Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+53
Smrdica
Zmajuška
millena
libertte
Erata
lenjivica
tulumba
ivanicasale
LaFolie
micaubica83
nina :)
jelena*mama2andjela*
neris8
veki1
Cala Domingos
Stenli
libra35
bezdan
Likoli
tuli
ragaco
bak
JocY
fight&faith
Niny
MAAKKI
tatjanica
d77
JednaSova
Petkana
PalcicaBg
lelas
zvoncica36
Vecka
Sofija Veks
Djurdjevak79
Klarica
saska1
MalaSaJuga
BiKsi :)
Ninche
Strumfeta78
dragana76ns
KoMetaK
Maksi
Vuchica
SladZana
mamadabudem
lela1984
Ancica 87
ganedina
sareni leptir
makac71
57 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Joj Maksi moj praski ratni druze , tebe ispustih da ti nesto kazem . Beta je mozda mala da taj dan posle transvera , ali je cinjenica da raste I da se tu nasto desava . Navijam da nam ti I tvoja mrvica budete nase cudo .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ganedina,
Diiivnooo!! Uzivaj draga, zasluzila si!!
Diiivnooo!! Uzivaj draga, zasluzila si!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Jee ganedina,bravo za bebicu i srculence, e sad uzivaj
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Ganedina divna vest, bravo za srculence, sada se opusti i uzivaj
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Draga Ganedina, divno! Bravo za srculence! Neka je sa srecom i neka ti ostatak trudnoce bude lagan i skolski!!! Cestitke i tvom prijatelju koji ce postati tata. Lepo ja rekoh, decembar je bas, bas bio plodan. Ja danas saznam za jos jednu prirodnu trudnocu sa blizancima.
Maksi, drzim fige da sve bude u redu i da se situacija razresi sto pre! Znam da te cini nervoznom sto ne znas sta se desava, ali, strpi se jos malkice.
Maksi, drzim fige da sve bude u redu i da se situacija razresi sto pre! Znam da te cini nervoznom sto ne znas sta se desava, ali, strpi se jos malkice.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
G sve cestitke, mogu da pipnem tvoju srecu
Neka bude dosadna i skolska.
Maksi, verujem u mrvicu i pozitivan ishod.
Dragana medici pravi
Neka bude dosadna i skolska.
Maksi, verujem u mrvicu i pozitivan ishod.
Dragana medici pravi
Klarica- Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013
Drage žene, hvala vam mnogo na podršci koju mi pružale. Kad su mi danas javili rezultat sva sam potonula a kad pročitam vaše postove opet dobijem neku nadu da naša mrvica možda može da se izbori. Nada me ne napušta, jeste da situacija nije baš sjajna ali pozitivna sam i ovog puta verujem da i meni može čudo da se desi. I red bi bio jednom u životu, pa neka bude sad.
Maksi- Broj poruka : 50
Datum upisa : 04.06.2013
Maksi, upravo mi je drugarica rekla svoju betu, posto jos nije bila na provm UZ, pa je ponavlja jednom nedeljno. Ona je imala 12. dec. aspiraciju, 15. dec. transfer, beta joj je 15.000 i nesto malo preko. Cini mi se da se beta ne duplira stalno, nego prvih par nedelja, posle ne. Nisam pametna, ali mi se cini da ste ti i ona tu negde sa ET, i da ti je beta slicna njenoj.
Meni je transfer bio 9. decembra i to dve morule. Jao Kometak da samo znaš koliko si me obradovala. Možda za nas ima još nade.
Maksi- Broj poruka : 50
Datum upisa : 04.06.2013
Ja sam po prirodi optimista, i uvek verujem, do poslednjeg trenutka. Pa tako nekako verujem i ovog puta za tebe. S jedne strane ne bih da ti dajem veliku i laznu nadu, ali sa druge, zaista, od srca, verujem da je sve moguce! NIje ovde 2 i 2 jednako 4 uvek! Imali smo svacega na forumu.
Ne secam se od koje nedelje beta prestaje da se dupla. Ja sam imala betu 88.000 pre 2 nedelje, ali, kad sam preracunavala po danima, nije bila dupla u odnosu na prethodne, iako je bila bas visoka.
Veruj, ima sansi jos!
Ne secam se od koje nedelje beta prestaje da se dupla. Ja sam imala betu 88.000 pre 2 nedelje, ali, kad sam preracunavala po danima, nije bila dupla u odnosu na prethodne, iako je bila bas visoka.
Veruj, ima sansi jos!
Maksi, naravno da ima nade. Iz srca navijam za tvoju mrvicu. Cekam od tebe lepe vesti!
Ganedina, pa srecno ti srce majko! Obavezno pozdravi drugara i prenesi mu nase cestitke.
A tebi Kometak, srecan ti tiker, da ti bebac lepo napreduje i da se zajedno radujemo krajem avgusta, a onda da razmenjujemo bebeca iskustva.
Ganedina, pa srecno ti srce majko! Obavezno pozdravi drugara i prenesi mu nase cestitke.
A tebi Kometak, srecan ti tiker, da ti bebac lepo napreduje i da se zajedno radujemo krajem avgusta, a onda da razmenjujemo bebeca iskustva.
Poslednji izmenio makac71 dana 16/1/2015, 00:08, izmenjeno ukupno 1 puta
makac71- Broj poruka : 226
Datum upisa : 31.05.2013
Hvala Makac! Sad pogledah tvoj tiker... nesto mi nije logicno. Jedan dan nam je razlike, a pise da je tebi ostalo jos 230 dana, a meni pise jos 217. Trudnoca traje 280 dana, tako da mislim da tvoj ne "radi" kako treba, jer po njemu trudnoca treba da ti traje 292 dana!
Tacno Metak, nisam ni obratila paznju. Probacu da ponovo postavim, uostalom ima vremena jos 200-tinjak dana.
makac71- Broj poruka : 226
Datum upisa : 31.05.2013
Ma nesto je pogesno.. mozda si 2 puta postavila datume.. tj. termin porodjaja i termin poslednjeg ciklusa pa si ga zbunila :) Svakako, tikercic ti je mnogo meden!
...kometa & makac 71 - ljubim vas u tickere!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
tatjanica ::...kometa & makac 71 - ljubim vas u tickere!!!
juhuuu, kakvi tickeri!
Maksi, navijam iz sve snage za to vase malo cudo
Ganedina, bravo za srculence! Sad, samo uzivancija!!!!!!!!! Uzivaj u kucnim poslovima, ali samo lagano i onako kako ti prija
Meni kao da su tek sad proradili trudnicki hormoni .... U prvom trimestru sam samo bila umorna i pospana, a sad me hvataju nesvestice i mucnine.
po celo prepodne ne mogu da se razbudim... krvna slika od pre tri nedelje mi uopste nij bila tako losa, pa da pomislim da je zbog toga..
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Ganedina, divno
Maksi, navijam jakooo
Maksi, navijam jakooo
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Kometa,Ganedina,Makac-divno je videti vas na ovim stranama sa prelepim tikerićima!
Da uživate u svakom od tih dvestotinjak dana!!!
Čestitam i ostalim novim trudnicama!!!
Maxi,navijamo i verujemo s tobom!
Dragana,pa ti imaš dva prava anđela Lepote jedne medene!
Da uživate u svakom od tih dvestotinjak dana!!!
Čestitam i ostalim novim trudnicama!!!
Maxi,navijamo i verujemo s tobom!
Dragana,pa ti imaš dva prava anđela Lepote jedne medene!
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
Hvala vam drage tete .
Gotov mi rezultat D dimera I on 3 nedelje posle pozitivne bête s 0,3 ml Fraxija 1 put na dan iznosi 0,31 pri cemu je gornja granica 0,5 tj., treba da je manje od 0,5 takve su na VMA referentne vrednosti . Pred odlazak na FET on mi je bio 0,33 naravno bez Fraxija .
Jel ovaj poslednji rezultat znaci da sam na adekvatnoj dozi niskomolekularnog heparina ?
Gotov mi rezultat D dimera I on 3 nedelje posle pozitivne bête s 0,3 ml Fraxija 1 put na dan iznosi 0,31 pri cemu je gornja granica 0,5 tj., treba da je manje od 0,5 takve su na VMA referentne vrednosti . Pred odlazak na FET on mi je bio 0,33 naravno bez Fraxija .
Jel ovaj poslednji rezultat znaci da sam na adekvatnoj dozi niskomolekularnog heparina ?
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Ganedina
Svaka laboratorija ima razlicite vrednosti, no ono sto znam je da kada nije trudnoca treba biti ispod 500, prvi trimestar do 1000, drugi do 1500, a treci do 2000 je normalan. meni je sa blizancima bio duplo veci od ovih vrednosti, sto su mi dr hematolozi rekli da je normalno.
Ja sam imala D-dimer u trecem trimestru 3800 recimo, a nijedan fraxi u toku trudnoce nisam primila, iako sam PAI-heterozigot. Proverila sam samo da nemam u toku trudnoce neku stecenu trombofiliju, i nisam imala, te stoga nije bilo potrebe za fraksijem. No, da ne odlutam sa teme, htedoh da kazem da su najnormalnije povisene vrednosti D-dimera u trudnoci. Kada sam ga merila nakon trudnoce on je sa 3800 spao na manje od 200, dakle, telo vremenom vrati hormonski balans...opusti se i uzivaj, zasluzila si!
Svaka laboratorija ima razlicite vrednosti, no ono sto znam je da kada nije trudnoca treba biti ispod 500, prvi trimestar do 1000, drugi do 1500, a treci do 2000 je normalan. meni je sa blizancima bio duplo veci od ovih vrednosti, sto su mi dr hematolozi rekli da je normalno.
Ja sam imala D-dimer u trecem trimestru 3800 recimo, a nijedan fraxi u toku trudnoce nisam primila, iako sam PAI-heterozigot. Proverila sam samo da nemam u toku trudnoce neku stecenu trombofiliju, i nisam imala, te stoga nije bilo potrebe za fraksijem. No, da ne odlutam sa teme, htedoh da kazem da su najnormalnije povisene vrednosti D-dimera u trudnoci. Kada sam ga merila nakon trudnoce on je sa 3800 spao na manje od 200, dakle, telo vremenom vrati hormonski balans...opusti se i uzivaj, zasluzila si!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Ne razumem se u Ddimer, ali po tvojim referentnim vrednostima rekla bih da ti je terapija odgovarajuca.
Moji rezultati dabla su tek u ponedeljak. Nista mi na uz nisu rekli. Slusala sam dr koji je diktirao sestri da je CRL 51, a NT 1,2, odgovara 12,6 nedelja sto se poklapa i sa prvom trudnocom sa parametrima sa dabla, tako da ocekujem dobre rezultate. :)
Moji rezultati dabla su tek u ponedeljak. Nista mi na uz nisu rekli. Slusala sam dr koji je diktirao sestri da je CRL 51, a NT 1,2, odgovara 12,6 nedelja sto se poklapa i sa prvom trudnocom sa parametrima sa dabla, tako da ocekujem dobre rezultate. :)
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Devojke drage, čestitam vam na trudnoćama, čestitam na divnim bebama...
Ipak, dodjoh zbog jedne posebno, ne zamerite
Meta , toliko sam srećna što ćeš biti debela i trbušasta
Tvoja beba, po Nikitinoj terminologiji kolačić i Arsa su me posle godinu naterali da dodjem na Kutak
Volim lepe vesti!
Genadina, svaka čast na istrajnosti, da trudnoća prodje laganini, i da njuškaš svoje čedo!
Petkana, tvojim borcima šaljem ljubav
Svakoj mami je najteže kad joj dete pati iz nekog razloga, izdrži, budi jaka, kao što su i oni
Ipak, dodjoh zbog jedne posebno, ne zamerite
Meta , toliko sam srećna što ćeš biti debela i trbušasta
Tvoja beba, po Nikitinoj terminologiji kolačić i Arsa su me posle godinu naterali da dodjem na Kutak
Volim lepe vesti!
Genadina, svaka čast na istrajnosti, da trudnoća prodje laganini, i da njuškaš svoje čedo!
Petkana, tvojim borcima šaljem ljubav
Svakoj mami je najteže kad joj dete pati iz nekog razloga, izdrži, budi jaka, kao što su i oni
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Genedina, kao sto ti vec napisah, mislim da ti je d-dimer OK, a ako nisi sigurna mozes da posaljes mejl belmediku i oni ce pitati Elezovica.
Tulicka, ljubim te ja u sina tvog, koji je video kolacic!
Vecka, NT je Ok, tako da mislim i da je dabl OK. Ja sam mislila da su u Srbiji brzi, valjda zbog svog iskustva sa dr Novakov, ali, kako vidim i tamo se ceka. Meni je dr ovde rekao da ce u ponedeljak da mi zivadi krv, kad uradi UZ i da ce mi rezultat biti u petak. A u NS-u mi je rezultat bio gotov za par sati!
Vecka, NT je Ok, tako da mislim i da je dabl OK. Ja sam mislila da su u Srbiji brzi, valjda zbog svog iskustva sa dr Novakov, ali, kako vidim i tamo se ceka. Meni je dr ovde rekao da ce u ponedeljak da mi zivadi krv, kad uradi UZ i da ce mi rezultat biti u petak. A u NS-u mi je rezultat bio gotov za par sati!
Tuli, draga, kako je dobro videti te opet!
Maksi, ima nade, jer uvek se moze destiti da od dva embriona recimo, jedan nakon odredjenog vremena odustane, pa se beta zato ne dupla kako treba. Drzim fige da vam se taj mrvicak vas izbori, bas jako drzim fige! Kad ces opet na uz? Dobro je da si uzela bolovanje.
Vecka, nt super, tako da verujem i da ce dabl biti super.
Vucko, tako to biva, u tim nedeljama rapidno krene gvozdje da pada, znas gde su bile tri nedelje, iiiihaaaaj. Odmaraj, i nigde posebno sama zbog tih nesvestica ne idi.
Cure, ljubac od mene i Arsivojke!
Ganedina, bravo za srculence, uh sto mi je poznata ta euforija i poletnost, uzivaj! Bravo i za tvog druga!
Kometice, jooj kad ti videh novi tiker, ma suzice radosnice u oku! Uzivaj draga u svakom danu!
Maksi, ima nade, jer uvek se moze destiti da od dva embriona recimo, jedan nakon odredjenog vremena odustane, pa se beta zato ne dupla kako treba. Drzim fige da vam se taj mrvicak vas izbori, bas jako drzim fige! Kad ces opet na uz? Dobro je da si uzela bolovanje.
Vecka, nt super, tako da verujem i da ce dabl biti super.
Vucko, tako to biva, u tim nedeljama rapidno krene gvozdje da pada, znas gde su bile tri nedelje, iiiihaaaaj. Odmaraj, i nigde posebno sama zbog tih nesvestica ne idi.
Cure, ljubac od mene i Arsivojke!
Ganedina, bravo za srculence, uh sto mi je poznata ta euforija i poletnost, uzivaj! Bravo i za tvog druga!
Kometice, jooj kad ti videh novi tiker, ma suzice radosnice u oku! Uzivaj draga u svakom danu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
KoMetaK ::Genedina, kao sto ti vec napisah, mislim da ti je d-dimer OK, a ako nisi sigurna mozes da posaljes mejl belmediku i oni ce pitati Elezovica.
A ja sam pre 3god platila dabl uz uput u gadskoj bolnici 2400 i plus cekala 2 nedelje rezultate. :/ nervoza me je ubila...
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu