Januare, Nova godino, dobro vam jutro!!!
+27
tuli
zvoncica36
cufta
BabyBear
saska1
adriatika
bak
SladZana
Vuchica
Vecka
Niny
Iva79
KoMetaK
Star77
BiKsi :)
HappyGirl
Ancica 87
MAAKKI
fight&faith
lela1984
lelas
nina :)
Ema78
mamadabudem
bobica83
ganedina
Sofija Veks
31 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Januare, Nova godino, dobro vam jutro!!!
Drage moje,
dugo me nije bilo, ali me naterao jedan mali drugar da dodjem i zahvalim mu se
Prvo da svima koji su postali roditelji čestitam, drugima da čestitam trudnoću, čekalicama da poželim da ova godina bude 100% njihova i trbušasta
Adri, nek vam je Lucija živa, zdrava i srećna 100.g. Borba je urodila najlepšim plodom
Arso, drugaru naš medeni,dobili smo tvoju čestitku i silno se obradovali
Ljubimo te u debele butkice
Biksi, tebi zagrljaj
Prvo da svima koji su postali roditelji čestitam, drugima da čestitam trudnoću, čekalicama da poželim da ova godina bude 100% njihova i trbušasta
Adri, nek vam je Lucija živa, zdrava i srećna 100.g. Borba je urodila najlepšim plodom
Biksi, tebi zagrljaj
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
tuli ::Drage moje,
Biksi, tebi zagrljaj
Nemas pojma koliko si mi navukla osmeh na lice sto si opet tu. Nema na cemu, zadovoljstvo je moje! Butkice ce biti izljubljene!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Zene drage, gde ste? Nigde nikog...
Meni je proteklih par dana bas bilo stresno, neki glupi porodicni " problemi", pa se nadovezao PMS, pa Petrov 3. krajnik... da sam smela i mogla da vristim od muke, vala bi se orilo... Al, da ne bih flipnula, resila sam da od sledece nedelje krenem na pilates, i zakazah pregled kod dr Grifin...Ocigledno je vreme da se posvetim malo sebi, da skrenem misli sa Petra...jeste da je centar mog sveta, al brate, imam i ja dusu...sve sam podredila njemu, pa sam negde u svemu tome izgubila sebe...Logopedi, lekari, bolesti, rezimi ishrane i sl...vreme je malo za mazuckanje noktiju i ostale zenske gluposti...
Meni je proteklih par dana bas bilo stresno, neki glupi porodicni " problemi", pa se nadovezao PMS, pa Petrov 3. krajnik... da sam smela i mogla da vristim od muke, vala bi se orilo... Al, da ne bih flipnula, resila sam da od sledece nedelje krenem na pilates, i zakazah pregled kod dr Grifin...Ocigledno je vreme da se posvetim malo sebi, da skrenem misli sa Petra...jeste da je centar mog sveta, al brate, imam i ja dusu...sve sam podredila njemu, pa sam negde u svemu tome izgubila sebe...Logopedi, lekari, bolesti, rezimi ishrane i sl...vreme je malo za mazuckanje noktiju i ostale zenske gluposti...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Jutra su nam bas zatajila
Srecna danasnja slava svima koji slave
Ema treba misliti na djecicu ali treba i na sebe. Kad smo kod toga sta mislite kad bih smjela na pilates ili tako nesto da krenem?
Trudnice kako ste ovih dana?
A o Keksu ste se raspisale ja jos ne mogu da se vratim u kolosjek po tom pitanju
Joj prije dva dana dosla zaova sa herpesom na ustima dirala Kseniju pa sam se iscimala, imate li sta da mi kazete da me umirite? Hvatam sbe kako pravim razne najgore scenarije ovih dana oko svega u svojoj glavi.
Srecna danasnja slava svima koji slave
Ema treba misliti na djecicu ali treba i na sebe. Kad smo kod toga sta mislite kad bih smjela na pilates ili tako nesto da krenem?
Trudnice kako ste ovih dana?
A o Keksu ste se raspisale ja jos ne mogu da se vratim u kolosjek po tom pitanju
Joj prije dva dana dosla zaova sa herpesom na ustima dirala Kseniju pa sam se iscimala, imate li sta da mi kazete da me umirite? Hvatam sbe kako pravim razne najgore scenarije ovih dana oko svega u svojoj glavi.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Sladzana, sto se pilatesa tice, ukoliko nemas neka krvarenja ili neke ozbiljnije tegobe, zasto da ne...videces i sama sta ti prija a sta ne. Ja sam pokusavala i sa zumbom i sa pilatesom , ali su mi grudi bile bas problematicne,bolele su me. I to sve dok nisam prestala da dojim...valjda su bile teske od mleka, iako mi se sada nisu nesto znacajnije smanjile... Ja sledece nedelje krecem sa pilatesom, jedno dva meseca, da otkocim sve sto se otkociti da, a za posle cu videti, da li cu se vratiti u teretanu ili ne...
A herpes... to ti je respiratorna infekcija, ne mora nuzno kontaktom da se prenese, pre ili kasnije bi Ksenija bila u kontaktu sa njim...Meni je mm imao zoster, svo vreme je Petar bio sa njim, i nije se zarazio.. prema tome, sve zavisi od njihovog imunog sistema.
I moja mama ima trenutno taj na usni, i ona se igrala sa Petrom, tako da sta bude bice...taj koji se javlja po usnama najcesce nije opasan.
A herpes... to ti je respiratorna infekcija, ne mora nuzno kontaktom da se prenese, pre ili kasnije bi Ksenija bila u kontaktu sa njim...Meni je mm imao zoster, svo vreme je Petar bio sa njim, i nije se zarazio.. prema tome, sve zavisi od njihovog imunog sistema.
I moja mama ima trenutno taj na usni, i ona se igrala sa Petrom, tako da sta bude bice...taj koji se javlja po usnama najcesce nije opasan.
Herpes simplex virus ima dva tipa i oni postoje u organizmu svakog čoveka. Usled pada imuniteta ili iz nekog drugog razloga, npr. stresa i sl. herpes se pojavljuje. Većini se, naravno, nikada ne pojavi. Ne možeš se izolovati od herpesa, kao i od većine virusa, jer ne znaš u kom je organizmu aktivira. Herpes može da izbije na bilo kom delu tela, a najčešći je na usnama (herpes labialis) ili kako ga mi zovemo groznica. Tako da, opušteno Sladžana...
Poslednji izmenio mamadabudem :) dana 20/1/2015, 14:31, izmenjeno ukupno 1 puta
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
A da, opasno je , recimo, mada iskustva i to demantuju, da se prvi put pojavi u trudnoći a da ga pre toga trudnica nikada nije imala...Za to stručnjaci kažu da je opasno, dok iskustva govore drugačije: kojoj god se trudnici pojavio herpes u trudnoći rodila je zdravu bebu. Eto...pravila nema.
I jedan vic posle ozbiljne teme:
Jel znate kako Leskovčani zovu pihtije? - Puding od svinjU.
Crkoh od smeha kad sam čula...
Jel znate kako Leskovčani zovu pihtije? - Puding od svinjU.
Crkoh od smeha kad sam čula...
Hahahahahaha! Odlican!
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Joj puding od svinju! Hit!
Sladžo, na Rodinoj grupi o dojenju sam pročitala da žene koje doje ne bi trebalo da vežbaju, bar ne mnogo, jer se vežbanjem izlučuje nešto što loše utiče na mleko, nisam zapamtila šta, al znam da je to bila preporuka. Možeš se učlaniti na fejsu u tu grupu, ima baš korisnih saveta. Što se tiče herpesa, ne znam šta bih ti rekla. I ja imam tripove po glavi. Mada sam vremenom počela da popuštam, kakva sam bila s početka.
Hronično sam umorna, te naša slava, pa mami sve pomagali oko slave njene, jer je brat slomio nogu, i nekako me baš stiglo. Bole ledja. Nadam se da ću ovih dana uspeti malo više da se odmorim. Bole i ruke od debelguzog stvora od 12kg. I tako. Odoh.
Stisak.
Sladžo, na Rodinoj grupi o dojenju sam pročitala da žene koje doje ne bi trebalo da vežbaju, bar ne mnogo, jer se vežbanjem izlučuje nešto što loše utiče na mleko, nisam zapamtila šta, al znam da je to bila preporuka. Možeš se učlaniti na fejsu u tu grupu, ima baš korisnih saveta. Što se tiče herpesa, ne znam šta bih ti rekla. I ja imam tripove po glavi. Mada sam vremenom počela da popuštam, kakva sam bila s početka.
Hronično sam umorna, te naša slava, pa mami sve pomagali oko slave njene, jer je brat slomio nogu, i nekako me baš stiglo. Bole ledja. Nadam se da ću ovih dana uspeti malo više da se odmorim. Bole i ruke od debelguzog stvora od 12kg. I tako. Odoh.
Stisak.
Mah, mah...
Joj,bre Biski, da te stiglo, stiglo te... a nas stigla opet upala usiju...nikako da ga stabilizujemo, a mora da bude zdrav min 2 nedelje ped operaciju... Sledece nedelje ga vodim kod homeopate, konacno zakazala, jos to mi je ostalo, a ako ni to ne pomogne, onda za sada nemam vise ideje...
A sto se tice vezbanja, ako dodje do upale misica luci se mlecna kiselna koja nije bas pozelan sastojak mleka. Zato se dojiljama i preporucuju aktivnosti tipa joga, pilates, zumba... mada, zna nase telo kad mu je dosta... Ja nisam mogla zbog (.)(.) da treniram,al i na taj nacin me je organizam opomenuo da moram da usporim... a sad sam usporila previse...jedva cekam sledecu nedelju i pilates...
Joj,bre Biski, da te stiglo, stiglo te... a nas stigla opet upala usiju...nikako da ga stabilizujemo, a mora da bude zdrav min 2 nedelje ped operaciju... Sledece nedelje ga vodim kod homeopate, konacno zakazala, jos to mi je ostalo, a ako ni to ne pomogne, onda za sada nemam vise ideje...
A sto se tice vezbanja, ako dodje do upale misica luci se mlecna kiselna koja nije bas pozelan sastojak mleka. Zato se dojiljama i preporucuju aktivnosti tipa joga, pilates, zumba... mada, zna nase telo kad mu je dosta... Ja nisam mogla zbog (.)(.) da treniram,al i na taj nacin me je organizam opomenuo da moram da usporim... a sad sam usporila previse...jedva cekam sledecu nedelju i pilates...
Meni su rekli doktori da ne treniram "teze" sportove prvih 6 meseci, pitala sam da li mogu na kik-boks kada bebe nvrse 6 meseci, iako tada planiram da dojim, oni rekose da, samo kada cu u startu da vise lucim mlecnu kiselinu, da ne dojim nakon treninga 2 sata, sto je i logicno d necu, jer dok dodjem kuci, istusiram se i sredim, proci ce toliko...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Što se tiče tog oduška, naravno da vam je potreban. Zato trenirajte žene, samo napred :)
Tuli, lepo te je videti
Tuli, lepo te je videti
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Devojke,samo da vam mahnem .. ,mislim na vas.Ne stižem da pišem,imam mnooogo obaveza,vezanih za posao.Već dve nedelje sam u Bolonji,razdvojena od dece i mm i užasno se osećam.Moram izdržati do sledećeg petka,a onda se vraćam kući.Družićemo se češće.Do tada
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Joj Jamajka, mogu misliti kako je kad se odvojis od njih tako dugo. AJde da prolete ovi dani do petka.
Jamajka, ponovni susret će biti fenomenalan
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Evo i ja malo ovde da svratim.
Retko me ima na jutrima , uglavnom na koracima bodrim nase koracaljke I na TD sada vec kao prava trudnica .
Htedoh da vam se pohvalim da sam kupila masinu za pranje sudja Whirpool za 12 osoba , doduse polovnu jer sam za ovo vreme od kako sam na bolovanju / odmoru uspela da ustedim nesto parica, pa rekoh ona ce mi trebati , pogotovu ako rodim ovo detence , necu imati tako puno vremena kao pre . A I bila je bas povoljna 80 E , vrlo malo koriscena, izgleda potpuno nova, ovi ljudi se preselili u manji stan , pa je nemaju gde .
Tako sam srecna I zadovoljna , kad sam u kuhinji ne skidam pogled s nje . Jos samo da mi je prikljuce ovih dana .
Pozdrav .
Retko me ima na jutrima , uglavnom na koracima bodrim nase koracaljke I na TD sada vec kao prava trudnica .
Htedoh da vam se pohvalim da sam kupila masinu za pranje sudja Whirpool za 12 osoba , doduse polovnu jer sam za ovo vreme od kako sam na bolovanju / odmoru uspela da ustedim nesto parica, pa rekoh ona ce mi trebati , pogotovu ako rodim ovo detence , necu imati tako puno vremena kao pre . A I bila je bas povoljna 80 E , vrlo malo koriscena, izgleda potpuno nova, ovi ljudi se preselili u manji stan , pa je nemaju gde .
Tako sam srecna I zadovoljna , kad sam u kuhinji ne skidam pogled s nje . Jos samo da mi je prikljuce ovih dana .
Pozdrav .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
Jamajko, dodji da popijemo kaficu, blizu smo, na 100-tinak km! Ili da dolazim ja! Sto mi nece tesko pasti!
Bravo Ganedina za masinu, videces koje je olaksanje!
Bravo Ganedina za masinu, videces koje je olaksanje!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro jutro...
Ganedina, bravo za masinu !!! Ne da znaci, al videces i sama...
Mene bas poterali neki maleri ovih dana, nesto jedva cekam da ovaj januar prodje...moracu nesto namerno da razbijem, ocigledno, ne bih li prekunula taj niz...ako mi cela godina bude ko ovaj mesec, bice veselo...
Nego,necu da mracim, ima i lepih stvari o kojima treba misliti i kojima se treba radovati...
Ganedina, bravo za masinu !!! Ne da znaci, al videces i sama...
Mene bas poterali neki maleri ovih dana, nesto jedva cekam da ovaj januar prodje...moracu nesto namerno da razbijem, ocigledno, ne bih li prekunula taj niz...ako mi cela godina bude ko ovaj mesec, bice veselo...
Nego,necu da mracim, ima i lepih stvari o kojima treba misliti i kojima se treba radovati...
Ganedina, super! Masina za sudje je stvarno keva u kuhinji. I mi smo je od skoro nabavili. Mnogo znaci. Narocito kad dete krene sa kasicama, te ova serpica, onaj tanjir, ova posuda, nabere se svega.
Kod nas neki sneg osvanuo, al slabo se zadrzava. Mi danas idemo na babine, da vidimo kumica.
Stisak cure.
Kod nas neki sneg osvanuo, al slabo se zadrzava. Mi danas idemo na babine, da vidimo kumica.
Stisak cure.
Veliki veliki veliki cmok za sve
Ja sam danas ogledala film koji sam htela da gledam mesecima i isplakala,mislim,poslednju suzu koja mi je ostala,al mi je bas to trebalo.
Film se zove -Return to zero-sa Mini Drajver i Polom Adelstejnom, divan, divan film,izasao je nakako otprilike kada sam i ja izgubila trudnocu i htela sam sve ove mesece da ga pogledam al sam odlagala i danas slucajno naidjem na njega i odlucim da ga pogledam,film za svaku preporuku,istinita prica o zeni koja gubi trudnocu u 38 nedelji, o njihovom braku,o bolu,o nerazumevanju okoline,o strahovima,nadanjima, o ponovnoj trudnoci,o njenom strahu da se ne ponovi opet sve...film je tezak ali i pun nade,istine,motivacije i gadja bas u metu i bas mi je drago sto sam ga pogledala. Ko zeli da ga pogleda ima svaku preporuku od mene.
Ljubim vas puno puno puno
Ja sam danas ogledala film koji sam htela da gledam mesecima i isplakala,mislim,poslednju suzu koja mi je ostala,al mi je bas to trebalo.
Film se zove -Return to zero-sa Mini Drajver i Polom Adelstejnom, divan, divan film,izasao je nakako otprilike kada sam i ja izgubila trudnocu i htela sam sve ove mesece da ga pogledam al sam odlagala i danas slucajno naidjem na njega i odlucim da ga pogledam,film za svaku preporuku,istinita prica o zeni koja gubi trudnocu u 38 nedelji, o njihovom braku,o bolu,o nerazumevanju okoline,o strahovima,nadanjima, o ponovnoj trudnoci,o njenom strahu da se ne ponovi opet sve...film je tezak ali i pun nade,istine,motivacije i gadja bas u metu i bas mi je drago sto sam ga pogledala. Ko zeli da ga pogleda ima svaku preporuku od mene.
Ljubim vas puno puno puno
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
jelena daj link od filma jos ako ima prevod cist pogodak,ako neces ovde pusti mi pp
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
nini draga na zalost nisam ga nasla sa prevodom :-(
ostavicu ovde link za trejler sa you tuba ako se nekom svidi ima ga uglavnom na svim stranim sajtovima
https://www.youtube.com/watch?v=WIyN5RBDThM
ostavicu ovde link za trejler sa you tuba ako se nekom svidi ima ga uglavnom na svim stranim sajtovima
https://www.youtube.com/watch?v=WIyN5RBDThM
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
nasla sam ija na engleskom ali nerazumem
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu