Majska jutra
+13
adriatika
maus
mijica
terka
HappyGirl
Hitron-Luka
Nekica
gogs-ii
maja76
vakic
jul
rsrce
Admin
17 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 5 od 7
Strana 5 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Majska jutra
Naravno,nesanica prateci detalj trudnoce,ali proci ce brzo,i istina je da je od uzbudjenja i od toga sto si odmorna,ali proci ce i to,bar je mene proslo relativno brzo,samo ponovo se javlja u drugom ili trecem trimestru ne secam se ali sta ima veze naspavaces se kad deca krenu na fakultet
Ljubim te trudnjaco
Ljubim te trudnjaco
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Samo da se javnem da sam ziva!
Ceo dan sam kucala izvestaj, a sad odo da se pakujem jer sutra idem na put i vracam se u cetvrtak, tako da me ponovo nece biti.. A kako ni sad nisam stigla da iscitam sta ste sve ispisale, kad sa vratim bicu neupucena 100% , sta cu
Ajd' jubim Vas, sve od reda, pa se kuckamo sledeci vikend
Ceo dan sam kucala izvestaj, a sad odo da se pakujem jer sutra idem na put i vracam se u cetvrtak, tako da me ponovo nece biti.. A kako ni sad nisam stigla da iscitam sta ste sve ispisale, kad sa vratim bicu neupucena 100% , sta cu
Ajd' jubim Vas, sve od reda, pa se kuckamo sledeci vikend
Nekica- Broj poruka : 528
Godina : 48
Datum upisa : 04.02.2008
Dobra vam zora!
Jul jedva cekam cetvrtak i da nam se javis. Samo da krene,da bude neka akcija.
Majo nista gore od musica zundara.Toliko su glupe i dosadne.Fuj! A komarci su posebna prica.
Terka nista danas ponovo u Konzilijum i da svi brisevi budu zsuper.
Gogsi lep dan pa zasto ne provesti u skitnji.
Nekice sretan put!
Teta Sneki,Megi mora da ste u poslu velikom pa nemate vremena da se javite.
Happy koji biser tetkinog deteta
Drage moje sve vas ljubim Proci ce ova nesanica.Evo dve bivse trudnice, Jelence i Hitron su mi obrazlozile i ja im verujem.
Jul jedva cekam cetvrtak i da nam se javis. Samo da krene,da bude neka akcija.
Majo nista gore od musica zundara.Toliko su glupe i dosadne.Fuj! A komarci su posebna prica.
Terka nista danas ponovo u Konzilijum i da svi brisevi budu zsuper.
Gogsi lep dan pa zasto ne provesti u skitnji.
Nekice sretan put!
Teta Sneki,Megi mora da ste u poslu velikom pa nemate vremena da se javite.
Happy koji biser tetkinog deteta
Drage moje sve vas ljubim Proci ce ova nesanica.Evo dve bivse trudnice, Jelence i Hitron su mi obrazlozile i ja im verujem.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Cure, vi izgleda sve sem mišice prespavate jutro
Samo da zneta da smo temu "naša deca" zaštitili pa mogu da je vide samo redovne kutanjke.Ako sam neku preskočila neka javi da i nju štikliram
Hvala na saradnji
Samo da zneta da smo temu "naša deca" zaštitili pa mogu da je vide samo redovne kutanjke.Ako sam neku preskočila neka javi da i nju štikliram
Hvala na saradnji
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Caooo zenske,kao prvo da ne zaboravim,Happy,nisam proveravala,ali tesko tebi ako me nisi stiklirala ,e sad mogu da nastavim ,odmor-bese kratko,ali slatko,lepa priroda,odlican hotel,fino vreme,dobar muzic ...slika imam tonu,moze li kratko uputstvo kako da ih okacim ,moze i na pp...i da,hvala svima koje su mi pozelele sretan put .Vidim da je ovde sve ok,misice,sta te briga za nesanicu,bitno je da si trudna ,citaj neku knjigu...Googsi,sto se tice klinike,mislim da tu covek ne moze da te posavetuje,svako misli drugacije,evo,npr,ja bih sad nekome za Ljubica rekla sve najgore,dok bi ti ga Jelence toplo preporucila...tako i ti sigurno za tu kliniku imas i dobrih i losih stvari...svim curama lepo vece,i sutra lep dan zelim,sa sto manje alergena i polena :flower: ,pozdrav
sneza ch- Broj poruka : 136
Datum upisa : 12.01.2008
Snezo samo da te pozdravim vazno je da si udahnula
Prijatno vece i od mene do sve cure do sve trudnice i najveci do Elenu Nikolinu Bonbonicu i do glavnog dasu LUKU
Prijatno vece i od mene do sve cure do sve trudnice i najveci do Elenu Nikolinu Bonbonicu i do glavnog dasu LUKU
vakic- Broj poruka : 1583
Datum upisa : 29.03.2008
Snezo divno što ste uživali Jedva čekam fotke
Snezo bas mi je darago da si uzivala,a i kako ne bi kad je onakva lepota...
lek za umornu dusu....
jos jednom fotke su extra...
Vakic i mi tebi lepu noc zelimo
lek za umornu dusu....
jos jednom fotke su extra...
Vakic i mi tebi lepu noc zelimo
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Ko se to nama vratio sa putesestvija???? Sad sam pogledala slike.Mogu da zamislim koliko ste uzivali i kako vam je bilo dobro kada sam ja gledajuci slike bukvalno odlepila.
Evo mene vesticare. Zujim po kuci od 2h Odgledala sam neki tinejdz film u nadi da cu zadremati dok lezim i buljim u tv a sada gledam kako nase odbojkasice bede svoje protivnice.
Poljubac za sve!
Evo mene vesticare. Zujim po kuci od 2h Odgledala sam neki tinejdz film u nadi da cu zadremati dok lezim i buljim u tv a sada gledam kako nase odbojkasice bede svoje protivnice.
Poljubac za sve!
Dobro jutro i od mene
Jo bre Misice zar ces ovako svake noci u sto me isplasi
ja sam u 3 legla a ti u 2 ustala
Jo bre Misice zar ces ovako svake noci u sto me isplasi
ja sam u 3 legla a ti u 2 ustala
Vidim ja ko je ovde najvredniji. Mišica nam ostala trudna pa rešila da nijedan trenutak ne prespava.
Devojke drage ja moram da vam se izvinim što ne stižem da se javim. Mnogo sam zauzeta, ali ja sam sigurna da je to prolaznog karaktera. Ne bih volela da sam stalno u gužvi. Na poslu imam jako puno posla, ne mogu glavu da dignem, a kući kad dođem uobičajene aktivnosti i aerobik svaki drugi dan, pa samo jurcam. Aerobik ne propuštam mnogo mi prija. Extra su nam treninzi. Svaki put nešto drugo radimo. Vijača, steper, vežbe sa loptom, sa palicom, pa ponekad pilates, sve u kombinaciji sa masažama i istezanjem. Mnogo je dobro. Baš se radujem svaki put kad idem i sve pomeram da ne preskočim trening. Pravi sam fanatik .
Heppy, ideš li još na plivanje? Bežiš li od bakterija?
Jul drago mi je da krećeš u akciju u četvrtak. Jedva čekam da čujemo šta doce kažu.
Gogsi, što se izbora klinike tiče, moraš da slušaš sebe, ali otiđi kod svih na konsultacije, jedino tako možeš da budeš sigurna u svoju odluku. To će mnogo manje da te košta nego pogrešan izbor.
Snežo imenjakinjo idem da gledam tvoje sličice.
Devojke drage ja moram da vam se izvinim što ne stižem da se javim. Mnogo sam zauzeta, ali ja sam sigurna da je to prolaznog karaktera. Ne bih volela da sam stalno u gužvi. Na poslu imam jako puno posla, ne mogu glavu da dignem, a kući kad dođem uobičajene aktivnosti i aerobik svaki drugi dan, pa samo jurcam. Aerobik ne propuštam mnogo mi prija. Extra su nam treninzi. Svaki put nešto drugo radimo. Vijača, steper, vežbe sa loptom, sa palicom, pa ponekad pilates, sve u kombinaciji sa masažama i istezanjem. Mnogo je dobro. Baš se radujem svaki put kad idem i sve pomeram da ne preskočim trening. Pravi sam fanatik .
Heppy, ideš li još na plivanje? Bežiš li od bakterija?
Jul drago mi je da krećeš u akciju u četvrtak. Jedva čekam da čujemo šta doce kažu.
Gogsi, što se izbora klinike tiče, moraš da slušaš sebe, ali otiđi kod svih na konsultacije, jedino tako možeš da budeš sigurna u svoju odluku. To će mnogo manje da te košta nego pogrešan izbor.
Snežo imenjakinjo idem da gledam tvoje sličice.
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Dobro jutro cure,sta bih sad dala za jedan pogled sa terase u Tirolu ,i ja sam isto ko vi bila odusevljena,muz puz mi se stalno smejao sto sam non stop drzala ruku na grudima i govorila jooooj sto je lepo,priroda me je fascinirala,jos kad na to dodas hotel sa :star: :star: :star: :star: ,divan personal,i druge goste,ma strava...Muz puz mi se nije vadio iz saune,on kao provalio kako mu prija,a kad mu se nesto svidi,on ne zna za granice,i uvek se "predozira" ...ja ,negde iz malog mozga,izvadim informaciju kako je sauna,toplota,stetna za spermatozoide,i pitam ga sta je tebi vaznije,sauna ili ,on kaze ,obuce bade mantil i kaze odoh na bazen...ja sidjem posle sat vremena,on u sauni,istopljen,kaze sad sam usao ,sta cu,nisam se nervirala ,provirim kroz ono prozorce na sauni,i onda i kazem,puzce pa stomak ti je i dalje veliki,samo ti se pisa istopila i onda oboje vrisnemo od smeha....
Maus,ja mislim da je tebi ta nesanica na psihickoj bazi,a i na kojoj drugoj bi bila ,i ja mislim da ce te proci posle prvog ultrazvuka,kad ti budu rekli koliko bebaca nosis,i da je sve u redu,dotad,uzivaj u mirnim loznickim nocima i zorama ...
Happy,da sam znala da ce alpske krave izazvati onoliko interesovanje,vise bi ih slikala,posle 2 dana je bilo cak i 4 teleta,inace su meni krave na prvi pogled bile ruzne,i nisam mogla da provalim koje je bata a koje seka :| ..
vakic,hitron,sneki,nadalina,megi,jelence,i sve ostale ,vidim da je lepo vreme u Srbiji,uzivajte...
Maus,ja mislim da je tebi ta nesanica na psihickoj bazi,a i na kojoj drugoj bi bila ,i ja mislim da ce te proci posle prvog ultrazvuka,kad ti budu rekli koliko bebaca nosis,i da je sve u redu,dotad,uzivaj u mirnim loznickim nocima i zorama ...
Happy,da sam znala da ce alpske krave izazvati onoliko interesovanje,vise bi ih slikala,posle 2 dana je bilo cak i 4 teleta,inace su meni krave na prvi pogled bile ruzne,i nisam mogla da provalim koje je bata a koje seka :| ..
vakic,hitron,sneki,nadalina,megi,jelence,i sve ostale ,vidim da je lepo vreme u Srbiji,uzivajte...
Sneki , sneki nemoj da nam se preforsiraš sa poslom :aa6: Idem na bazen redovno a o bakterijama ni ne razmišljam
Snezo krave su zakon, oduševljena sam a muža plašiš samo tako ValJam se od smeha tvojoj izjavi o smanjenju :aa76:Danas si me ludo nasmejala , čak sam i mužu pročitala ono što so napisala na temi o filmu, vrištali smo zajedno od smeha Snezo !
Devojke svima
Snezo krave su zakon, oduševljena sam a muža plašiš samo tako ValJam se od smeha tvojoj izjavi o smanjenju :aa76:Danas si me ludo nasmejala , čak sam i mužu pročitala ono što so napisala na temi o filmu, vrištali smo zajedno od smeha Snezo !
Devojke svima
Sneki, tebe bas resili maksimalno da iskoriste na novom poslu! Nadam se da ipak ima i perioda sa sporijim ritmom!
Ja danas svratila u Hram Svetog Save, jako volim da idem tamo, tamo sam zivela i taj kraj mi je poseban... U crkvi je Ikona Bogorodice Mlekopitateljnice, pa ako mozete - idite da je vidite, blagodat je i samo je gledati...
Ja danas svratila u Hram Svetog Save, jako volim da idem tamo, tamo sam zivela i taj kraj mi je poseban... U crkvi je Ikona Bogorodice Mlekopitateljnice, pa ako mozete - idite da je vidite, blagodat je i samo je gledati...
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Dobro jutro zemskice drage,nadam se da ste lepo pajkile,narocito se nadam da je misica spavala ,jer je vreme super za spavanje.
Sve vas ljubimo Andrea i ja
Sve vas ljubimo Andrea i ja
Vidi stvarno, nema nam Mišice. Mora da je zaspala i rešila da nadoknadi svo nespavanje. A možda su i počeli simptomi trudnoće, mislim na spavanje
Misice ,gde je izvestaj jutros u 5?
Probudila se ja u pola pet, ali ne sama. Probudio me Mule posto je spavao sinoc sa mnom, tj. i sa Milanom,pa je kreten cim je svanulo poceo da me ljubi,cacka kosu i da prica u kombinaciji sa cvrkutanjem.Samo sam ga liferovala u kuhinju,virnula na kutak i za divno cudo spavalo mi se,vratila se u krevet nastavila da spavam.Spavala bi ja jos bez prekida ali me je tel. probudio-vreme za utrogestan. Vidim ja sanjiva sam jos,opet u krevet i sve do 10h :cheers: :cheers: :cheers: Nadam se da je vreme nesanica proslo.sneza ch ::Misice ,gde je izvestaj jutros u 5?
Samo da vas poljubim, necu neko vreme biti uz comp, selimo ga u drugu prostoriju a tamo za sada nema prikljucak za net.
Misicu, samo spavkaj i odmaraj, zasluzila si!
Misicu, samo spavkaj i odmaraj, zasluzila si!
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
cure samo da vas pozdravim. Nesto sam zadnjih dana u frci pa ne stizem do kutka.
ljubim vas sve.
ljubim vas sve.
gogs-ii- Broj poruka : 269
Datum upisa : 01.03.2008
Cure DOBRO jutro srecan dan a posebno do one bockalice trudnice i mamice
A najveci do CEKALICE
A najveci do CEKALICE
DOBRO JUTRO
Jao Sneki kakva fotkica, svaka cast, bas si me nasmejala i oraspolozila
Zenskice DOBAR JUTAR vam zelim
Samo da da se pohvalimo kako smo poceli a uzivamo u :aa57: pred :aa18: tako da kad mi mama pretera sa vodom po glavi, ja se ne bunim nego kao pravi plivac pljucnem vodu i onda se nasmesim,a mama i tata se raspamete.
Ljubac
Zenskice DOBAR JUTAR vam zelim
Samo da da se pohvalimo kako smo poceli a uzivamo u :aa57: pred :aa18: tako da kad mi mama pretera sa vodom po glavi, ja se ne bunim nego kao pravi plivac pljucnem vodu i onda se nasmesim,a mama i tata se raspamete.
Ljubac
Dobar dan, cure.
Joj danas Petak, uzivancija prava.
Sneki slika je strava. :aa13:
Jelence, sta reci za taj osmeh. Ljubi je tetka Adriatica.
Joj danas Petak, uzivancija prava.
Sneki slika je strava. :aa13:
Jelence, sta reci za taj osmeh. Ljubi je tetka Adriatica.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Sneki, pa to sam ja! Odakle ti moja slika?!!! Sad svi znate tajnu mojih loknica!!!
Jelence, uh, sve je zamisljam, lepoticu, kako se kupa, bebica medena... Pu, pu, pu....Ljubi je teta Nadalina....
Svaki petak izuzetak, zelim vam divan danasnji dan, i jos lepsi vikend!!!
Jelence, uh, sve je zamisljam, lepoticu, kako se kupa, bebica medena... Pu, pu, pu....Ljubi je teta Nadalina....
Svaki petak izuzetak, zelim vam divan danasnji dan, i jos lepsi vikend!!!
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Strana 5 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Majska jutra
» Majska jutra
» Majska jutra
» Suncana majska jutra
» Majska jutra-otvorite prozore,rode bi da slete
» Majska jutra
» Majska jutra
» Suncana majska jutra