Avguste dobro nam došao :)
+26
Niny
twinsi
Vecka
BiKsi :)
JAmajka
bobica83
djole42
buby
Mrvica
JocY
maus
Ema78
Star77
Shizika
mamadabudem
cufta
MAAKKI
hocukusurnecuzvaku
nina :)
Sofija Veks
KoMetaK
SladZana
missile
ganedina
Vuchica
HappyGirl
30 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 7 od 7
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Avguste dobro nam došao :)
Dobro jutro Lep je dan, treba ga iskoristiti
Da nam ubuduće bude još puno ovakvih lepih iznenađenja kao što je Vuchicino Bravo drugarice moja draga
Sojice, baš te nema dugo, i ja sam mislila na tebe. Nadam se da je sve ok. Piši nam kad možeš
Što se tiče semenki od kajsija, mm ih je jeo prošle godine, ali ne sme preko 5 kom dnevno, zbog cijanida koji sadrže. Cijanid u tako malim dozama ubija potencijalne ćelije tumora.
Da nam ubuduće bude još puno ovakvih lepih iznenađenja kao što je Vuchicino Bravo drugarice moja draga
Sojice, baš te nema dugo, i ja sam mislila na tebe. Nadam se da je sve ok. Piši nam kad možeš
Što se tiče semenki od kajsija, mm ih je jeo prošle godine, ali ne sme preko 5 kom dnevno, zbog cijanida koji sadrže. Cijanid u tako malim dozama ubija potencijalne ćelije tumora.
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Vuchice, mačketino jedna lepa pa oduševila si me Neka bude školska i dosadna i jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Vučice divnih li vesti, ma predivnih sreća, sreća, radost i želim ti laganu i školsku trudnoću
Devojke drage sve vas
Devojke drage sve vas
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Nemam sa tel smajlice da vas sve redom iscmacem.
Ali, zamišljajte!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
I uživajte u ovom divnom vikendu!!
*Sojče, baš sam mislila na tebe pre neki dan :-*
Ali, zamišljajte!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
I uživajte u ovom divnom vikendu!!
*Sojče, baš sam mislila na tebe pre neki dan :-*
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Specijalno da pozelim dobar dan i trudnicama Vule i Nini.
Cula sam da treba jesti 3-5 kostica dnevno za prevenciju od raka.
Suzo, jako mislim na tebe. Ljubim te puno i ne verujem u doktorske dijagnoze. Postujem dr i znanje, ali nasi problemi ipak nisu deo te rutine.
Cula sam da treba jesti 3-5 kostica dnevno za prevenciju od raka.
Suzo, jako mislim na tebe. Ljubim te puno i ne verujem u doktorske dijagnoze. Postujem dr i znanje, ali nasi problemi ipak nisu deo te rutine.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Da mahnem i avgustu i svima...
Vratili smo se sa odmora...smrc...
Detalje pisem kad budem imala vise vremena...
A novopecenm trudnicama zelim dosadnuuuuuuu trudnocu!!!!
Vratili smo se sa odmora...smrc...
Detalje pisem kad budem imala vise vremena...
A novopecenm trudnicama zelim dosadnuuuuuuu trudnocu!!!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Vece cure
Mene nema, a kada dodjem lepe vesti
Vucice I Nini cestitam mnogo sam se obradovala ovom iznenadjenju
Sve cu ostale da
Mene nema, a kada dodjem lepe vesti
Vucice I Nini cestitam mnogo sam se obradovala ovom iznenadjenju
Sve cu ostale da
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Vuchice, divne vijesti, zaista si me obradovala. Smjeskam se u sebi od kad sam procitala tvoju divnu vijest. Od srca ti zelim da sve protekne u najboljem redu, zelim ti skolsku trudnocu i stalni osmijeh na licu. Bravoooo :)
Miss, hvala ti draga moja. Lijepa rijec cini cuda, a ti upravo uljepsa moj dan :) bice onako kako mora biti. Niko nije rekao da ce biti lako, ali zaista zna da bude tesko. Evo juce bili kod moje prijateljice, i njena djevojcica pita moju 'a sto ti nemas brata ili sestru' a ona kaze 'pa imacu, jos malo '. Dusa moja mila, tako iskrena i naivna. E to su ti teski momenti. Ali dobro, guramo dalje, zaista u dubini duse ne mogu i necu da prihvatim dijagnozu, znam da me ceka dan kada ce cudo pobiti sve doktorske dijagnoze. Nadam se tome.
Jutros ispratih i majstore, ludnicaaaaa...parket se cakli kao staklo, a ja kao nadzorni organ sam izgubila i ono malo zivaca koje imam. Vracala sam ih bezbroj puta zbog fuseraja, sad mogu da odahnem. Jutros kazu ' bilo nam je drago raditi kod vas' a ja njima ' i meni, jedva cekam da vam vidim ledja ':)
Pozdravljam vas sve redom, nedostajalo mi je druzenje sa vama. Dok vratim ponovo sve na svoje mjesto pa eto i mene malo cesce. Ljubim vas puuunoooo
I da, jedna lijepa vijest. Jedna divna zena je dobila svoju kcerkicu nakon 13 godina borbe :) Djevojcica je prekrasna, a mama jos uvijek ne vjeruje. Kaze ovako ' svaka suza koju sam pustila a pustila sam ih bezbroj, svaki udarac u dusu, svaki bol u srcu, sve neprospavane noci, sve je vrijedilo i isplatilo se. I opet bih sve ponovo '
Eto drage moje, odoh da se hvatam posla, trebace mi tri dana da sve sredim. Ljubim vas jos jednom sve redom :)
Miss, hvala ti draga moja. Lijepa rijec cini cuda, a ti upravo uljepsa moj dan :) bice onako kako mora biti. Niko nije rekao da ce biti lako, ali zaista zna da bude tesko. Evo juce bili kod moje prijateljice, i njena djevojcica pita moju 'a sto ti nemas brata ili sestru' a ona kaze 'pa imacu, jos malo '. Dusa moja mila, tako iskrena i naivna. E to su ti teski momenti. Ali dobro, guramo dalje, zaista u dubini duse ne mogu i necu da prihvatim dijagnozu, znam da me ceka dan kada ce cudo pobiti sve doktorske dijagnoze. Nadam se tome.
Jutros ispratih i majstore, ludnicaaaaa...parket se cakli kao staklo, a ja kao nadzorni organ sam izgubila i ono malo zivaca koje imam. Vracala sam ih bezbroj puta zbog fuseraja, sad mogu da odahnem. Jutros kazu ' bilo nam je drago raditi kod vas' a ja njima ' i meni, jedva cekam da vam vidim ledja ':)
Pozdravljam vas sve redom, nedostajalo mi je druzenje sa vama. Dok vratim ponovo sve na svoje mjesto pa eto i mene malo cesce. Ljubim vas puuunoooo
I da, jedna lijepa vijest. Jedna divna zena je dobila svoju kcerkicu nakon 13 godina borbe :) Djevojcica je prekrasna, a mama jos uvijek ne vjeruje. Kaze ovako ' svaka suza koju sam pustila a pustila sam ih bezbroj, svaki udarac u dusu, svaki bol u srcu, sve neprospavane noci, sve je vrijedilo i isplatilo se. I opet bih sve ponovo '
Eto drage moje, odoh da se hvatam posla, trebace mi tri dana da sve sredim. Ljubim vas jos jednom sve redom :)
Star77- Broj poruka : 980
Godina : 47
Datum upisa : 23.11.2012
Hvala vam, zenice, moram evo jos koju rec da napisem u avgustu.
Happy, bice da si mi ti donela srecu
Sada mi treba jos puno srece nadalje i pozitivne energije. Dalek je put pred nama
Happy, bice da si mi ti donela srecu
Sada mi treba jos puno srece nadalje i pozitivne energije. Dalek je put pred nama
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vesela julska jutra
» Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
» Decembrska jutra
» Avgustovska suncana jutra
» TINCHE - i nasa mrvica :)
» Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
» Decembrska jutra