Januarska jutra
+41
korpica
JAmajka
JocY
bak
LaFolie
zvoncica36
Ninche
dragmilk
Endzi
caci
Niny
Ema78
lelas
Tinche
Shizika
Republica
missile
KoMetaK
penelope
key
Vuchica
buby
SladZana
Sofija Veks
emilie
MAAKKI
plavaptica
bobica83
nina :)
medolino
leptirko82
dr mali pariz
fight&faith
BiKsi :)
cufta
Sofka
SoJa
hocukusurnecuzvaku
Botox
djole42
HappyGirl
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 12 od 18
Strana 12 od 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Januarska jutra
Emili divno za
Radila sam VTO, pa čekam betu,ali to je gotova stvar,ja sam rešila da sam
Radila sam VTO, pa čekam betu,ali to je gotova stvar,ja sam rešila da sam
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
onda kusurko samo neka je sa srecom kada ces znati da li si trudnjaca?
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Zadnje nedelje januara
Kusurko prasim i navijam!!
Gde si radila VTO? Prirodnjak?
Gde si radila VTO? Prirodnjak?
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Sofi u Jevremovoj Pisala sam na temi VTO iz prirodnog ciklusa
Aaa sjajno!! Nisam vidla, poseticu stranu!
Sofija Veks- Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012
Dobro jutro!
Pijem kafu, Ana ne kvik i za 20 minuta krecemo na plivanje.
Kusurko svim srcem navijam
Sve vas ljubim, pisemo se kasnije.
Pijem kafu, Ana ne kvik i za 20 minuta krecemo na plivanje.
Kusurko svim srcem navijam
Sve vas ljubim, pisemo se kasnije.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro ženskaći
Maus divan sport,ja sam se plivanjem profesionalno bavila 9 godina, čista uživancija,isplivajte se i za mene
Lep dan želim svima
Maus divan sport,ja sam se plivanjem profesionalno bavila 9 godina, čista uživancija,isplivajte se i za mene
Lep dan želim svima
Grrrrrrrrr!!! Telefonski internet....
Mausic, odusevih se Aninim i tvojim jutrom. Plivanje, sport, zdravlje, imas tako divno dete, koje ima divnu mamu, koja je usmerava i vaspitava za primer!. Kusurko, kupacice moja lepa! )))
Emili, bas sam se obradovala srculencetu. Ako imas hematome, to, pretpostavljam, znaci da moras da leskaris.
Cufta se uskoro vraca, puna utisaka. Veselo je na forumu, koraci su puni zivota i energije! Bice forumskih trudnica kao prosle godine u maju, kad je bila invazije poz beta! Obozavam takav period!
Danas sam na pijaci kupila Oreo keks i domeh sam se setila recepta za brownies sa ovim keksom. Recept ostavila nasa draga Botox. Moram da joj se zahvalim sto ne cesto inspirise.
Lakole je, takodje, ostavila vrlo egzoticne recepte. Ja bih cesto bila gost kod njih dve na rucku!))))
Morala sam da pronadjem novu "drogu", ali da se ne ugojim. Vec sam onako sremacki zdrava))). Postala sam tea snob. Ispijam Milforde, cak i u izlasku. Da mi je neko rekao da cu biti bas toliko straight uopste mu ne bih verovala.
Kad me frka uhvati, do iznemogllosti uvlacim ugasenu e-cigaru.
Smejao bi mi se i zec da zna sta radim!
Mausic, odusevih se Aninim i tvojim jutrom. Plivanje, sport, zdravlje, imas tako divno dete, koje ima divnu mamu, koja je usmerava i vaspitava za primer!. Kusurko, kupacice moja lepa! )))
Emili, bas sam se obradovala srculencetu. Ako imas hematome, to, pretpostavljam, znaci da moras da leskaris.
Cufta se uskoro vraca, puna utisaka. Veselo je na forumu, koraci su puni zivota i energije! Bice forumskih trudnica kao prosle godine u maju, kad je bila invazije poz beta! Obozavam takav period!
Danas sam na pijaci kupila Oreo keks i domeh sam se setila recepta za brownies sa ovim keksom. Recept ostavila nasa draga Botox. Moram da joj se zahvalim sto ne cesto inspirise.
Lakole je, takodje, ostavila vrlo egzoticne recepte. Ja bih cesto bila gost kod njih dve na rucku!))))
Morala sam da pronadjem novu "drogu", ali da se ne ugojim. Vec sam onako sremacki zdrava))). Postala sam tea snob. Ispijam Milforde, cak i u izlasku. Da mi je neko rekao da cu biti bas toliko straight uopste mu ne bih verovala.
Kad me frka uhvati, do iznemogllosti uvlacim ugasenu e-cigaru.
Smejao bi mi se i zec da zna sta radim!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 30.04.2013
AJMO KUSURKO DO STATUSA TRBULJKO Dobar dancic svima,kod nas na moru pljusti kisa,al nam raspolozenje nije kisno....ljubim vas sve...ajte na palacinke
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Drugari dobro vece
Cuftenzi jesi li stigla kuci? cekamo izvjestaj i bar jednu slicicu. Kako su se snalazili L i tata?
Ema zubici zubici, veliki momak
Shiz nadam se da si dobro, da je krv. stalo. Cuvaj se
Mausice draga strplivo cekamo tvoje postrojavanje. Ljubim te u Ancicu plivacicu
Nina kasnim malo sa cestitkom za Mrijin rodjendan, ne zamjeri. Ljubim je i zelim sve najljepse
Emili bravo draga.
Leptirko, i ja bih kod Botoxice i Lakole cesto isla na rucak recepti za slatkise...trudim se da ih ne vidim
Hepi i ja volim bar koju slicicu da uradim i da listam povremeno albume, lijepo je to.
Miss, Bak na kojem ste koraku do ?
Kod nas radno, skupljamo nalaze, spermogram nije bajan, treba ponoviti jos koji put pa cemo znati bar njegovu dijagnozu.
Otvorila sam registrator za nalaze, upute, izvjestaje...
Veceras mi dolaze krstena i vjencaa kuma, na meniju lignje, domacin ce da pokaze svoje umijece
Cuftenzi jesi li stigla kuci? cekamo izvjestaj i bar jednu slicicu. Kako su se snalazili L i tata?
Ema zubici zubici, veliki momak
Shiz nadam se da si dobro, da je krv. stalo. Cuvaj se
Mausice draga strplivo cekamo tvoje postrojavanje. Ljubim te u Ancicu plivacicu
Nina kasnim malo sa cestitkom za Mrijin rodjendan, ne zamjeri. Ljubim je i zelim sve najljepse
Emili bravo draga.
Leptirko, i ja bih kod Botoxice i Lakole cesto isla na rucak recepti za slatkise...trudim se da ih ne vidim
Hepi i ja volim bar koju slicicu da uradim i da listam povremeno albume, lijepo je to.
Miss, Bak na kojem ste koraku do ?
Kod nas radno, skupljamo nalaze, spermogram nije bajan, treba ponoviti jos koji put pa cemo znati bar njegovu dijagnozu.
Otvorila sam registrator za nalaze, upute, izvjestaje...
Veceras mi dolaze krstena i vjencaa kuma, na meniju lignje, domacin ce da pokaze svoje umijece
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
leptirko ajde sto moram da mirujem nego kako cu bez sexa salu na stranu sve cu izdrzati ,samo da izguramo.
Sladzo,ala si nas postrojila
Sladzo,ala si nas postrojila
Endzi ::AJMO KUSURKO DO STATUSA TRBULJKO
Danas bi bilo dobro otpustovati negde o todjem trošku i bez razloga
I posto to uradih i vratih se u ponoc, evo nas ponovo zajedno. Lucija me je sa mm čekala na aerdromu. Uspela je da izdrži. Posle smo toliko svi bili uzbuđeni... oni su ipak konačno zaspali, a ja odustala, skuvala kafu i raspakivala slatkiše. To je jedino što sam uz nekoliko đakonija za L uspela da kupim.
nema nauka i šoping.....
Kus ženo....uradi ga a, i osta trudna? I ja se slažem da jesi trudna
Srećan vam početak nedelje, radne, školske, trudnička....ma svakakve
Odoh da popijem drugu kafu, uželeh se turske kafe.
Onih par slika što imam, stavljam popodne..... i to sam slikala jer ste me terale
I posto to uradih i vratih se u ponoc, evo nas ponovo zajedno. Lucija me je sa mm čekala na aerdromu. Uspela je da izdrži. Posle smo toliko svi bili uzbuđeni... oni su ipak konačno zaspali, a ja odustala, skuvala kafu i raspakivala slatkiše. To je jedino što sam uz nekoliko đakonija za L uspela da kupim.
nema nauka i šoping.....
Kus ženo....uradi ga a, i osta trudna? I ja se slažem da jesi trudna
Srećan vam početak nedelje, radne, školske, trudnička....ma svakakve
Odoh da popijem drugu kafu, uželeh se turske kafe.
Onih par slika što imam, stavljam popodne..... i to sam slikala jer ste me terale
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobro nam se vratila ćufto!
Odlično što si fotkala, da nisi vratili bi te nazad
Cure, neka ova sedmica svima bude uspešna!
Odlično što si fotkala, da nisi vratili bi te nazad
Cure, neka ova sedmica svima bude uspešna!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro!
Dobro Kineskinjo nasa, tol`ko si se uzelela turkis kafenzi da nam ne ponudi punu solju tog carobnog napitka Dobro ti nama dosla i jedva cekam slike. Kako je L reagovala kada te je videla?
A sada za sve nas
Sladzo samo napred u radne pobede. Cvrsto verujem u vas dvoje A postrojavanje...tesko bar danas.
Endzi, odlicna ti parola AJMO KUSURKO DO STATUSA TRBULJKO
Happy, leptirko i ostale skolarke neka vam je srecan pocetak rada.
Sve moje drage dama grlim i ljubim i mislim na vas.
U Lo jutros u 7 sati +11 stepeni, sunce...pravo pravcato prolece.
U nase dvoriste pre 5 dana je usetao crni labrador, zenka, mozda 10 meseci stara...ne vise od godinu dana. I ne mrda. Sprijateljila se sa Dzekijem, nama se obraduje kao da smo jedini ljudi na svetu, odlepila na Anu i Nadju. Zvala sam sve 4 radio stanice u Lo, sve tri TV stanice,zvala sve veterinarske ambulante, razglasila svim prijateljima, polepila plakate po gradu... i niko, bas niko nije dao oglas da je izgubio psa i nije se javio. I gde god mrdnemo, ona za nama. Juce smo Sneza i ja sa decom isle kod drugarice, jedno 15 minuta pjehe i ona sve vreme uz nas. Stanemo mi, stane ona. Kroz grad, na 3 raskrsnice, kruzni tok i jedna velika raskrsnica na duplim trakama...pas uredno za nama, stane i krene kada i mi. Ostala je ispred zgrade. I rekla sam Snezi ako nas bude cekala ili kojim slucajem se vrati kuci( a bila sam sigurna da nece) bice nasa. Posle skoro 4 sata provedenih kod drugarice, vracamo se kuci, a ona ispred kuce. I tako...rekoh ja jos u martu prosle godine kada smo udomili
Dzekija, kako smo krenuli, za 2 godine cemo imati mini zoovrt u dvoristu. Nadja i Ana su joj dale ime Ela. U toku su pripreme za nju, mora veca kucica, gde ce oboje moci spavati, odlazak kod veterinara...i jos mnogo stvari. Ana je juce rekla da je sada na redu konj
Ajd, sve vas grlim i ljubim i kuckamo se jos.
Dobro Kineskinjo nasa, tol`ko si se uzelela turkis kafenzi da nam ne ponudi punu solju tog carobnog napitka Dobro ti nama dosla i jedva cekam slike. Kako je L reagovala kada te je videla?
A sada za sve nas
Sladzo samo napred u radne pobede. Cvrsto verujem u vas dvoje A postrojavanje...tesko bar danas.
Endzi, odlicna ti parola AJMO KUSURKO DO STATUSA TRBULJKO
Happy, leptirko i ostale skolarke neka vam je srecan pocetak rada.
Sve moje drage dama grlim i ljubim i mislim na vas.
U Lo jutros u 7 sati +11 stepeni, sunce...pravo pravcato prolece.
U nase dvoriste pre 5 dana je usetao crni labrador, zenka, mozda 10 meseci stara...ne vise od godinu dana. I ne mrda. Sprijateljila se sa Dzekijem, nama se obraduje kao da smo jedini ljudi na svetu, odlepila na Anu i Nadju. Zvala sam sve 4 radio stanice u Lo, sve tri TV stanice,zvala sve veterinarske ambulante, razglasila svim prijateljima, polepila plakate po gradu... i niko, bas niko nije dao oglas da je izgubio psa i nije se javio. I gde god mrdnemo, ona za nama. Juce smo Sneza i ja sa decom isle kod drugarice, jedno 15 minuta pjehe i ona sve vreme uz nas. Stanemo mi, stane ona. Kroz grad, na 3 raskrsnice, kruzni tok i jedna velika raskrsnica na duplim trakama...pas uredno za nama, stane i krene kada i mi. Ostala je ispred zgrade. I rekla sam Snezi ako nas bude cekala ili kojim slucajem se vrati kuci( a bila sam sigurna da nece) bice nasa. Posle skoro 4 sata provedenih kod drugarice, vracamo se kuci, a ona ispred kuce. I tako...rekoh ja jos u martu prosle godine kada smo udomili
Dzekija, kako smo krenuli, za 2 godine cemo imati mini zoovrt u dvoristu. Nadja i Ana su joj dale ime Ela. U toku su pripreme za nju, mora veca kucica, gde ce oboje moci spavati, odlazak kod veterinara...i jos mnogo stvari. Ana je juce rekla da je sada na redu konj
Ajd, sve vas grlim i ljubim i kuckamo se jos.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro!
Ćufto, dobrodošla kući! Čekam slike!
Kusurko, super što ćeš uskoro videti da si trudna!
Sladžo, ja sam tu negde, samo što nisam krenula s bocama, još par meseci. Uzgred, ne beri brige za spermogram za sada, mi smo 2010 imala jako loš spermogram, a evo sa godinama nam je sve bolji. Ozbiljno. I spermogram i moji hormoni, kod nas su bolji što smo stariji
Mišu, još jedan član, Ela!!! Kači sliku, da je vidimo!!!!
Mora da se radi, cure, želim vam lep dan, pa se pišemo popodne, kad Ćufta okači slike
Ćufto, dobrodošla kući! Čekam slike!
Kusurko, super što ćeš uskoro videti da si trudna!
Sladžo, ja sam tu negde, samo što nisam krenula s bocama, još par meseci. Uzgred, ne beri brige za spermogram za sada, mi smo 2010 imala jako loš spermogram, a evo sa godinama nam je sve bolji. Ozbiljno. I spermogram i moji hormoni, kod nas su bolji što smo stariji
Mišu, još jedan član, Ela!!! Kači sliku, da je vidimo!!!!
Mora da se radi, cure, želim vam lep dan, pa se pišemo popodne, kad Ćufta okači slike
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro, cure
I u Le pravi prolećni dan
Ćufto, jedva čekam da vidim slike, šteta što nisi imala više slobodnog vremena...
Maus, divno za Elu, vi ste moji Sad još da ušeta u dvorište jedan konjić i biće pravi raj
Svim dragim prosvetarima srećan nastavak školske godine
Ljubac i stisak za sve
I u Le pravi prolećni dan
Ćufto, jedva čekam da vidim slike, šteta što nisi imala više slobodnog vremena...
Maus, divno za Elu, vi ste moji Sad još da ušeta u dvorište jedan konjić i biće pravi raj
Svim dragim prosvetarima srećan nastavak školske godine
Ljubac i stisak za sve
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Dobar jutar dragi ženskaći
O da ja silno verujem da sam i ne želim da se budim iz ovog divnog sna
Ćufto dobro ti nama došla
Maus divno za kucu
Lep dan vam želim
O da ja silno verujem da sam i ne želim da se budim iz ovog divnog sna
Ćufto dobro ti nama došla
Maus divno za kucu
Lep dan vam želim
Dobar dan jutra
Cufto dobro ti nama dosla nazad
Maus imate novog clana, ako bice veselo kod vas
Svima koji danas slave neka je srecna slava, da je provedu u zdravlju i veselju
I kod nas je osvanuo pravi ranoprolecni dan, sunce, toplo, ali ajd valda tako mora, ja se ne bunim ionako ne volim zimu. Ja sam danas u skitnji ceo dan, imam par slava da obidjem, tako da i nece da bude lose, ali ne mogu vise ni da jedem sve mi je dosadilo.
Cufto dobro ti nama dosla nazad
Maus imate novog clana, ako bice veselo kod vas
Svima koji danas slave neka je srecna slava, da je provedu u zdravlju i veselju
I kod nas je osvanuo pravi ranoprolecni dan, sunce, toplo, ali ajd valda tako mora, ja se ne bunim ionako ne volim zimu. Ja sam danas u skitnji ceo dan, imam par slava da obidjem, tako da i nece da bude lose, ali ne mogu vise ni da jedem sve mi je dosadilo.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Dobar dan sa Kopa!
Ne stižem da pišem,ponešto pročitam...Mi uživamo još par dana,a onda se vraćamo kući.Do tada,ostajte mi zdrave i vesele.
Ne stižem da pišem,ponešto pročitam...Mi uživamo još par dana,a onda se vraćamo kući.Do tada,ostajte mi zdrave i vesele.
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
dobar dan
djacima ,uciteljicama,nastavnicama,profesorkama srecan nastavak skolske godine
cufto,dobrodosla nazad.kako je bilo?
jutros ja u prodavnicu kad radnica,kad planiras drugo dete?ja se nasmejah videcemo.uh nemoj jos sta ce ti? mislim se sta tebe boli du*e kad cu ja biti mama
djacima ,uciteljicama,nastavnicama,profesorkama srecan nastavak skolske godine
cufto,dobrodosla nazad.kako je bilo?
jutros ja u prodavnicu kad radnica,kad planiras drugo dete?ja se nasmejah videcemo.uh nemoj jos sta ce ti? mislim se sta tebe boli du*e kad cu ja biti mama
Sto volim da vidim guzvu na jutrima
Cufto vratila se ti nama cekamo slike. Ima L da uziva u slatkisima.
Mausice hvala na kafi. A za Elu sam odusevljena, ja da imam kucu i dvoriste mislim da bi me smatrali ludom sta bih sve imala. Cule zivotinje da je kod vas dobro kad malo razmislim nije lose dosetati do vas, eto me neki dan sa smotuljkom kad me ovdje napuce
Miss trudim se da se ne brinem,tek smo krenuli u analize, ko zna sta nas ceka. A to da smo stariji i kvalitetniji je sigurno
Jamajka ljubac za setverac uzivajte
Emilie ti si sad i bas te briga
Kod nas jos uvijek pada kisa. Ja ostala kuci da cuvam mm, sinoc je bio vrijedan i spremao veceru za goste ali nocas i jutros glavobolja i povracanje pa ga njegujem.
Danas je Sv Jovan, slava moje mame i njenih koji su u Srbiji pa nemamo priliku da se cesto druzimo a danas bih bas voljela da sam sa njima.
Svima kojii slave naravno zelim srecnu slavu.
Cufto vratila se ti nama cekamo slike. Ima L da uziva u slatkisima.
Mausice hvala na kafi. A za Elu sam odusevljena, ja da imam kucu i dvoriste mislim da bi me smatrali ludom sta bih sve imala. Cule zivotinje da je kod vas dobro kad malo razmislim nije lose dosetati do vas, eto me neki dan sa smotuljkom kad me ovdje napuce
Miss trudim se da se ne brinem,tek smo krenuli u analize, ko zna sta nas ceka. A to da smo stariji i kvalitetniji je sigurno
Emilie ti si sad i bas te briga
Kod nas jos uvijek pada kisa. Ja ostala kuci da cuvam mm, sinoc je bio vrijedan i spremao veceru za goste ali nocas i jutros glavobolja i povracanje pa ga njegujem.
Danas je Sv Jovan, slava moje mame i njenih koji su u Srbiji pa nemamo priliku da se cesto druzimo a danas bih bas voljela da sam sa njima.
Svima kojii slave naravno zelim srecnu slavu.
Sladzo,svejedno,ja ne bih nikom komentarisala .svako ko zeli moze imati dete.i zato jos nikom ne pricam da sam trudna da muz brzo ozdravi,draga. kuvaj mu supu iz kesice,caj od nane da jede sa keksom .
srecna slava svima koji slave
srecna slava svima koji slave
SladZana ::
Mislila sam na cetverac ali naslutih vam mozda