Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Ma imala sam ga i kada sam imala glupu cistu... Pa me to brine...
A i ko zna da li su mi se hormoni smirili od VTO... Mada proslo je 3 meseca od stimulacije... Sačekaću jos koji dan, meni su ciklusi redovni na 24 dana danas je 26. pa ću sacekati jos koji dan...
A i ko zna da li su mi se hormoni smirili od VTO... Mada proslo je 3 meseca od stimulacije... Sačekaću jos koji dan, meni su ciklusi redovni na 24 dana danas je 26. pa ću sacekati jos koji dan...
luckystar74- Broj poruka : 501
Datum upisa : 20.12.2013
AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa Vučice carice!!!BRAVO!!!Oduševila sam se!
Kakvo divno iznenađenje.Nek ti je lagana i divna trudnoća i uživaj.Pozdrav i za tm i njemu sve čestitke!
Kakvo divno iznenađenje.Nek ti je lagana i divna trudnoća i uživaj.Pozdrav i za tm i njemu sve čestitke!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Đurđevak BRAVO za lepu Betu.U ponedeljak će biti ogromantna.Sve čestitke!
Koraci, lepo je krenulo.Ovo je divan uvod u plodonosnu jesen koja će prštati od debelih Beta i divnih trudnica i iznenadnih i očekivanih .
Srećni bili i prirodni i VTO radovi i dogodine puno dece izrodili!
Srećni bili i prirodni i VTO radovi i dogodine puno dece izrodili!
Sanić, rasplaka me ti, a i Biksi...
Ljubim vas sve!!!
Đurđevak, bravo draga, taman će biti bebac kad cveta đurdjevak!!! Bože zdravlja, da se pratimo do kraja i radujemo na proleće :-)
Ljubim vas sve!!!
Đurđevak, bravo draga, taman će biti bebac kad cveta đurdjevak!!! Bože zdravlja, da se pratimo do kraja i radujemo na proleće :-)
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Tebi ::Ja od juce uvece imam osecaj kao da cu dobiti za koji dan...Danas mi je 7 dan ET...Malo me uhvatili frka,panika sinoc al kako bude..Necu da se ubedacim jer mozda i nemam razloga.
Nema panike, nema bedacenja, sve ce biti dobro.
Mene je na primer 11. dan od ET-a toliko boleo stomak, cak i vise nego kad dobijem, bas sam bila 100% sigurna da nema nista od tog pokusaja...pa evo nas u sedmom mesecu trudnoce
To sto te bolucka stomak, to samo mrvica pravi mesto za sebe, gde ce lepo da se ugnezdi. Srecno draga
JednaSova- Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013
Djurdjevak BRAAAVOOOO!!! Samo neka raste
Lucky, prepisuj od Vuchice!
Tebi, taman je vreme za ususkavanje kod mamice, to je sigurno to. Ti se smiri i opusti, a mi cemo navijati jaako
Lucky, prepisuj od Vuchice!
Tebi, taman je vreme za ususkavanje kod mamice, to je sigurno to. Ti se smiri i opusti, a mi cemo navijati jaako
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Mini stigli rezultati trombofilija. Ajde mala pomoc>
faktor 2, faktor 5 i MTHFP su "wild tipe", sto bi znacilo da su ok.
Ali (uvek ima to ali), za PAI pise sledece: prisustvo heterozigotne izmene (jednog genskog alela-A1A2 ili Aa) u paru homologih hromozoma na odgovarajucoj poziciji u genu PAI 1 (4G/5G).
Znam da mnoge od vas imaju ovo u potpisu, pa ajde malo blize, dok ne odem kod dr. (nadam se ove nedelje)
Hvala
faktor 2, faktor 5 i MTHFP su "wild tipe", sto bi znacilo da su ok.
Ali (uvek ima to ali), za PAI pise sledece: prisustvo heterozigotne izmene (jednog genskog alela-A1A2 ili Aa) u paru homologih hromozoma na odgovarajucoj poziciji u genu PAI 1 (4G/5G).
Znam da mnoge od vas imaju ovo u potpisu, pa ajde malo blize, dok ne odem kod dr. (nadam se ove nedelje)
Hvala
Ja sam PAI heterozigot,ali 4G/4G,vidim da si ti 4/5.To je za fraxi u postupku obavezno,pravac hematolog da odredi semu.
By the way,imas pp od mene.
By the way,imas pp od mene.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
e drage moje evo i mene.Hvala vam sto ste tako divne i uz mene ali trebacete mi jos.
Moj osecaj da nisam trudna me nije prevario i nisam beta je <0.100 a ref.vred.<1.000
A neverovatna stvar je da kad resim da radim betu ili test ja te veceri dobijem i tako ja sinoc dobila mecu.
Danas je braonkasto jace pa se nadam da ce se normalizovati i krenuti normalno pa u ponedeljak da zakazem histeroskopiju na Betaniji.Kad krene krvarenje to racunam kao prvi dan ciklusa jer da?
Djurdjevak mila zelim ti svu srecu i skolsku trudnocu...Lepo je da su krenule pozitivne bete...
A jos jedno pitanje da li je sestra Mira u Betaniji ista sestra Mira u Genesis?Jer ja treba da zakazem histero ali mi sestra mira u Genesis rekla da zovem u ponedeljak da javim rezultate bete i da se dogovorimo za histeroskopiju a ja nju treba da radim na Betaniji.
Moj osecaj da nisam trudna me nije prevario i nisam beta je <0.100 a ref.vred.<1.000
A neverovatna stvar je da kad resim da radim betu ili test ja te veceri dobijem i tako ja sinoc dobila mecu.
Danas je braonkasto jace pa se nadam da ce se normalizovati i krenuti normalno pa u ponedeljak da zakazem histeroskopiju na Betaniji.Kad krene krvarenje to racunam kao prvi dan ciklusa jer da?
Djurdjevak mila zelim ti svu srecu i skolsku trudnocu...Lepo je da su krenule pozitivne bete...
A jos jedno pitanje da li je sestra Mira u Betaniji ista sestra Mira u Genesis?Jer ja treba da zakazem histero ali mi sestra mira u Genesis rekla da zovem u ponedeljak da javim rezultate bete i da se dogovorimo za histeroskopiju a ja nju treba da radim na Betaniji.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
ivanice, pa mila sta da ti kazem, ides dalje naravno...nije te nista iznenadilo, ali je svakako ovaj put dobitni, uskoro si
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Hvala draga.
Naravno da ne odustajem za dva meseca i ja javljam lepu i veliku betu. :)
Ljubim vas puno...
Naravno da ne odustajem za dva meseca i ja javljam lepu i veliku betu. :)
Ljubim vas puno...
Ivanice, sta da ti kazem, draga moja...stalno mi je tako...kao i vecini od nas...nada uvek postoji...mozda bas ovaj put..obicno je razocarenje, ali nekada se i ispuni. Pogledaj Vuchicu, tako cemo i mi jednom. Jednom ce biti i nase pravo vreme. Glavu gore, a ja te puuno i najjace
Ja ne znam je li to ista sestra Mira. Meni je Kopitovicka dal br sestre Mire Stupar za histero na Betaniji. Ne znam da li ona radi i u Genezisu.
Hvala, Leki. Odoh da vidim pp
Ja ne znam je li to ista sestra Mira. Meni je Kopitovicka dal br sestre Mire Stupar za histero na Betaniji. Ne znam da li ona radi i u Genezisu.
Hvala, Leki. Odoh da vidim pp
Annci,ponovila sam pp.
Ivanice, bas mi je zao, ali samo napred zenska, bice to dobro
Zna li neko nesto o Ne gubim nadu? Jel javila rezultat negde?
Zna li neko nesto o Ne gubim nadu? Jel javila rezultat negde?
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Hvala Annci i BB.Svi zivimo za taj momenat.I svima ce doci ta ogromna beta jednog dana znam ja to ali je borba stvarno velika.Sta cemo idemo dalje...Moramo...
Neznam nista o Ne gubim nadu,nigde nisam videla da je objavila rezultate?Nadam se da je sve ok kod nje i da od uzbudjenja ne javlja jos.
Baby Bear ti si sledeca trudnica najjace navijamo za tvoju betu!!! Ljubim vas
Neznam nista o Ne gubim nadu,nigde nisam videla da je objavila rezultate?Nadam se da je sve ok kod nje i da od uzbudjenja ne javlja jos.
Baby Bear ti si sledeca trudnica najjace navijamo za tvoju betu!!! Ljubim vas
Joj Ivanice, nadam se iskreno da ce to u cetvrtak biti tako, a do cetvrtka ko ziv ko mrtav
Tebi,Babybear u cetvrtak zelim visoku betu,a sebi pogodan ciklus i pocetak novog uspesnog prirodnjaka.Da cetvrtak bude nas dan!
Beby tu je cetvrtak rekoh ti ja Zamisli meni do 08.09
Pocinju mnogo da me nerviraju ljudi...Veceras ulazim u kucu,stara kuma,nije me videla jedno dva meseca - pita jesam se ja to ugojila,jel ima nesto novo i smska se A ja jos naduvana od stimulacije,dobila sam jedno 5kg od kad me ona nije videla,al brate sta se vise zabada nos po nasem krevetu nije mi jasno...
Pocinju mnogo da me nerviraju ljudi...Veceras ulazim u kucu,stara kuma,nije me videla jedno dva meseca - pita jesam se ja to ugojila,jel ima nesto novo i smska se A ja jos naduvana od stimulacije,dobila sam jedno 5kg od kad me ona nije videla,al brate sta se vise zabada nos po nasem krevetu nije mi jasno...
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
E pa to ti je tako Tebi. Ljudi koji nemaju privatne zivote bave se tudjim. Treba samo u glavi da se otkacis od njih i kad te neko pita tako nesto ti u sebi kazes ma ko te bre j... i kazes im cuce se il i glei kad budemo imali sta da kazemo, recicemo. Pa zamisli mene, posle svadbe dosli na rucak sutradan kod svekkra i svekrve i tamo bilo jos neke rodbine koja je dosla iz Srbije na svadbu, poreklom su iz Nisa ili okoline. I kad smo se pojavili one zene meni cestitaju prvu bracnu noc, sve do jedne (osim moje divne svekrve) i tako isto se znacajno smejulje
Pisem sa mobilnog pa mi preseklo poruku.
Ja se sokirala. Nikad nisam cula za taj obicaj ranije
Lela navijam za tebe
Ja se sokirala. Nikad nisam cula za taj obicaj ranije
Lela navijam za tebe
E Baby, mene si slatko nasmejala
I ja sam rodom sa juga, ali za takve obicaje nisam cula. Jos da su trazili krvav carsav, pa da te vrate brzom brzinom ako nisi netaknuta
Boze dragi, gde mi zivimo...ccc
I ja sam rodom sa juga, ali za takve obicaje nisam cula. Jos da su trazili krvav carsav, pa da te vrate brzom brzinom ako nisi netaknuta
Boze dragi, gde mi zivimo...ccc
Drage moje HVALA!!!
Moram jos nesto da Vas pitam - osetila sam jos juce da mi je jako toplo, ali sam to pripisala tome da nismo ukljucili klimu, a zivimo u potkrovlju. Ali danas mi je vec postalo sumnjivo, pa sam izmerila temperaturu i imam 37,2! Je l to normalno? Mozda je imam vec neko vreme a da nisam primetila zbog klime! Je l to neka normalna nuspojava "ugnezdjivanja" embriona? Ili je odjednom nuspojava progesteron inekcija? Ili je ipak neka infekcija?
JOOOOOJ!!!
Jos jednom hvala drage moje na cestitkama i prelepim zeljama!!!
Moram jos nesto da Vas pitam - osetila sam jos juce da mi je jako toplo, ali sam to pripisala tome da nismo ukljucili klimu, a zivimo u potkrovlju. Ali danas mi je vec postalo sumnjivo, pa sam izmerila temperaturu i imam 37,2! Je l to normalno? Mozda je imam vec neko vreme a da nisam primetila zbog klime! Je l to neka normalna nuspojava "ugnezdjivanja" embriona? Ili je odjednom nuspojava progesteron inekcija? Ili je ipak neka infekcija?
JOOOOOJ!!!
Jos jednom hvala drage moje na cestitkama i prelepim zeljama!!!
Djurdjevak79- Broj poruka : 56
Datum upisa : 14.06.2012
Hahahahahaha!
Jaooo cula sam i za to Annci
Jaooo cula sam i za to Annci
Vuchiceeeeeeeeee
Cestitam od srca :)
Nisam vam pisala jer nemam nista pametno da kazem (nemam ni glupo, uglavnom sam zauzeta oko posla i kuce i pomalo spremam ispit) :) Cekam moj ciklus da stigne tamo negde za nekih 7 dana pa da ponovim hormone i predam papire opet
Cestitam od srca :)
Nisam vam pisala jer nemam nista pametno da kazem (nemam ni glupo, uglavnom sam zauzeta oko posla i kuce i pomalo spremam ispit) :) Cekam moj ciklus da stigne tamo negde za nekih 7 dana pa da ponovim hormone i predam papire opet
Hiperaktivna- Broj poruka : 203
Godina : 39
Datum upisa : 29.04.2014
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +