KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+55
fmala
JocY
lela1984
dragana76ns
Klarica
fight&faith
tetreb
Orline
dragmilk
ninica2
lelas
Beograd
neris8
bundevica
SannI-AlL
jelena*mama2andjela*
Shizika
ganedina
Smrdica
Petkana
tulumba
twinsi
veki1
buby
Erata
JednaSova
Botox
kockicaaa
ChillyVilly
SoJa
Ninche
bak
SladZana
noja
PalcicaBg
Stenli
ivanicasale
neca73
Strumfeta78
BiKsi :)
d77
ragaco
pluton1
Mili2
hocukusurnecuzvaku
ivi
sareni leptir
leptirko82
Niny
KoMetaK
saska1
Sofija Veks
Vuchica
mamadabudem
medolina
59 posters

Strana 39 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 39 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od sareni leptir 6/8/2014, 21:18

Sovo bravo za ac. Bogdan ce biti lep deckonja... 
Strumfeta, dobila si poklon Bozji, najlepši... Curica je med pravi.. 
Neco, sve ti rekle cure.. Ja slabo poznajem deo pred porodjaj. Al saam cula da merke nisu toliko merodavne i sve zavisi od toga kakav je uz aparat. Zato ja sve. Ide/ privatno, ne zelim da me. Traumiraju ovi aparati stari u djomu zdravlja... 
... Jakov... Lepo ime, lepa beba...
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 39 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od neca73 7/8/2014, 10:12

Strumfeta, Nevena je bas secer! Cestitam jos jednom mami i tati.

Hvala vam na podrsci i pomoci. Moja Dr je inace zaposlena u Narodnom frontu, na odeljenju za visoko rizicne trudnoce, a prati me privatno u ordinaciji 4D. Ima licencu za ekspertski UZ, i generalno je izuzetno iskusna sa trudnicama.
Ne verujem da je pogresila, mada mi je i sama kada je pokusavala da smiri naglasila, da je greska na UZ moguca u ovako visokoj trudnoci, jer je plodove vode manje i da je sve teze precizno odmeriti dimenzije.
Iskreno, ne lezi mi njen nacin saopstavanja informacija, izbezumila me je, sa pricom o hitnom porodjaju, nefunkcionalnoj posteljici....
Posle je ublazila recima da mesta panici nema, a mm je objasnjavala da je beba u fizioloskim granicama iako je mala.
Uglavnom sutra idem kod nje u Front, pa Vam javljam sta i kako.
Erata, hvala na linku.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 7/8/2014, 10:50

Neco, javljaj nam obavezno sta i kako...Mislimo na tebe i cekamo sa najlepsim vestima  sunny 
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ganedina 7/8/2014, 11:12

Zene, deca su vam preslatka . Moram priznati da sam posebno pala kad sam videla Strumfetinu Nevenu , Sunce malo, tim pre sto , da mi je u novembru uspeo FET u Pragu i ja bih sada imalo ovako nesto lepo i predivno , najlepsu mogucu uspomenu iz Praga, jef je Strumfeta bila na ET 7 dana pre mene .

Uzivajte sa svojom decicom , to ste konacno i zasluzile. Ostale trudnice ljubim vas sve do jedne u vase trudnicke stomacice .
ganedina
ganedina

Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 7/8/2014, 11:18

Ragaco,kao secer je Jakov! osmeh srce 

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lela1984 7/8/2014, 11:20

Strumpfetice,i tvoja Nena je prava lutkica! sunny 

lela1984

Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 7/8/2014, 13:38

Nevenice lepotice  srca 
Neco javi sta kazu sutra.
Drugari dezurna dr u DZ mi je prepisala Neo Penotran. Nadam se da smijem da koristim. Imate li vi iskustva?
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 7/8/2014, 14:34

Sladzo, sta bese taj neo...? Cim tijeprepisala, valjd zna sta radi... 
Ja da saopstim da sam zakazala amniocentozu, 15og,tj sl. Petak.. Ostajem jedan dan u bolnici, jednu noć.. Rekose da uzmem utrogestan, ubruse, pidzamice, krvnu grupu. Za antibiotike ne rekose Nista. Možda. Ce mi.  r.eci nakon intervencije.  Sve u svemu nadam se dobrom rezultatu.
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 7/8/2014, 14:53

Hvala vam drage moje!
Svakoj od vas zelim bar jednu ovakvu mrvicu i ovu radost koju mi trenutno osecamo...
Neco, drzim pesnice sutra... moj dr meni uopste od 8.meseca nije radio uz, samo je merio protoke. Kad god sam ga pitala kolika je u nadi da ce je izmeriti, on bi rekao taman kako treba...Sam uz, ima onih "+/-", pa ni dr ne moze precizno da izracuna...Samo hrabro...
Ljubim!
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 7/8/2014, 15:52

Neco,biće sve u redu.Ja sam zbog jedne kretenke dr Mandić iz Fronta bespotrebno išla na AC jer mi nije videla u 12.nedelji detetovu nosnu kost.Dabl je bio ok,ali džabe,crv sumnje mi nije dao mira...Ne sekiraj se nego nam se javi sutra sa lepim vestima  roda 
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 7/8/2014, 19:01

Samo da vas pozdravim i posaljem poljupce!Ne stizem nista:-)
Strumfeta,CESTITAM!Divna je curica.
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 8/8/2014, 16:18

Cao. Evo mene kod kuce. Jutros sam bila u Frontu. CTG je pokazao umerene kontrakcije materice (krenulo je polako kaze Dr, verovatno cemo ranije da zavrsavamo). Ja sam strepela od UZ. Ovaj put je pokazao 2860g, III stepen posteljice, protoci dobri.
E sad, bekan moze da bude i manji i veci......
Kako god, malo mi je ipak lakse. Mnogo sam se bila zabrinula na pregledu u utorak, bas mi je tesko palo.
U ponedeljak idem opet u bolnicu, ali treba da budem spremna da ostanem u bolnici ukoliko bude potrebe. Moje godine, beba malena, plodove vode polako ima manje, nema razloga da ne ostanem u bolnici da me prate kaze Dr.
Do daljneg, ljubim Vas ja.
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 8/8/2014, 16:41

Dobro je, Neco, taman da odahnes. A jos koliko sedece nedelje moguce upoznavanje sa bebicom, divno!  yes 

Gde se poradjas?
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Petkana 8/8/2014, 16:45

Super Neco,uskoro upoznajemo jos jednu preslatku bebicu. Bice to sve ok!
Petkana
Petkana

Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 8/8/2014, 16:55

Neco,vidiš da je hvala Bogu sve odlično  d Sledeće nedelje ćeš osetiti najveću radost  ljubav 
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 8/8/2014, 17:27

U Frontu.
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 8/8/2014, 17:28

Verovatno sledece nedelje, ako ne ispadnem na kraju Georgina  Very Happy.
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 8/8/2014, 17:29

neca73 ::Verovatno sledece nedelje, ako ne ispadnem na kraju Georgina  Very Happy.

lol! lol! lol! 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 8/8/2014, 17:45

Neco,bravisimoooooo!!!!
Biće sve to super!Još malo,pa nam stiže novi druškan!

ragaco

Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 8/8/2014, 19:01

Bravo Neco i bebane. Jos malo i druzenje  Very Happy 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 8/8/2014, 22:13

Neco, bice to sve ok  osmeh srce 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JednaSova 9/8/2014, 22:45

Danas sam bila na nekoj svadbi i morala sam ranije da se vratim kuci. Naime, zvucnik je bio postavljen nekako iza mojih ledja, na dva metra i ni malo mi nije bilo prijatno. Za moj ukus bilo je preglasno i samo sam mislila na to da bebi smeta i da mu nije prijatno, kao sto nije ni meni, pa sam posle nekog vremena otisla kuci.
Ne znam da li je to moj trip, ali nisam zelela vise da budem tamo. Sve u svemu - cak iako bebi nije smetalo, ja sam imala osecaj da jeste.
Da nisam previse zastitnicki nastrojena jos sad? Sta cu tek da radim kad se rodi...?  c 
JednaSova
JednaSova

Broj poruka : 245
Godina : 50
Datum upisa : 11.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tetreb 11/8/2014, 12:49

Da vas cmoknem na brzaka dok curica spava jako se obradujem kad vidim lepe vesti na ovim stranama milina jedna od lepih bekana zvekana.
Ragaco momak ipo nego šta ljubim ga u dusu,Nevena slatkis,Mirna medenjak,jooooj lepote Bozije
Sve vas jako grlim i ljubim i mislim na vas
D77 jako se radujem tvojoj trudnoci posle toliko muke,
Plutone sve cestitke i uzivaj draga
tetreb
tetreb

Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 11/8/2014, 16:52

Tetreb, ljubimo i mi tebe  osmeh srce 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivanicasale 11/8/2014, 16:59

Neco bice sve uredu vidis da je bekan ipak ok,joc ce on nabaciti na tezinu do porodjaja.Zelim ti svu srecu i lak porodjaj.Ljubim vas sve a posebno nase lepe bebe...
ivanicasale
ivanicasale

Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 39 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu