Korak po korak na putu do bete +
+69
peki78
MAAKKI
sareni leptir
AriesGirl
Bubamara
ragaco
OKacica
Afrodita
ncoka
majal86
Padobranka
millena
Zmajuška
dada88
Milunka
nadalica
SladZana
tiramisu
maki021
Amna84
DMANA
Mikilica86
enap
Mika
Foxes
atomski mrav
minja82
Nataly17
ninica2
Blanka
Hiperaktivna
libra35
Baš za andjele 75.
ivanicasale
Vanja80
bak
Ninche
nina :)
marija123
luckystar74
smiley77
JocY
Vecka
tatjanica
annci
jelena*mama2andjela*
BabyBear
Tebi
srculence 84
saska1
KoMetaK
lelas
zvoncica36
micaubica83
Erata
Vuchica
mamadabudem
PalcicaBg
Ancica 87
ganedina
Sofija Veks
makac71
Niny
BiKsi :)
sandrolina
lenjivica
insomnia
MalaSaJuga
lela1984
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Bravo Jeco . Bas si nas iznenadila brzim transferom . No, nije bitno , bitno je da su bebice kod mame , da se mazite I uzivate . Bas sam srecna zbog tebe I jedva cekam da nam za 13 tak dana objavis ogromnu betu .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
....jeckaaaa,stizhu rode!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Cao drage koracaljke Da se javim i ja sa svojim novostima.Danas mi je uradjen transfer 3 blastociste.Radila sam kod divne Dr Crnogorac.NADAM SE NAJBOLJEM PA VIDECEMO...
DMANA- Broj poruka : 93
Datum upisa : 12.08.2012
Jeco bravo za tri embriona da se fino ušuškaju i ostanu 9 mjeseci kod mamice
Dmana srećno i tebi, da zajedno slavite velike beteeeee
Dmana srećno i tebi, da zajedno slavite velike beteeeee
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
DMANA,bravo za 3 blastice!Navijam da sve bude ok do kraja,a hoce!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Jeco super za 3 bebice,ako ste vratili ranije,njima je ipak najlepse kod mamice.Navijam da se lepo ugnezde!
Dmana srecno i tebi,saljem rode.
Dmana srecno i tebi,saljem rode.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Devojke cestitam na lepim embrionima! Navijam za vase visoke bete i vucem vas sve za nosice! :***
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Jecka, drzim fige da beta bude ko kuca, a hoce, mora! Evo saljem malo rodica sa cg primorja aa3: aa3:
Dmana srecno i tebi, evo i tebi malo rodicaaa3: aa3: aa3:
Dmana srecno i tebi, evo i tebi malo rodicaaa3: aa3: aa3:
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
drage moje hvala hvala hvala
pa kad ove moje bebe vide ovolike rode cik da se ne zakace
DMNA pa mi smo onda danas bile zajdedno al u susednim sobama,zao mi je dto se nismo upoznale,srecno
pa kad ove moje bebe vide ovolike rode cik da se ne zakace
DMNA pa mi smo onda danas bile zajdedno al u susednim sobama,zao mi je dto se nismo upoznale,srecno
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Jelena,dmana mazite stomacice i uzivajte. Navijam za vase velike bete.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Hvala svima puno
Pa da,Jelena sigurno jesmo...ja sam imala u 11 h.Daj Boze da se zajedno radujemo visokim betama
Pa da,Jelena sigurno jesmo...ja sam imala u 11 h.Daj Boze da se zajedno radujemo visokim betama
...dmana,navijam za veeeeliku betu i vuchem za nosich!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Jelena i DMANA....navijam za visoke bete i saljem rode!
Vanja80- Broj poruka : 894
Datum upisa : 25.01.2015
Tebi, jako mi je zao sto nije uspelo! Ali, drago mi je da si ustala i krenula dalje. Sonji i Pragu fali da predijagnostika, oni traze samo najosnovnije analize i nista vise. AKo uradis nesto sama, daju ti terapiju dodatnu, ako ne - nista. Meni nisu trazili nista dodatno iako sam u trenutku kad sam otisla kod njih imala 4 neuspesne VTO iza sebe. Dobar izbor je KOpitovicka, da ti pogleda analize, posavetuje oko kombinacije terapije i eventualno ti predlozi dodatne analize. Javi se posle odlaska kod nje.
Jelenko, bravo za tri mrvice, ja verujem da ce bar 2 ostati jos 8.5 meseci kod mame!!! Vucem i ovde jaaaako za nosic!
Dmana, bravo i tebi za tri mrvice, vucem i tebe jako za nosic i zelim ti lepu betu za 10-tak dana!!!
Curice, koracaljke, navijam za sve i vucem jaaako za nosice i svima saljem bebecu prasinu!
Jelenko, bravo za tri mrvice, ja verujem da ce bar 2 ostati jos 8.5 meseci kod mame!!! Vucem i ovde jaaaako za nosic!
Dmana, bravo i tebi za tri mrvice, vucem i tebe jako za nosic i zelim ti lepu betu za 10-tak dana!!!
Curice, koracaljke, navijam za sve i vucem jaaako za nosice i svima saljem bebecu prasinu!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Devojke evo roda DMANA i Jelena....
Sve ostale drugarice moje
Sve ostale drugarice moje
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
tebi, draga moja znam kako se sada osecas, isplaci i nastavi dalje, jednom mora obasjati sunce...
ostalim cekalicama puno srece :)
ostalim cekalicama puno srece :)
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
Da vas pitam moze li TSH da varira za.mjesec dana od 4,84 na 1.60 bez terapije.
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Jeco, navijam jako za tvoje mrvice, da se fino ususkaju kod mamice :)
Dmana, navijam i za vas jakoooo :)
Dmana, navijam i za vas jakoooo :)
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Jeco virkam i navijam i saljem rode
Dmana takodje
Dmana takodje
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
veliki veliki za sve vas koje navijate za nas
Ja sam ovih dva - tri dana kao na iglama,ovo je najgori deo cele price,samo sedis i cekas a dani kao godine,procitala sam sve novine,odgledala sve filmove,ne znam sta jos da radim,koncentracija mi je kao kod musice
Simptoma nema nikakvi,pokusavam da se setim da li sam prosli put nesto osecala al se ne secam nicega kao da je bilo u nekom proslom zivotu...
Krivo mi je i tuzna sam sto sam posle svega izgubila onaj pozitivan stav,onu sigurnost,onu nadu,onu nevinost u razmisljanju,malopre sam citala svoj proslogodisnji dnevnik i ne mogu da verujem koliko sam bila pozitivna i sigurna i uverena u uspeh a sad... strah me da razmislajm i samo jedan dan unapred ...al to valjda tako mora i sigurna sam da ce proci kad uskoro budem videla ogromnu betu
ljubim vas puno puno
Ja sam ovih dva - tri dana kao na iglama,ovo je najgori deo cele price,samo sedis i cekas a dani kao godine,procitala sam sve novine,odgledala sve filmove,ne znam sta jos da radim,koncentracija mi je kao kod musice
Simptoma nema nikakvi,pokusavam da se setim da li sam prosli put nesto osecala al se ne secam nicega kao da je bilo u nekom proslom zivotu...
Krivo mi je i tuzna sam sto sam posle svega izgubila onaj pozitivan stav,onu sigurnost,onu nadu,onu nevinost u razmisljanju,malopre sam citala svoj proslogodisnji dnevnik i ne mogu da verujem koliko sam bila pozitivna i sigurna i uverena u uspeh a sad... strah me da razmislajm i samo jedan dan unapred ...al to valjda tako mora i sigurna sam da ce proci kad uskoro budem videla ogromnu betu
ljubim vas puno puno
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Jecko rano je za simptome,pogotovo sto su to trodnevni embrioni.A i svaka trudnoca je razlicita tako da ne mora da znaci da ces imati iste simptome kao prosli put.
Za mene si ti vec trudna i samo cekam betu kao potvrdu. :)
Ti jesi pozitivna i verujes inace se ne bi usudila na nov postupak,samo je u pitanju strah od onog sto se desilo.Nemoj da si tuzna,raduj se,u sebi nosis tri mrvice kojima treba tvoja ljubav.
Za mene si ti vec trudna i samo cekam betu kao potvrdu. :)
Ti jesi pozitivna i verujes inace se ne bi usudila na nov postupak,samo je u pitanju strah od onog sto se desilo.Nemoj da si tuzna,raduj se,u sebi nosis tri mrvice kojima treba tvoja ljubav.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Potpisujem Palcicu za sve sto ti Jeco napisala .
Koracaljke , cekalice navijam za vas , vucem vas za nosice I prasim bebi prasinom.
Koracaljke , cekalice navijam za vas , vucem vas za nosice I prasim bebi prasinom.
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Jelena,danas je izgleda takav dan.I ja sam pomalo neraspolozena...vreme jako sporo prolazi a tu se nista ne moze uraditi.Samo cekati.Zato je najvaznije da budemo vedre i uspeh mora doci.
Meni danas 3dnt i malo me boli stomak,dosta nisko i ne traje dugo ali dovoljno da me obeshrabri.Toliko bih volela da uspe!
Nemogu ni ja da se setim kako mi je bilo prvi put kad je uspelo ali se lose zavrsilo kao kod nase Jelene.ZATO MISLIM DA NIJE SLUCAJNO STO ZAJEDNO CEKAMO BETU.Daj Boze da bude velika obema!!!Jelena samo hrabro!!!
Meni danas 3dnt i malo me boli stomak,dosta nisko i ne traje dugo ali dovoljno da me obeshrabri.Toliko bih volela da uspe!
Nemogu ni ja da se setim kako mi je bilo prvi put kad je uspelo ali se lose zavrsilo kao kod nase Jelene.ZATO MISLIM DA NIJE SLUCAJNO STO ZAJEDNO CEKAMO BETU.Daj Boze da bude velika obema!!!Jelena samo hrabro!!!
Jeco,Dmana navijam za vaše velike bete i šaljem rode
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Jecko moj, Dmana draga, ništa nije u životu slučajno pa ni to što zajedno čekate betu.
Želim vam od srca veeeeeeliiiikeeeeeee beeeete, baš one velike beturine da vam zaigraju oni veliki brojevi na nalazu
Želim vam od srca veeeeeeliiiikeeeeeee beeeete, baš one velike beturine da vam zaigraju oni veliki brojevi na nalazu
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +