda DMANA i Jelena.... roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Sve ostale drugarice moje igracice

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sandrolina 18/2/2015, 17:21

tebi, draga moja znam kako se sada osecas, isplaci i nastavi dalje, jednom mora obasjati sunce...
ostalim cekalicama puno srece :)

sandrolina

Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Amna84 18/2/2015, 18:02

Da vas pitam moze li TSH da varira za.mjesec dana od 4,84 na 1.60 bez terapije.
Amna84
Amna84

Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 19/2/2015, 20:56

Jeco, navijam jako za tvoje mrvice, da se fino ususkaju kod mamice :)

Dmana, navijam i za vas jakoooo :)
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 19/2/2015, 22:54

Jeco virkam i navijam i saljem rode roda roda roda roda roda

Dmana takodje roda roda roda roda roda
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 20/2/2015, 08:15

veliki veliki usne za sve vas koje navijate za nas Very Happy

Ja sam ovih dva - tri dana kao na iglama,ovo je najgori deo cele price,samo sedis i cekas  b b b b a dani kao godine,procitala sam sve novine,odgledala sve filmove,ne znam sta jos da radim,koncentracija mi je kao kod musice Very Happy Very Happy
Simptoma nema nikakvi,pokusavam da se setim da li sam prosli put nesto osecala al se ne secam nicega kao da je bilo u nekom proslom zivotu...

Krivo mi je i tuzna sam sto sam posle svega izgubila onaj pozitivan stav,onu sigurnost,onu nadu,onu nevinost u razmisljanju,malopre sam citala svoj proslogodisnji dnevnik i ne mogu da verujem koliko sam bila pozitivna i sigurna i uverena u uspeh a sad... strah me da razmislajm i samo jedan dan unapred ...al to valjda tako mora i sigurna sam da ce proci kad uskoro budem videla ogromnu betu Very Happy
ljubim vas puno puno

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 20/2/2015, 08:57

Jecko rano je za simptome,pogotovo sto su to trodnevni embrioni.A i svaka trudnoca je razlicita tako da ne mora da znaci da ces imati iste simptome kao prosli put.
Za mene si ti vec trudna i samo cekam betu kao potvrdu. :)
Ti jesi pozitivna i verujes inace se ne bi usudila na nov postupak,samo je u pitanju strah od onog sto se desilo.Nemoj da si tuzna,raduj se,u sebi nosis tri mrvice kojima treba tvoja ljubav.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 20/2/2015, 09:08

Potpisujem Palcicu za sve sto ti Jeco napisala .

Koracaljke , cekalice navijam za vas , vucem vas za nosice I prasim bebi prasinom.
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DMANA 20/2/2015, 09:41

Jelena,danas je izgleda takav dan.I ja sam pomalo neraspolozena...vreme jako sporo prolazi a tu se nista ne moze uraditi.Samo cekati.Zato je najvaznije da budemo vedre i uspeh mora doci.
Meni danas 3dnt i malo me boli stomak,dosta nisko i ne traje dugo ali dovoljno da me obeshrabri.Toliko bih volela da uspe!
Nemogu ni ja da se setim kako mi je bilo prvi put kad je uspelo ali se lose zavrsilo kao kod nase Jelene.ZATO MISLIM DA NIJE SLUCAJNO STO ZAJEDNO CEKAMO BETU.Daj Boze da bude velika obema!!!Jelena samo hrabro!!!
DMANA
DMANA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 20/2/2015, 13:29

Jeco,Dmana navijam za vaše velike bete i šaljem rode roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 20/2/2015, 13:50

Jecko moj, Dmana draga, ništa nije u životu slučajno pa ni to što zajedno čekate betu.
Želim vam od srca veeeeeeliiiikeeeeeee beeeete, baš one velike beturine da vam zaigraju oni veliki brojevi na nalazu radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 22 od 40 Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu