KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+44
ragaco
Botox
Januar
Erata
SannI-AlL
Strumfeta78
SSanja
zoxa
menora72
dragana76ns
laKole
Vuchica
noja
JocY
bak
MAAKKI
zvoncica36
Ema78
Orline
SoJa
Niny
Gral
tetreb
saritam
ninica2
missile
bebica mala
Crvic
bulevarka
fight&faith
lelas
Simona
Shizika
leptirko82
fmala
Stenli
Klarica
BiKsi :)
buby
Ninche
Endzi
KoMetaK
lenabeograd
LaFolie
48 posters

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od LaFolie 29/10/2013, 20:14

bromzi je hit, muz i ja uvek popijemo kada je neka frka Very Happy doduse nas radi i od 1.5mg. Ne spava ti se, nista, samo se opustis skroz
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 5 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od saritam 29/10/2013, 20:18

Very Happy Very Happy Javljam sutra kako prosla noc Laughing Laughing 
Hvala jos jednom, puuuuno

saritam

Broj poruka : 190
Datum upisa : 02.07.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 29/10/2013, 20:39

Bromdža je keva! likeit I ja sam ga pila u nekim težim životnim situacijama, i isto mi pomagao onaj od 1.5. Fino te opusti i lepo zaspiš, ma divota! Magnezijum odavno pijem, zbog grčeva u nogama.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 29/10/2013, 20:53

Mi se vratili upravo sa uz, bebice su dobro, decak ima oko 630 a devojcica oko 530 grama. Kaze dr da nije neobicno da u ovom periodu bude takva razlika. Sada su vec prilicno nemirne, pa se mucimo malo na uz. Ja sam mu rekla za grcenja koja imam ali se kontrakcije ne vide na uz, grlic je ok, tako da nisam dobila nista da pijem. Naravno, ostao je utro i dalje u fulu. Saritam, magnezijum direkt pijem vec neko vreme i pomaze mi.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 29/10/2013, 20:56

Bravo stenli!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 29/10/2013, 20:56

BiKsi :) ::Endži, ajde ako te ne mrzi, proveri na tom sajtu da li ti se slaže to što ti je dr rekao za procenu gramaže bebe, ako imaš mere.
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm
Biksi, unela ja mere ispada 594 i 543, a uz mi je rekao 632 i 529.....
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 29/10/2013, 21:09

Češ, češ, češ, sad mi tek ništa nije jasno! :) Mada, manje više približno je to tu negde. Plus minus nekih 30 g.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 29/10/2013, 21:24

ma to kako je ko kalibrisao aparat Very Happy ne obracajte paznju
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 29/10/2013, 21:26

Da vas ljubnem trudnicice!

Saritam, nadam se da ce bromic odraditi posao. Da nije to neka beba koja ti pomera neki organ ili se vrpolji na nekom mestu? Ne znam ni kako izlgedaju ni kontrakcije ni beba kad se pomera, pa lupam.

Stenli, super su bebice, nije to velika razlika izmedju njih. vazno je da lepo napreduju.

Bravo Endzi za curicu koja se ne stidi da pokaze sta ima! Wink lol! 
Vidim ja da ce se oko Ana ovde pobiti svekrve posto smo u visku Wink lol! lol! 

Ja ne uzimam mg, mada ga ima u multivitaminima koje uzimam, ponekad uzmem donat vodu, posto je ima i ovde i popijem po casu dnevno, vise i ne bih mogla koliko m ije odvratna. Mada, ja i nemam to trnjenje nogu, doduse ponekad, ali to mi se deski kad kao sad zaglavim par sati u polusedecem polozaju sa nogama podignutim na stolicu, pa bi mi se isto desilo i da nisam trudna. Kad ste vi pocele da osecate to trnjenje?
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 29/10/2013, 22:02

ja sam imala to trnjenje, narocito dok sam lezala, kao da mi neko bocka iglicama cele noge... mada ja kada imam zatvor malo preteram sa donat vodom pa me uhvati dijareja c 

mala pisulja kao da se podigla u stomaku, sada se sutira u visini pupka, nekad i nize, pa se vidi na stomaku kako odskace Very Happy
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 29/10/2013, 22:11

Od 5. meseca sve počinje! lol! lol! lol!  Zaheban osećaj kad grč ščepa list noge, usred sna, pa se trgneš, ko s kruške pao, dok skontaš šta te zdesilo, dok podigneš gooz iz kreveta da se nasloniš na tu nogu, na prstima onako da stojiš, da što pre prodje, prodje večnost, a štipaš nogu odmah, da malo ubalžiš dok ne ustaneš! :) Samo što nije počelo KoometaK, paz se noćas! sreca sreca sreca 

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 29/10/2013, 23:06

BiKsi :) ::Endži, ajde ako te ne mrzi, proveri na tom sajtu da li ti se slaže to što ti je dr rekao za procenu gramaže bebe, ako imaš mere.
http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm
Biksi -evo bila,ispada mi 339gr znaci malo vise nego sto mi je doktor rekao,to ti je tu negdje Very Happy Very Happy Very Happy  ...Kometak uzivaj jos malo dok te grcevi ne snadju,mene su sinoc oko 4 probudili,mislila sam da ce mi noga otpasti...uzasna bol...a pijem redovno donat...i nemogu se namjestit za spavanje to je procedura samo takva...Ne znam sta ce biti tek za dva-tri mjeseca...Na desni bok me boli stomak,na ledja mi je cudan osjecaj,na ljevi je najbolje,al od kad znam za sebe spavam na desnu stranu i to su sad mukeeeee lol! lol!  LJubac za sve od nas dvije osmeh srce
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 29/10/2013, 23:16

Endži, na desnoj strani se i ne preporučuje, zbog cirkulacije krvi koja je kod trudnica povećana, a ni zbog želuca, pritisne se neka klapna :), pa hoće da muči! :) Razmiču se koske, sve je teže namestiti se, kako koja nedelja odmakne. A još ako malo više budeš aktivna u toku dana, uveče haos, ja nekad sopstveno doope ne mogu da mrdnem, ti tamte ni vamte. :)

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 30/10/2013, 10:20

Ne popi ja sinoc Bromic, kazu svi da se to moj dr malo z. jer taj lek ne sme u trudnoci, vec iskljucivo Bensedin c Popila sam Magnezijum, od jutros dve kontrakcije na sat vremena, pa sad dalje cekam. Ovo je da poludis. Najverovatnije danas zovem kliniku da pitam sta da radim...

saritam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 30/10/2013, 10:22

ne moze MG preko noci da resi stvar, meni je trebalo malo vremena. Koliko pijes/stavljas utrogestana?
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 30/10/2013, 10:28

Ne dajte se žene drage, i ako vas sad nesto obidje-u 9tom ne gine fd 

Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 30/10/2013, 10:28

U pocetku sam koristila 3x200 sve do 20. nedelje, pa su mi smanjili na 2x2oo. Dr hteo da mi ga skroz ukine jer, navodno, on ne deluje bas kod blizanaca posle 20. nedelje, pa me moja dr, koja je radila ivf pozvala i rekla da ipak nastavim, samo da smanjim.Stavljam vaginalno.
Znam da ne moze preko noci, zato cu da pratim par dana pre nego sto pocnem da se drogiram Bromicima Laughing Laughing 
Ti bese pijes isto Mg, koji? Meni u apoteci dali neki MAGNACHT, taj je valjda bas za trudnocu

saritam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 30/10/2013, 10:31

Ja pijem magnezijum direkt, od početka i nikakvih problema bilo nije, ni sa grčevima ni sa kontrakcijama. I piću ga i dalje, vrlo verovatno..
Klarica
Klarica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 30/10/2013, 10:34

Klarice draga, super sto nisi imala kontrakcije, moguce je stvarno da je od Mg, svi kazu da je zakon u trudnoci. Kako se ti osecas sad pred kraj?

saritam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 30/10/2013, 10:36

Kao trut lol! Svaka koščica boli, tesko se ustaje, okreće i uopšte kreće. Tačno se vidi da smo *pred kraj*. Jedva čekam da krene..
Klarica
Klarica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 30/10/2013, 10:37

da li vam svi zglobovi krckaju?
ja cu uskoro mocid a okrenem glavu u kontra stranu Very Happy
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 30/10/2013, 10:38

Sad ce, samo sto nije. Jesi sve pripremila za bebicu? Sta su ti rekli za porodjaj?

saritam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 30/10/2013, 10:42

Sve spremno, čak i kofer spakovan Laughing Ja se nadam prirodnom, sad na pregledu dr. mi reče da imam sve predispozicije da ide *glatko*, grlić mek, otvaranje već počelo, beba nije krupna-al tek ćemo da vidimo kako ću da prodjem. Naravno, spremiću sve papire i za CR, ne trebalo, al eto da imam.
Klarica
Klarica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saritam 30/10/2013, 10:44

Drzimo fige da sve prodje glat i skolski!!! igra igra

saritam

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 30/10/2013, 10:45

saritam ::Drzimo fige da sve prodje glat i skolski!!! igra igra
osmeh srce 
Klarica
Klarica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu