VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
+56
micaubica83
dragana76ns
Ancica 87
AriesGirl
peki78
annci
KoMetaK
Niny
d77
lela1984
ChillyVilly
mamadabudem
Vecka
nadalica
natural123
ivanicasale
makac71
missile
ganedina
bezdan
logona
kockicaaa
LEPTIR
Mirjana
Erata
neca73
insomnia
Ninana
bak
bundevica
Petkana
JocY
fight&faith
laKole
korpica
jovanka.draskic
BiKsi :)
noja
Smrdica
boni m
PalcicaBg
Sofija Veks
lenjivica
ragaco
LaFolie
hocukusurnecuzvaku
Crvic
anasrce
lelas
fmala
saska1
Vuchica
SoJa
MAAKKI
leptirko82
SladZana
60 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
Lela, da zalijam i ja za folikulice i za sutra!
Mada, mogu i da te povucem za nos i folikulice i sutra, ja sam 15 min pre tebe! 18.45.
Mada, mogu i da te povucem za nos i folikulice i sutra, ja sam 15 min pre tebe! 18.45.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jeeee,vidimo se onda!KoMetaK ::Lela, da zalijam i ja za folikulice i za sutra!
lela1984- Broj poruka : 3646
Datum upisa : 01.05.2014
Lelo, imas pp
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
KoMetaK ::Lelo, imas pp
Odgovorila sam ti na pp.
Lelo srećno sutra
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
saska1 ::Lelo srećno sutra
Hvala!
Lelo, srecno!!!!
Izgrli mi teta Metu!!!
Izgrli mi teta Metu!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Lela srecno danas i Kometi naravno... :)
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Lelo, srećno danas na UZ , da budu 2 lepa ujednačena folikula i da iz njih za 9 meseci ispile 2 pileta - bata i seka .
Baš ti zavidim što ćeš se družiti s Kometom, sa njom vreme leti i uvek ti je malo, koliko god da provedete zajedno . Zagrli je jednom jako, jako i za mene .
Baš ti zavidim što ćeš se družiti s Kometom, sa njom vreme leti i uvek ti je malo, koliko god da provedete zajedno . Zagrli je jednom jako, jako i za mene .
ganedina- Broj poruka : 1049
Datum upisa : 17.10.2013
ganedina ::Lelo, srećno danas na UZ , da budu 2 lepa ujednačena folikula i da iz njih za 9 meseci ispile 2 pileta - bata i seka .
Hvala,hocu.
Srećno Lela
Cmokni Kometu i od mene
Cmokni Kometu i od mene
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Lelo, Kometice
annci- Broj poruka : 1805
Godina : 49
Datum upisa : 14.10.2013
Ganedina, draga moja, pa gde si nestala?
Bas sam se zabrinula sta je sa tobom. Jesi li bila kod Kopitovicke?
Bas sam se zabrinula sta je sa tobom. Jesi li bila kod Kopitovicke?
Niny ::Srećno Lela
Cmokni Kometu i od mene
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Srecno, drage moje
d77- Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009
Annci, tu sam . Pisala sam o mom iskustvu sa Kopitovićkom detaljno na Klubu 38+ .
Žena je baš carica , htela bi da mi ona pred FET uradi histero u Betaniji i rekla način kako bi to mogla da izvedem a da ne platim. Inače, ni konsultacije nije htela da mi naplati kad je videla odakle sam .
Jel si ti ono beše koristila i koenzim Q 10 ? Meni isto rekla da krenem da ga uzimam , pa bih te zamolila ako ga ti uskoro budeš poručivala da se organizujemo pa da naručiš i za mene . Kad sam je pitala da li trebam i DHEA reče da u principu ne treba, jer ja sa FSH s preko 70 od pre 3 godine ( a koliki bi mi bio sad posle vremenske pauze uzimanja cikloproginove ) ne smem ni da pomoslim .
U prevodu, ja više nemam svojih jajnih ćelija i u mom slučaju prirodnjak ne bi imao nikakvog smisla .JBG.
Žena je baš carica , htela bi da mi ona pred FET uradi histero u Betaniji i rekla način kako bi to mogla da izvedem a da ne platim. Inače, ni konsultacije nije htela da mi naplati kad je videla odakle sam .
Jel si ti ono beše koristila i koenzim Q 10 ? Meni isto rekla da krenem da ga uzimam , pa bih te zamolila ako ga ti uskoro budeš poručivala da se organizujemo pa da naručiš i za mene . Kad sam je pitala da li trebam i DHEA reče da u principu ne treba, jer ja sa FSH s preko 70 od pre 3 godine ( a koliki bi mi bio sad posle vremenske pauze uzimanja cikloproginove ) ne smem ni da pomoslim .
U prevodu, ja više nemam svojih jajnih ćelija i u mom slučaju prirodnjak ne bi imao nikakvog smisla .JBG.
JBG, draga. Procitah tamo sve.
Ali bitno je da znas na cemu si, i sta ti je dalje raditi. Drzimo fige za FET.
Ja cu sledece nedelje da narucim Q10 i dhea (posto je i moj dragi odlucio da uzima-ne moze da steti, cak i zuti nocurak.
Javljam ti se....
Ali bitno je da znas na cemu si, i sta ti je dalje raditi. Drzimo fige za FET.
Ja cu sledece nedelje da narucim Q10 i dhea (posto je i moj dragi odlucio da uzima-ne moze da steti, cak i zuti nocurak.
Javljam ti se....
Drage ženice, koju kliniku i kog dr biste mi preporučili za prirodnjak? da su dobri i po ishodu i da imaju korektan odnos sa pacijentom?
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
MDB, moj stav znas. Ja realno imam dva iskustva u Jevremovoj. Nisu se zavrsila sjajno, tako da po merilu ishoda...Odnos je dobar, nema sta.
Moja trenutna opcija je Kopitovicka, ali tu nisam daleko odmakla.
Mislim da ti se u zemlji stvari svode na Jevremovu i Genezis.
Annci , nemoj me zaboraviti kad budeš naručivala suplemente za sebe i tm. Meni treba CO Q 10 . Ne znam kolika su pakovanja i koliko se on pije , ali bih za početak uzela bar tu 1 kutiju ( pod uslovom da se uklapam u vaš budžet od valjda tih 50 dolara, evra ili čega već ) . Da li si planirala da ovaj put narudžbinu radiš u iherbu , vidim da je F@F njih preporučila kao mnogo povoljnije, a ni ja baš nemam para za bacanje, ako već ne moram . Ako bude zajednička porudžbina ,manja od 50 e , dopuniču je ja sa DHEA , mada mi je Kopita rekla da je ne moram uzimati, s obzirom da ja ipak neću raditi prirodnjake .
MDB sad kad sam bila u NS družila sam se na našim predivnim ženicama sa kutka. Došla nam je i zvakica iz BG, Ona je radila prirodnjak u Jevremovoj , mislim da je bila vrlo, vrlo zadovoljna, čak i ne deru kao drugi ( npr. Bis inetmedikus koji je mojoj koleginici naplatio 240.000 d za prirodnjek , iako se ta 1 j.ćelija nije ni oplodila . Kad mi je to rekla ja samo sto nisam pala u nesvest ) . Kod njih je kaže Kusurko valjda 110.000 d + još nešto sitno, valjda vađenje krvi za hormone . Jevremova je na mom spisku klinika u Srbiji na 2.mestu, odmah iza Genezisa ( samo uz Kopitovićku).
moj ti je predlog - ili Genezis, ili Jevremova .Srećno .
MDB sad kad sam bila u NS družila sam se na našim predivnim ženicama sa kutka. Došla nam je i zvakica iz BG, Ona je radila prirodnjak u Jevremovoj , mislim da je bila vrlo, vrlo zadovoljna, čak i ne deru kao drugi ( npr. Bis inetmedikus koji je mojoj koleginici naplatio 240.000 d za prirodnjek , iako se ta 1 j.ćelija nije ni oplodila . Kad mi je to rekla ja samo sto nisam pala u nesvest ) . Kod njih je kaže Kusurko valjda 110.000 d + još nešto sitno, valjda vađenje krvi za hormone . Jevremova je na mom spisku klinika u Srbiji na 2.mestu, odmah iza Genezisa ( samo uz Kopitovićku).
Pa definitivno je tako, mislim da će Jevremova biri jesenje rešenje...hvala!annci ::MDB, moj stav znas. Ja realno imam dva iskustva u Jevremovoj. Nisu se zavrsila sjajno, tako da po merilu ishoda...Odnos je dobar, nema sta.
Poslednji izmenio mamadabudem :) dana 4/7/2014, 11:39, izmenjeno ukupno 1 puta
Ganedina, nista ne brini. Posto je Annci-Draga Masin ponovo trudna, necu radi malera nista narucivati do ponedeljka. Mozda mi ne zatreba . Kasni mi vec citava dva dana , te se stara smizla Nada, ponovo budi...
Definitivno cu iherb. Juce sam malo gledala, i ima milion konezima. Pogledaj malo koji bi ti. Koju dnevnu dozu ti je odredila? Ima tbl od 100 mg i od 30 mg. Ja pijem 3x1 od 30 mg. Razmisljam da uzmem tu jednu od 100. U americi preporucuju mnooogo vece dnevne doze. Ja se ne bih igrala bas sa tih 3x200, ali mislim da nije nikakva razlika da li unesem 90 ili 100mg. Samo mi lakse da je odjednom
Definitivno cu iherb. Juce sam malo gledala, i ima milion konezima. Pogledaj malo koji bi ti. Koju dnevnu dozu ti je odredila? Ima tbl od 100 mg i od 30 mg. Ja pijem 3x1 od 30 mg. Razmisljam da uzmem tu jednu od 100. U americi preporucuju mnooogo vece dnevne doze. Ja se ne bih igrala bas sa tih 3x200, ali mislim da nije nikakva razlika da li unesem 90 ili 100mg. Samo mi lakse da je odjednom
ganedina ::Annci , nemoj me zaboraviti kad budeš naručivala suplemente za sebe i tm. Meni treba CO Q 10 . Ne znam kolika su pakovanja i koliko se on pije , ali bih za početak uzela bar tu 1 kutiju ( pod uslovom da se uklapam u vaš budžet od valjda tih 50 dolara, evra ili čega već ) . Da li si planirala da ovaj put narudžbinu radiš u iherbu , vidim da je F@F njih preporučila kao mnogo povoljnije, a ni ja baš nemam para za bacanje, ako već ne moram . Ako bude zajednička porudžbina ,manja od 50 e , dopuniču je ja sa DHEA , mada mi je Kopita rekla da je ne moram uzimati, s obzirom da ja ipak neću raditi prirodnjake .
Znam, Kusurko mi je rekla, pričale smo na tu temu...
A ovo za BIS je bezobrazluk. VTOje postao baš biznis nažalost....
Annci, Kopita mi nije napisala dozu((verovatno je zaboravila) , tako da ja u stvari nemam pojma, a ne znam ni kako bih je pitala. Jedino da zamolim Kometu koja je u VTO postupku i ide ovih dana kod nje na UZ da je pita za dnevnu dozu koju bih ja trebalo da uzimam .
Pogledaću na iherbu do ponedeljka da konačno odlučim koju bih pa ti javljam .
Pogledaću na iherbu do ponedeljka da konačno odlučim koju bih pa ti javljam .
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» BIKSI :) - FET iz prirodnog ciklusa