KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AFRODITA - LJUBAAAAV :)

+22
branka86
Smrdica
PalcicaBg
tatjanica
zvoncica36
BiKsi :)
micaubica83
JocY
Ancica 87
MalaSaJuga
smiley77
smile :)
mamadabudem
bak
tiramisu
Vuchica
Ema78
fight&faith
lelas
maki021
Blanka
Afrodita
26 posters

Strana 2 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

AFRODITA - LJUBAAAAV :) - Page 2 Empty Re: AFRODITA - LJUBAAAAV :)

Počalji od smiley77 4/12/2014, 16:42

Evo i ja da se prikljucim , zelim ti na kraju dnevnika VEEEEELIKU beta beta beta
beba beba beba beba beba

Kolko sam citala, dosta smo slicne po terapiji... Meni je danas bio 4. dan stimulacije, sa Diferelin+ Gonal (2ampule)+ Menopur (2ampule)
Stimulaciju sam pocela 4.dana ciklusa.
Sutra mi je UZ,i vadjenje krvi pa cemo videti!  Laughing

Ja sam pre vto pila jednu kutiju Mikroginona.
A DHEA pijem vec godinu dana, sa pauzom preko leta od 3 -4 meseci. ( a za DHEA mi je dr rekla da je za AMH, zbog manjka rezerve jajnih celija, AMH mi je 0,84)
A FSH mi je od starta 7,07

SVe u svemu pratim te, navijam, i zelim ti ono sto svi najvise zelimo ovde!!!  sunny  sunny  sunny  sunny
smiley77
smiley77

Broj poruka : 185
Datum upisa : 24.11.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 4/12/2014, 18:23

Smajlicu, super!!! Jesmo slicne samo sto ja nisam tako dugo pila DHEA, ja sam je pila 3 meseca zbog FSH, bio mi je baas visok. Vidis, stimulacija moze da pocne i 4.dana ciklusa?? Nisam to znala, u Visegradskoj to ne praktikuju-samo 1. i 2.dan. Razlikuju se pristupi bas...

Ostalim devojkama, hvala puno!!! Nadam se da ce biti neka jajna celijica poslusna i dobra :)) trudnica trudnica trudnica
Afrodita
Afrodita

Broj poruka : 312
Godina : 41
Datum upisa : 22.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 4/12/2014, 18:31

Afrodita srecno otvaranje dnevnika, zelim ti sve naj, naj. beba beba beba beba beba beba beba beba beba beba beba trudnica
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley77 4/12/2014, 19:06

Afrodita ::Smajlicu, super!!! Jesmo slicne samo sto ja nisam tako dugo pila DHEA, ja sam je pila 3 meseca zbog FSH, bio mi je baas visok. Vidis, stimulacija moze da pocne i 4.dana ciklusa?? Nisam to znala, u Visegradskoj to ne praktikuju-samo 1. i 2.dan. Razlikuju se pristupi bas...

Ostalim devojkama, hvala puno!!! Nadam se da ce biti neka jajna celijica poslusna i dobra :)) trudnica trudnica trudnica

Ja sam od feb do jula pila. Pa sam sad opet pocela od novembra.
Valjda moze... Very Happy 4.dana ciklusa, a 13.dan diferelina sam vadila krv, i E2 je bio 21, a lh 0.9, pa su krenuli sa stimulacijom..
Videcemo! ja se nadam da ce svakome biti dobitna kombinacija! Wink
ljubav ljubav
smiley77
smiley77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 4/12/2014, 19:40

Ma super, ja bolje da cutim koliki mi je E2, a koliki Lh!! Samo cu da se sekiram...a to necemo sad. Niko od nas! :)

Sutra hormoni ponovo i uz pa se javljam sa novostima, a pisi i ti kako ide, OBAVEZNO!! :))

igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley77 4/12/2014, 21:16

Hocu hocu! Drzim fige! 😉 cujemo se sutra!
smiley77
smiley77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 5/12/2014, 08:35

Srecan pocetak.... Jaoj sta ce biti trudnica na ovom nasem kutku.... trudnica bravo bravo bravo zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje srca srca srca srca srca srca srca srca

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 09:55

Ancice, hvala ti :) Nadamo se da ce stvarno biti puuuno trudnica. To od srca zelim svima ovde!!! srca srca srca srca srca srca

Jutros sam dala krv za analizu hormona. Radila sam UZ i levi jajnik fino radi (opet ista prica), dok od desnog slaba vajda. Imam i na njemu 2-3 folikula ali su mali i slabo napreduju. Na levom cini mi se dr izbroja 5 folikula. Valjda ce biti koja jajna celija dobra. Endometrijum 5,5 i to je kaze dr za sad ok... sreca

Ljubim vas sve puno!!! Hvala na podrsci!!

P.S.Kuckam danas kakvi su hormoni!! :)
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 5/12/2014, 11:09

Srećno Afrodita srca1 srca1 srca1 srca1
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 12:20

osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce radost radost radost radost radost radost radost radost

Hvala Jocy!!!
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micaubica83 5/12/2014, 14:29

Afrodita i ja bih trebala da krenem u ponedeljak sa stimulacijom u Visegradskoj.Jesi li kod doktorke J.S ? Imam isto nizak AMH,koliki je tvoj?Jesi li pila Mikroginon?Koliko si imala antralnih folikula? Zelim ti punooo srece igra d b ff vv bb
micaubica83
micaubica83

Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 16:56

Ehej Mico, jesam kod JS, u stvari ona je asistent Radunovicu...Moj AMH je bio 0,2. Pila sam Microginon 3 meseca. Za antralne ne znam, stvarno..mozda pise negde-da pogledam, pa javljam....
Hvala ti puno osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley77 5/12/2014, 17:03

Afrodita ::Ancice, hvala ti :) Nadamo se da ce stvarno biti puuuno trudnica. To od srca zelim svima ovde!!! srca srca srca srca srca srca

Jutros sam dala krv za analizu hormona. Radila sam UZ i levi jajnik fino radi (opet ista prica), dok od desnog slaba vajda. Imam i na njemu 2-3 folikula ali su mali i slabo napreduju. Na levom cini mi se dr izbroja 5 folikula. Valjda ce biti koja jajna celija dobra. Endometrijum 5,5 i to je kaze dr za sad ok... sreca

Ljubim vas sve puno!!! Hvala na podrsci!!

P.S.Kuckam danas kakvi su hormoni!! :)

Bice dobrih jajnih celija! nemoj tako! vec ih sad otpisujes lol!
Na desnom imas 4, na levom 5, pa zasto je to lose? Wink (p.s. ja imam 4+3, 5.dan stimulacije)
smiley77
smiley77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 17:03

Drage moje, evo i mog izvestaja za danas. Danas je bio 7.dan stimulacije. Na levom jajniku 6 folikula. Od 12,9,8,7. Na desnom samo 2 folikulcica i to od 6. To da ne racunam, izgleda..Sad(

Endo mi je 5,5, a LH 1,4. E2 (uff)-58!!

Doktorka nista ne rece strasno, ali ja mislim da nije dobar e2!! Ajd videcemo!! Nadam se bice bolje u ponedeljak!!

Pozdrav za sve!!! sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca srca1 srca1 srca1 srca1 srca1
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 5/12/2014, 17:24

Folikuli ce rasti od terapije!a za endo mozes li bezalkoholno pivo ili kvas ili B kompleks da i on krene brze da raste.i mozes i vitamin c 500 mg ujutru i uvece.grickaj semeke zbog vitamina E .i setaj!
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/12/2014, 17:45

Afrodita, ok, kod tebe to ide malo sporije, pa ce ti mozda i stimulacija duže trajati. Kod mene je jedan jajnik kasnio i isto bili manji folikuli, bitno da dobiješ dva tri odlična embriona i da se jedan makar usadi, sve ostalo nije bitno. Tako razmišljaj. Za endo kvas, ananas, pivo, bademi, lešnici, suncokret, po jedan dva brazilska oraha, ja sam grickala sve te zeze. Plus cedjene narandže, bar čašu dnevno.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/12/2014, 17:46

Suncokret nesoljen, onaj oljušteni. Po smokvicu suvu dnevno i tako. AKo imaš problem sa šećerom, onda izbegavaj smokve.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 17:49

Drage moje, hvala vam na savetima. Smokvicu pojedem jer volim!! A i ostalo mi od onih smokvi u maslinovom ulju koje sam pila za FSH :)) Laughing Laughing
A pivo ne volim, jao bas ne volim ali eto prilike da i ja postanem pivopija. Sad me mm zeza-kaze da pijes pivo i da jedes semenke?? Koja utakmica je veceras? b b b v v v
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/12/2014, 17:52

Afrodita, i ja više volim kvas nego pivo, pa možeš njega. Imaš Bipovo, imaš i Knjaz Miloševo Laughing , i to sa različitim ukusima, šljiva, menta, ovo ono. Mada onaj izvorni je najbolji.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 17:54

E to moze, ajd da probam sa tim ukusima :)) Sad cemo da kvasujemo!! :)) Very Happy Very Happy
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley77 5/12/2014, 18:00

Afrodita ::E to moze, ajd da probam sa tim ukusima :)) Sad cemo da kvasujemo!! :)) Very Happy Very Happy

Ali ne preteruj jer je sladak... Laughing sem ako nemas problema sa secerom, OGTT i ostalo... onda moze! Wink
smiley77
smiley77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Afrodita 5/12/2014, 18:12

Smajlicu, sa secerom nemam problema a ni sa ostalim, tako da mogu da navalim-do ponedeljka da malko uticem da se ovo stanje sredi koliko toliko. Da li znas koje vrednosti LH su dobre? da li on treba da pada ili da raste?
Afrodita
Afrodita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley77 5/12/2014, 18:21

Afrodita ::Smajlicu, sa secerom nemam problema a ni sa ostalim, tako da mogu da navalim-do ponedeljka da malko uticem da se ovo stanje sredi koliko toliko. Da li znas koje vrednosti LH su dobre? da li on treba da pada ili da raste?

Ondak dobro! Wink  i svez ananas! ja sam ananas, pivo (mislim ne zajedno) lol!  
Ne znam ... Laughing   meni je u startu bio lh 3,45, pa posle diferelina LH 0,9. I sad odkad sam pocela sa stimulacijom nisu ni trazili vrednosti..
Znaci, na pocetku sa diferelinom treba da pada..

Poslednji izmenio smiley77 dana 5/12/2014, 18:31, izmenjeno ukupno 1 puta
smiley77
smiley77

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 5/12/2014, 18:26

Afrodita,pitanje jedno,te suve smokve u maslinovom da li su ti spustile fsh,posto je meni bas visok...16!Ja bih pre vto da ga spustim ako uspem sa tim....Za folikule ne kukaj... Neke zene bi pevale da imaju toliko,ali ni njihov broj nije vazan neg da se lepo jedna bar beba ukaci u stomak ! Very Happy

Poslednji izmenio Ancica 87 dana 5/12/2014, 18:29, izmenjeno ukupno 1 puta

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 5/12/2014, 18:28

Afrodita, lh bi trebalo da poraste od menopura i da, kao i estradiol, prati rast folikula. Tačno je da nemaš veliki broj folikula, ali to ne mora ništa da znači. Dovoljan je jedan prelep embrion da dobiješ svoju bebu. Opusti se koliko možeš, šetaj maksimalno, grickaj sve što su ti devojke preporučile i veruj da ćeš uskoro zabebiti. vv  vv vv vv vv vv vv

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu