Korak po korak na putu do bete +
+52
ariadne69
jelena*mama2andjela*
cecilija78
fight&faith
SoJa
JednaSova
ChillyVilly
AriesGirl
Vecka
jovanka.draskic
dacans
srculence 84
d77
REAANITA
hocukusurnecuzvaku
OKacica
Mili2
ivanicasale
SannI-AlL
Hiperaktivna
zvoncica36
luckystar74
Vuchica
missile
Sofija Veks
MalaSaJuga
malena 92
saska1
Smrdica
cicsa80
ragaco
maki0211
annci
Jelka
Star77
Vanilla
leptirko82
ivi
bak
Petkana
mijaki
PalcicaBg
sandrolina
Niny
karakaca
BiKsi :)
dzefri
mamadabudem
lela1984
Srcko13
KoMetaK
sareni leptir
56 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Koracaljke moje
Jelka
Lucky,kako prokrvarila,da nije implantacijsko?
Miss ti se super drzis,navijam jako
Saska,bravo za folikulcice i endo da jos malo zalijem
Bak konacno pocela,nek je sa srecom draga!
Kometo navijam da sto pre padne Lh,ti nam neces u maratonke!
Anci,navijam da jun bude vas mesec
Lelo, bravo za uradjenu histero!
Sandrolino,nadam se da ce sve biti ok,komunikacija najvaznija u ovoj prici.
Toliko zapamtih a sad malo o mojim mukama .Danas 5dpt a ja potonula skroz.Ocajnicki pokusavam da pronadjem neki signal u svom telu,al odgovora nema pa na nema.Bolne grudi od progesterona i to je to i to cak promenljivo.Koliko sam bila pozitivna ceo proces,toliko sad postadoh neverni Toma.Jako nerviram samu sebe i naravno moram to kriti od mm,jer je on,dusa moja,pun vere i nade.Eto,ovo je moje danasnje raspolozenje
Jelka
Lucky,kako prokrvarila,da nije implantacijsko?
Miss ti se super drzis,navijam jako
Saska,bravo za folikulcice i endo da jos malo zalijem
Bak konacno pocela,nek je sa srecom draga!
Kometo navijam da sto pre padne Lh,ti nam neces u maratonke!
Anci,navijam da jun bude vas mesec
Lelo, bravo za uradjenu histero!
Sandrolino,nadam se da ce sve biti ok,komunikacija najvaznija u ovoj prici.
Toliko zapamtih a sad malo o mojim mukama .Danas 5dpt a ja potonula skroz.Ocajnicki pokusavam da pronadjem neki signal u svom telu,al odgovora nema pa na nema.Bolne grudi od progesterona i to je to i to cak promenljivo.Koliko sam bila pozitivna ceo proces,toliko sad postadoh neverni Toma.Jako nerviram samu sebe i naravno moram to kriti od mm,jer je on,dusa moja,pun vere i nade.Eto,ovo je moje danasnje raspolozenje
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Petkana ne opterecuj se trazenjem simptoma veci je broj nas koje ih nismo imale..mene su grudi prestale boleti pred betu i nista se nije desavalo u organizmu..opusti se i uzivaj nemoj sekirati bebice
Smrdica- Broj poruka : 293
Godina : 41
Datum upisa : 04.01.2014
Smrdice kako si ti trudnice?
Znam da mnoge zene nemaju simptome al mene su u trudnoci,pre ocekivane m,jako bolele grudi i stomak pa sad uporedjujem,sta ces nema glava pametnijeg posla
Znam da mnoge zene nemaju simptome al mene su u trudnoci,pre ocekivane m,jako bolele grudi i stomak pa sad uporedjujem,sta ces nema glava pametnijeg posla
Petkana- Broj poruka : 436
Datum upisa : 16.02.2014
Petkana, pobogu! Kakve veze ima to sto ne boli? Svako telo, prica za sebe. Ja sam samo na Kutku cula tako puno razlicitih slucajeva, cak i kad se vadi beta.juce me zove nasa Maus, i kaze da je njena drugarica radila betu 12dpt i nula. Ponovila 15dpt i 50. Dakle, opustencija draga, jel citas ti kad ja savetujem svoju terapiju- turske serije, zuta stampa, exclusiv na prvoj, ples sa zvezdama..
Molim te, ne sumnjaj, to nikako. I opusti se. Kupi sebi i tm po nesto.
Smrdice, nisam u toku, a nemas potpis, pa ne znam jel si nam ti trudnica?
Molim te, ne sumnjaj, to nikako. I opusti se. Kupi sebi i tm po nesto.
Smrdice, nisam u toku, a nemas potpis, pa ne znam jel si nam ti trudnica?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Joj Smrdice, pa ti si nam trudnica! Pa sto ne stavis potpis? Koja nedelja? Spontano ili vto?
Tako je Misile samo opusten sadrzaj i uzivancija..da jesam trudnica i moje bebe su "napravljene" u istoj klinici kao vase..vucem vas obe jakoo za nos pa da se druzimo..
Petkana, dva put kad popravljas isti zub nece te isto boleti, a ti bi da ti trudnoce budu sa istim simptomima. Nece, ne brigaj. Svaka vto je prica za sebe, i svaka trudnoca. (To sam cula od zena sa vise dece). Ne misli i uzivaj
Petkana opušteno samo niko nije isti svi smo mi različiti neko ima neke simptome neko nema ništa od toga ja vjerujem da ste ti i Miss što će se uskoro i pokazati.
A sad da vas pitam jeste vi pregnil primale u debelo meso ja terbam večeras primit stop.
A sad da vas pitam jeste vi pregnil primale u debelo meso ja terbam večeras primit stop.
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Petkana hvala na pitanju,dobro smo hvala Bogu..
Saska pregnil se dobija u debelo meso,srecno stopiranje :)
Saska pregnil se dobija u debelo meso,srecno stopiranje :)
Ja pregnil stop u Leskovcu primila u debelo meso.saska1 ::Petkana opušteno samo niko nije isti svi smo mi različiti neko ima neke simptome neko nema ništa od toga ja vjerujem da ste ti i Miss što će se uskoro i pokazati.
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Pregnil ide u debelo meso. Dr mi je naglasila da treba da da neko strucan, pa posto mi je bilo nezgodno da nocu trazim med sestru, dr je dala ovitrel, koji ide u stomak. Super je, ne boli, istn kao pregnil, ali 1 ovitrel menja 5000 jedinica pregnila i kosta oko 3500 u irisu.
Hvala cure i ja sam ga uvijek u debelo meso pimala al mi ova u apoteci reče može i potkožno.
Ne, pregnil samo u guzu, a ovitrel u stomak potkozno.
Saska, danas js jednom hranis jajasca i stop. Srecno stopiranje!!!!
Saska, danas js jednom hranis jajasca i stop. Srecno stopiranje!!!!
Samo u guzu,nikako potkozno!Srecno stopiranje veceras!saska1 ::Hvala cure i ja sam ga uvijek u debelo meso pimala al mi ova u apoteci reče može i potkožno.
Lucky zao mi je draga
Petkana mani se simptoma,nema pravila,uzivaj u trudnoci i ne misli da je drugacije
Petkana mani se simptoma,nema pravila,uzivaj u trudnoci i ne misli da je drugacije
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Miss,lela hvala još jedno možda glupo pitanje jel danas trebam nešto posebno čuvat jajca ili sve normalno mislim na rad (trebm ići na selo slave muž.pa malo da pomognem).
saska ,uzivaj dok jos mozes ...slobodno se ponasaj ....
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Koračaljke moje drage, da vas ljubnem sve u kompletu
Lucky, žao mi je... biće sledeći put, ne gubi nadu. Eto, našla se glupava infekcija da poremeti proces, sledeći put je neće biti i uspećeš. Grlim te...
Sandrolina, naiđe tako loš period, pa smo sve u trenutku sumnjičave i negativne, al prođe... Opusti se i biće sve ok. Ja navijam jako
Miss, opuštencijo moja, kako si mi samo draga! Kad bih mogla uživo da te stisnem Al, biće ponovo prilike, pa ćeš da me vučeš za nos Ljubac veliki
Bak, još jedna meni jako draga cura, navijam jako i zalivam, zalivam, zalivam Biće sve super, znam
Saška, :DDa lepo sazru ćelijice Još malo, još malo
Lela, navijam za prirodnjak u Genesisu i ishod kao kod Dace
Petkana, znam da je teško ne tražiti signale, prošla sam 4 puta kroz to, tako da te razumem. Ti si imala trudnoću, pa ti je još teže, jer upoređuješ sa tim periodom. Ali, u pravu su cure, nisu sve trudnoće iste, pa ni simptomi. Samo budi pozitivna i veruj.
Meta, hop, hop, dole LH
Srećno, drage moje
Lucky, žao mi je... biće sledeći put, ne gubi nadu. Eto, našla se glupava infekcija da poremeti proces, sledeći put je neće biti i uspećeš. Grlim te...
Sandrolina, naiđe tako loš period, pa smo sve u trenutku sumnjičave i negativne, al prođe... Opusti se i biće sve ok. Ja navijam jako
Miss, opuštencijo moja, kako si mi samo draga! Kad bih mogla uživo da te stisnem Al, biće ponovo prilike, pa ćeš da me vučeš za nos Ljubac veliki
Bak, još jedna meni jako draga cura, navijam jako i zalivam, zalivam, zalivam Biće sve super, znam
Saška, :DDa lepo sazru ćelijice Još malo, još malo
Lela, navijam za prirodnjak u Genesisu i ishod kao kod Dace
Petkana, znam da je teško ne tražiti signale, prošla sam 4 puta kroz to, tako da te razumem. Ti si imala trudnoću, pa ti je još teže, jer upoređuješ sa tim periodom. Ali, u pravu su cure, nisu sve trudnoće iste, pa ni simptomi. Samo budi pozitivna i veruj.
Meta, hop, hop, dole LH
Srećno, drage moje
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Sve normalno.saska1 ::Miss,lela hvala još jedno možda glupo pitanje jel danas trebam nešto posebno čuvat jajca ili sve normalno mislim na rad (trebm ići na selo slave muž.pa malo da pomognem).
lucky,sad sam videla ...jako mi je zao .
meta
petkana ,ja nemam i dalje nikakve simptome ..i ja sam se isto pitala ....pa eto ..pogodak .rekle su ti cure sve .
meta
petkana ,ja nemam i dalje nikakve simptome ..i ja sam se isto pitala ....pa eto ..pogodak .rekle su ti cure sve .
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
hvala Vam devojke moje, značite mnogo...
upravo dola sa UZ od doktora, endo je danas na 16dc 10,5mm i zapremine oko 3,7ccm.
poslala sam izvestaj Sonji pa ocekujem odgovor kakav je plan.
ljubim vas sve...
upravo dola sa UZ od doktora, endo je danas na 16dc 10,5mm i zapremine oko 3,7ccm.
ljubim vas sve...
sandrolina- Broj poruka : 450
Datum upisa : 06.01.2014
S tim ides na transer sigurno,extra!Jedva cekam da cujem kad!sandrolina ::hvala Vam devojke moje, značite mnogo...
ljubim vas sve...
cekam odgovor Lela i jedva cekam da cujem kada...
pisem cim odgovore...
pisem cim odgovore...
odgovor je stigao, putujem u ponedeljak 16.6. transfer se radi po planu 17.6, upravo mi je napisala koordinatorka da se transfer planira od 16 do 25 dc zbog hormonske terapije...
Sada čekam ponedeljak i put za Prag.
Pa,super,eto,vidis,sad se opusti koliko je to moguce. To ti je,koji dan ciklusa?sandrolina ::odgovor je stigao, putujem u ponedeljak 16.6. transfer se radi po planu 17.6, upravo mi je napisala koordinatorka da se transfer planira od 16 do 25 dc zbog hormonske terapije...
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +