KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+60
Iva79
millena
Maksi
ganedina
Likoli
Blanka
penelope
ragaco
Klarica
Vecka
Djurdjevak79
Endzi
nina :)
JAmajka
Simona
medolina
veki1
Shizika
fight&faith
tatjanica
lenabeograd
Ancica 87
Niny
Cala Domingos
pluton1
KoMetaK
SamoPozitivno
saska1
MalaSaJuga
ivi
Strumfeta78
Stenli
dragana76ns
Vanilla
SoJa
LaFolie
twinsi
lelas
mamadabudem
Vilhelmina
insomnia
SladZana
Petkana
Smrdica
neris8
bak
JocY
hocukusurnecuzvaku
dragmilk
tulumba
zvoncica36
PalcicaBg
BiKsi :)
JednaSova
lela1984
sareni leptir
ivanicasale
d77
Sofija Veks
Vuchica
64 posters

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Petkana 16/12/2014, 09:44

Cestitam Tulumbi!!!Nek vam princeza bude ziva i zdrava i nek vam donese mnooogo radosti😃
Petkana
Petkana

Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 28 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od SladZana 16/12/2014, 11:29

Tulumbice neka je Jana ziva i zdrava da vam bude radost i ponos čestitamo

Erata i tebi cestitma djevojcicu Veru, divno ime ste izabrali,  da uzivate i da se  volite puno puno i dugo dugo čestitamo

Vule hvala na posluzenju,polovina prosla i neka je srecno, ostatak ce jos brze Very Happy
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 16/12/2014, 11:54

Tulumba, cestitam nek je devojcica ziva i zdrava. srca
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 16/12/2014, 11:59

SladZana ::

Vule hvala na posluzenju,polovina prosla i neka je srecno, ostatak ce jos brze Very Happy

Sladzo, srecan vama prvi mesecdancic! A ljubav i sreca neka samo rastu iz meseca i mesec osmeh srce
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 16/12/2014, 14:04

Tulumbice, cestitam draga!!!!!!!

Niny, ne brini, kao sto rece Zvoncica, Ragaco i ostale devojke...mi smo sa nasim devojcicama vec 4 puta bili po TC-ovima, jerse tamo jedino ne pusi i imas pristup sa kolicima, za razliku od ostalih kafica, a curice su na mamu i tatu, skitare, kada smo po kaficima uzivaju, a kod kuce placu :) To je naravno rizik da se dobije neki virus u toj gomili, ali sa druge strane ne planiram da decu drzim izolovane od svega, pa da im posle imuni sistem bude slab...isto i sto se tice sterilizacije, na pocetku smo sve sterilisali po nekoliko puta dnevno, sada vec jednom dnevno, a vremenom cemo i svaki drugi dan, dok ne prestanemo da sterilisemo...tako da ne brini, desi se svakome da se prehladi, naravno kada se desi svom detetu uvek je najteze, ali nemoj da preispitujes sumnjas u svoje materinske odluke, mila...

Ljubim i grlim!!
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 16/12/2014, 15:26

Tulumba, cestitke.  ljubav love love love
Erata, prelepo ime...  igracice
Niny,  usne
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 16/12/2014, 16:18

Cestitam Tulumba😘
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neris8 16/12/2014, 17:28

Bravo za curicu, Tulumba! Cestitam :)
Kometo, zelim ti uspjesnu i laganu trudnocu. :*
Mi smo ovih dana krenuli u prve setnje po keju, djecaci uglavnom kuntaju. Ja inace nisam ljubitelj trznih centara, odem dva puta godisnje u neki, tako da mislim da ce klinci prvi put uci u Delta City 2017.g :)...Ipak mislim da ne treba previse stititi djecu, do sad smo imali par gostiju, i vise bismo da se vecina ljudi ne drzi onog pravila od 40 dana. Klince smo mjerili prosle nedelje prvi put, mali je dobio samo 270gr za 15 dana, a veliki 650. Zezam se da ce uskoro veliki bata pojesti malog. Malisi smo promijenili ishranu i uzeli PreNan koji je kaloricniji od Aptamila 1 koristenog donedavno. Mislim da ce sada brze napredovati, posto izgleda ovu hranu vari bolje, budi se sam na 2 h.
Ljubac od nas troje Wink
neris8
neris8

Broj poruka : 82
Datum upisa : 04.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 16/12/2014, 17:34

Tulumba čestitam igracice igracice igracice igracice igracice

Ljubac za sve bebice,trudnice i mamice osmeh srce

I naravno veliki pozdrav našoj najnovijoj trudnica Meti Kometi i njenim bebicama ,ja tipujem na beba beba ljubav ljubav ljubav
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 16/12/2014, 18:07

Tulumba cestitam rodjenje princezice Jane.  srca  bebe  srca
Vidim da ostale, malo starije bebe skitaju i uzivaju. d

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 16/12/2014, 18:32

Drage mame neka vam je srećno roditeljsto i da su vam bebe žive, zdrave i vesele 100 godina  srca  srca  srca . Ne nabrajam vas pojedinačno da koga slučajno ne zaboravim.

Mi rastemo, uglavnom smo dobri i ako ne volimo da spavamo po noći Rolling Eyes

Meta moja draga zagrljaj

Ljubim vas sve  ljubav
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 16/12/2014, 19:13

Tulumba cestitam,neka je Jana ziva i zdrava! bb bb bb
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MalaSaJuga 16/12/2014, 20:03

Drage moe mi smo opet bili na uz jer pratimo zbog onog ploda i krvarenja. Zamislite, doktorka je sada videla jos jedan plod tako da su se sva tri zakacila ali je nas borac jedino uspeo da se izbori. Raste nasa bebice sad je 45 mm, doktorka kaze sve je ok. Sto se tice onog ploda sto je izazvao krvarenje, sada vise nije zamucen, smanjuje se i kako dr rece otanjio se. 
Pozdrav za sve.
MalaSaJuga
MalaSaJuga

Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 16/12/2014, 23:20

Sanja, bravo za borca!!

Meni se danas devojke pojavilo rozikasto slabo krvarenje, pa se pitam da li je moguce da mi vec dolazi ciklus, ili se to jos uvek hormoni sredjuju? Ja dojim, pa sam kapirala da nece vestica tako skoro, a inace krvaenje mi je nakon carskog trajalo 2 nedelje, i od tada pa do sada samo lohije...ima li kog iskusnog po tom pitanju?
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 16/12/2014, 23:28

Sofija, meni je posle carskog krvarenje trajalo tu negde oko dva meseca, naravno, uglavnom lohije, a ciklus jos nisam dobila. Moguce da se ipak sve cisti, cisto cumnjam da je ciklus, mada nije nemoguce. Moguce i da ti je od hormona, ili ako si se mozda isforsirala, a materica ipak jos uvek trazi odmor.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ancica 87 17/12/2014, 08:01

Sanja pa vi ste sad vec veliki imate 45mm! Superiska! Nego trudnice da li ti se vec vidi tomacic? Very Happy

Ancica 87

Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 17/12/2014, 08:19

Sofija, ja sam dobila tacno 2 nedelje po prestanku krvarenja od CR (krvarila sam tacno 40 dana), i dalje sam pomalo dojila. Ciklus mi se odmah sredio. To nema veze sa dojenjem, vec je znak da ti se hormoni vracaju u normalu i da je sve u redu.
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 17/12/2014, 08:35

Sofija i ja sam posle carskog reza redovno dobila, iako sam tada dojila.

Sanja bravo za bebana ! :***

Mene mucnine unistavaju, mnogo mi je lose, danas je definitivno -3kg u odnosu na pocetak, tj pre recimo 4 nedelje. A za mene je 3kg stvarno puno, sad imam 47kg Sad
Lomim se da uzmem rupurut kao u prvoj trudnoci, jako sam iscrpljena i to traje... Sad
Devojke imate licsavet? Bademi, lesnici ne pomazu, cesti manji obroci ne pomazu... izbacila sam svu jaku, masnu, tesku hranu... Sad

Kafu ne pijem od kad je stigla pozitivna beta.

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 17/12/2014, 11:38

Vecka ::Sofija i ja sam posle carskog reza redovno dobila, iako sam tada dojila.

Mene mucnine unistavaju, mnogo mi je lose, danas je definitivno -3kg u odnosu na pocetak, tj pre recimo 4 nedelje. A za mene je 3kg stvarno puno, sad imam 47kg Sad
Lomim se da uzmem rupurut kao u prvoj trudnoci, jako sam iscrpljena i to traje... Sad
Devojke imate licsavet? Bademi, lesnici ne pomazu, cesti manji obroci ne pomazu... izbacila sam svu jaku, masnu, tesku hranu... Sad

Kažu da 100% pomaže žvaka sa ukusom voća.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 17/12/2014, 11:39

Sofija moguće je da je menstruacija. Ništa strašno, čak i normalno.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 17/12/2014, 11:49

neris8 ::Bravo za curicu, Tulumba! Cestitam :)
Kometo, zelim ti uspjesnu i laganu trudnocu. :*
Mi smo ovih dana krenuli u prve setnje po keju, djecaci uglavnom kuntaju. Ja inace nisam ljubitelj trznih centara, odem dva puta godisnje u neki, tako da mislim da ce klinci prvi put uci u Delta City 2017.g :)...Ipak mislim da ne treba previse stititi djecu, do sad smo imali par gostiju, i vise bismo da se vecina ljudi ne drzi onog pravila od 40 dana. Klince smo mjerili prosle nedelje prvi put, mali je dobio samo 270gr za 15 dana, a veliki 650. Zezam se da ce uskoro veliki bata pojesti malog. Malisi smo promijenili ishranu i uzeli PreNan koji je kaloricniji od Aptamila 1 koristenog donedavno. Mislim da ce sada brze napredovati, posto izgleda ovu hranu vari bolje, budi se sam na 2 h.
Ljubac od nas troje Wink
Mali ako tako nastavi dobiće 540gr za ovaj mesec. To je ok. To što trenutno manje dobija je normalno. On se samo ''zagreva'' pa ćeš ti videti kad on počne da napreduje posle trećeg meseca(možda i pre). Moja koleginica je imala isto iskustvo sa svojim bebcem. Nije mu odgovaralo mleko. Ona je počela da daje Novalac koji je ispao mnogo ''kaloričniji'' od Aptamila. Bebac joj je prvi mesec dobio 610gr (pio Impamil), drugi mesec oko 700gr Aptamil, treći oko 900 Novalac. Sad joj dr skreće pažnju da u petom i šestom mesecu je trebao da dobije po 500gr, a on dobijao skoro po 1kg. Stigao svoje vršnjake. Inače je rođen sitniji.Možda jednog dana ''mali'' bude veliki, a ''veliki'' mali. Samo da su zdravi pa će se ugojiti.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 17/12/2014, 12:32

zvoncica36 ::
Vecka ::Sofija i ja sam posle carskog reza redovno dobila, iako sam tada dojila.

Kažu da 100% pomaže žvaka sa ukusom voća.

Ja se i od nje ispovracala Sad
Jeste blagoslov, ali jako sam iscrpljena. Sad

Vecka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 17/12/2014, 12:57

Sofija ja sam dobila prvu mecu cetiri nedelje nakon porodjaja. Beba je sikila tad. I od tad su redovne.

Meni je rupurut bio spas. A i doca je dao zeleno svetlo.
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 17/12/2014, 13:26

Vecka možda kokice da probaš?

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 17/12/2014, 15:19

Kokicee! Probacu! Klarice koliko si grickala rupuruta?
Djumbir, limun, badem, grickanje lista nane, kornfleks, krastavcici, zvake... nisu pomogli. Sad
Sad imam i 37,8,  osetim od iscrpljenosti... :/

Vecka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu