Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+50
ganedina
Crvic
Simona
nina :)
PalcicaBg
Sofija Veks
JocY
makica1984
Struzzo
vivijen
penelope
cicsa80
dragana76ns
fight&faith
saska1
bak
noja
zoxa
SladZana
MAAKKI
*AIDA*
Gral
bulevarka
leptirko82
Klarica
lelas
tetreb
pluton1
Niny
lenabeograd
kockicaaa
hocukusurnecuzvaku
zvoncica36
ivka
Ninche
bebica mala
SoJa
Vuchica
fmala
ragaco
Strumfeta78
KoMetaK
BiKsi :)
Stenli
Endzi
Republica
LaFolie
Botox
buby
saritam
54 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Bebice,čestitam!!!
Naišla tura vrednih malaca,svima se žuri.
LaFolie,izgleda i ta tvoja buvica nije lenjivica.Primiri se skroz,brzo će i kontrolica,a ja se nadam da se to malecka samo uvežbava i priprema za mart.
Naišla tura vrednih malaca,svima se žuri.
LaFolie,izgleda i ta tvoja buvica nije lenjivica.Primiri se skroz,brzo će i kontrolica,a ja se nadam da se to malecka samo uvežbava i priprema za mart.
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
HVALA ZA SVE LIJEPE ZELJE TETE MOJE DRAGE
dugujem vam drage moje malo detaljnije objasnjenje,
kako nas je bebac iznenadio.Imala sam jake bolove u rebrima zadnji mjesec dana a i noge uzasno pocele boleti, pa sam mislila da je to moja bolest(reumatoloska inflamacija).legli spavati oko jedan sat u noci 29 12 na 30 12.nisam zaspala jos ni napravila nikakav pokret kad vodenjak puko,panika drhtala sam citava zasto sada ,zasto ranije,strah da li ce sve biti u redu.
Odmah u clinici,otvorena jedan prsti nekoliko malih konrakcija. Kaze DR trajace otvaranje dva dana.Medjutim oko 8h odlucili da prouzrokuju bolove inekcijom.KOTRAKCIJE SVE VISE I CESCE kazu dolazi anestezist oko 12H za peridural.OKO 11H30SAMA U SALI OSJECAM DA TRBA DATI NAPON.zovem dr,pregleda me i nemoze da vjeruje daje porodjaj krenuo,nekolilo napona i eto ga nase BLAGO,nase BOGATSTVO nas ZIVOT ,nase SVE rodjen tacno u 12H.
30 12 2013.PLACE I KONACNO NA MOJE GRUDI LEZI.osjecam mu dodir koze ,miris,rucice.i radujem se i placem i zahvaljujem bogu.zrav ima 2200 sve uredu.Nije morao na nikakav aparat borac dise sam.Mali problemi oko hranjenja jako mali pa se brzo umori od sisanja.tako malo po malo prihvatio flasicu i dobija po koji gram iz dan u dan. Akad je anestezist dosao u 12h samu su mi rekli da moz nazad.
priodni porodjaj i sve proslo jako dobro.
Toliko za danas drugarice drage, ljubim vas i zelim svu radost ovoga svijeta.
dugujem vam drage moje malo detaljnije objasnjenje,
kako nas je bebac iznenadio.Imala sam jake bolove u rebrima zadnji mjesec dana a i noge uzasno pocele boleti, pa sam mislila da je to moja bolest(reumatoloska inflamacija).legli spavati oko jedan sat u noci 29 12 na 30 12.nisam zaspala jos ni napravila nikakav pokret kad vodenjak puko,panika drhtala sam citava zasto sada ,zasto ranije,strah da li ce sve biti u redu.
Odmah u clinici,otvorena jedan prsti nekoliko malih konrakcija. Kaze DR trajace otvaranje dva dana.Medjutim oko 8h odlucili da prouzrokuju bolove inekcijom.KOTRAKCIJE SVE VISE I CESCE kazu dolazi anestezist oko 12H za peridural.OKO 11H30SAMA U SALI OSJECAM DA TRBA DATI NAPON.zovem dr,pregleda me i nemoze da vjeruje daje porodjaj krenuo,nekolilo napona i eto ga nase BLAGO,nase BOGATSTVO nas ZIVOT ,nase SVE rodjen tacno u 12H.
30 12 2013.PLACE I KONACNO NA MOJE GRUDI LEZI.osjecam mu dodir koze ,miris,rucice.i radujem se i placem i zahvaljujem bogu.zrav ima 2200 sve uredu.Nije morao na nikakav aparat borac dise sam.Mali problemi oko hranjenja jako mali pa se brzo umori od sisanja.tako malo po malo prihvatio flasicu i dobija po koji gram iz dan u dan. Akad je anestezist dosao u 12h samu su mi rekli da moz nazad.
priodni porodjaj i sve proslo jako dobro.
Toliko za danas drugarice drage, ljubim vas i zelim svu radost ovoga svijeta.
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Bebice, divna prica!
Neka je momcic ziv i zdrav 100 godina!
Neka je momcic ziv i zdrav 100 godina!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Lafe, da, upravo se vratila, sve ok, tesko ih je merio, ona je i dalje glavicom dole, on je poprecno, imaju oko 2100, a i meni je pritisak bio dosta nizak, pa nisam mogla dugo da lezim. Grlic je mek ali zatvoren i dalje, plodove vode ima kako treba, idem u ponedeljak u front na ctg, kaze da ako je sve ok, primili bi me u 36 nedelji da lezim, da mogu da isprate i porodili verovatno u 37.
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Nije im los plan Ja bih bila srecna da me prime na nedelju dana da me gledaju i da me porode natenane, a ne da jurim hitno u porodiliste... Mislim da si na ovaj nacin sigurna, da se sve to najbolje moguce isprati. Mozda se i sretnemo tamo
Ja nisam dobila uput za BG jos, rekla mi je dr da tek krajem meseca dodjem, jer uput vazi mesec dana, pa da ne idem 2 puta na komisiju za istu stvar.
Ja sam danas umrla od smeha, odem u dispanzer, nema 6 zena ukupno, stanem u red da predam knjizicu, njih 3 ispred mene, za 9 minuta 3 puta su se posvadjale
Jedna se dere kako je mrtva bolesna, ova druga hoce preko nje da dodje na red, kaze da je i ona mrtva bolesna, pa se jedna od tih mrtvih bolesnih i krene nesto da mi prica (ne znam ni ja zasto jer sam ja cutala)... I ja je zamolim da se okrene ka salteru, ako je vec bolesna jer nije u redu. I ona nastavi da mi objasnjava njene tegobe, a romkinja do mene poludi i tako se izdere na zenu, kao gledaj tamo, vidis da je trudna, sta hoces??
Ja nisam dobila uput za BG jos, rekla mi je dr da tek krajem meseca dodjem, jer uput vazi mesec dana, pa da ne idem 2 puta na komisiju za istu stvar.
Ja sam danas umrla od smeha, odem u dispanzer, nema 6 zena ukupno, stanem u red da predam knjizicu, njih 3 ispred mene, za 9 minuta 3 puta su se posvadjale
Jedna se dere kako je mrtva bolesna, ova druga hoce preko nje da dodje na red, kaze da je i ona mrtva bolesna, pa se jedna od tih mrtvih bolesnih i krene nesto da mi prica (ne znam ni ja zasto jer sam ja cutala)... I ja je zamolim da se okrene ka salteru, ako je vec bolesna jer nije u redu. I ona nastavi da mi objasnjava njene tegobe, a romkinja do mene poludi i tako se izdere na zenu, kao gledaj tamo, vidis da je trudna, sta hoces??
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
LUDA KUCA A ROMKINJI SKIDAM KAPU Bebice DIVNA PRICA,SA JOS DIVNIJIM KRAJEM,nek je bebac ziv i zdrav i nek bude ponos mame i tate ....Stenli Bravo za izvjestaj,guras ti dobro,da kucnem o drvo...
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Ima nedelju dana kako je Saritam otisla da se javi u bolnicu, je li tako?
Ima i nema glasa od nje
Bebice divno divno divnooooo cestitam od srca pravo novogodisnje iznenadjenje!!!!!
Da ste zivi i zdravi 100 godinica i da zajedno rastete i radujete se divnim stvarima koje dolaze.....
.....ovih dana cu se valjda i ja prikljuciti klubu roditelja.....ljubim i stiska, puno puno
Ja odoh sutra na kontrolu u privatnu bolnicu a u petak visegradska....
Srecni praznici trudnice, mame, tate i moj dragi kutku
Da ste zivi i zdravi 100 godinica i da zajedno rastete i radujete se divnim stvarima koje dolaze.....
.....ovih dana cu se valjda i ja prikljuciti klubu roditelja.....ljubim i stiska, puno puno
Ja odoh sutra na kontrolu u privatnu bolnicu a u petak visegradska....
Srecni praznici trudnice, mame, tate i moj dragi kutku
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
ja se prepadoh kad sam videla, Ivka, da si pisala...reko' da nije i tvoja beba pozurila
Srecno! Javi nam se!!!
Srecno! Javi nam se!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Trudničice ja da vas sve
Stenli bolje je tako,polako i na tenane, pa da bebice stignu bezbedno i bez frke
Lafice Endzi
Ivka ti još malo i stiže bebana
Stenli bolje je tako,polako i na tenane, pa da bebice stignu bezbedno i bez frke
Lafice Endzi
Ivka ti još malo i stiže bebana
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
cao, zenske, slabo zalazim ovde
zakazala sam dabl u genesisu sad kod Stojica, valjda ce biti ok, radice mi ga kad budem 11+6, to je ok vreme za dabl, to jest EUZ, krv vadim posle u privatnoj lab...
zakazala sam dabl u genesisu sad kod Stojica, valjda ce biti ok, radice mi ga kad budem 11+6, to je ok vreme za dabl, to jest EUZ, krv vadim posle u privatnoj lab...
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Vucice, hocukusurnecuzvaku
Moja bebica izgleda ne zuri bili danas na kontroli kod novog dr-a i bas bas smo zadovoljni ....rastemo malo nam se muti plodova voda sto znaci da je zrela, bebica je 3400g, a meni se preporucuje cr....tako da cu ja dragi moj kutku izgleda na upoznavanje sledeceg petka ili subote.....hihihi jedva cekam, mada mi je stomak do zuba bas bas po volji i drag najdrazi.....ljubima i stiskam citav kutak
Moja bebica izgleda ne zuri bili danas na kontroli kod novog dr-a i bas bas smo zadovoljni ....rastemo malo nam se muti plodova voda sto znaci da je zrela, bebica je 3400g, a meni se preporucuje cr....tako da cu ja dragi moj kutku izgleda na upoznavanje sledeceg petka ili subote.....hihihi jedva cekam, mada mi je stomak do zuba bas bas po volji i drag najdrazi.....ljubima i stiskam citav kutak
Divno Ivka stiže mašala krupna je
Botox navijam da dabl bude dobar, a biće sigurno
Botox navijam da dabl bude dobar, a biće sigurno
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Datum upisa : 03.11.2012
i ja se nadam
imam povremeno i dalje, ne svaki dan, ali ponekad braonkast sekret, bude to malo, ali... ne bude svejedno naravno, pijem i utrogestane i trudim se da mirujem, ali... znam sebe, bicu mirna posle 23. januara :))))
imam povremeno i dalje, ne svaki dan, ali ponekad braonkast sekret, bude to malo, ali... ne bude svejedno naravno, pijem i utrogestane i trudim se da mirujem, ali... znam sebe, bicu mirna posle 23. januara :))))
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Botox, potpuno te razumem. Ja sam danas podigla rezultate dabla i konacno mi je pao kamen sa srca...
Bebice, cestitam, zivi bili, srecni i veseli sa svojom bebicom!!!
Fmala, stisni se jos malo...
Ivka, navijamo da prodje sve kako treba...
Ostale trudničice, uzivajte i ne zurite...
Bebice, cestitam, zivi bili, srecni i veseli sa svojom bebicom!!!
Fmala, stisni se jos malo...
Ivka, navijamo da prodje sve kako treba...
Ostale trudničice, uzivajte i ne zurite...
Strumfeta78- Broj poruka : 957
Godina : 45
Datum upisa : 08.11.2013
Ivka divnooooooo,blago tebi jos 8-9 dana i upoznavanje
Stigli mi rezultati krvna slike hemoglobin 104, a gvožđe 9, holesterol 8,2 trigliceridi 2,5 krvna slika skroz pala a masnoća skočila uzas
tetreb- Broj poruka : 671
Ivka,još malo!!!!
Tetreb,a kako stojiš sa kilogramima,kako jedeš?
Verovatno se treba koncentrisati na određene vrste hrane,a druge izbegavati,ali često čujem da trudnice imaju problem sa holesterolom i da na metabolizam masti imaju uticaja i hormoni.
A krvna slika-za očekivati,mada treba tu uzeti u obzir i MCV i MCH,eritrocite pored hemoglobina.
Jesi li nosila nalaze lekaru?
Tetreb,a kako stojiš sa kilogramima,kako jedeš?
Verovatno se treba koncentrisati na određene vrste hrane,a druge izbegavati,ali često čujem da trudnice imaju problem sa holesterolom i da na metabolizam masti imaju uticaja i hormoni.
A krvna slika-za očekivati,mada treba tu uzeti u obzir i MCV i MCH,eritrocite pored hemoglobina.
Jesi li nosila nalaze lekaru?
I meni je masnoca pakao :-)))))
Cak stoji napomena uz tsh rezultat da je uzorak lipidan
Pre trudnoce mi je holesterol bio 3.7 (ukupan) a sada je 7.5
Cak stoji napomena uz tsh rezultat da je uzorak lipidan
Pre trudnoce mi je holesterol bio 3.7 (ukupan) a sada je 7.5
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Tetreb, meni su rekli da holesterol i masnoce ne proveravam u trudnoci jer se rast ocekuje, cak i preko 12 .... A za krvnu sliku ja sam pila ferum sandozu i odlicna je a nema nikakvih kontraindikacija, moja ks se srozala u 25.nedelji i od tada sam na terapiji....
drage moje u subotu nosim rezultate kod Miljića pre trudnoće sam pila ferum lek i ks je bila odlična inače imam sada 59kg al volim kajmak,čvarke, pa sam krkala i salate sa pavlakom sad za praznike tako da sad to sve izbacujem i moram napraviti komb.sa cveklom.šargarepom,jabukom i limunom za krvnu sliku
Dobro je da mi je D-dimer ok 125
Sve vas ljubim i grlim najače
Ivka draga još samo malo je ostalo tako se radujem draga samo napred
Dobro je da mi je D-dimer ok 125
Sve vas ljubim i grlim najače
Ivka draga još samo malo je ostalo tako se radujem draga samo napred
tetreb- Broj poruka : 671
Ivka, jos malo, diiiiivno
Tetreb, mislim da su svakako rezultati veci u trudnoci. Meni su holesterol i trigliceridi katastrofa, 7 i 2.5, a sa izuzetkom slatkisa, prilicno se zdravo hranim. Naravno, u svakom slucaju povedi racuna o ishrani, kako kasnije ne bi imala problem. Za gvozdje ce ti pretpostavljam dati neki suplement a ti ga ubaci malo vise u ishrani.
Ssanja, kako si ti, nema te dugo?
Tetreb, mislim da su svakako rezultati veci u trudnoci. Meni su holesterol i trigliceridi katastrofa, 7 i 2.5, a sa izuzetkom slatkisa, prilicno se zdravo hranim. Naravno, u svakom slucaju povedi racuna o ishrani, kako kasnije ne bi imala problem. Za gvozdje ce ti pretpostavljam dati neki suplement a ti ga ubaci malo vise u ishrani.
Ssanja, kako si ti, nema te dugo?
Danas smo bili na kontroli.Bebice su ok,dr kaze za sada je sve super.
Prvi expertni je 11+....,samo da proverim?
Prvi expertni je 11+....,samo da proverim?
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
Super što je sve kako treba,Pluton!
Prvi ekspertski se radi prilikom Double testa,značii 11+6 do 13+6.
Prvi ekspertski se radi prilikom Double testa,značii 11+6 do 13+6.
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu