JELENA87 i dva srculenca :-)
+51
tulumba
pluton1
dragmilk
Botox
Vanilla
MalaSaJuga
neris8
REAANITA
nadalica
smarija
Strumfeta78
mamadabudem
Stenli
ZeljkaMV
Mili2
ivanicasale
d77
ankili
karakaca
hocukusurnecuzvaku
fight&faith
anasrce
jovanka.draskic
lelas
fmala
dragana76ns
jelena*mama2andjela*
Simona
saska1
Orline
lenabeograd
Tangerine
Erata
sareni leptir
JocY
PalcicaBg
KoMetaK
buby
Ninana
Smrdica
ragaco
bak
Vuchica
leptirko82
Niny
Klarica
SladZana
Mili
Sofija Veks
SoJa
BiKsi :)
55 posters
Strana 2 od 28
Strana 2 od 28 • 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Re: JELENA87 i dva srculenca :-)
SladZana ::Jelena draga molim se i ja za srculenca
kao sto ragaco rece mora da je hematom.
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Drzi se jeco, puno zena je imalo bas obilna krvarenja pa su rodile divnu decicu! Ljubim te
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
hvala vam puno...molim se za moje bebice...krvarenje je se obilnije a i stalno mi izlaze sluzavi komadi tkiva tj zgrusane krvi..
uzasno se osecam...
dr Crnogorac je rekla da joj javim veceras da li je stalo krvarenje...
uzasno se osecam...
dr Crnogorac je rekla da joj javim veceras da li je stalo krvarenje...
jelena*mama2andjela*- Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014
Samo polako, Jeko, bebicama ce jedino odmor da prija, ti radis sve sto je do tebe, napisase devojke gore da se desavalo trudnicama ta situacija pa je bilo sve u redu, trudi se da budes pozitivna koliko mozes, mogu samo da pretpostavim koliko ti je tesko i koliko si uplasena, ali trudi se da mislis na to, kao i na to da di je doktorka rekla da su obe bebice tu, molimo se da ostanu i da ti brzo krvarenje prodje...
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Jelena, bitno je da su bebice tu, što znači da je u pitanju neki hematom Bilo je dosta devojaka na forumu koje su imale takvo krvarenje. Mogu misliti kako ti je, još kad si ugledala krv, ali nedaj se, smiri se draga, lezi, ne pomeraj se, a ja navijam da što pre stane
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Pridruzujem se, JecoSladZana ::Jelena draga molim se i ja za srculenca
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Jelena uz tebe sam i molim se iz sve snage
Smrdica- Broj poruka : 293
Godina : 41
hvala vam drage moje sto navijete za nas od srca
uzasno sam uplasena,najgori su ovi komadi sto izlaze,neznam kako bi opisala najpribliznije izgleda kao komadi dzigerice,oprostite na detaljisanju al tako meni izgleda...
uzasno sam uplasena,najgori su ovi komadi sto izlaze,neznam kako bi opisala najpribliznije izgleda kao komadi dzigerice,oprostite na detaljisanju al tako meni izgleda...
Jeco draga znam kako izgleda, meni je svaka vjestica takva iscrpi me potpuno. Ali smirice se kad taj hematom kad izadje skroz, taman neka ga neka ide da ne smeta bebicama
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Pa to su ugrušci krvi,zna da bude baš onako nezgodno kad krene,baš kao da izlazi komad nečega.
Prati situaciju,pa ako se pojačava,ne čekaj veče,nego im se javi pre.
Prati situaciju,pa ako se pojačava,ne čekaj veče,nego im se javi pre.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
ragaco draga jesu opasni ti ugrusci?
ja sam ih imala ponekad sa menstruacijom ali male komadice par milimetara mozda centimetar al neznam zasto se sad pojavljuju,dva su bila bas velika mozda 10cm a sad su opet mali od par milimetara.
Dr mi je ukinula fraksiparin do daljneg kaze mozada se i krv previse razredila
ja sam ih imala ponekad sa menstruacijom ali male komadice par milimetara mozda centimetar al neznam zasto se sad pojavljuju,dva su bila bas velika mozda 10cm a sad su opet mali od par milimetara.
Dr mi je ukinula fraksiparin do daljneg kaze mozada se i krv previse razredila
To se sigurno hematom cedi,a sigurno i Fraxi doprinosi obilnosti krvarenja,samim tim to sprečava koagulaciju.
Najbitnije da su tvoje bebice ok,ako je hematom-verovatno je na takvom mestu da im ne smeta.
A ti prati situaciju i ako se pojača nemoj da čekaš-nije preobilno krvarenje za šalu.
Nadam se da će sve biti ok.Eto i Pluton je do skora u više navrata imala obilna krvarenja,pa je sa njenim dečacima sve ok.
Najbitnije da su tvoje bebice ok,ako je hematom-verovatno je na takvom mestu da im ne smeta.
A ti prati situaciju i ako se pojača nemoj da čekaš-nije preobilno krvarenje za šalu.
Nadam se da će sve biti ok.Eto i Pluton je do skora u više navrata imala obilna krvarenja,pa je sa njenim dečacima sve ok.
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
I ja!!!!Vuchica ::Pridruzujem se, JecoSladZana ::Jelena draga molim se i ja za srculenca
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
ufff...samo da sve bude ok...
ja sam u prvoj trudnoci za jedan roze koncic bila istraumirana...uplasena...mogu samo da zamislim kako se osecas...ne cekaj vece,ako ne stane opet kod dr na uz...ne znam da li si dobro napisala ali dva parceta od 10cm ??? ne bih ja cekala bas vece..to mi deluje nekako veliko
javljaj sta je bilo...do tad se molimo za male borce
ja sam u prvoj trudnoci za jedan roze koncic bila istraumirana...uplasena...mogu samo da zamislim kako se osecas...ne cekaj vece,ako ne stane opet kod dr na uz...ne znam da li si dobro napisala ali dva parceta od 10cm ??? ne bih ja cekala bas vece..to mi deluje nekako veliko
javljaj sta je bilo...do tad se molimo za male borce
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
jelena87 ,nadjoh tvoj dnevnik ...
uf bre ,pa ovde se kod tebe svasta desava ...sto rece buby ,nebih da te plasim ali ja bih zvala doktora ,bar si ti tu u n sadu ,i blizu si najboljih lekara .
cekamo izvestaj
uf bre ,pa ovde se kod tebe svasta desava ...sto rece buby ,nebih da te plasim ali ja bih zvala doktora ,bar si ti tu u n sadu ,i blizu si najboljih lekara .
cekamo izvestaj
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Jeco, neka ti je srećno otvaranje trudničkog dnevnika. Ja mislim da je u pitanju jedan ogromni hematom koji je pomalo curkao, a sada pukao i sve izlazi napolje. Važno je da hematom ne povuče plod sa sobom. Kada je hematom iznad ploda, to zna da se desi, a kada je ispod situacija je bolja. Doktori često na UZ ne vide te hematome. Mene su virkali 7 nedelja, a nisu ga videli i na kraju su ga videli, dakle ipak je postojao izvor krvarenja. Ono što ti možeš da uradiš je da miruješ maksimalno, samo do wc i nazad krevet. Pokrivena si terapijom. Da li si merila broj trombocita 7-10 dana nakon uvođenja fraksiparina? To Miljić svakome traži, da se vidi da trombociti ne padaju ispod 150000, jer je to onda opasno. Ako imaš neku svežu krvnu sliku, pogledaj koliki su trombociti.
Što se tiče UZ - bila si videla si da su bebe tu. Trudi se da se što više umiriš i fizički i psihički. UZ ti neće pomoći, može samo odmoći. Zašto? Zato što verovatno imaš hematom i na UZ zvučni talasi visokih frekvencija udaraju u taj hematom i on raste i može da ugrozi bebe. Ti možeš sada ići svaki dan da proveravaš da li su bebe i dalje tu, ali ništa UZ ne može popraviti. On ne može pomoći, samo odmoći kada se često gleda i čačka. Verovatno se sa mnom neće većina složiti, ali razmisli i o ovom savetu.
To je verovatno neka hematomčina koja sada izlazi vani. Miruj. Ima vremena za UZ. Ako ti nešto može pomoći, to je terapija koju si dobila i strogo, strogo mirovanje.
Znam mnogo takvih slučajeva kao što je tvoj i sve je na kraju bilo u redu, a tako će biti i kod tebe, samo da to čudo izađe, pa da odahneš. Ljubim te, navijam i ne daj se! Sve će biti dobro!
Što se tiče UZ - bila si videla si da su bebe tu. Trudi se da se što više umiriš i fizički i psihički. UZ ti neće pomoći, može samo odmoći. Zašto? Zato što verovatno imaš hematom i na UZ zvučni talasi visokih frekvencija udaraju u taj hematom i on raste i može da ugrozi bebe. Ti možeš sada ići svaki dan da proveravaš da li su bebe i dalje tu, ali ništa UZ ne može popraviti. On ne može pomoći, samo odmoći kada se često gleda i čačka. Verovatno se sa mnom neće većina složiti, ali razmisli i o ovom savetu.
To je verovatno neka hematomčina koja sada izlazi vani. Miruj. Ima vremena za UZ. Ako ti nešto može pomoći, to je terapija koju si dobila i strogo, strogo mirovanje.
Znam mnogo takvih slučajeva kao što je tvoj i sve je na kraju bilo u redu, a tako će biti i kod tebe, samo da to čudo izađe, pa da odahneš. Ljubim te, navijam i ne daj se! Sve će biti dobro!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Molim se i ja za tvoje bebe. :-*
Tangerine- Broj poruka : 354
Godina : 39
Datum upisa : 25.08.2012
Jelena imenjakinjo srecno otvaranje dnevnika ljubi te dve be ice sta god da su zive bile c10000000000000000000000 godina
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Krvarenje polako staje,sad ga ima onako, poneka kap na ulosku i malo vise kad idem u wc tj posle brisanja al i dalje je sveza crvena krv i sluzavi komadici (ugrusci,hematomi ili sta vec)
Nadam se da ce biti sve u redu,popila sam Bromazepan, dr je rekla obavezno da ga uzmem i malo sam se smirila...tesi me sto sam videla moje bebe i sto su tu sa odlicnim otkucajima srca. Brine me sto se nevidi zbog cega ovoliko krvarim,kako je moguce da se toliki hematom nevidi,jer ovo danas je bio pravi odliv...
Ja ne mogu nista vise da uradim,sta bude bice,naravno nadam se i molim najboljem al vise neznam sta da uradim...
Nadam se da ce biti sve u redu,popila sam Bromazepan, dr je rekla obavezno da ga uzmem i malo sam se smirila...tesi me sto sam videla moje bebe i sto su tu sa odlicnim otkucajima srca. Brine me sto se nevidi zbog cega ovoliko krvarim,kako je moguce da se toliki hematom nevidi,jer ovo danas je bio pravi odliv...
Ja ne mogu nista vise da uradim,sta bude bice,naravno nadam se i molim najboljem al vise neznam sta da uradim...
Mila, jedino sto ti preostaje da se umiris kako znas i umes, ma koliko to bilo tesko.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Draga Jeco dajes sve od sebe, pametno sto si uzela nesto da se smiris. Pa jel dobro shvatam da je manje krvarenje? Nadam se da ce biti sve manje. jesi li se cula ponovo sa dr?
leptirko draga
pokusavam da zaspim, ne ide. Jako se bojim,kao dete sam neko,sve se nadam da cu se probuditi iz ovog ruznog sna....
pokusavam da zaspim, ne ide. Jako se bojim,kao dete sam neko,sve se nadam da cu se probuditi iz ovog ruznog sna....
sladzo draga,jeste. manje je krvarenje,grcevi su isto stali,jos imam onako neki pritisak u stomaku al bitno je da nisu grcevi...
nisam se jos cula, ne znam sta da kazem,niti je stalo niti je i dalje obilno,sutra opet dobijam pregnil i progesteron pa ce mo da vidimo sta dalje...
nisam se jos cula, ne znam sta da kazem,niti je stalo niti je i dalje obilno,sutra opet dobijam pregnil i progesteron pa ce mo da vidimo sta dalje...
Oki. drzimo placeve za sjutra, lezi odmaraj u neko doba ce te prevariti san kad se opustis jer si u grcu vjerovatno. Mislimo na tebe i bebice
Držim fige Jeco, verujem da ti je haos u glavi.
Moja drugarica je imala baš odliv i krvarila puna 4 meseca zbog hematoma, koji na početku nije bio vidjen. Njoj su bili vratili dva embriona, i oba su bila vidjena, al je kasnije jedan odustao. A hematom joj je dugo bio tu, i isto tako kao džigerica kako ti kažeš izlazilo i sveža krv, ma užas jedan. Sada je ok, mada je sve vreme mirovala. Jesu li tebi možda vratili tri komada ili ta dva koja su se zakačila?! AKo je bio i treći, možda je on odustao, mada pre je od hematoma. Mojoj drugarici je Miljić rekao da nema šanse da je toliko krvarenje od fraksiparina, jer je i ona isti primala, pa joj je ukinut, sad je na aspirinu i kontroli d dimera samo. Držim fige, a biće sve ok. Samo što je igra živaca sve ovo...
Moja drugarica je imala baš odliv i krvarila puna 4 meseca zbog hematoma, koji na početku nije bio vidjen. Njoj su bili vratili dva embriona, i oba su bila vidjena, al je kasnije jedan odustao. A hematom joj je dugo bio tu, i isto tako kao džigerica kako ti kažeš izlazilo i sveža krv, ma užas jedan. Sada je ok, mada je sve vreme mirovala. Jesu li tebi možda vratili tri komada ili ta dva koja su se zakačila?! AKo je bio i treći, možda je on odustao, mada pre je od hematoma. Mojoj drugarici je Miljić rekao da nema šanse da je toliko krvarenje od fraksiparina, jer je i ona isti primala, pa joj je ukinut, sad je na aspirinu i kontroli d dimera samo. Držim fige, a biće sve ok. Samo što je igra živaca sve ovo...
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 2 od 28 • 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Strana 2 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu