Korak po korak na putu do bete +
+64
marija123
Andja111
nadalica
viktorija
zoxa
winni
lenjivica
annci
Bobaue
Ninche
boni m
ivabuku
Iva79
Bubamara
libra35
Vanilla
Niny
PalcicaBg
Sofija Veks
Endzi
ragaco
micaubica83
SladZana
ganedina
Maksi
SoJa
Star77
Tebi
bak
fight&faith
Petkana
mamadabudem
JocY
makac71
sareni leptir
smiley77
ivanicasale
Jecaneca
Cala Domingos
sandrolina
Vuchica
BiKsi :)
Nataly17
ahosame
Hiperaktivna
luckystar74
Afrodita
KoMetaK
MalaSaJuga
Ema78
zvoncica36
Ancica 87
maki021
srculence 84
saska1
tatjanica
Blanka
BabyBear
Vecka
karakaca
libertte
lela1984
lelas
Sanjci87
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Emaaa, pa ti cekas betu!!! :))) Jupiiiii:aa30:
A reci mi da li ti je to krvarenje bilo sada ili u nekom od prethodnih postupaka?
Mene ovo jutros isece, bas...kao neka sluzava zila, tako je izgledalo, tamno braon. Nista posle toga, a ceo dan trcakm do WC-a i nazad. Nadam se da je implantacija. Videcemo!
Poljubac i rode za sve!! Na moj racun!!! :))
A reci mi da li ti je to krvarenje bilo sada ili u nekom od prethodnih postupaka?
Mene ovo jutros isece, bas...kao neka sluzava zila, tako je izgledalo, tamno braon. Nista posle toga, a ceo dan trcakm do WC-a i nazad. Nadam se da je implantacija. Videcemo!
Poljubac i rode za sve!! Na moj racun!!! :))
Afrodita- Broj poruka : 312
Godina : 41
Datum upisa : 22.07.2010
MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Mi smo danas čuli naše i baš sam uzbuđena. Želim da podelim tu radost sa vama i da vam je prenesem drage moje!
Mi smo danas čuli naše i baš sam uzbuđena. Želim da podelim tu radost sa vama i da vam je prenesem drage moje!
libertte- Broj poruka : 64
Datum upisa : 14.03.2013
libertte ::MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Cestitam!!! Jao divna vest!!!! Uzivaj sada!!! Od sveg srca ti zelim svu srecu i skolsku trudnocu!!! :)))
Lebartte, cestitke za srculence!!! Uzivaj sada u trudnoci i neka ti bude skolska!
Curice, prasim, vucem za nosice, sta god vam odgovaralo, samo da bude sto vise lepih beta i novih trudnica!!!
Curice, prasim, vucem za nosice, sta god vam odgovaralo, samo da bude sto vise lepih beta i novih trudnica!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Liberte, bravo za srcka, sad mozes da odmoris i ne brigas. Sve najbolje
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Bravo libertte za srculence!!!! Sad uzivancija!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Libertte,bravo za srculence!
Tatjanice,bravo za izvestaj s UZ,lepo napredujete,samo tako nastavite!
Hiperaktivna,srecno na konsultacijama!
Tatjanice,bravo za izvestaj s UZ,lepo napredujete,samo tako nastavite!
Hiperaktivna,srecno na konsultacijama!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
libertte ::MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Cestitam za srculence!!!
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Pridruzujem se cestitkama!Vecka ::libertte ::MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Cestitam za srculence!!!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ancica 87 ::Pridruzujem se cestitkama!Vecka ::libertte ::MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Cestitam za srculence!!!
Da se ne ponavljam i ja se pridruzujem cestitkama
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Cestitam libertte!!! jupiiii! samo tako dalje!!
smiley77- Broj poruka : 185
Datum upisa : 24.11.2014
Afrodita ::libertte ::MarkoSanja, Makac, Tatjanice, Maki čestitam i sve, sve najlepše! Najlepši novogodišnji pokloni su stigli! Ako sam nekoga izostavila, nemojte mi zameriti.
Cestitam!!! Jao divna vest!!!! Uzivaj sada!!! Od sveg srca ti zelim svu srecu i skolsku trudnocu!!! :)))
Cestitam draga sad se opusti i uzivaj da imas skolsku trudnocu ti zelim,tatjanice bravo bravo Kako je lepo videti ovako lepe vesti srce mi je puno,
maki021- Broj poruka : 167
Godina : 36
Datum upisa : 10.09.2014
Kometa, Maki... Cestitkeeee!
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Drage moje vi sad spavate, a ja lezim u bolnicki krevet na ginekologiji. Opet sam prokrvarila sada problem pravi onaj treci plod iz njega sad curi i krvarim. Kad ce ovo vise da prodje stvarno se pitam.
sanja bice to sve kako treba.....i brzo ce da prodje. Vazno da je bebica ok. Evo saljem pozitivnih misli
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
SAnja mislimo na tebe!! Bice sve dobro! :-*
smiley77- Broj poruka : 185
Datum upisa : 24.11.2014
....divna vest, libertte....uzhivajte u praznicima i najlepshem moguchem poklonu...ljubim sve trudnice i njihove slatke mrvice!!!
ps. na spisak praznichnih trudnica dodajem i vecku i kometicu...a biche i novih, osechaaaammmmm!!!
Poslednji izmenio tatjanica dana 21/12/2014, 06:09, izmenjeno ukupno 1 puta
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
...sanjice, mislimo na tebe i saljemo ti pozitivne vibracije pa da se ti i tvoje meche zdravo vratite kuchi shto pre...biche dobro, videchesh!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Datum upisa : 28.10.2014
Sanjice drzi se, da sto pre prodje i da konacno stvarno uzivas u trudnoci!
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Sanjice,drzi se bice to sve ok!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
markosanja.radosavljevic ::Drage moje vi sad spavate, a ja lezim u bolnicki krevet na ginekologiji. Opet sam prokrvarila sada problem pravi onaj treci plod iz njega sad curi i krvarim. Kad ce ovo vise da prodje stvarno se pitam.
Markosanja, cekamo da se javis!!! Nadam se da si dobro i da ce sve to dobro da se zavrsi. Probaj da mislis pozitivno, koliko je to moguce....Znaj da mislimo na tebe!!! Drzi se!
Markosanja verujem da je sve u redu i da si dobro,jedva cekamo da nam se javis draga
maki021- Broj poruka : 167
Godina : 36
Datum upisa : 10.09.2014
Evo me, lezim sinoc mi dali palitreks da pijem. Malo pre krv i urin, sutra jos neke analize. Sinoc na uz je beba bila dobro. Sad jos po malo krvarim. Ne znam sta d. Mislim. Tesko je. Pisem a suze naviru.
Drage moje, decembar je zaista divan...ja samo mogu pozeliti da i svaki narerdni mjesec bude isti ovakav sto se tice pozitivnih beta :) cestitam od srca svima :)
Sanja, vjerujem da ce sve biti u redu. Isplaci se ako trebas i onda se smiri i vjeruj da ce sve biti u redu. I bice. Cekamo da se ponovo javis i mislimo na vas.
Sanja, vjerujem da ce sve biti u redu. Isplaci se ako trebas i onda se smiri i vjeruj da ce sve biti u redu. I bice. Cekamo da se ponovo javis i mislimo na vas.
Star77- Broj poruka : 980
Datum upisa : 23.11.2012
Sanja draga,drzi se... bice sve dobro! Mora biti!
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +