SMILEY77 - nek ovo putovanje krene... (1.VTO) ;)
+24
branka86
ivanicasale
lela1984
Ema78
KoMetaK
Sanjci87
Vecka
micaubica83
dragana76ns
JocY
Afrodita
BiKsi :)
mamadabudem
maki021
Vuchica
fight&faith
MalaSaJuga
bak
Blanka
lelas
PalcicaBg
Ancica 87
tatjanica
smiley77
28 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 11
Strana 1 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
SMILEY77 - nek ovo putovanje krene... (1.VTO) ;)
Dobro vece dame moje!
Evo odlucih i ja da otvorim dnevnik, mozda neka moja iskustva pomogne nekom...
Prosle godine u decembru smo se prvi put javili dr Crnogorac. Pre toga sam isla u DZ, ali dr nije se bas brecala da mi pomogne, "svama sve uredu, pokusavajte i dalje..." Jedino je zmu imao hlamidiju koju je izlecio, a spremogram je bio dobar.
I da se vratim na prve konsultacije... Doktorka je videla da imam polip, i to je rekla da treba da odstranimo, i desni jajnik policistican, i dala listu sta sve treba od nalaza da izvadim, i rekla da nema sta da cekamo, idemo na VTO, s obzirom da imam 36.god, sad vec 37.god, a muz sada 40.god. Tu je upala Nova godina, Bozic, Slave pa sve sve malo oduzilo, ali su mi u februaru odradili histeroskopiju (dr Andjelic), 2 polipa odstranila i resekciju septuma (sto niko nije ni video UZ). Tu samo da ispricam, da mi je malo gorak ukus ostalo, zbog cinjenice da posle intervencije nazovi operacije, kad sam se probudila u sobi, nikog nije bilo, secam se valjda je anesteziolog usao i rekao "a pa vi ste budni, dobrooo" i nestao... Poslala sam sms muzu da dodje po mene, dosao, pomogao da se obucem , tad se pojavila med sestra koja rekla kad sam pitala gde je doktorica, sa kim mogu da popricam, rekla da nema nikog, svi su vec otisli, to je bilo oko 21h, ali garant je sve bilo OK - rekla je.. i tako smo sami izasli kroz prazne hodnike, da uopste nisam ni saznala kako je prosla operacija.. S obzirom da smo platili 48.000din, ocekivala sam malkice vise...
No nebitno, sta je bilo bilo je , proslo je, ako cu tako ici u detalje nikad necu zavrsiti...
Intervencija dobro prosla, pila Hemomicin, Brufen i za 2 dana ko da nista nije bilo. A od onih silnih nalaza nije mi dobar vit D, koji je bio minimalac, i AMH koji je 0.8. Sve ostalo je dobro, FSH 7,07 LH 3,45... Ali onda smo nazalost culi da ne potpisuje RZZO vise sa Genesisom, tako da nismo mogli da nastavimo kod njih nego u Betaniji. Drugu komisiju sam prosla u maju kod dr Bjelice, i cekali pismo... 4 meseca... Tu jos da dodam, kako sam se nervirala oko fibroadenoma koji su mi nasli u levoj dojci, i na sta je doktorka u DZ rekla, pa vi cete dobiti rak dojke, kad vas pocnu pumpati hormonima! Izasla sam u suzama, i promenila sam doktorku u DZ
U septembru sam imala prve konsultacije, tad mi je rekao da sa novembarskim ciklusom krenem Mikroginonom... Ne moram ni pisati kako vec kidam zivce, dokle vise ovo odugovlacenje?? ali priberem se, i kazem ko zna zasto je to dobro...
Uglavnom popila sam Mikroginon... usput pocela da primam Dipherelin u stomak svaki dan u Betaniji..dosad 9 kom
U ponedeljak idem da vadim krv za E2 i LH, i UZ, i nadam se krecem sa stimulacijom
Trenutno pijem Aspirin, vitD3, Ca, Mg direkt, DHEA3x1, Femibion1..
Eto tolko za pocetak... nadam se da nisam udavila...
p.s. jedino me jos brine da nikako da mi stigne vestica, u utorak sam prestala sa Mikroginonom, a bojim se da nece raditi UZ ako budem jos krvarila u ponedeljak...
Nadam se vasoj pozitivnoj energiji! i ja saljem u istoj meri i jos vise !, vama svima
Evo odlucih i ja da otvorim dnevnik, mozda neka moja iskustva pomogne nekom...
Prosle godine u decembru smo se prvi put javili dr Crnogorac. Pre toga sam isla u DZ, ali dr nije se bas brecala da mi pomogne, "svama sve uredu, pokusavajte i dalje..." Jedino je zmu imao hlamidiju koju je izlecio, a spremogram je bio dobar.
I da se vratim na prve konsultacije... Doktorka je videla da imam polip, i to je rekla da treba da odstranimo, i desni jajnik policistican, i dala listu sta sve treba od nalaza da izvadim, i rekla da nema sta da cekamo, idemo na VTO, s obzirom da imam 36.god, sad vec 37.god, a muz sada 40.god. Tu je upala Nova godina, Bozic, Slave pa sve sve malo oduzilo, ali su mi u februaru odradili histeroskopiju (dr Andjelic), 2 polipa odstranila i resekciju septuma (sto niko nije ni video UZ). Tu samo da ispricam, da mi je malo gorak ukus ostalo, zbog cinjenice da posle intervencije nazovi operacije, kad sam se probudila u sobi, nikog nije bilo, secam se valjda je anesteziolog usao i rekao "a pa vi ste budni, dobrooo" i nestao... Poslala sam sms muzu da dodje po mene, dosao, pomogao da se obucem , tad se pojavila med sestra koja rekla kad sam pitala gde je doktorica, sa kim mogu da popricam, rekla da nema nikog, svi su vec otisli, to je bilo oko 21h, ali garant je sve bilo OK - rekla je.. i tako smo sami izasli kroz prazne hodnike, da uopste nisam ni saznala kako je prosla operacija.. S obzirom da smo platili 48.000din, ocekivala sam malkice vise...
No nebitno, sta je bilo bilo je , proslo je, ako cu tako ici u detalje nikad necu zavrsiti...
Intervencija dobro prosla, pila Hemomicin, Brufen i za 2 dana ko da nista nije bilo. A od onih silnih nalaza nije mi dobar vit D, koji je bio minimalac, i AMH koji je 0.8. Sve ostalo je dobro, FSH 7,07 LH 3,45... Ali onda smo nazalost culi da ne potpisuje RZZO vise sa Genesisom, tako da nismo mogli da nastavimo kod njih nego u Betaniji. Drugu komisiju sam prosla u maju kod dr Bjelice, i cekali pismo... 4 meseca... Tu jos da dodam, kako sam se nervirala oko fibroadenoma koji su mi nasli u levoj dojci, i na sta je doktorka u DZ rekla, pa vi cete dobiti rak dojke, kad vas pocnu pumpati hormonima! Izasla sam u suzama, i promenila sam doktorku u DZ
U septembru sam imala prve konsultacije, tad mi je rekao da sa novembarskim ciklusom krenem Mikroginonom... Ne moram ni pisati kako vec kidam zivce, dokle vise ovo odugovlacenje?? ali priberem se, i kazem ko zna zasto je to dobro...
Uglavnom popila sam Mikroginon... usput pocela da primam Dipherelin u stomak svaki dan u Betaniji..dosad 9 kom
U ponedeljak idem da vadim krv za E2 i LH, i UZ, i nadam se krecem sa stimulacijom
Trenutno pijem Aspirin, vitD3, Ca, Mg direkt, DHEA3x1, Femibion1..
Eto tolko za pocetak... nadam se da nisam udavila...
p.s. jedino me jos brine da nikako da mi stigne vestica, u utorak sam prestala sa Mikroginonom, a bojim se da nece raditi UZ ako budem jos krvarila u ponedeljak...
Nadam se vasoj pozitivnoj energiji! i ja saljem u istoj meri i jos vise !, vama svima
smiley77- Broj poruka : 185
Datum upisa : 24.11.2014
Re: SMILEY77 - nek ovo putovanje krene... (1.VTO) ;)
....ova godina je plodna za nas '77. .....puno srecheeeee i evo da malo zalijemo folikuleeee!!!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
Smesko..... Zelim ti zalivamo folikule... i navijamo Kazi mi da li ti dr.Bjelica sad vodi vto?
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Srecan pocetak Smiley,da se ovaj postupak zavrsi najbolje moguce!
Ja sam fibroadenom na dojci operisala pre 4 godine i bas su me cimali na komisiji,vracali,morao je onkolog da da potvrdu da smem na vto.
Fibroadenomi nisu opasni,samo se moraju pratiti,oni i nastaju zbog hormonskog disbalansa.
Ja sam fibroadenom na dojci operisala pre 4 godine i bas su me cimali na komisiji,vracali,morao je onkolog da da potvrdu da smem na vto.
Fibroadenomi nisu opasni,samo se moraju pratiti,oni i nastaju zbog hormonskog disbalansa.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Hvala Tatjanice! nadam se generacijoooo! Snajka mi je isto '77 god, i juce bila kod dr i saznala da je trudna u 7 - 8. nedelji... .. Odmaraj se i mazi taj stomak!
Hvala Ancice! zalivajte zalivajte! i nemoj vise pisati da nisi sigurna u sebe, i da si nekad bila pozitivac... cuj nekad! ajde, ajde, obrisi koleno i idemo dalje! Moras!
za pocetak imas 10 godina manje nego ja, kreni iz toga, "mogu ja dalje, mlada sam jos!"
Da da dr Bjelica mi vodi VTO
Hvala Palcice! iz tvojih usta u Bozje usi!
Meni nisu rekli da operisem, bila sam kod hirurga - onkolog, on mi je i "nasao" na UZ u januaru, a sad u novembru pred VTO opet sam bila kaze 1 mmm je veci (sad je 14.5mm), i da mogu na VTO slobodno, jeste da ce reagirati na hormon ali da ne brinem, i ne bi on to da vadi, samo da pratimo, kad saznam da sam trudna od tog momenta posle 2 meseca da dodjem na pregled.. i tako..
Hvala Ancice! zalivajte zalivajte! i nemoj vise pisati da nisi sigurna u sebe, i da si nekad bila pozitivac... cuj nekad! ajde, ajde, obrisi koleno i idemo dalje! Moras!
za pocetak imas 10 godina manje nego ja, kreni iz toga, "mogu ja dalje, mlada sam jos!"
Da da dr Bjelica mi vodi VTO
Hvala Palcice! iz tvojih usta u Bozje usi!
Meni nisu rekli da operisem, bila sam kod hirurga - onkolog, on mi je i "nasao" na UZ u januaru, a sad u novembru pred VTO opet sam bila kaze 1 mmm je veci (sad je 14.5mm), i da mogu na VTO slobodno, jeste da ce reagirati na hormon ali da ne brinem, i ne bi on to da vadi, samo da pratimo, kad saznam da sam trudna od tog momenta posle 2 meseca da dodjem na pregled.. i tako..
Ni meni nisu odmah rekli da se operise,pratila sam 2 godine,svakih 6 meseci i on je stagnirao,medjutim posle 6 meseci je porastao za 1.5cm pa je tada predlozena operacija.
I meni je na pocetku bio oko 1.5cm.
Bice to sve dobro,boze zdravlje kad ostanes trudna pratice se,pa iako bude trebala neka intervencija sve se to radi nakon trudnoce.
I meni je na pocetku bio oko 1.5cm.
Bice to sve dobro,boze zdravlje kad ostanes trudna pratice se,pa iako bude trebala neka intervencija sve se to radi nakon trudnoce.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
srecno i bebicetno!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Srecno otvaranje dnevnika i da ga zatvoris ogromnom teta betom!
Za fibroadenom ne brini, ja ga operisala davno pa se ponovo vratio, i nikad do sad ali nikad nije zabiljezeno u medicini da je fibroadenom iz benignog postao maligni tumor. Tu informaciju sam dobila od profesora Mihajla najboljeg dijagnosticara na ovim prostorima, tako da bez brige, ako je tako bilo do sada nema razloga da tako i ne ostane. Mozda ce te ta lijeva dojka vise boljeti zbog hormona kao sto mene sada boli, ali sve se to istrpi za jednog malog bebca.
Srecno smiley, i da kroz dnevnik samo budes smiley :-****
Za fibroadenom ne brini, ja ga operisala davno pa se ponovo vratio, i nikad do sad ali nikad nije zabiljezeno u medicini da je fibroadenom iz benignog postao maligni tumor. Tu informaciju sam dobila od profesora Mihajla najboljeg dijagnosticara na ovim prostorima, tako da bez brige, ako je tako bilo do sada nema razloga da tako i ne ostane. Mozda ce te ta lijeva dojka vise boljeti zbog hormona kao sto mene sada boli, ali sve se to istrpi za jednog malog bebca.
Srecno smiley, i da kroz dnevnik samo budes smiley :-****
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
srecno i samo napred
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Srecno otvaranje dnevnika. Evo da zalijem i ja
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Sretno otvaranje dnevnika, da ga zavrsis debelom teta betom.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
srecno!!!...
navijamo!!!
i prasimo
navijamo!!!
i prasimo
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Hvala Lelas od srca!
Blanka ti si jedno veliko umirila si me... Ma istrpicu samo nek vec sleti!
Hvala, i ja se nadam da ostajem smiley! :) a tebe pratim, i drzim fige da su mi vec modre , odmaraj i mazi
Hvala Bak, mnogoooo
Hvala MArkoSanja i tebi
Hvala fight&faith! i ja se nadam!!! a znam da hoce!
Hvala Vuchica! prasi prasi!
p.s. jos uvek nisam dobila... popizdecu! Kad ocekujem da dobijem, onda mi kasni, kad necu da dobijem, onda dobijem..grrr... Ne znam da li rade UZ, ako jos imas... nemoj sad da mi produze terapiju...
Danas sam primila 10.Diferelin...
Blanka ti si jedno veliko umirila si me... Ma istrpicu samo nek vec sleti!
Hvala, i ja se nadam da ostajem smiley! :) a tebe pratim, i drzim fige da su mi vec modre , odmaraj i mazi
Hvala Bak, mnogoooo
Hvala MArkoSanja i tebi
Hvala fight&faith! i ja se nadam!!! a znam da hoce!
Hvala Vuchica! prasi prasi!
p.s. jos uvek nisam dobila... popizdecu! Kad ocekujem da dobijem, onda mi kasni, kad necu da dobijem, onda dobijem..grrr... Ne znam da li rade UZ, ako jos imas... nemoj sad da mi produze terapiju...
Danas sam primila 10.Diferelin...
draga moja i ovde da ti pozelim iz sve snage navijam za tebe i da nam kraj ove 2014 godine bude najlepsi i da nas bude sto vise puno te
maki021- Broj poruka : 167
Godina : 36
Datum upisa : 10.09.2014
Hvala micika moja! navijam za tebe, isto kolko za sebe i nema lepse sto si napisala za kraj ove 2014.god!
uz se i radi KAD imas, tj 2-3 dan ciklusa, tako se i zakazuje. Meni uvek kasni od diferelina, i po 7-8 dana
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
bak :: uz se i radi KAD imas, tj 2-3 dan ciklusa, tako se i zakazuje. Meni uvek kasni od diferelina, i po 7-8 dana
Cao Bak! hvala na odgovoru... Juce uvece sam dobila ... Tako da cu raditi UZ 4.dan ciklusa... Znaci od zadnjeg Mikroginona za 3 dana stigla Uf samo da bude sve OK u ponedeljak!
Ljubim te!
p.s. danas 11.diferelin
...i meni je 3 dana kasnilo od diferelina....srechno na uz!
tatjanica- Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014
tatjanica ::...i meni je 3 dana kasnilo od diferelina....srechno na uz!
Hvalata Tatjanice!! ptuj ptuj
Srećno na UZ i da ovaj dnevnik zatvoriš sa
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Smiley bockalice, aj sa srecom na taj UZ u ponedeljak! Bez brige smiley ne ide ta briga nikako uz ovaj tvoj nick nisi ga dzabe izabrala :-) :-) bice to sve super!
Grlim jako! :-******
Grlim jako! :-******
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Hvala punooooo mamadabudem!!! i ti ne odustaj! sledeca je dobitna!!!
Hvala Blankice! nasa trudnjaco
sad sam se vratila, primila 12.Diferelin
a sutra se javljam sa rezultatima!
Hvala vam puno na pozitivi!!
Hvala Blankice! nasa trudnjaco
sad sam se vratila, primila 12.Diferelin
a sutra se javljam sa rezultatima!
Hvala vam puno na pozitivi!!
Srecno na uz...Pozdravi nam zajednickog dr
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Ancica 87 ::Srecno na uz...Pozdravi nam zajednickog dr
Hvala Ancice! ne znam da li ce biti on, jer je rekao da sl nedelje nece biti u Betaniji, ide kod fizioterapeuta, ali da ne brinem koleginica ce me pregledati...
Evo izvestaj
E2 21
Lh 0,9
tako da su hormoni OK, i krenula sa stimulacijom!
Diferelin+ Gonal + Menopur
3 inekcijice u stomak... posle ovog stomak ce mi biti ko reseto!
Ali neka, sve da ostanemo
Inace dr Bujas nije htela da me pregleda UZ, nema potrebe, ali na moje insistiranje, jer 8 meseci niko me nije pregledao, pregledala me, i rekla jajnici miruju, sve OK.
I malo me izgrdila da je besika puna, i da tako teze vidi, tako da u petak, kad idem na sl UZ, gledati da budem prazna
eto tako... bockamo se bockamo...
p.s. inace pre nego sto sam krenula isla na radiju pesma od ABBA-e, I have dream
a reci;
I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream, I have a dream
I'll cross the stream, I have a dream.....
ostavljam vas, sa ovom pesmom, da uzivate... znam da svaka ima svoj san..
https://www.youtube.com/watch?v=dPACPWhldhA
drzim fige da sve uspemo!
E2 21
Lh 0,9
tako da su hormoni OK, i krenula sa stimulacijom!
Diferelin+ Gonal + Menopur
3 inekcijice u stomak... posle ovog stomak ce mi biti ko reseto!
Ali neka, sve da ostanemo
Inace dr Bujas nije htela da me pregleda UZ, nema potrebe, ali na moje insistiranje, jer 8 meseci niko me nije pregledao, pregledala me, i rekla jajnici miruju, sve OK.
I malo me izgrdila da je besika puna, i da tako teze vidi, tako da u petak, kad idem na sl UZ, gledati da budem prazna
eto tako... bockamo se bockamo...
p.s. inace pre nego sto sam krenula isla na radiju pesma od ABBA-e, I have dream
a reci;
I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream, I have a dream
I'll cross the stream, I have a dream.....
ostavljam vas, sa ovom pesmom, da uzivate... znam da svaka ima svoj san..
https://www.youtube.com/watch?v=dPACPWhldhA
drzim fige da sve uspemo!
Strana 1 od 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 11
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu