Korak po korak na putu do bete +
+67
Nataly17
Bubamara
ne gubim nadu
pravnica
BabyBear
ivanicasale
MAAKKI
Bobaue
Smrdica
mata
Lena_83
ariadne69
OKacica
Tebi
Vecka
marija123
SladZana
tetreb
Afrodita
pticica
annci
plašljiva
srculence 84
makac71
nina :)
neris8
fmala
Dacaa
JocY
LAJTOP
Djurdjevak79
Sofija Veks
jovanka.draskic
ninica2
boni m
saska1
ganedina
Magnolie
dragmilk
cecilija78
insomnia
d77
noja
jelena*mama2andjela*
Vilaa
Vuchica
Erata
KoMetaK
BiKsi :)
Ninche
lela1984
kornjaca
hocukusurnecuzvaku
lelas
MalaSaJuga
PalcicaBg
ragaco
Star77
mamadabudem
sandrolina
Hiperaktivna
Petkana
Ema78
luckystar74
sanib
Niny
sareni leptir
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
E, Leki JBG!!! To je sve sto imam da kazem. Nije me bilo par dana, pa sada iscitah unazad..vala je moglo i da te lupi jedno cudo po sred bete...al dobro, sta da se radi...
Samo da se sada oslobodis tih gadura i nastavljamo da se pratimo. Naravno, ostajemo u klubu "jesenjih trudnica"
Samo da se sada oslobodis tih gadura i nastavljamo da se pratimo. Naravno, ostajemo u klubu "jesenjih trudnica"
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Dobro nam dosla Lena! Prelepo ime. Kada sam bila mala mastala sam da imam dva sina i jednu cerku. Lenu
kako stvari stoje, tesko da cu uspeti bas tri deteta, ali ne bih se bunila ni sa jednim. uopste.
kako stvari stoje, tesko da cu uspeti bas tri deteta, ali ne bih se bunila ni sa jednim. uopste.
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Hvala annci :) Ustvari je ime Jelena al sam ga skratila jer je manje zauzeto kao nadimak hahaha
Lena_83- Broj poruka : 58
Godina : 41
Datum upisa : 09.11.2012
Lena_83 ::Hvala annci :) Ustvari je ime Jelena al sam ga skratila jer je manje zauzeto kao nadimak hahaha
Pa,onda jos jednom dobrodosla,posto si mi imenjakinja!I ja ga skratih!
Annci,ma jesenje trudnjacice,nego sta!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Evo i mene :) Malo sam jos kao pijana ali zadovoljna.
Izvuceno je 39 folikula,od toga 35 zrelih jajnih celija.Sutra cemo znati sta i kako dalje.... :)
Prva poseta u sobi posle aspiracije je bila moje drage BabyBear,bas me divno iznenadila i obradovala
Posto sam se uspavala,a i primala infuziju posle jer sam imala boleve,moj dragi suprug jer dva puta pitao okolo da li mu je zena dobro ,bio se bas uplasio,a ja odremala posteno posle
Izvuceno je 39 folikula,od toga 35 zrelih jajnih celija.Sutra cemo znati sta i kako dalje.... :)
Prva poseta u sobi posle aspiracije je bila moje drage BabyBear,bas me divno iznenadila i obradovala
Posto sam se uspavala,a i primala infuziju posle jer sam imala boleve,moj dragi suprug jer dva puta pitao okolo da li mu je zena dobro ,bio se bas uplasio,a ja odremala posteno posle
Tebi- Broj poruka : 656
Godina : 39
Datum upisa : 20.11.2013
Jel se dugo čeka pozivno pismo i šta posle? Mi smo u betaniji krenuli i niko ništa ne govori, ovo nam je prva vto
Bravo Tebi, divne vesti!! Pa ti si prava koka nosilja, bice tu bekica...milina!!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Tebi,svaka cast,prava koka nosilja!Bice tu extra embriona!
Moja laboratorija u redu,sad uzeh rezultate,nema ni I od infekcije,Bogu hvala.Znaci da ima sanse da budem jesenja trudnjacica ipak!
Tebi, svaka cast devojko! Bice tu da se bira najbolji medju najboljima... Sad odmori, zasluzila si. Mirise mi na trojke.
Lela, lepe vesti, sad i ti mozes neoptereceno u novi pokusaj, ka
Lela, lepe vesti, sad i ti mozes neoptereceno u novi pokusaj, ka
makac71- Broj poruka : 226
Datum upisa : 31.05.2013
Tebi, svaka cast! Navijam da bude puno jaako kvalitetnih embriona!
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
A ja pisala na 38+ i malopre se setim da Tebi ne pripada tamo
E pa stvarno, ja sam morala da odem i izvucem Tebi napolje sa kreveta. Svidelo joj se, bilo joj udobno i nece pa nece da ustane. Na kraju je jedva izvukoh i krenusmo zajedno. Sve mi zavrsile, a ona i dalje lezi i spava li spava...ccc... A u stvari ona srecica cekala mene da ja zavrsim
Sad muz kaze: a tebi stvarno svaka cast! Ja pitam sto meni? Kaze: Tebiiiiii! I umrli od smeha...kaze znao sam da ces da se upecas hahahaha
Moram da vam kazem da su Tebi i njen muzic extra likovi i da nam je jako drago sto smo ih upoznali i mnogo im hvala za danasnji prevoz
Ja sam 100% UBEDJENA da ce Tebi i njen muz sada uspeti. A jako bih volela da u isto vreme budemo trudnice i onda da zajedno pijemo pivo i posecujemo se.
E pa stvarno, ja sam morala da odem i izvucem Tebi napolje sa kreveta. Svidelo joj se, bilo joj udobno i nece pa nece da ustane. Na kraju je jedva izvukoh i krenusmo zajedno. Sve mi zavrsile, a ona i dalje lezi i spava li spava...ccc... A u stvari ona srecica cekala mene da ja zavrsim
Sad muz kaze: a tebi stvarno svaka cast! Ja pitam sto meni? Kaze: Tebiiiiii! I umrli od smeha...kaze znao sam da ces da se upecas hahahaha
Moram da vam kazem da su Tebi i njen muzic extra likovi i da nam je jako drago sto smo ih upoznali i mnogo im hvala za danasnji prevoz
Ja sam 100% UBEDJENA da ce Tebi i njen muz sada uspeti. A jako bih volela da u isto vreme budemo trudnice i onda da zajedno pijemo pivo i posecujemo se.
BabyBear- Broj poruka : 4268
Godina : 55
Datum upisa : 19.06.2014
Drage moje konacno da vas pozdravim
Ja zavrsih aspiraciju u petak 15.08. sa 8 j.c. nakon koje sam poprilicno krvarila pa su me zadrzli na odeljenju, posto je to prestalo sutradan u nedelju 17.08. smo imali zakazan ET. Rekli su nam da imamo 7 embriona A klase i vratili mi 3
Primam Progesteron depo inekcije od 250 ml na svaki 2. dan i pijem 3x1 Estrofem.
Sada cekamo 01. 09.sa vadimo krv za BETU!!!
Ali imam jedan problemcic i ne znam da li se iko sreo sa njim - imam jako tamnu i tvrdu stolicu. Plasi me to sto moram da se naprezem. ( izvinite sto pisem o ovome ali nigde ne mogu da nadjem bilo sta o slicnom iskustvu i neki savet) Pijem 2.5.-3 l vode i uglavnom jedem corbice, ali ne znam da li je to mozda zbog Progesterona i Estrofema?
Dr mi je na odmoru tako da ne mogu ni da pitam...
Ako neko nesto zna bila bih mu do neba zahvalna!!!
Makac, Tebi, BabyBear:
Ja zavrsih aspiraciju u petak 15.08. sa 8 j.c. nakon koje sam poprilicno krvarila pa su me zadrzli na odeljenju, posto je to prestalo sutradan u nedelju 17.08. smo imali zakazan ET. Rekli su nam da imamo 7 embriona A klase i vratili mi 3
Primam Progesteron depo inekcije od 250 ml na svaki 2. dan i pijem 3x1 Estrofem.
Sada cekamo 01. 09.sa vadimo krv za BETU!!!
Ali imam jedan problemcic i ne znam da li se iko sreo sa njim - imam jako tamnu i tvrdu stolicu. Plasi me to sto moram da se naprezem. ( izvinite sto pisem o ovome ali nigde ne mogu da nadjem bilo sta o slicnom iskustvu i neki savet) Pijem 2.5.-3 l vode i uglavnom jedem corbice, ali ne znam da li je to mozda zbog Progesterona i Estrofema?
Dr mi je na odmoru tako da ne mogu ni da pitam...
Ako neko nesto zna bila bih mu do neba zahvalna!!!
Makac, Tebi, BabyBear:
Djurdjevak79- Broj poruka : 56
Datum upisa : 14.06.2012
Meni su na PFC u Pragu rekli da to moze biti uticaj hormona koji i ti sada uzimas. Nema razloga za brigu.
mata- Broj poruka : 35
Datum upisa : 25.08.2012
Djurdjevak trudnice nasa probaj sa lenenim semenom,i pij probiotsi jogurt meni je pomoglo.
Tebi alal ti vera to je trebalo izgurati,odmarkaj pa si nam i ti uskoro trudnica.
Tebi alal ti vera to je trebalo izgurati,odmarkaj pa si nam i ti uskoro trudnica.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Djurdjevak, da sve tri bebice ostanu kod tebe 9 meseci
Vecka- Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013
Od progestetona,Djurdjevak.
Ima li neko da je tek na početku svega?
Zavisi sta smatras pocetkom, ja sam posle spontanog opet na pocetku...
Devojke kako ste?
Lela ima li novosti?
Lela ima li novosti?
Vecka,napisah juce,rez. u redu,nema infekc.,a od orgametrila mi je bolje i nema vise temperature.Kad stigne vestica nakon njega,mogu da se nadam novom prirodnjaku.
Dobrodosla, Leno!Lena_83 ::Ima li neko da je tek na početku svega?
Ne brini nista, vecina nas je ovde na (nekom) pocetku
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
lela1984 ::Vecka,napisah juce,rez. u redu,nema infekc.,a od orgametrila mi je bolje i nema vise temperature.Kad stigne vestica nakon njega,mogu da se nadam novom prirodnjaku.
Lela, drzim jako fige krene vise ta vesticara, da bude folikula i da bude prirodnjak - I DA BUDE BEBICETAN!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
HvalaVuchice.Do subote pijem orgametril,a onda ce vestica valjda konacno stici za 3-5 dana.
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +