KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+67
Star77
Mili2
Mili
neris8
Sofija Veks
mamadabudem
d77
karakaca
jelena*mama2andjela*
caci
Likoli
ivka
anasrce
veki1
smarija
Ninche
Erata
zvoncica36
Orline
tetreb
ChillyVilly
kockicaaa
makica1984
buby
Vuchica
KoMetaK
mrsbg
ninica2
Ema78
MAAKKI
Klarica
JocY
lilly13
pluton1
dragana76ns
Botox
hocukusurnecuzvaku
noja
neca73
lenabeograd
BiKsi :)
Stenli
fmala
lelas
Endzi
bulevarka
cufta
fight&faith
saska1
missile
leptirko82
cicsa80
ragaco
SladZana
zoxa
bak
ganedina
SoJa
PalcicaBg
Niny
Strumfeta78
Simona
vivijen
lenjivica
Struzzo
LaFolie
nina :)
71 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od ragaco 22/4/2014, 21:54

D77,ne vidim ga ni ja.
A mučnine su mi krenule pre bete,pa do kraja četvrtog.
Ma ne pitaj za njih ,to ti zadovoljstvo ne treba!

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 32 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Sofija Veks 22/4/2014, 22:03

D77

I ja nemam mucnine :) A tiker ti ja vidim :)
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 22/4/2014, 22:08

Dacin tiker igra žmurke,sad ga vidim i ja!

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 22/4/2014, 22:14

b 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/4/2014, 23:16

E cure, ismejah se za zvončicin dinar samo tako!
A bome i sofijino pokazivanje grudi je vrlo zanimljivo, njenom mužu taj dan došao kao bingo! :) Kakve smo sve otkačene!

Sladžo bravo za uz, bravo Sofi i za tvoje kucajuće rastuće mrvice!

D77, ja mučnine imala nisam, al mi posle gorušica jbla kevu! Da prostiš na izrazu! :)

Buby, draga drugarice, hormoni piče ledilo, uh, znam po sebi. Meni je trajalo dva do dvaipo meseca, nekome bude onih prvih 40 dana tako, posle kao da se progleda. Znaš da je većini žena tako, proćiće, to je jedino što treba da ti olakšava trenutno stanje. A i nova situacija, nove emocije, neispavanost, umor, sve novo takoreći, plus hormoni spičili, i bem li ga, sastavilo. Grlim da ti taj period što pre prodje.Ljubac za Dunju!

Cure, sve vas stiskam!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/4/2014, 07:50

buby, mila, hormoni su cudo, ipak si ti jos tae, sto bi rekli, za sve vas je ovo nesto novo i svako mora da se navikne i prilagodi, a za to ce ipak trebati malooo vremena, ali prodje sve pa i to...
uzivaj sto je dunja tako divna i zrela starija seka i sto joj nije tesko nista oko bate i sto ne pravi problema... okreni to na rozikastu stranu :) :* ljubimo vas puno :*
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 23/4/2014, 09:07

Zvončice, luda si stvarno  lol! 

Slađo, ti si šou  lol!  I ja bih najradije skoknula na uz, nekad me uhvati panika, ali se suzdržavam, bar još neko vreme  bebe 

D77, ja isto nemam mučnine, nekad me nešto malo uhvati, obično uveče, ali ništa strašno. I ja sam želela da ih imam, da bih se osećala trudnije, hi, hi  trudnica  Ne prizivaj ih draga, bolje je bez njih.

Inače, ja se merim svake nedelje i uvek imam isto kg. Svekrva navaljuje da treba da jedem za dvoje  affraid , što me izluđuje i napominje mi da ne treba da držim dijetu. Svašta, kao da sam ja kreten da baš sad držim dijetu, a nikad nisam u životu  Rolling Eyes  Uglavnom jedem ono što mi se jede. Mnoga hrana mi se uopšte ne jede, baš sam postala izbirljiva  yes
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 23/4/2014, 09:15

Sofija draga cestitam,div zaan izvestaj,super i za cd ponecu ga i ja sledeci put,nisam znala da to moze,pa da gledam do mile volje...kod kog Dr si bila?
Niny draga i meni je kilaza jos na istom a sad sam 13 nedelja,joj kad krenemo da se gojimo hi hi hi Very Happy Very Happy 
drage moje trudnjace Very Happy Very Happy puno vas ljubimo,uzivajmo u trudnickim danima Very Happy Very Happy 

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 23/4/2014, 10:39

Niny,ne brini,nadoce kg!
I mene svi teraju da jedem,a ja uopste nemam apetit!
d77,bolje je bez mucnina!nisam ih ni ja imala!
samo stalno neko krvarenje!prosle ned.opet,posle 2 meseca,dobro se nisam onesvestila kad sam videla!
jelena,oni uvek daju posle uz cd sa slicicama.
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jelena*mama2andjela* 23/4/2014, 10:51

Pluton draga ja sam do sada u Genesisu bila na 3 redovna UZ i jos 3 nepredvidjena (zbog krvarenja) i nisam dobila NIKAD cd Sad Sad Sad Sad 

jelena*mama2andjela*

Broj poruka : 968
Godina : 37
Datum upisa : 04.01.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 23/4/2014, 11:07

Niny ja sam sad zvanicno looda.
To da jedes za dvoje je glupost, treba samo normalno. I ja sam postala izbirljiva a smrsala sam oko 2kg zbog mucnina, koje sam prizivala i prizvalawih.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 23/4/2014, 11:25

Ja sam strasno smrsala, za vreme stimulacije, koja je kasnije bila prekinuta. A ionako nikada nisam imala visak kg, tako da sam za ovih zadnjih mesec dana dodala 1kg, a treba dodati jos 3-4kg da bih licila na nesto.  Rolling Eyes 

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 23/4/2014, 11:41

Ma kakvo jelo za dvoje...mislim i toga bude povremeno-kad nešto baš zagolica nepca-ali stvarno nema potrebe za tim.
Ne idu baš odmah kilogrami,posebno ako bude i mučnina.

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/4/2014, 11:46

Buby bata ce imati seku koja ga voli za ceo zivot,  nisu sami ♡♡samo nek on siki i nepresvlaci ga nocu :)
D77 ono sto ti se jede jedi slobodno sve umereno Sladza je u pravu ja sa andreom nista skoro samo kisele zelene jabuke a sa leom sve od ugljenih hidrata mesa proteina voca isto umereno ima secera puno jabuke su najbolje jedino ja mleko nevolim pa jogurt sam pila za dorucak
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/4/2014, 11:48

Žene ja se uspavala i nisam otišla na posao.Sva sreća pa mi je direktor super(ja ga redovno mobingujem)pa sve može.Mogu neke stvari da završim i od kuće.Što se kilaže tiče veličina bebe nema veze sa debljinom žene.Čak je i zdravije imati manje kg nego nabiti šećer u trudnoći.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 23/4/2014, 11:51

e svasta Jelena!ne znam kod koga ides,ja sam dobijala svaki put kad sam isla na redovnu kontrolu,jedino tako kad je bilo vanredno nisam.
pluton1
pluton1

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 23/4/2014, 11:55

zvoncice,oprasta ti se!
pluton1
pluton1

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/4/2014, 11:56

Ja sam najgora trudnica imam cd sa uz,ali ga uopšte nisam pogledala.Nemam osećaj da sam trudna.Još uvek moj mozak to nije registrovao,a bogami ni moje telo.Nosim sve stvari koje imam.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/4/2014, 12:01

Zvoncice ti kad se porodis ces se uveriti jel znas jel Nenad ? :)
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/4/2014, 12:02

Što je još gore mrzi me da idem da vadim krv kad treba.Valjda mi dosadilo zbog svih vto do sad.Mada postala sam štetočina(pored toga što sam škrtica).Pre dva dana sam komšinici raskopčala Beluga jastuk(sve kuglice krenule da ''beže'')morala sam da VIDIM kako izgleda iznutra.Ona ga kupila za spavanje pošto joj je sve teže da spava(ulazi u 8-i mesec).Kao da je juče zatrudnela.Kaže da joj je jastuk spas(ona čeka blizance).

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/4/2014, 12:06

noja ::Zvoncice ti kad se porodis ces se uveriti jel znas jel Nenad ? :)
E da vidiš da si pogodila.Dr kaže da misli da je dečak.Mm bi da se zove Momčilo,a meni sasvim svejedno.Prava sam ratoborna trudnica.Nema kod mene suza,samo se svađam(čak i sa ginekologom).Kaže meni muž da mi to nije pametno,ali šta ću?

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/4/2014, 12:07

Secam se kad si pricala za komsinicu sad ce te zajedno setati bebice u ovoj godini :))) kad je tvoj termin ? 
beluga je spas i posle za bebicu da lezi na jastuku
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 23/4/2014, 12:24

noja ::Secam se kad si pricala za komsinicu sad ce te zajedno setati bebice u ovoj godini :))) kad je tvoj termin ? 
Po jednom dr(na osnovu uz 10.10),a po drugom dr(na osnovu uz 17.10).Moje razmišljanje je sledeće:''Sve što je ušlo moraće i da izađe''.Kad dođe vreme porodiću se.Uopšte me nije briga.Godinama gledam kalendarčić i upravljam se po njemu(kad mi je drugi dan?koji hormoni?)sad me baš briga za sve.Izveštaj od ginekologa ubacim u tašnu,a kad dođem kući ''šibnem'' ga u fasciklu i tako u krug.Iskreno nemam baš nešto živaca da se bavim trudnoćom.Normalno spavam,jedem,kakim,radim,ma jednostavno ŽIVIM pa šta bude biće.

zvoncica36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 23/4/2014, 12:32

zvoncica36 ::
noja ::Secam se kad si pricala za komsinicu sad ce te zajedno setati bebice u ovoj godini :))) kad je tvoj termin ? 
Po jednom dr(na osnovu uz 10.10),a po drugom dr(na osnovu uz 17.10).Moje razmišljanje je sledeće:''Sve što je ušlo moraće i da izađe''.Kad dođe vreme porodiću se.Uopšte me nije briga.Godinama gledam kalendarčić i upravljam se po njemu(kad mi je drugi dan?koji hormoni?)sad me baš briga za sve.Izveštaj od ginekologa ubacim u tašnu,a kad dođem kući ''šibnem'' ga u fasciklu i tako u krug.Iskreno nemam baš nešto živaca da se bavim trudnoćom.Normalno spavam,jedem,kakim,radim,ma jednostavno ŽIVIM pa šta bude biće.

Dobar stav  good job 
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/4/2014, 12:34

Znaci vaga :)
Lepo samo ti uzivaj ♡♡
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu