Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+50
ganedina
Crvic
Simona
nina :)
PalcicaBg
Sofija Veks
JocY
makica1984
Struzzo
vivijen
penelope
cicsa80
dragana76ns
fight&faith
saska1
bak
noja
zoxa
SladZana
MAAKKI
*AIDA*
Gral
bulevarka
leptirko82
Klarica
lelas
tetreb
pluton1
Niny
lenabeograd
kockicaaa
hocukusurnecuzvaku
zvoncica36
ivka
Ninche
bebica mala
SoJa
Vuchica
fmala
ragaco
Strumfeta78
KoMetaK
BiKsi :)
Stenli
Endzi
Republica
LaFolie
Botox
buby
saritam
54 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
meni sinoc krvarilo,ali jace i sveza krv.
ujutru odmah zvala kliniku,otisla i sreca obe bebe su ok,izgleda pukao neki kapilar.joj kako sam se uspanicila.
pozdrav za sve vas!
ujutru odmah zvala kliniku,otisla i sreca obe bebe su ok,izgleda pukao neki kapilar.joj kako sam se uspanicila.
pozdrav za sve vas!
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
mogu misliti kako si se isprepadala
samo se cuvaj, tako su i meni pucali jer se sirila materica. cuvaj se....
samo se cuvaj, tako su i meni pucali jer se sirila materica. cuvaj se....
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Pluton,dobro da nije ništa ozbiljnije.Sigurno su ti rekli šta dalje.
Primiri se,lezi,verovatno nikakvo naprezanje nije dobro za to.
Da se što pre to smiri i sredi!Mazi bekice
Primiri se,lezi,verovatno nikakvo naprezanje nije dobro za to.
Da se što pre to smiri i sredi!Mazi bekice
ragaco- Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011
U kojoj nedelji se radi 4d?
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
meni su ukljucili u 16oj, imam utisak da se najlepse bebac vidi tu negde oko 20te nedelje
hocukusurnecuzvaku, zelim da nam se sto pre pridruzis na ovim stranama
Pluton, potpuno te razumem, jao ja nisam mogla ni da zakazem kod lekara koliko sam plakala kada mi je jedno jutro krenula sveza krv, obilnije, uzas.Samo polako, bez ikakvog naprezanja i samo guraj kroz nedelje.
Saritam, bogami jos malo. Brzo oni sad rastu, dobijaju oko 50 gr dnevno, za cas ce i ona da pregura 2 kg. Uostalom, nije bas ni pouzdan uz, sto se tezine tice.
Meni je sad ovo bas tezak period, lezim stalno ali i to jedva, ne mogu da sednem ni stojim, biju i u plucnu kost gore, a bogami i skroz dole, levo, desno, svuda ih ima a eto malo su i veci, tj on pa je tesno. Valjda sam i nervozna, pa samo grickam nesto slatko, a oni odlepe. Za 2 nedelje cu ici na kontrolu, pa cemo da vidimo plan za dalje.
Pozdrav svim trudnicama, uzivajte.
Pluton, potpuno te razumem, jao ja nisam mogla ni da zakazem kod lekara koliko sam plakala kada mi je jedno jutro krenula sveza krv, obilnije, uzas.Samo polako, bez ikakvog naprezanja i samo guraj kroz nedelje.
Saritam, bogami jos malo. Brzo oni sad rastu, dobijaju oko 50 gr dnevno, za cas ce i ona da pregura 2 kg. Uostalom, nije bas ni pouzdan uz, sto se tezine tice.
Meni je sad ovo bas tezak period, lezim stalno ali i to jedva, ne mogu da sednem ni stojim, biju i u plucnu kost gore, a bogami i skroz dole, levo, desno, svuda ih ima a eto malo su i veci, tj on pa je tesno. Valjda sam i nervozna, pa samo grickam nesto slatko, a oni odlepe. Za 2 nedelje cu ici na kontrolu, pa cemo da vidimo plan za dalje.
Stenli- Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013
ja sam se skorz ulenjila za piskaranje po forumu, ni u dnevnik svog deteta ne zalazim
trudnice, ljubimo vas :*
trudnice, ljubimo vas :*
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Evo i nas dvije,bile smo malo do mojih,pa nas zato nije bilo...Da se malo pohvalimo da smo sad teski 1.170kg i da smo jako nemirni posebno navece...Nalaz urina je bio pun nekih bakterija,pa smo radili urinokulturu koja je HVALA BOGU,sterilna...jedino te soli fosfata me malo brinu....nesto jedem sto ne bi smjela...Plutonko i ja sam imala krvarenje,samo malo se smiri,proce,bitno da su bebci ok...Saritam izdrzi jos malo,pa ti otvaras sezonu radjanja u 2014 godini...Idemo Cure....al samo redom
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
hvala vam puno na podrsci,divne ste.
pluton1- Broj poruka : 319
Datum upisa : 12.11.2012
Bravo Endzi! Pojacaj vodu i imas Josif Pancic caj za trudnice, za bakterije u mokraci.
soli fosfata sam i ja imala ciijelo vrijeme, i nista - kazu to je normalno u trudnoci... Ne uzbudjuj se oko toga...
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Stenli ::hocukusurnecuzvaku, zelim da nam se sto pre pridruzis na ovim stranama
Sad je sve teze i teze, a i mi smo otezale,pa bebanici rastu i guraju se, pilici mali namestaju se jer nemaju bas mesta. Umor, bol u nogama, kostima... sve to kazu normalno, tako da, sta da radimo. Veliki smo put pregurale, sad do kraja jos malo da odlezimo i odmaramo, pa upoznavanje
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
hocukusurnecuzvaku ::Saritam ja čekam da radimo VTO iz prirodnog ciklusa, pa da vam se pridružim ovde, vidiš da visim ovde ko visibaba ne bih li se očešala o koji stomačić pa da skupljam savete u
Ja sam srećna što ste vi meni dembelice i što uskoro stižu
da uskoro
ragaco ::Kusurko,da se očešeš o sva naše stomake i vidljive i za sad nevidljive(moj se izduvao nakon hipera,džaba ga zagledam kad se ništa još ne vidi) i da nam se što pre pridružiš!
Saritam,mi sve bolji kako vreme odmiče!
A što se zadržavanje bebe tiče,zavisi od kilaže,ali i od zrelosti kad može kući.
Davno beše kad je mene mama rodila sa 2100,ostali neki dan duže zbog žutice u porodilištu,a došla kući sa 2300.Možda to sad nije merodavno.
Fmala,Lafe-lepo ste to zamislile za lakše otvaranje!Još malo ,pa navalite!
Endzi :: Evo i nas dvije,bile smo malo do mojih,pa nas zato nije bilo...Da se malo pohvalimo da smo sad teski 1.170kg i da smo jako nemirni posebno navece...Nalaz urina je bio pun nekih bakterija,pa smo radili urinokulturu koja je HVALA BOGU,sterilna...jedino te soli fosfata me malo brinu....nesto jedem sto ne bi smjela...Plutonko i ja sam imala krvarenje,samo malo se smiri,proce,bitno da su bebci ok...Saritam izdrzi jos malo,pa ti otvaras sezonu radjanja u 2014 godini...Idemo Cure....al samo redom
Pa, to je vec velika devojka
Hvala, draga, izdrzacemo mi sve za nase bekane
Ohoho, ovde se nke trudnice vec spremaju da postanu mame za nedelju-dve!
Endzi, super napreduje cera, samo tako nastavite!
Ljubim vas sve trudnice!
Endzi, super napreduje cera, samo tako nastavite!
Ljubim vas sve trudnice!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
"Trudnice u Srbiji odlobođene su plaćanja učešća za lek utrogestan koji se koristi za održavanje trudnoće."
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/430796/Trudnice-ne-placaju-utrogestan-cetiri-nova-leka-za-HIV
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/430796/Trudnice-ne-placaju-utrogestan-cetiri-nova-leka-za-HIV
meni vec neko vreme curi mlekce opet sam jutros ustala sam flekicama (velicine otiska prsta) na pidzami, vec mesec dana ih nalazim. Ne svakog dana, ali 2-3 puta nedeljno da, obicno kada me vise bole grudi.
sve je to ok :)
meni mlekce krenulo da curi od 14 nedelje, kasnije su vec bile ozbiljnije fleke
meni mlekce krenulo da curi od 14 nedelje, kasnije su vec bile ozbiljnije fleke
da li si posle dojila Vladetu? Bilo mleka?
dojila I dojim ga jos uvek ;-)
ali nije to bitno kada krene mleko, nekome u trudnoci ne ide ni kap pa doje.... dojenje I mleko zavisi samo od toga kako I koliko sisa beba.... ponuda I potraznja, ako ne sisa, nece ga biti.... ne brini nista unapred :-*
ali nije to bitno kada krene mleko, nekome u trudnoci ne ide ni kap pa doje.... dojenje I mleko zavisi samo od toga kako I koliko sisa beba.... ponuda I potraznja, ako ne sisa, nece ga biti.... ne brini nista unapred :-*
Stumfeta, bravo za dobar uz!
Saritam, primačinje se opasno, divota!
Lafe, kažu žene da je to normalno za mlekce!
Ljubac za sve sadašnje i buduće trudnice!
Saritam, primačinje se opasno, divota!
Lafe, kažu žene da je to normalno za mlekce!
Ljubac za sve sadašnje i buduće trudnice!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
gde ste danas trudnice?
Lafe
Ja sam danas baš lepo prošetala do pijace,naspavala se,upravo okitila jelku i razmišljam kako će do godine i bebac da učestvuje u novogodišnjem slavlju.
Drage moje,napustiše me mučnine,a ja svega željna,rupa u stomaku non-stop...sve nešto zdravo grickam,a u mislima mi je novogodišnja torta i večera!
Endži,bravo za tvoju curicu!
Sve vas ljubim,drage trudnice!!!
Ja sam danas baš lepo prošetala do pijace,naspavala se,upravo okitila jelku i razmišljam kako će do godine i bebac da učestvuje u novogodišnjem slavlju.
Drage moje,napustiše me mučnine,a ja svega željna,rupa u stomaku non-stop...sve nešto zdravo grickam,a u mislima mi je novogodišnja torta i večera!
Endži,bravo za tvoju curicu!
Sve vas ljubim,drage trudnice!!!
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
ragaco, jos samo 2-3 nedelje i bices kao nova! Meni je izvetrilo sve od HS na ulasku u 4ti mesec, zaista se primeti razlika! Bas sam i ja razmisljala kako ce moja buva sledece godine imati novogodisnji paketic I sliku sa deda mrazom
ja cu morati da narucim hranu, sve manje mogu da stojim, stisne me dole kao da imam upalu besike. A mala se opasno bacaka, lakat koleno, bum tras
Pocela sam da oticem polako, ujutru mi jako skljocaju svi prsti, i stopala i sake su poceli da se krofnaste, kao kad ste leti na vucini dugo....Onda kad se razmrdam, sve se vrati.
Sanjala sam da sam se porodila (i da mi je ravan stomak , sto je babi milo, to joj se i snilo ), ja sam od onih sto kukaju kukaju, a onda se prvi na ispitu prijave da polazu samo da sto pre sa tim zavrse
Inace, spakovala sam kesu za porodiliste, cula sam da u BG ne primaju torbe vec se stvari u kesi nose
ja cu morati da narucim hranu, sve manje mogu da stojim, stisne me dole kao da imam upalu besike. A mala se opasno bacaka, lakat koleno, bum tras
Pocela sam da oticem polako, ujutru mi jako skljocaju svi prsti, i stopala i sake su poceli da se krofnaste, kao kad ste leti na vucini dugo....Onda kad se razmrdam, sve se vrati.
Sanjala sam da sam se porodila (i da mi je ravan stomak , sto je babi milo, to joj se i snilo ), ja sam od onih sto kukaju kukaju, a onda se prvi na ispitu prijave da polazu samo da sto pre sa tim zavrse
Inace, spakovala sam kesu za porodiliste, cula sam da u BG ne primaju torbe vec se stvari u kesi nose
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu