Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+44
ragaco
Botox
Januar
Erata
SannI-AlL
Strumfeta78
SSanja
zoxa
menora72
dragana76ns
laKole
Vuchica
noja
JocY
bak
MAAKKI
zvoncica36
Ema78
Orline
SoJa
Niny
Gral
tetreb
saritam
ninica2
missile
bebica mala
Crvic
bulevarka
fight&faith
lelas
Simona
Shizika
leptirko82
fmala
Stenli
Klarica
BiKsi :)
buby
Ninche
Endzi
KoMetaK
lenabeograd
LaFolie
48 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
O Gospoja, sa srećom da vam je brak! :)
Klarice, divna sobica za bebu!
Leno, držim fige za sutra!
Klarice, divna sobica za bebu!
Leno, držim fige za sutra!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Klarice sobica je kao kutijica
Lena usitnilo bas bas
Endzi cestitam gospojo
Ostale trudnice
Lena usitnilo bas bas
Endzi cestitam gospojo
Ostale trudnice
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Cestitke gospodja Endzi! Tako je to kad se udajes sa stomakom do zuba, zbog trudnoce, dobijes i takvu tortu Naravno da se salim!
Klarice, predivn vam je sobica! I ja mnogo volim ovu zelenu boju, i mislim da cemo i mi da imamo zeleno-zutu boju! Drzim fige ako te ostave sutra!
Leno, i tebi usitnilo, mozda Mateo i Nevena rese da dodju istog dana!
Lafe, jel ti to vec stigla garderobica? Ja cu sutra da odem do radnje da vidim sta imaju i da pogledam neke pantalone za sebe. Oslobadjam se i ja da gledam garderobicu i stvarcice polako!
Klarice, predivn vam je sobica! I ja mnogo volim ovu zelenu boju, i mislim da cemo i mi da imamo zeleno-zutu boju! Drzim fige ako te ostave sutra!
Leno, i tebi usitnilo, mozda Mateo i Nevena rese da dodju istog dana!
Lafe, jel ti to vec stigla garderobica? Ja cu sutra da odem do radnje da vidim sta imaju i da pogledam neke pantalone za sebe. Oslobadjam se i ja da gledam garderobicu i stvarcice polako!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
kupila sam 2 posteljine sa ogradicama, dude, flasice, muzilicu, pelenice, 2 cebenceta, peskiric za kupanje sa kapuljacom....
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Divno, LaFolie, kako sve izgleda slatko. Ja jedva cekam da krenem sa kupovinom, cim malo stanem na noge
saritam- Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013
hvala Sarita :) Kako si ti? Imas li kontrakcije?
Imam ih jos vek, ne kao pre, manje dosta, ali sam nekako naucila da se nosim sa njima. Lezim za sada, tako mi najvise prija, a svaki dan pricam o tome kako jedva cekam da pocnem da sredjujem sobicu. Divno je sve sto si kupila. Gde imaju tako lepe pelene? (jesu to roze pelene?)
U Segedinu
http://www.brendon.hu/Products/Details/35680
roze su, mada ima i drugih boja
A malisani? I dalje djuskaju?
http://www.brendon.hu/Products/Details/35680
roze su, mada ima i drugih boja
A malisani? I dalje djuskaju?
LaFo divno ste se ponovili
Klarica- Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013
Bas mi se dopadaju, mozda ima i ovde takvih.
Malisani djuskaju, pa mama odmah zaboravi na sve i vrate mi osmeh na lice.
Kako si ti, kako se osecas? A bebana?
Malisani djuskaju, pa mama odmah zaboravi na sve i vrate mi osmeh na lice.
Kako si ti, kako se osecas? A bebana?
ja u poslednjih par dana vidim stomak kako se izdize i mrda
slabo pajam, odem 200m i osecam tezinu u donjem delu stomaka, kod kuce sam skoro ceo dan, mada kuvam, setam po stanu i super mi je. Mada se bas brzo zamaram....
imam osecaj da ja vise spavam od nje
Stigli su mi rezultati briseva - cisti
slabo pajam, odem 200m i osecam tezinu u donjem delu stomaka, kod kuce sam skoro ceo dan, mada kuvam, setam po stanu i super mi je. Mada se bas brzo zamaram....
imam osecaj da ja vise spavam od nje
Stigli su mi rezultati briseva - cisti
To LaFolie!!! Uzivaj i ponasaj se kako ti odgovara, to je meni najmerodavnije.
Gledam sad ovaj sajt sto si mi poslala sa pelenam, al ne kontam ja ovu njihovu valutu, pa mi kazi koliko su te kostale?
Gledam sad ovaj sajt sto si mi poslala sa pelenam, al ne kontam ja ovu njihovu valutu, pa mi kazi koliko su te kostale?
KoMetak vidi http://www.ebay.de/itm/Umstandsmode-Tshirt-witzig-Maternity-Pregnancy-Baby-Funny-T-Shirt-XXL-UK16-18-/200984635215?pt=DE_Damen_Blusen_Tops_Shirts&hash=item2ecb9e274f
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Oko 300ft je jedan evro
Hvala svima na cestitkama Lafe divne stvarcice si kupila,i ja jedva cekam da krenem da przim karticu,misllim da nema ljepse kupovine ovih dana sam imala ludacki tempo i cini mi se da mi stomak spustio,dal da brinem i javim se doktoru?
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Divne su ti stvarcice Lafe, idem sutra i ja da gledam, a sledece nedelej kad dodje mm mozda pocnem i ja przim karticu!
Da, forinta je od 260-290, sve u svemu oko 300 za 1 evro.
Leno, hvala za link, moram sam oda nadjem sa dugim rukavima, posto necu zakaciti ni dana trudnovanja sa suncem i za kratke rukave. Videh pre neki dan neku na e-bay-u, sa dugim rukavima, ali je ne narucih, jer nisam bila kuci posteno, pa da se ne pogubi posiljka.
Odoh u horizontalu, ljubim trudnice!
e, da, Buby, zvrljni koju, trudnicice!
Da, forinta je od 260-290, sve u svemu oko 300 za 1 evro.
Leno, hvala za link, moram sam oda nadjem sa dugim rukavima, posto necu zakaciti ni dana trudnovanja sa suncem i za kratke rukave. Videh pre neki dan neku na e-bay-u, sa dugim rukavima, ali je ne narucih, jer nisam bila kuci posteno, pa da se ne pogubi posiljka.
Odoh u horizontalu, ljubim trudnice!
e, da, Buby, zvrljni koju, trudnicice!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobro jutro drage devojke. Moram da vam ispricam moj nocasnji san, a tice se Klarice i Lene.
Da li pod utiskom jucerasnjeg dopisivanja i saznanja da ce obe nase devojke u najskorije vreme roditi svoja dva blaga i pod utiskom serije Sulejman Velicanstveni, na koju sam se navukla ovih dana kako se ne krecem, san tece ovako....
Dolazi devojka Klarica na dvor Sulejmana, ne vidim joj lik, ali ona je jedna od onih devojaka u lepim, dugim haljinama, a sa njom sluskinje u pratnji. Dolazi da se porodi i sve se vrti oko nje. Docekuje je Sulejman i kaze da ce roditi prelepo dete i da ce imati svu neophodnu paznju. u tom se javlja Lena koja vice da je ona prva, i ona hoce svu paznju. Sulejman ih obe smiruje i govori kako ce sve biti dobro.
Ej, ja sam se sto puta probudila tokom noci da idem u wc i svaki put bih nastavila isti san. Sve mi u glavi, da ne zaboravim neki detalj jer je san bio bas divan i mislim da je to neki dobar znak.Eto, moje devojke, nek bude kako Sulejman kaze
Da li pod utiskom jucerasnjeg dopisivanja i saznanja da ce obe nase devojke u najskorije vreme roditi svoja dva blaga i pod utiskom serije Sulejman Velicanstveni, na koju sam se navukla ovih dana kako se ne krecem, san tece ovako....
Dolazi devojka Klarica na dvor Sulejmana, ne vidim joj lik, ali ona je jedna od onih devojaka u lepim, dugim haljinama, a sa njom sluskinje u pratnji. Dolazi da se porodi i sve se vrti oko nje. Docekuje je Sulejman i kaze da ce roditi prelepo dete i da ce imati svu neophodnu paznju. u tom se javlja Lena koja vice da je ona prva, i ona hoce svu paznju. Sulejman ih obe smiruje i govori kako ce sve biti dobro.
Ej, ja sam se sto puta probudila tokom noci da idem u wc i svaki put bih nastavila isti san. Sve mi u glavi, da ne zaboravim neki detalj jer je san bio bas divan i mislim da je to neki dobar znak.Eto, moje devojke, nek bude kako Sulejman kaze
Jao saritam al me nasmeja sestro slatka! Kakav miks u snovima!
Lafe, divne si stvarcice odabrala, sve je tako nezno i slatko! Bravo za briseve!
Sad cu ja da vidim ovu majicu sa kratkim :), ako dobro skontah, ovo treba da se licitira, nego ne znam da li isporucuju za Srbiju, jer nadjoh istu http://www.ebay.com/itm/Umstandsmode-Tshirt-witzig-Maternity-Pregnancy-Baby-Funny-T-Shirt-XXL-UK16-18/200984635215?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2553570942163721412%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D200984635215%26#shpCntIdmajicu za licitiranje gde mi se cini da pise da ne isporucuju za Srbiju, a isti je prodavac ?!
Lafe, divne si stvarcice odabrala, sve je tako nezno i slatko! Bravo za briseve!
Sad cu ja da vidim ovu majicu sa kratkim :), ako dobro skontah, ovo treba da se licitira, nego ne znam da li isporucuju za Srbiju, jer nadjoh istu http://www.ebay.com/itm/Umstandsmode-Tshirt-witzig-Maternity-Pregnancy-Baby-Funny-T-Shirt-XXL-UK16-18/200984635215?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2553570942163721412%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D200984635215%26#shpCntIdmajicu za licitiranje gde mi se cini da pise da ne isporucuju za Srbiju, a isti je prodavac ?!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Ima li novosti od Klarice i Lene?
Klarice soba je kao med,Endzi sve čestitke
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Biksi ja cu naruciti sebi Ako IDE dve pa cu ti poslati
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Leno, dok ti dodje majca, ti neces imati stomak
SRETNO, sad je sitno, najsitnije :)
SRETNO, sad je sitno, najsitnije :)
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Klarica se porodilia CR oko 23h.Rodjena Nevena Zmajica teska 2,950 i dugačka 47.Klarica je dobro,beba isto,sad ce opet da je donesu kod mame na mazenje. Mami sve čestitke za preslatku upišuljicu ,neka nam je Nevena srecna,zdrava i vesela 100 narednih godina.Devojke slavlje moze da počne
:gh
:gh
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Kako lijepa vijest od ranog jutra
Klarice neka je sa srecom i da nam obe budete zive i zdrave, sretne i vesele. Ljubi je puno i za nas
Klarice neka je sa srecom i da nam obe budete zive i zdrave, sretne i vesele. Ljubi je puno i za nas
Gral- Broj poruka : 124
Datum upisa : 08.02.2013
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Neka su nam zive i zdrave!
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu