Korak po korak na putu do bete +
+58
Cala Domingos
insomnia
libertte
ariadne69
Maja.Bojan
Beograd
fmala
jelena*mama2andjela*
cicsa80
kornjaca
Vilhelmina
MAAKKI
ivanicasale
SoJa
luckystar74
AriesGirl
mijaki
fight&faith
dragana76ns
OKacica
ninica2
SannI-AlL
BiKsi :)
hocukusurnecuzvaku
karakaca
Vanilla
Petkana
leptirko82
missile
SladZana
Mili2
Star77
malena 92
Tebi
bulevarka
lela1984
Sofija Veks
KoMetaK
d77
sandrolina
anasrce
zvoncica36
Afrodita
saska1
annci
Hiperaktivna
JednaSova
Niny
Nataly17
maki0211
ChillyVilly
bak
mamadabudem
sareni leptir
PalcicaBg
Vuchica
Smrdica
boni m
62 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
sad mogu malkice da odahnem ...al samo malkice ...uz mi je bitan sada---
ajde palcice pa i ti devojko ,po svoje smrzlice ----navijam za dobar ishod !
ajde palcice pa i ti devojko ,po svoje smrzlice ----navijam za dobar ishod !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Leptiricu, sjajna beta za 12. dan
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Leptiricu cestitam za 12dan.: )
Daco hvala,nadam se da ce biti najsrecniji.
Daco hvala,nadam se da ce biti najsrecniji.
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
leptiricu odlicna beta,prava skolska,sad se opusti
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
...evo izdahnucu jednom pa cu se opustiti ,....
jeco jel proslo grlo ,temperatura ?
jeco jel proslo grlo ,temperatura ?
Leptirko sad moras laganijim tempom, sto manje nervoze a vise opustencije, iako znam da nije lako. Pusti malo serotonin da se luci bebici ce prijati
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Šareni leptiru,čestitam. Neka je sa srećom
tulumba- Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012
Pozdrav za sve,vredne devojčice!
Preleteh stranice,a malo mi ostade u glavi.
Čestitke Vilhemini,Malenoj i Brbljivom leptiriću,neka vam je sve potaman nove trudnice!
Vučem za nosiće sve koje su u postupku!Bak,Missile,Palčice,Mijaki-da se radujemo brzo!
Okacice moja mila,grlim te i ljubim do neba!!!!!
Preleteh stranice,a malo mi ostade u glavi.
Čestitke Vilhemini,Malenoj i Brbljivom leptiriću,neka vam je sve potaman nove trudnice!
Vučem za nosiće sve koje su u postupku!Bak,Missile,Palčice,Mijaki-da se radujemo brzo!
Okacice moja mila,grlim te i ljubim do neba!!!!!
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
ivanicasale ::E ovako:Doktprka nas je primola tacno u 17.20h u koliko nam je i bilo zakazano.Znaci prvi utisak je fenomenalan.Prosto je bila iznenadjena cinjenicama sta je meni sve radjeno,i videla je na snimku HSG-a da imam neki polip u materici i da obavezno radim histeroskopiju.Ona ce da mi je radi da bi videla ujedno i na koje mesto je najbolje za embrione.Radice mi i AHA,rekla mi je da urodjene trombofilije nema potrebe da radim jer ce u svakom slucaju da mi ubaci Faksiparin 0.3 od aspiracije i Dexason tab.2x1/2 od aspiracije.Rekla je i da ce joj za nas trebati teska antiljerija ali da ce sve da sredi.Bicu na dugom protokolu jer moze bolje da prati jajnike i folikule.
Upravo sam zvala da zakazem histeroskopiju za 28.08 ali su mi rekli da sada zakazuju za novembar na uput a da meni mogu da rade tada ako platim 25.000din.Tako da platicu i tako
Tada cu poceti i da pijem Mikroginon ujedno i za histero rekla mi je od 5dc u mesecu kada ce da mi radi histero i posle nastavljam sa stimulacijom za vto u Septembru.Tako da do kraja Septembra boze zdravlje bice sve zavrseno i za moj rodjendan 4.10 bicu mala trudnica Kao sto rekoh bicu ja jesenja
Ljubim vas sve.
P.S. Lela zena je stvarno Videces i ti 22.05 kada odes.Nadamo se,videcemo u cetvrtak!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
ivanicasale ::E ovako:Doktprka nas je primola tacno u 17.20h u koliko nam je i bilo zakazano.Znaci prvi utisak je fenomenalan.Prosto je bila iznenadjena cinjenicama sta je meni sve radjeno,i videla je na snimku HSG-a da imam neki polip u materici i da obavezno radim histeroskopiju.Ona ce da mi je radi da bi videla ujedno i na koje mesto je najbolje za embrione.Radice mi i AHA,rekla mi je da urodjene trombofilije nema potrebe da radim jer ce u svakom slucaju da mi ubaci Faksiparin 0.3 od aspiracije i Dexason tab.2x1/2 od aspiracije.Rekla je i da ce joj za nas trebati teska antiljerija ali da ce sve da sredi.Bicu na dugom protokolu jer moze bolje da prati jajnike i folikule.
Upravo sam zvala da zakazem histeroskopiju za 28.08 ali su mi rekli da sada zakazuju za novembar na uput a da meni mogu da rade tada ako platim 25.000din.Tako da platicu i tako
Tada cu poceti i da pijem Mikroginon ujedno i za histero rekla mi je od 5dc u mesecu kada ce da mi radi histero i posle nastavljam sa stimulacijom za vto u Septembru.Tako da do kraja Septembra boze zdravlje bice sve zavrseno i za moj rodjendan 4.10 bicu mala trudnica Kao sto rekoh bicu ja jesenja
Ljubim vas sve.
P.S. Lela zena je stvarno Videces i ti 22.05 kada odes.Nadamo se,videcemo u cetvrtak!
Extra,svaka cast!sareni leptir ::stigo nalaz bete ,koliko je umeo mm da mi procita nalaz..cekam samo ddimer.
dakle beta 12 dana od et -334,5...obzirom da je drugi lab u pitanju ,mislim da je to to,i da je beta ok..sta Vi kazete ?
dakle beta 334,5
Leptiricu, divna beta
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Brbljivice, super si. Ne razmisljaj ni o UZ, vec usmeri svoje misli tamo gde treba
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Leptiriću, beta je ko bonbonica Uživaj, bre!
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
stigo mi je d dimer ...grancian vrednost je 0.3mg/l ja moj ddimer je 0,1 g /L.
znaci za sada je i to ok .... saljem sve genesisu i viecemo kada je prvi UZ ....sve pozdrave .
neznam kako je vama ,ali ja sa se bas potresla zbog ove katastrofe koja je zadesila Srbiju ....
znaci za sada je i to ok .... saljem sve genesisu i viecemo kada je prvi UZ ....sve pozdrave .
neznam kako je vama ,ali ja sa se bas potresla zbog ove katastrofe koja je zadesila Srbiju ....
sareni leptir ::stigo mi je d dimer ...grancian vrednost je 0.3mg/l ja moj ddimer je 0,1 g /L.
Leptiriću,, ugasi TV, radio i sve ostalo, ti ne treba da gledaš vesti....Ti treba da se opustiš, jer nikako ne možeš da pomogneš...
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Ne gledaj TV,bez nerviranja,ne mozes da pomognes!Dobro je za D-dimer!sareni leptir ::stigo mi je d dimer ...grancian vrednost je 0.3mg/l ja moj ddimer je 0,1 g /L.
Brbljiva, bravo, sve cestitke za trudnocu. Kao sto rekose cure, ugasi tv, i meni stoji kamen u zelucu i knedla u grlu kad gledam, strasno je svuda. Porbaj da se iskljucis koliko mozes, koliko god to sad sebicno zvucalo, al moras malo da se zastitis!
Nove cure, dobrodosle i sto pre zabebile!
Okacice, pametno si uradila. Snacice se kolege, a bices ti za njih kasnije tu, a sigurna sam da si vec dovoljno i ranije uradila za firmu. Sad malo daj sebi oduska i sredi svoju dusu, izbaci tugu iz sebe, pa onda hrabro napred koracaj.
Bak, bubris, joj, ajde bre lh spadaj nanu ti naninu. Ova voda utice na njega. grrrrrrr
Nove cure, dobrodosle i sto pre zabebile!
Okacice, pametno si uradila. Snacice se kolege, a bices ti za njih kasnije tu, a sigurna sam da si vec dovoljno i ranije uradila za firmu. Sad malo daj sebi oduska i sredi svoju dusu, izbaci tugu iz sebe, pa onda hrabro napred koracaj.
Bak, bubris, joj, ajde bre lh spadaj nanu ti naninu. Ova voda utice na njega. grrrrrrr
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Leptiriću sjajno uživaj sada
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Leptiricu brvbljivi pa beta je lepa i skolski se dupla, neka i trudnoca bude skolska i lagana gasi tv i pusti sebi onu tvoju muziku za opustanje znam da si je ranije slusala.
Drage moje treba mi pomoc za histeroskopiju dr mi je rekla da moze da mi napise uput za neki kc u Beogradu da je odradim na uput koga da izaberem, ja razmisljam o frontu?!
Drage moje treba mi pomoc za histeroskopiju dr mi je rekla da moze da mi napise uput za neki kc u Beogradu da je odradim na uput koga da izaberem, ja razmisljam o frontu?!
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Ja sam iz Beograda,pa hocu da idem u Novi sad da se konsultujem s Kopitovickom za histero.Toliko o tome koliko su dobri ovde,u BGD-u...karakaca ::Leptiricu brvbljivi pa beta je lepa i skolski se dupla, neka i trudnoca bude skolska i lagana gasi tv i pusti sebi onu tvoju muziku za opustanje znam da si je ranije slusala.
Leptiriću super beta uživaj opusti se sada malo
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Cao devojke.Evo da se pridruzim i ja forumu.Iza sebe imam uspesnu Vto ali nazalost trudnoca se zavrsila u 5 mesecu.Trenutno se spremam za novi pokusaj,u fazi sam cekanja poziva na uz u Visegradskoj.
Srcko13- Broj poruka : 5
Datum upisa : 16.05.2014
Brljiva čestitam ti na trudnoću .... želim ti da bude mirna i školska i ženo opusti se malo i što manje stresiranja . Sada misli na svoju bebicu .
Bakiša čekamo te na kafi daj da se taj LH više sredi i da kreneš u pobede ... znam da si ti naša buduća
Novim koračaljkama želim dobrodošlicu a starim uspešne postupke i srećne korake .
Poseban cmokić za naše mame i bebice
Bakiša čekamo te na kafi daj da se taj LH više sredi i da kreneš u pobede ... znam da si ti naša buduća
Novim koračaljkama želim dobrodošlicu a starim uspešne postupke i srećne korake .
Poseban cmokić za naše mame i bebice
bulevarka- Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012
juhu devojke ,dobro jutro .kako ste danas ? ja super .
elem ,pozvali me sa klinike malopre i 2 jun mi je zakazan UZ ,samo cemo videti u koliko sati ,i videce sa dr kada opet ponavljam tsh ....
bakisa ,pa ti si sledca !navijam
elem ,pozvali me sa klinike malopre i 2 jun mi je zakazan UZ ,samo cemo videti u koliko sati ,i videce sa dr kada opet ponavljam tsh ....
bakisa ,pa ti si sledca !navijam
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +