Februarska budjenja iz zimskog sna :)
+38
Sofka
ZarPtica
Shizika
JocY
JAmajka
caci
Republica
emilie
LaFolie
twinsi
Tinche
KoMetaK
ganedina
ivanicasale
maus
missile
dacans
lelas
ragaco
jelena*mama2andjela*
SoJa
cicsa80
Botox
Ema78
MAAKKI
HappyGirl
penelope
nina :)
Sofija Veks
cufta
bak
hocukusurnecuzvaku
Niny
djole42
Endzi
leptirko82
SladZana
Vuchica
42 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 19
Strana 13 od 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Februarska budjenja iz zimskog sna :)
Ako ne upali moje kasljanje i kijanje u njihove face.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dan cure
Srecan vam ovaj danasnji dan kako god da ga nazivate, samo da imate sto vise ljubavi
Vidim pripreme su u toku za sutra, Maus pazi opasnice su ove
Jocy i ja navijam za 600
E toliko sam zapamtila, zena u godinama pa ne pamtim najbolje. Ispratila jos jednu turu majstora i sada mi preostaje ribanje za njima, vec mi ih je preko glave, mislim da nije bilo majstora koji nije bio u kuci ali jednom mora i to da stane valda
Sve vas
Srecan vam ovaj danasnji dan kako god da ga nazivate, samo da imate sto vise ljubavi
Vidim pripreme su u toku za sutra, Maus pazi opasnice su ove
Jocy i ja navijam za 600
E toliko sam zapamtila, zena u godinama pa ne pamtim najbolje. Ispratila jos jednu turu majstora i sada mi preostaje ribanje za njima, vec mi ih je preko glave, mislim da nije bilo majstora koji nije bio u kuci ali jednom mora i to da stane valda
Sve vas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Sladzo ,srecan rodjendan
srecan vam Dan zaljubljenih ...ja sam u trecoj godisnjici braka ,napredujemo
srecan vam Dan zaljubljenih ...ja sam u trecoj godisnjici braka ,napredujemo
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
SlaaaaDŽOOOOO srećan ti roooođiš!!!!
cufta- Broj poruka : 5392
Datum upisa : 20.05.2010
Dobar dan!
Evo mene u domu mome na vikendu produženome!!!!
Srećan vam Dan zaljubljenih! Mi smo juče imali divan ručak na salašu 137. Mom mužu je bitno samo da ne ubode u dan, da ne ispadne romantičan dasa! Baš nam je prijalo. U poslednje vreme sam bila negativno naelektrisana, a sada teram brige da me manje more. Sutra će u Lozani biti veselo. Neko će jesti, neko će raditi.....
Miss, draga, dolazim u sledeću nedelju i jedva čekaaam!!!!!
Bila sam fina juče, nisam ništa ni liznula, a moj dragi je pio takvu dunjicu, ma milina živa! Neko mora i do kuće da vozi. Sad bih nešto morala i da skuvam, a osladilo mi se da ručkam okolo naokolo!
SlaDŽi je rođus. Mogla je biti Valentina ili Trivuna.
Evo mene u domu mome na vikendu produženome!!!!
Srećan vam Dan zaljubljenih! Mi smo juče imali divan ručak na salašu 137. Mom mužu je bitno samo da ne ubode u dan, da ne ispadne romantičan dasa! Baš nam je prijalo. U poslednje vreme sam bila negativno naelektrisana, a sada teram brige da me manje more. Sutra će u Lozani biti veselo. Neko će jesti, neko će raditi.....
Miss, draga, dolazim u sledeću nedelju i jedva čekaaam!!!!!
Bila sam fina juče, nisam ništa ni liznula, a moj dragi je pio takvu dunjicu, ma milina živa! Neko mora i do kuće da vozi. Sad bih nešto morala i da skuvam, a osladilo mi se da ručkam okolo naokolo!
SlaDŽi je rođus. Mogla je biti Valentina ili Trivuna.
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
drage moje srecan vam dan zaljubljenih i da budete i narednih 50 g najmanje zaljubljene u svoje drage muzice
mi cekamo da nam tata dodje sa psola pa da idemo na slavu uvek se zezamo da imam najboji provod za dan zaljubljenih.ja sam mom dragom dala poklon jos prekljuce nisam mogla da docekam i juce cujem komentare kad se pohvalio kolegama na poslu da oni i ne prihvataju poklon od zene nego od ljubavnice da cekaju od nje da im se pohvali.sta reci muska posla
sladjo srecan rodjendan
mi cekamo da nam tata dodje sa psola pa da idemo na slavu uvek se zezamo da imam najboji provod za dan zaljubljenih.ja sam mom dragom dala poklon jos prekljuce nisam mogla da docekam i juce cujem komentare kad se pohvalio kolegama na poslu da oni i ne prihvataju poklon od zene nego od ljubavnice da cekaju od nje da im se pohvali.sta reci muska posla
sladjo srecan rodjendan
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
I stvarno mi je tortu napravila!!! Ne pamtim kad mi je zadnji put neko napravio totru za rodjendan!!!
Ovako ce me sutra docekati.Mima moja breeee, rasplaka meeee.
Volim vas zene moje, volim KUTAK, Naš Kutak!!!!
Ovako ce me sutra docekati.Mima moja breeee, rasplaka meeee.
Volim vas zene moje, volim KUTAK, Naš Kutak!!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Dobar dan drugari
Twinsi draga 25. je tu
Missile draga moja hvala puno.
Jocy navijamo svim silama
Sutra druzenje pada, bgalo vama zenskice. Da znate mi sto nam voda na usta ide bi voljele bar koju sliku da vidimo i zapisnik po povratku naravno
Leptirko isto ja dobro prodjoh sa imenom (Marija) kako sam mogla
Hvala vam puno drugari na cestitkama, evo malog posluzenja. Veceras na meniju Leonardo i rozen torta.
Danas bili kod urologa,, za sada je dijagnoza blaga astenospermija, doktor ne vidi neki problem, morfologija je optimalna, da uradi briseve, hormone, ultrazvuk...Dva urologa dva razlicita misljenja.
Danas sam bila placipi.... jer je doktor pokusavajuci da objasni da mm vjerovatno nema problem (sto je odlicno!) rekao da bi drugoj (zdravoj) zeni bez problema napravio bebu, mada i ja sam zdrava dok se suprotno ne dokaze.
Uz svu zelju da to shvatim kao njegov trud da objasni da je situacija dobra, tako sam se osjetila porazeno i tuzno.
Naravno proci ce, ali samo sa vama mogu da podijelim ovo a da me razumijete.
Twinsi draga 25. je tu
Missile draga moja hvala puno.
Jocy navijamo svim silama
Sutra druzenje pada, bgalo vama zenskice. Da znate mi sto nam voda na usta ide bi voljele bar koju sliku da vidimo i zapisnik po povratku naravno
Leptirko isto ja dobro prodjoh sa imenom (Marija) kako sam mogla
Hvala vam puno drugari na cestitkama, evo malog posluzenja. Veceras na meniju Leonardo i rozen torta.
Danas bili kod urologa,, za sada je dijagnoza blaga astenospermija, doktor ne vidi neki problem, morfologija je optimalna, da uradi briseve, hormone, ultrazvuk...Dva urologa dva razlicita misljenja.
Danas sam bila placipi.... jer je doktor pokusavajuci da objasni da mm vjerovatno nema problem (sto je odlicno!) rekao da bi drugoj (zdravoj) zeni bez problema napravio bebu, mada i ja sam zdrava dok se suprotno ne dokaze.
Uz svu zelju da to shvatim kao njegov trud da objasni da je situacija dobra, tako sam se osjetila porazeno i tuzno.
Naravno proci ce, ali samo sa vama mogu da podijelim ovo a da me razumijete.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Mima draga nema te u svijet, sto bi ovdje rekli. Divno.
Emilie srecna godisnjica
Emilie srecna godisnjica
Mima, kraljice.
Twinsi, hvala, uzvraćam poljupce.
Sladžo, ponekad neki ljudi ne znaju da se izraze najbolje, zato ti nemoj da se srdiš i da se osećaš poraženo i tužno, nema potrebe za tim, uskoro ćete i vi nunati bekanu, sigurna sam u to!
Twinsi, hvala, uzvraćam poljupce.
Sladžo, ponekad neki ljudi ne znaju da se izraze najbolje, zato ti nemoj da se srdiš i da se osećaš poraženo i tužno, nema potrebe za tim, uskoro ćete i vi nunati bekanu, sigurna sam u to!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
SladZana :: doktor pokusavajuci da objasni da mm vjerovatno nema problem (sto je odlicno!) rekao da bi drugoj (zdravoj) zeni bez problema napravio bebu, mada i ja sam zdrava dok se suprotno ne dokaze.
E svašta. Kakva glupa hipoteza, još izgovorena i to pred mužem
SlaDŽo, na kraju će svi videti da ti JESI SVE VREME ZDRAVA!
Torta za Tinche - DIIIVNA JE!
Pita pacijent doktora:
- Koliko mi je preostalo života?
Doktor:
- 10.
Pacijent:
- 10 čega - godina, meseci...
Doktor:
- 9, 8, 7, 6, 5...
Cigareta ne ubija, već otac kad sazna!
A sada za sve naše trudnice:
Kako ljudožderi zovu trudnice?
- Kinder jaje!
Ujutru kad se probudite, pročitajte ovu lepo priču:
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Zimski-sportovi/247881/Moc-ljubavi-Vezbao-u-trznom-centru-a-stigao-na-olimpijsku-scenu-i-tamo
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Zimski-sportovi/247881/Moc-ljubavi-Vezbao-u-trznom-centru-a-stigao-na-olimpijsku-scenu-i-tamo
devojke kako vam je na druzenju samo vam zavidim sto nisam sa vama
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
večeras će nam javiti
ja spremna za 18h i sastanak sa "Osnovcima" - moj razred iz osnovne škole....
ja spremna za 18h i sastanak sa "Osnovcima" - moj razred iz osnovne škole....
Dobar dan dragi ljudi
Vidi ti njih ni da se jave da su krenule cekamo veceras javljanje
Svaka mu cast, bravo!
Cuftice hvala draga,juce posrnuh, danas nova
Osnovci bice ludo ja vjerujem.
Evo i danas malo posluzenja za Tinchetov rodjus
Vidi ti njih ni da se jave da su krenule cekamo veceras javljanje
cufta ::Ujutru kad se probudite, pročitajte ovu lepo priču:
Svaka mu cast, bravo!
Cuftice hvala draga,juce posrnuh, danas nova
Osnovci bice ludo ja vjerujem.
Evo i danas malo posluzenja za Tinchetov rodjus
Dobar daaan, Tinche srecan rodjendan!
Sladzo, drago mi je da si bolje danaske.
Cufto, lep provod zelim!!!
Sladzo, drago mi je da si bolje danaske.
Cufto, lep provod zelim!!!
Leptiricu sarenicu...
Mima kraljice
Sladzo, pusti dr, oni nekad ne umeju bas najbolje da se izraze. Istina je da nisu svi isti, evo primera ovde kod nas. U to ime: Cufto
Ja naredna dva dana noge pod astal.
Mima kraljice
Sladzo, pusti dr, oni nekad ne umeju bas najbolje da se izraze. Istina je da nisu svi isti, evo primera ovde kod nas. U to ime: Cufto
Ja naredna dva dana noge pod astal.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Tinche, SREĆAN TI ROĐIŠ!!!!!
Nama je večeras bilo ODLIČNO! Društvance koje je bilo u obdaništu, pa u osnovnoj i delom u srednjoj školi..... ih......s obzirom da imamo svoju grupicu na Google i da smo stalno u vezi, nije bio problem nastaviti tamo gde smo još juče stali.....grupica nam omogućava da budemo u kontaktu i sa onima koji ćive insotranstvu. nekoliko njih nam fali, ali do njih ni na koji način več nekoliko godina ne možemo da dođemo.
Odoh da popušim još jednu (verovatno stotu danas) cigaru, pa u krevet.
ljubim moje drugarice koje sada spavaju
Nama je večeras bilo ODLIČNO! Društvance koje je bilo u obdaništu, pa u osnovnoj i delom u srednjoj školi..... ih......s obzirom da imamo svoju grupicu na Google i da smo stalno u vezi, nije bio problem nastaviti tamo gde smo još juče stali.....grupica nam omogućava da budemo u kontaktu i sa onima koji ćive insotranstvu. nekoliko njih nam fali, ali do njih ni na koji način več nekoliko godina ne možemo da dođemo.
Odoh da popušim još jednu (verovatno stotu danas) cigaru, pa u krevet.
ljubim moje drugarice koje sada spavaju
Dan cure
Divan dan svi se razbežali a ja radim
U nedelju 23. 2. u 17h je izvlačenje srećnog dobitnika donacije u Savetovalištu Ko hoće neka dođe
Ajd ljubim vas sve za rođendane i nerođendane
Divan dan svi se razbežali a ja radim
U nedelju 23. 2. u 17h je izvlačenje srećnog dobitnika donacije u Savetovalištu Ko hoće neka dođe
Ajd ljubim vas sve za rođendane i nerođendane
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro drugari!
Kafica?
Nocas smo dobili jednu bebicu od 3550g, La Folie se porodila a u subotu smo dobili bebca od Fmale, on je zeru tezi od svoje drugarice, 3600g.
Jedva cekamo 23.2. da poleti roda prema nekome
Kafica?
Nocas smo dobili jednu bebicu od 3550g, La Folie se porodila a u subotu smo dobili bebca od Fmale, on je zeru tezi od svoje drugarice, 3600g.
Jedva cekamo 23.2. da poleti roda prema nekome
Moze kafica, Sladzo
Dobro jutro
Dobro jutro
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro drugari!
Sladjo glavu gore, ti si zdrava! Hvala za kaficu!
Tinche srećan ti rođendan
Fmala i Lafe čestitam. Neka su vam živi i zdravi 100 godina
Maus kakvi su bili gosti? Jesu li šta od planiranog uradili ili su samo zabušavali?
Ćufto bravo za druženje. Ti susreti su posebni
Ljubim vas sve do jedne!
Sladjo glavu gore, ti si zdrava! Hvala za kaficu!
Tinche srećan ti rođendan
Fmala i Lafe čestitam. Neka su vam živi i zdravi 100 godina
Maus kakvi su bili gosti? Jesu li šta od planiranog uradili ili su samo zabušavali?
Ćufto bravo za druženje. Ti susreti su posebni
Ljubim vas sve do jedne!
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
SLADZO STIZEM NA KAFICU OVIH DANA MALO VISE SAM SE BAVILA LAFOM I FMALOM,tek sad vidim sta ti je doktor rekao...bas je kre... koji je to?Ma ti si uskoro jedna ljepa trudnica,svim srcem ti zelim to
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Dobro jutro!
Stigle dve bebe naših Kutanjki! Bila je to divna nedelja. Ja ću da uživam u današnjem neradnom danu. Juče nam je bila super nedelja, zujali celi dan.
Stigle dve bebe naših Kutanjki! Bila je to divna nedelja. Ja ću da uživam u današnjem neradnom danu. Juče nam je bila super nedelja, zujali celi dan.
Dobro jutro
Danas je neradni dan, a ja svratila da nešto završim na poslu, al neću dugo. Jedina dobra stvar je što ovde imam smajlice, bez njih sam kao luda
Ne znam da li sam vam rekla da smo i mi krenuli u proces Danas 4ds i uz popodne pa ćemo videti kako se stvari odvijaju
Danas je neradni dan, a ja svratila da nešto završim na poslu, al neću dugo. Jedina dobra stvar je što ovde imam smajlice, bez njih sam kao luda
Ne znam da li sam vam rekla da smo i mi krenuli u proces Danas 4ds i uz popodne pa ćemo videti kako se stvari odvijaju
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Strana 13 od 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 13 od 19
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu