KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+67
Star77
Mili2
Mili
neris8
Sofija Veks
mamadabudem
d77
karakaca
jelena*mama2andjela*
caci
Likoli
ivka
anasrce
veki1
smarija
Ninche
Erata
zvoncica36
Orline
tetreb
ChillyVilly
kockicaaa
makica1984
buby
Vuchica
KoMetaK
mrsbg
ninica2
Ema78
MAAKKI
Klarica
JocY
lilly13
pluton1
dragana76ns
Botox
hocukusurnecuzvaku
noja
neca73
lenabeograd
BiKsi :)
Stenli
fmala
lelas
Endzi
bulevarka
cufta
fight&faith
saska1
missile
leptirko82
cicsa80
ragaco
SladZana
zoxa
bak
ganedina
SoJa
PalcicaBg
Niny
Strumfeta78
Simona
vivijen
lenjivica
Struzzo
LaFolie
nina :)
71 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od tetreb 11/3/2014, 21:16

Endzi sve čestitke draga bravoooooooooooooooo za upišuljicu malu  vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv 
tetreb
tetreb

Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od cufta 11/3/2014, 21:41

Endži, bravo! ljubi moju imenjakinju!

sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca 

Folie, što ti je lepa ova 'ćerka  zagrljaj 
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 11/3/2014, 22:35

O meda me4denog i čestitke za Osmi mart  smajli angel smajli angel smajli angel 
Kakvo luče, a ja ne stigoh ni na čestitke, pobogu...Pa zar me toliko nije bilo na Kutku Embarassed 

Neka ti je srećna, vesela, zdrava i pametna celog života, ribice moja.

Endži, srećna ti bila Maja, devojče na sreću i ponos roditeljima, ne stigosmo se ni upoznati forumski propisno a ti se već porodi  Very Happy 
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 12/3/2014, 13:14

Endzi, cestitam devojcicu dragu, uzivaj, mazite se i ljubite, grlimo vas:-) Cmok za Maju.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mrsbg 12/3/2014, 13:42

Dobrodošle Majo i Ana :)
 igracice igracice igracice radost
mrsbg
mrsbg

Broj poruka : 65
Datum upisa : 18.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 12/3/2014, 14:08

Gde nam je Neca? Danas je sreda.... cekamo da vidimo kako je prosla AC  sunny 
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 12/3/2014, 17:00

Hehe, Neca se jutros vratila kuci iz Instituta za majku i dete. Nisu mi radili amniocentezu zbog streptokoka koje imam u cervikalnom brisu. Vratili su mene i jos jednu zenu. Radice mi u ponedeljak. Pojacali su mi dozu antibiotika.

Inace, do sada sam dva puta radila biohemiju, ono na po mesec dana redovna kontrola, i oba puta su mi bile povisene transaminaze. U bolnici kada su to videli odmah su trazili da ponovim.
Malo sam se zabrinula oko toga, ja sam sve mislila da je to zbog lekova, ali oni su mi nekako delovali smrtno ozbiljni.

Ako se jos nekome to desilo u trudnoci, neka javi pls.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenjivica 12/3/2014, 17:11

Endzi, cestitam draga!!!!!!! Neka je Maja ziva i zdrava 100 godina!!!!!!!!
lenjivica
lenjivica

Broj poruka : 617
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 12/3/2014, 17:12

Uh bre Neco,a mi mislile već si prebrinula proceduru.
Kod nas u DZ se transaminaze ni ne proveravaju,ali znam da hoće biti povećane od lekova-antibiotika prvenstveno.
A ti sad moraš da ih piješ zbog tih kokoški u brisu.
U svakom slučaju,probaj da ne paničiš.Kako god da je-bitno je da se prati i biće sve pod kontrolom.
Ajd pa navijamo za ponedeljak!

ragaco

Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 12/3/2014, 19:08

Endzi cestitam  as beba cvet usne igra b d 
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 12/3/2014, 20:16

Neco, mogu samo da ti pozelim da sve bude u redu...
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 12/3/2014, 21:48

Endzi cestitam na rodjenju cerkice  radost radost radost radost igracice igracice igracice igracice srca srca srca srca sreca sreca sreca srca1  Lafe andjelak mali je preslatka pupupu  srca1 srca1 srca1 
Trudnice okruglice i nove i stare sve vas ljubim punoooo  love poljubac 
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 13/3/2014, 16:01

Ćao,devojčice!

Kako su okruglice danas?Stiže nam pojačanje sa Koraka,svežanj novih trudničica,a i red je malo da popunimo redove.

Ja sam danas bila na ginekološkom pregledu,sve ok ,grlić lep,čvrst i zatvoren.Bebac je smešten dosta nisko,pa nam je dr preporučila više horizontale.
U subotu poslednja bocka Progesterona,jeeeee!!!!U trogestan smo smanjile na 2*200mg.
Dobila Ferumlek,opali hemoglobin i eritrociti od zadnje kontrole,ali zato ih imam u urinu,pa ću da uradim i urinokulturu za svaki slučaj.
Ukupni proteini i kreatinin isto niski,pa da malo pojačam meso,mleko,ribu jaja...do duše do skoro sam povraćala,a onda krenula gorušica,tako da mi je ishrana poprilično neraznovrsna,malo toga ima što mi ne smeta.
25.marta ekspertni UZ u Frontu.
To je to kod nas.Inače smo aktivni,šutkamo se dosta,posebno u bešiku,pa mama trči do toaleta često  Very Happy 
Pozdrav svima!!!

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SoJa 13/3/2014, 18:36

Ragaco, odmaraj i uživaj  osmeh srce ljubav Bravo za nemirka malenog  srca srca srca srca 

SoJa

Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pluton1 13/3/2014, 20:28

Ragaco,super!u sustini sve je ok.Ja odavno pijem feroglobin(zbog hemoglobina koji je bio na granici).
pluton1
pluton1

Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 13/3/2014, 20:51

Ragaco

Divno! Odmaraj sada i uzivaj, draga!!  ljubav ljubav ljubav 
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 14/3/2014, 09:10

Ragaco, odlicno. Uzivaj i odmaraj  osmeh srce.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 14/3/2014, 09:15

Drage moje, čim čujem srculence, pridružujem vam se i ja  osmeh srce osmeh srce osmeh srce

Neco, znači u ponedeljak je AC?

Ragaco, super izveštaj  osmeh srce

Pluton i ostale  trudnica  i one koje će uskoro biti  love ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 14/3/2014, 14:11

Hvala vam,devojčice!
U četvrtak mi stiže pojas za trudnice,preporučila dr i to,pa će manje da me grize savest kad izađem da šetam,ovo sunce prosto mami iz kuće.

Ninić,jedva čekam tvoj UZ!

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 14/3/2014, 17:21

Trudnjacice cmoka  ljubav 
Lepo vreme danas i sutra iskoristite setajuci tibe  trudnica  trudnica  trudnica
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 14/3/2014, 22:10

Samo da ljubnem trudnicice!!!

Nema SSanje da se javi, sigurno je vec postala mama!
Nema ni Gral, mada za nju znam da jeste, samo da stigne da se javi.
Ima jos trudnica sa spiska koje bi trebalo da su vec mame, ali ih nema da se jave i pohvale, mozda ih prizovem.  Wink 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/3/2014, 23:03

Rale, obavezno uzmi pojas. I mojoj drugarici, koja je u Pragu radila vto u oktobru, je beba baš nisko, njoj dr rekla i dok leži da nosi pojas. Bravo i za šutiranje! Zar i tebe gorušica pali, joj kad se setim, smuči mi se život. Veruj mi da više spavam sada, nego dok sam bila trudna, zvuči neverovatno, al istinito je. Sad kad mi Arsenije zaspi,ja mogu da spavam, a ranije ni po noći ni po danu, ne ponovilo se.

Neco, srećno u ponedeljak!

Tetrebka, mašala, 29 punih nedelja, kad pre prolete, sestro slatka?! Imate li smišljeno ime? Kako si ti, nema te odavno da pišeš.

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lelas 15/3/2014, 13:05

Svratih samo da izljubim moje drage trudnice!!!!!! srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
Ragaco ,bravo za divan izvestaj i za malog nemirka sto se sutira!
Neco ,srecno na ac ,proci ce sve glatko!
tetrebka ,bas vreme leti! 
lelas
lelas

Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Strumfeta78 15/3/2014, 15:06

Zdravo drage drugarice!!!

Endzi cestitam rodjenje cerkice, nek vam je ziva i zdrava, a i vi sa njom!!!

Dobrodosle nove trudnicice!!!

Ragaco, lep izvestaj... Deo tvog izvestaja kao da sam pisala ja, pogotovo deo o sutiranju u besiku!!! Very Happy 

Ja sam juce radila ekpertski uz, devojcica je bila jako nemirna, jedva je doktor premerio. Sada ima 390 grama... Laughing Ja se setkam i prija mi. Jedino me krsta ubijaju, pogotovo ako legnem ili zavaljeno sedim, ne mogu da ustanem. sta ce biti u 9. mesecu, ne smem ni da pomislim...
Ukinut mi je utrogestan, nema vise ni hospitalizacija, samo ambulantnih kontrola, pa sam jako srecna...
Svim trudnicama zelim lepu i mirnu trudnocu!!!
Ljubimo vas Nevena i ja!!! usne 
Strumfeta78
Strumfeta78

Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 15/3/2014, 15:12

Štrumfe,CMOK za tebe i vrtiguzu Nevenu!
Odlično što si se malo oslobodila doktora i bolnica,znači da je sve ok.
A što se ustajanja tiče-na bok,pa spustiš noge,sedneš,pa ustaneš-mora iz više faza  Very Happy ...a do 9.smislićemo još neke fore!

ragaco

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu