Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+50
ganedina
Crvic
Simona
nina :)
PalcicaBg
Sofija Veks
JocY
makica1984
Struzzo
vivijen
penelope
cicsa80
dragana76ns
fight&faith
saska1
bak
noja
zoxa
SladZana
MAAKKI
*AIDA*
Gral
bulevarka
leptirko82
Klarica
lelas
tetreb
pluton1
Niny
lenabeograd
kockicaaa
hocukusurnecuzvaku
zvoncica36
ivka
Ninche
bebica mala
SoJa
Vuchica
fmala
ragaco
Strumfeta78
KoMetaK
BiKsi :)
Stenli
Endzi
Republica
LaFolie
Botox
buby
saritam
54 posters
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Pa, ako nece niko, mogu ja, valjda cu umeti.
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Biksic, jesi li upisala na listu svoj KINDER SURPRISE?
evo, ja se prijavljujem za azuriranje liste, ali tek tamo u 2014. kad Fmala bude imala pune ruke posla ...
a ako se ne bunite rado bih vas zamenila i u TD...
evo, ja se prijavljujem za azuriranje liste, ali tek tamo u 2014. kad Fmala bude imala pune ruke posla ...
a ako se ne bunite rado bih vas zamenila i u TD...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
LaFolie ::e da se smejete malo
mm je bas zbunjen, isli smo na razgovor za maticne celije, ljudi mu kazu da upise ime oca i majke dok ja potpisujem ugovore, da napise JMBG i jedan i drugi , na sta on kaze "ali ja ne znam JMBG roditelja" a zena mu kaze "VI STE RODITELJI"
Ja se sita nasmejem kad ovde virnem Lude ste skroz, sigurno je od hormona
Ljubim vas sve i grlim jaaakoooo
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
.
Jedva cekamo da ugledamo i zagrlimo nase blago,a sve nesto govorimo jos je rano ima vremena.Neznam kako ovdje racunaju ali od pocetka racunaju
mi je termin 7 februar.
Pozdrav za sve trudnice ,okruglice,lepotice ljubim vas.
kometak draga dobro sam guram imam bolove u rebrima.a svi nam govore da se priblizava ,samo ja i mm jos nismo svijesni toga.KoMetaK ::Super Buby za sina i dobre rezultate! Uzivaj!
Saritam, srecan ualzak u 34. nedelju! Sitno brojis i ti!
Stenli, i ti si blizu, bravo za kilazu!
Kockice, normalna je nervoza, ali, ako ti je za utehu, brzo prodje, za dan-dva!
Lafe, sta radi Anci? Koji organ trenutno pomera?
Endzi, uzivaj u setnjama pored mora, kakvo spavanje?!
Gral, kako si ti? nema te!
Ragaco, hoces li otvarati trudnicki ili ces se svercovati ovde?
Strumfetice, kako si ti?
Bebice, kako guras ti? Kod tebe se bas priblizilo!
Tetreb, nema ni tebe, kako si? Jel pocinjes da osecas bebu? Sta nosis ti?
Ljubac za sve kolektivni!
Jedva cekamo da ugledamo i zagrlimo nase blago,a sve nesto govorimo jos je rano ima vremena.Neznam kako ovdje racunaju ali od pocetka racunaju
mi je termin 7 februar.
Pozdrav za sve trudnice ,okruglice,lepotice ljubim vas.
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
mm je bas zbunjen, isli smo na razgovor za maticne celije, ljudi mu kazu da upise ime oca i majke dok ja potpisujem ugovore, da napise JMBG i jedan i drugi , na sta on kaze "ali ja ne znam JMBG roditelja" a zena mu kaze "VI STE RODITELJI"
da je ovo na Facebooku, sad bih lajkala
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Trudnicice
stalno ne stizem da sve iscitam, ali prestajem da radim od petka, pa cu valjda sve nadoknaditi
bebice nesto mi je taj 7.2. daleko ti i ja bi trebalo da imamo isti termin....mada je i moj pomeran nekoliko puta....
stalno ne stizem da sve iscitam, ali prestajem da radim od petka, pa cu valjda sve nadoknaditi
bebice nesto mi je taj 7.2. daleko ti i ja bi trebalo da imamo isti termin....mada je i moj pomeran nekoliko puta....
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
Da li jedete suvo grožđe za dobru rastegljivost materice i stomaka?Čula sam po 10-ak zrna svaki dan.
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
ivka ::Trudnicice
Bas tako Ivka,meni je transfer bio 10 05. A aspiracija 07 05.Od 07 05 do 07 02 to je 9 puna mijeseca.Dr misli da ce ici do kraja jer je beba dosta
visoko za sada.
Pozdrav trudnice i pusa
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
da li imate kontrakcije s vremena na vreme? ja sam veceras imala 2 puta, mislim da mi se svakog dana desi bar jedna....
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
Da, danas sam bas imala dosta kontrakcija, nisam uopste ustajala iz kreveta, osim do toaleta.
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
Da li te zaboli stomak ili ih osecas kao blage menstrualne bolove?
Nista vise nije blago:-) bas se stomak stegne i zaboli. Meni je inace jako tvrd stomak i napet, ali se sada bas zgrci pa opusti ceo, za razliku od toga kada se stegne deo kad oni naprave neko brdasce. Danas ceo stomak na levom kuku, tamo su se danas preselili;-)
Ranije nisam bila sigurna sta je sta. Sada dosta bole i prepone i karlica, pretpostavljam da je ona tako namestena da pritiska glavom dole.
Ranije nisam bila sigurna sta je sta. Sada dosta bole i prepone i karlica, pretpostavljam da je ona tako namestena da pritiska glavom dole.
Mene boli kao da sam vozila neudoban bicikl vec mesec dana; a smizla je okrenuta na dole....
Jes jes, boli i sve više i više kako koja nedelja odmiče! Ja sam se osećala totalno razhebano tamo dole. A pritom guza bila kod mene dole nogama.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
LaFolie ::da li imate kontrakcije s vremena na vreme? ja sam veceras imala 2 puta, mislim da mi se svakog dana desi bar jedna....
Ja ne znam koliko sam ja merodavna da odgovorim s obzirom da ih ja imam od davno po ceo dan, ali bukvalno. Od 28. nedelje je normalno da ih osetis sve cesce, tako su meni vise njih rekli. Ono sto treba da ti je bitno jeste kako i da li one uticu na grlic. Ako grlic ostaje cvrst i zatvoren, pa cak i ako se minimalno pocne skracivsti, znaci da ti te kontrakcije ne stete. Ovo su meni doktori rekli s obzirom na to koliko sam ih ja imala i stalno trcala u bolnicu. Pij tecnosti puuuuno, Mg, to je moja terapija.
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
Stenli ::Nista vise nije blago:-) bas se stomak stegne i zaboli. Meni je inace jako tvrd stomak i napet, ali se sada bas zgrci pa opusti ceo, za razliku od toga kada se stegne deo kad oni naprave neko brdasce. Danas ceo stomak na levom kuku, tamo su se danas preselili;-)
Stenli, od kad ti je tako, jesi bila kod dr? I kako ti se drzi grlic?
Verovatno je i kod tebe, kao i kod LaFolie samo lazna kontrakcija u pitanju. Probaj da meris na koliko se javljaju.
BiKsi :) ::Jes jes, boli i sve više i više kako koja nedelja odmiče! Ja sam se osećala totalno razhebano tamo dole. A pritom guza bila kod mene dole nogama.
Meni obe nogama dole.
Mene nocas probudila kontrakcija... Srecom samo 1
Bila Sarita u petak, grlic se skratio na 1 cm, ali je zatvoren, a ona se okrenula i lepo namestena za vaginalni porodjaj, sto kaze moj dr :-)
Rekao mi je da samo mirujem, pa cemo se videti posle Bozica da vidimo kako stoje stvari. Bitno je da sada mirujem, jer su oni ipak sve tezi i tezi, pa je i pritisak veci.
Rekao mi je da samo mirujem, pa cemo se videti posle Bozica da vidimo kako stoje stvari. Bitno je da sada mirujem, jer su oni ipak sve tezi i tezi, pa je i pritisak veci.
Stenli ::Bila Sarita u petak, grlic se skratio na 1 cm, ali je zatvoren, a ona se okrenula i lepo namestena za vaginalni porodjaj, sto kaze moj dr :-)
Samo miruj, onda. I izbegavaj lezanje na ledjima. Kad su tebi rekli da je termin|? Do koje nedelje misle da bi trebalo da izguras? Meni pominju 37. nedelju. Ne znam da li je to 36. + ili 37.+
Ja mislim da ti je to 36+, u svakom slucaju sto duze to bolje.. Meni je rekao da u 34+ idem na pregled, pa cemo onda da vidimo. Ako budem mogla da guram jos posle toga super, a termin mi je u startu bio 24 februar
Stenli ::Ja mislim da ti je to 36+, u svakom slucaju sto duze to bolje.. Meni je rekao da u 34+ idem na pregled, pa cemo onda da vidimo. Ako budem mogla da guram jos posle toga super, a termin mi je u startu bio 24 februar
Sto duze to bolje, tako da nam je najbolje da odmaramo. Gde se ti poradjas?
Koliko ovde ima divnih bebica ja samo da vas sve i pomazim po tibama
hocukusurnecuzvaku- Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012
hocukusurnecuzvaku ::Koliko ovde ima divnih bebica ja samo da vas sve i pomazim po tibama
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Strana 2 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu