Klub 38+
+93
SoJa
MalaSaJuga
noja
SladZana
Zmajuška
Jerapetra
Vanja80
Blanka
micam
mamadabudem
HappyGirl
fight&faith
Strumfeta78
alisa
AriesGirl
libra35
ganedina
BabyBear
Simona
Sirijus
Bobac
Vuchica
marina_82
Nessi
saska1
JocY
Orline
Deni
lolipop
mimi85
Bobaue
bosiljka
SannyP
Principessa
Ancica 87
snowwhite
micaubica83
Amna84
winni
cicsa80
maki021
bak
zvoncica36
snedra
KoMetaK
sareni leptir
Ninche
Jelica74
lela1984
ne gubim nadu
millena
ariadne69
Ceca797
LaFolie
neris8
jelena*mama2andjela*
Tinche
bobica83
ragaco
OKacica
maus
Klarica
LAJTOP
insomnia
Struzzo
JAmajka
ninica2
cufta
makac71
luckystar74
neca73
Niny
fmala
leptirko82
Petkana
Marie
Stenli
Star77
nina :)
lelas
MAAKKI
Erata
Smrdica
zoxa
Sofija Veks
missile
djole42
Shizika
d77
ivanicasale
PalcicaBg
SannI-AlL
hocukusurnecuzvaku
97 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 16 od 22
Strana 16 od 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Klub 38+
Makac, kakav divan novogodišnji poklon
Čestitam, neka ti je trudnoća lagana i školska
Čestitam, neka ti je trudnoća lagana i školska
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Makac čestitam. Uživaj u trudnoći. Želim ti da svaki dan počneš i završiš sa osmehom na licu. Meni je isto trebalo dosta vremena da ukapiram da sam trudna. Mada kad bebac počne da se mrda(najlepši osećaj na svetu) bićeš svesna i uživaćeš svaki trenutak svoje trudnoće. Ja sam posle porođaja plakala dve nedelje što više nisam trudna. Toliko mi bilo lepo i toliko su me hormoni razvalili.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Makac da čestitam i ovde.
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Makac cestitam od srca,ovo su prelepe vesti bravo
maki021- Broj poruka : 167
Godina : 36
Datum upisa : 10.09.2014
Klubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,
Kakve divne vesti!
Cestitam cure (Kometak,Makac ,Lelas )
Kakve divne vesti!
Cestitam cure (Kometak,Makac ,Lelas )
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
I od mene, sve cestitke
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
I od mene sve cestitke...Najlepsi novogodisnji poklon!!!
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Makac, čestitam od srca, zaista predivno!!!
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
I ovde da cestitam svima. I Ganedina nam spada u ovaj klub decembarskih 38+ trudnica
Nadam se da cu vas ja pratiti sledece godine...ostavila sam ovu godinu za vas, a ja cu u onoj neparnoj
Nadam se da cu vas ja pratiti sledece godine...ostavila sam ovu godinu za vas, a ja cu u onoj neparnoj
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Klub zaziveo
Sve, sve najnajnajnajnajnajnajnajnaj novim trudnicama (Makac, Lelas, vidim upravo i Ganedina) a Kometak mila je za mene vec stara trudnica
Uzivajte, opustite se, sto kazu "mozak na pasu" i korak po korak stizete na cilj bas ovako da izgledate a moze i maaaaalo veci.
Sve, sve najnajnajnajnajnajnajnajnaj novim trudnicama (Makac, Lelas, vidim upravo i Ganedina) a Kometak mila je za mene vec stara trudnica
Uzivajte, opustite se, sto kazu "mozak na pasu" i korak po korak stizete na cilj bas ovako da izgledate a moze i maaaaalo veci.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Čestitke svim novim trudnicama! Meta Kometa zbog tebe sam posebno srećna i sigurna da je ovaj put ono pravo!
Marie- Broj poruka : 149
Godina : 41
Datum upisa : 04.07.2011
Svima puno zdravlja i puuuunoo bebica u ovoj novoj
winni- Broj poruka : 436
Datum upisa : 02.11.2011
Da oživim ove strane nas matorki.
Ja sam upravo imala biohemijsku. Postupak je radjen u Feroni kod divne prof. Kopitovic koja je dala sve od sebe. U Martu-Aprilu sam imala jedan polustimulisani postupak (klomifen, svaki drugi dan 1 menopur i estrofem) tad smo dobili jednu jc koja se nije oplodila. Sledeci ciklus nije bio povoljan, tako da smo sacekali sledeci. Samo klomifen i estrofem rezultat 3 folikula, 3 celije, 3 embriona a kvaliteta. Ja sam prezadovoljna time što smo dobili jer sam to isto postizala sa 6 menopura dnevno. Ovo nam je prva biohemijska iz vto postupaka a ko što vidite imala sam ih krš postupaka do sad. Nekako ovo što se malo zakačilo pa otišlo (12. dan posle transfera Beta 30, a 14. dan je pala na 12) mi je dalo dokaz da će se jednom i kod mene desiti nešto, samo je bitno ubosti pravi postupak. Ja nisam mnogo tužna, krivo mi jeste, bilo je lepo biti srećan ova dva dana i na tome sam zahvalna, ali za razliku od ranije kad nam nije uspevalo čak ni ovolicko, i kad sam padala u teske depresije, ne osećam se beznadežno i znam da nasa beba negde ceka na nas.
I da, samo da konstatujem da sam se udala za najboljeg coveka kog sam srela
Ja sam upravo imala biohemijsku. Postupak je radjen u Feroni kod divne prof. Kopitovic koja je dala sve od sebe. U Martu-Aprilu sam imala jedan polustimulisani postupak (klomifen, svaki drugi dan 1 menopur i estrofem) tad smo dobili jednu jc koja se nije oplodila. Sledeci ciklus nije bio povoljan, tako da smo sacekali sledeci. Samo klomifen i estrofem rezultat 3 folikula, 3 celije, 3 embriona a kvaliteta. Ja sam prezadovoljna time što smo dobili jer sam to isto postizala sa 6 menopura dnevno. Ovo nam je prva biohemijska iz vto postupaka a ko što vidite imala sam ih krš postupaka do sad. Nekako ovo što se malo zakačilo pa otišlo (12. dan posle transfera Beta 30, a 14. dan je pala na 12) mi je dalo dokaz da će se jednom i kod mene desiti nešto, samo je bitno ubosti pravi postupak. Ja nisam mnogo tužna, krivo mi jeste, bilo je lepo biti srećan ova dva dana i na tome sam zahvalna, ali za razliku od ranije kad nam nije uspevalo čak ni ovolicko, i kad sam padala u teske depresije, ne osećam se beznadežno i znam da nasa beba negde ceka na nas.
I da, samo da konstatujem da sam se udala za najboljeg coveka kog sam srela
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Tako je Jocy,ceka vas vasa beba.ti si u dobrim rukama,dovesce vas zena do trudnoce.zao mi je sto je bila biohemijska,sledeci put bice pravi.
Poslednji izmenio lelas dana 10/6/2015, 18:56, izmenjeno ukupno 1 puta
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Eh bre Jocy
No,nema padanja i tugovanja,idemo dalje do konacnog cilja.Znas i sama da je ovo veliki pomak,verujem da ce naredni postupak biti onaj pravi.
Jos bolje sto ne moras puno da cekas jer nije bilo jake stimulacije.
No,nema padanja i tugovanja,idemo dalje do konacnog cilja.Znas i sama da je ovo veliki pomak,verujem da ce naredni postupak biti onaj pravi.
Jos bolje sto ne moras puno da cekas jer nije bilo jake stimulacije.
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Jao Yocy...kako si divno napisala ovo,sa puno emocija i optimizma,svaku sam rijec osjetila,jeza me obuzela
Drago mii je da si tako puna pozitivne energije i tog dobrog osjecaja...Naravno da ces uspjeti,bitno je da ima nada..Drzim ti fige curo!!!
Drago mii je da si tako puna pozitivne energije i tog dobrog osjecaja...Naravno da ces uspjeti,bitno je da ima nada..Drzim ti fige curo!!!
Amna84- Broj poruka : 1022
Datum upisa : 15.02.2015
Joj Jocy . Znam kolijko ti je tesko padalo sto su se nule ponavljale, i znam koliko je glupo, ali ovo stvarno jeste pomak I to u vasem slucaju veeeeliki
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Jocy, draga, zao mi je sto se tako zavrsilo, ali, sa druge strane, drago mi je da ste ubole pravi ciklus, da znas koja je terapija dobra za tebe i da si u pravim rukama. POsle svih ovih godina, neuspesnih postupaka, tu si, na korak do uspeha, sigurna sam! Odlicno je da si imala 3 jc, 3 odlicna embriona, to daje veliku nadu! Nesto malo fali, ne znam ni sama sta (jer da sam znala sta meni fali, uspela bih i ja sigurno ranije), ali sam sigurna da ce prof. to otkriti i da je sledeci postupak vas!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jocy, pravi stav, draga...apsolutno se slazem sa tobom...samo tako, do bebice!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Jocy žao mi je ,ali opet kao što rekoše cure to je veliki pomak i saigurna sam da će sledeći pokušaj biti uspješan.Super si odreagovala baš ti ta šema odgovara,slično je i kod mene.
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Jocy, evo masem vasoj bebi da pozuri, da vam se pridruzi, i da sto pre pocne da uziva u ljubavi koju cete joj ti i tvoj muzic pruziti
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
jocy zao mi je draga,stvarno ne znam sta bi ti rekla osim ovoga sto su ti devojke vec napisale. Grlim
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
JocY, pomak nego sta, sledeca stepenica je skolska trudnoca, u drugacije ne zelim da verujem! Samo da pogodite pravi mesec, a hocete, na korak ste do njega, osecam! Stisak onako veliki, i poljubac od Arsice!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jocy kad si zadnji put radila laparoskopiju?Bitno da ste uboli pravu stimulaciju,sledeci put bice dobitni
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Strana 16 od 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 16 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu