KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MRVICA78 - Donacija u PFC drugi pokusaj

+14
Simona
Struzzo
JocY
ivanicasale
lela1984
luckystar74
BiKsi :)
bak
KoMetaK
Ancica 87
fight&faith
zvoncica36
lelas
Mrvica78
18 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

MRVICA78 - Donacija u PFC drugi pokusaj - Page 2 Empty Re: MRVICA78 - Donacija u PFC drugi pokusaj

Počalji od zvoncica36 21/12/2014, 11:53

Mm je ispsovao Mrvicinog muža. Smatra da je to ružno i da nijedna žena nije tako nešto zaslužila. Da je u njemu problem(što definitivno jeste) kako bi se on osećao?

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

MRVICA78 - Donacija u PFC drugi pokusaj - Page 2 Empty Re: MRVICA78 - Donacija u PFC drugi pokusaj

Počalji od lela1984 21/12/2014, 12:14

Bas,vala.

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica78 22/12/2014, 17:31

Vi ste divne zene, zaista divne. Hvala vam svima na recima podrske. Sve sto govorite sve je istina. u prvom trenutku, u trenutku konacnog razgovora ucinila bih sve i rekla bih sve samo da se vrati i da kaze proslo me je...sada nakon nekoliko dana zaista uvidjam da odluka da ode nije doneta u sekundi. Odlazi on vec neko vreme ali luda glava to ne zeli sebi da prizna. Pomirila sam se sa njegovom odlukom. Na kraju krajeva ko jos zeli da ostane sa osobom koja otvoreno kaze da nije srecna u toj vezi. Sada trazim nastavak svog zivota i sigurna sam da ce mi biti sjajno...najbolje sto moze biti...Svima vama zelim neizmerno puno srece u vasim pokusajima
Mrvica78
Mrvica78

Broj poruka : 108
Godina : 46
Datum upisa : 24.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 22/12/2014, 21:58

Mrvice, potpisacu cure koje su vec pisale, i samo cu dodati - takav covek bi otisao, danas ili sutra, ali bi sigurno otisao! Bolje pre, nego da dodjete do dece, pa da ode (kao muz od Bubi, ostavio je sa trojkama posle xy godina braka). Ima ovde zena, koje se vise ne pojavljuju, ali ciji muzevi isto nisu izdrzali pritisak koji ova prica sa sobom nosi. Te zene, bar za one za koje sam cula su nasle svoju srecu, neke od njih imaju i svoju decu! Znam da je tesko, ali sam i sigurna da je tako onda bolje i za tebe, ma koliko ti bilo tesko! Mozda je on vec imao nesto sa strane, pa mu je ovo bio samo izgovor.. ko zna. SIgurna sam da ces vrlo brzo naci svoju srecu i da ces ovo ostaviti daleko iza sebe! zagrljaj
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makac71 23/12/2014, 11:19

Draga Mrvice, posle mudrih reci koje su ti uputile devojke nemam sta da dodam. Nadam se da ces sto pre saznati zasto je ova, trenutno teska sitacija, bila dobra. Budi jaka i postuje sebe i naci ces nekog istih vrlina.
Zelim ti svaku srecu od Boga! zagrljaj
makac71
makac71

Broj poruka : 226
Datum upisa : 31.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 23/12/2014, 12:30

....mrvice,hochu samo jako da te zagrlim i da ti pozhelim svu srechu ovoga sveta!!! poljubac
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 23/12/2014, 23:34

Uh, uh, uh, grlim jako.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 24/12/2014, 18:46

Mrvice sta da ti kazem a da ti nisu vec rekle cure.Da se ne bi ponavljala samo zelim da ti kazem glavu gore,nacices ti ljubav svog zivota.
Ja sam imala momka sa kojim sam bila tri godine ali koji me nije ni malo zasluzivao a ja sam to shvatila na vreme i ubrzo nakon tog raskida sam upoznala moju sadasnju ljubav sa kojim sam 10 god.Kako su godine prolazile on se ozenio i pokusavao je da ostanemo u kontaktu ali ja nisam zelela i za ovih 10 god ni jednom nisam pomislila da sam pogresila jer sam u medjuvremenu cula kako on vara svoju zenu itd i verovatno bi i ja bila varana. Tako da on tebe ne zasluzuje ni malo a ti ces upoznati nekog ko ce te vise voleti i postovati od njega veruj mi...Zelim ti puno srece!!!
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu